magyarfutball.hu

Észak-Írország - Magyarország 1 : 1 20:45

   
   
  • Észak-Írország - Magyarország 2015.09.07.
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.17 (6 szavazat)

játékvezető: 3.5 (6 szavazat)

hangulat: 4.4 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (4)
  2. 2 : 0 (3)
  3. 0 : 2 (2)
  4. 0 : 0 (1)
  5. 0 : 3 (1)
  6. 1 : 2 (1)
  7. 4 : 2 (1)
Európa-bajnokság 2016 selejtező, 8. forduló
898. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Belfast, Windsor Park
játékvezető : Çakır Cüneyt (Törökország)
nézőszámok:
  1. irishfa.com: -
  2. mlsz.hu: -
  3. Nemzeti Sport: 9.800
  4. nso.hu: 10.500
  5. nela: 10.774
Telt ház!
  1. 10' Lafferty Kyle sárga lap
    sárga lap 19' Guzmics Richárd
    sárga lap 41' Leandro de Almeida
    72' McLaughlin Connor sárga lap
    0 - 1 74' Guzmics Richárd
    81' Baird Chris sárga lap
    81' Baird Chris sárga-piros lap
    sárga lap 84' Priskin Tamás
    90+3' Lafferty Kyle 1 - 1

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.24, 12:32
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: ingersheim
     
  4. avatar: ingersheim
    2015.09.13, 14:47
    Katasztrófa helyett pezsgőbontás, Lafferty, a megmentő, a magyar válogatott ráijesztett az ünnepelni vágyó északírekre – a brit és a helyi lapok ilyen és ehhez hasonló címkékkel illették a hétfői, belfasti Eb-selejtezőn történteket. Kiderült, hogy a nemzeti hőssé lett csatárt már le akarták cserélni, amikor Guzmics révén vezetést szereztünk, hogy az északírek nem igazán értették Baird kiállítását, és arra is fény derült, szerintük kik voltak a legjobb és a legrosszabb magyar játékosok a pályán. Lapszemle.

    A Telegraph piedesztálra emelte a kései megmentőt, Kyle Laffertyt, mondván az olyan északír futballhősök szintjére emelkedett, mint Gerry Armstrong és Pat Jennings, góljával a kijutás jó esélyét megőrizve csapatának. A brit lap úgy látta, hogy a mieink megmutatták Belfastban is, miért veretlenek már egy éve a selejtezősorozatban és idegessé tették az ünnepelni érkező hazai közönséget. Az északír válogatott közben ment és szenvedett, de végül „a katasztrófa helyett már a pezsgőt hűtheti”.

    A Sky Sports szerint hiába kezdett jobban a hazai csapat és hiába űzte-hajtotta a közönség is a házigazdát, sok veszélyt nem okozott a magyar kapunál az északír válogatott. Ugyanakkor a hazai kapus közben csak néző volt a Windsor Parkban sokáig, egyedül Németh (lesállás miatt megszakadt) helyzeténél kellett nagyon figyelnie. A második félidő aztán a portál szerint már jóval mozgalmasabb volt, köszönhetően Gera veszélyes megmozdulásainak (egy fejes, egy lövés), de az igazi izgalmakat az utolsó bő negyedóra hozta el. A Sky Sports szerint a kiállításnál úgy tűnt, szertefoszlanak a hazai remények, de végül jött Lafferty...

    A goal.com brit kiadása Michael O’Neill északi szövetségi kapitányt idézi, aki elárulta: le akarta már cserélni gólszerzőjét.

    - Le akartuk hozni Laffertyt a pályáról, mert teljesen elkészült az erejével. Keveset játszott és edzett, mielőtt eljött volna a válogatotthoz. A térdével voltak gondok és a saját bevallása szerint sem tudott emiatt a megfelelő szinten teljesíteni. De ekkor jött a magyarok gólja, így a pályán hagytuk (...) az 1-0-s vereség olyan szempontból belefért volna, hogy így is jobb lett volna a magyarok elleni összmérlegünk, de a 0-2-vel az egész csoport végkimenetele megváltozhatott volna, így mennünk kellett előre emberhátrányban is, de közben figyelni arra is, hogy ne kapjunk újabb gólt. Végül a kockáztatásunk kifizetődött – mondta a szakvezető, aki kitért Baird piros lapjára is.

    - Baird az első szabálytalanságáért megkapta a sárgáját, de közben a játékvezető továbbengedte a játékot, hogy aztán a második belépőjéért is sárgát adjon neki. Chris nem vitatta a második sárga jogosságát, viszont nem értette, hogyan kaphatott az elsőért is egy támadáson belül. Ilyet még soha nem láttam, legalábbis erősen furcsa volt, ami történt... - tette hozzá.

    A The Guardian szerint Lafferty visszafizette O’Neill kapitánynak azt, amiről a csatár korábban beszélt, nevezetesen a tréner „megmentette a karrierjét”. A lap kiemeli Michael McGovern kapus nagy hibáját, a török Cakir játékvezető drákói szigorúsággal kiosztott piros lapját, és azt, hogy a magyar válogatott védelme az utolsó pillanatokig stabilan állt a lábán, visszaverve minden beívelési kísérletet.

    A Daily Mail úgy látta, Magyarország ráijesztett a nagy bulira készülő északírekre, és Guzmics gólja valóssággal sokkolta a jelenlévőket. De Lafferty végül újból talizmánnak bizonyult a pályán, még úgy is, hogy Baird "bizarr" piros lapot kapott. A lap szerint Király Gábor is hibázott a gólnál, a szerző úgy látta, hogy a rutinos hálóőr foghatta volna McGinn kellemetlen lövését, mielőtt a labda Lafferty elé pattant volna róla.

    A portál le is osztályozta a játékosokat: az északíreknél a hajrában lecserélt Dallas 7-est kapott, ezzel ő volt a hazaiak legjobbja, miközben a hős, Lafferty ugyanazt az érdemjegyet nyugtázhatta, mint a magyar gólnál bakizó McGovern kapus (azaz 5-öst).

    A mieinknél Dzsudzsák és Király (ezek szerint hibája ellenére) érdemelt a lap szerint 7-est, Guzmics, Kádár, Németh és Kalmár 6,5-öst, Gera, Leandro és a csereként beállt Priskin, illetve Nagy Ádám 6-ost, míg Fiola, Elek és Szalai a lap szerint a három leggyengébb magyar volt 5,5-ös osztályzatával.

    A török játékvezető, Cakir 5-öst, azaz közepest kapott a laptól.
    A Belfast Telegraph amiatt kesereg, hogy Lafferty sem lehet majd ott az októberi, görögországi selejtezőn eltiltása miatt, és kiemelte, hogy amikor már minden játékos fáradni látszott, kiemelhető volt Kalmár Zsolt lendületesebb játéka.
    A helyi lap csak a hazai játékosokat osztályozta le, náluk McAuley, Norwood, Davis, Dallas, Lafferty és a cserekén beállt McGinn volt a legjobb, mindannyian 7-est kaptak.

    www.csakfoci.hu/node/198526
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.08, 09:37
    Az északírek gólja:
    kép
    Picture: Cameron Hamilton/PressEye.com
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.08, 09:34
    Sokan írtátok, és kurvára igaz, hogy Storck szarul meccselt. Priskin és a Vanczák beállítása is elhibázott volt szvsz. Ettől függetlenül nem küldeném még el.

    Pintérrel azért nem vetném össze.

    Ja, és még valami: Lovrencsics több esélyt érdemelne, szvsz Németh is meghálálta a bizalmat, kettejük követeltem a csapatba a román meccs után. Amúgy ez jobb meccs volt, de kívülállóként kiborultam volna hamar.


    Nem igazán értem, hogy a gólt miért varrják itt jó néhányan Király nyakába. Létszámfölényben vagyunk, ugye egy észak-ír rúgja a szögletet, tehát +2 fő ide. Erre nyugodtan lődözhet a 16-os vonaláról, majd az ötösön teljesen tisztán ácsorog az egyetlen sztárjuk. Amit tudott, azt a kapus megtette. De most már teljesen mindegy, történt, ahogy történt.
    Elégedett voltam Fiolával, Guzmóval (akinek végleg megbocsájtottam a bukaresti hibáját, sőt, kalapot emelek akaratereje és küzdenitudása előtt) és Leandroval. Hiába nyomtak az ulsteriek, igazi gólhelyzetük nem volt, a védelem jól takarított. Velük nem is volt semmi baj - egészen a 93. percig...
    Természetesen nagyon bánt ez a kapott gól, óriási lehetőséget szalasztottunk el - nem különösebben érdekel, hogy szerencsés lett volna a győzelem, a legnagyobb csapatoknak is vannak szerencsés győzelmei.
    aggasztó a támadójátékunk meglehetősen kilátástalan volta, Priskin helyett Bödét is szívesebben látnám a csapatban.
    A második félidőben egyébként már lényegesen elfogadhatóbban játszottunk, de úgy egyszerűen nem lehet magasztos álmokat szövögetni (pláne nem támadófutballt vízionálni), ha nincs egy csatárunk, aki le tudja venni a labdát, azt meg is tudja tartani, Uram bocsá' megcsinálni két cselt vagy/és megjátszani azt. Erre sem Szalai, sem Böde, sem Priskin, se Nikolics nem alkalmas - más meg nincs.
    Innen nagyon nehéz lesz, de még nem reménytelen.

    Egyébként ez a döntetlen még mindig nem lenne (annyira) katasztrófa, ha az a retardált orángután nem ajándékoz három pontot Észak-Írországnak. Ha csak döntetlen az a meccs, máris más a helyzet (és valszeg' 1-1-nél is takarodott volna).


    Ami pozitív volt:
    Guzmics jól játszott ma és a románok ellen is, ami nem kis szó a múltat tekintve. Juhászt el lehet felejteni.
    Nagy Ádám is jól mutatkozott be. Nyilván fejlődni fog, úgyhogy rá lehet számítani az elkövetkező 10 évben is
    A védekezés egésze jó volt, az összes védő jó teljesítményt nyújtott
    A második félidőben kicsit támadóbb focit akartunk játszani, mint a románok ellen.

    Ami negatív:
    gyenge ellenfél ellen sem vagyunk passzolgatni, támadni, járatni a labdát. Vagyis szerintem tudtunk volna, de nem is akartunk a második félidő elejét leszámítva
    Szalait a válogatott közelébe sem szabadna engedni. Még a gyenge magyar választékban is vannak nála jobbak (Nikolics, Németh Krisztián, Böde, de akár Radó is)
    Nekem nem tetszett Kalmár sem, főleg az első félidőben játszott pocsékul


    Előre nézünk, dolgozunk tovább.

    Storck német, tehát ért hozzá. Pintérnek 1 meccs türelem járt, Storck nyugodtan elkúrhatja akárhányszor. A mentséget nem is neki kell mondania, kívülről fújják már a németszopók. Já, dász Problém iszt.


    Ha a magyarral szarul játszunk, zúg a takaroggy. Ha a némettel játszunk még szarabbul, akkor ez maga a mentség: hiszen hogy játszhatnánk jól ,ha ilyen szarok vagyunk?

    Dzsudzsák jobbhátvéd, Fiola bal, Leandro szintén jobb, Németh balszélső - kit érdekel? Lényeg, hogy Szalai jó az Instatban. Böde nem kell, mert nem beszél németül, 88. perces időhúzó csere viszont vérprofi. Sérülés miatt kétszer csere egymás után a 25. percben. Eredményei? Ööö ifiválogatott. Balfasz zakók, egyik 90 perc emberelőnyben, értékelhetetlen fos Nigéria ellen. Ki is lenne ezek után a kapitány? Micsoda véletlen, hogy pont ugyanezt láthattuk tegnap is.

    Nem baj, a magyar az kikapott volna! Maradjon hát. Esetleg honosítsunk brazilokat, németeket. Ha már szarok vagyunk, legalább azt az érzést öljük ki, hogy a miénk. Mint a klubcsapatoknál.

    Különben is, nagy siker kapujában állunk. Szinte tuti már a pótselejtező. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen! Ha mégsem, hát fogjuk a Pintérre!


    Egyébként szar látni, hogy ha marad a 0:1, akkor lényegében simán mehetnének a legjobb harmadikért a feröeriek ellen, páholyból nézve aztán már a görög meccset.

    Hosszabbításban. Emberelőnybe. És az első lövést még Király is fogta. Kipattanóból.

    Így meg most lehet reménykedni, hogy Szlovéniát, Izraelt, Írországot vagy Dániát kapjuk a pótselejtezőn és szoros továbbjutással vagy tisztes vereséggel (12-1-hez képest) vegyük azt a kanyart. Például Dániával szemben a 2008/9-es eredményeink továbbjutást értek volna pótselejtezőn.

    Mer ha uram bocsá megkapjuk Hollandiát, Horvátországot, Ukrajnát vagy Oroszországot, akkor abból se szoros továbbjutás, se tisztes vereség nem lesz várható, hanem mondjuk egy összesítésben kapott öt-nyolc null. Rossz esetben akár újfent két számjegyű vereségű összesítés.

    Mondjuk ha Feröer ellen botlanánk és a finnek hozzák magukat, akkor a negyedik helyen ilyen gondunk nem volna :>


    Görögországban nem nyerünk, így az első két hely elment. A harmadik helyhez meg kell verni Feröert, ez nehezen, de meg kell legyen.

    A csoportharmadikok összevetésében 15 pontunk lesz, HA A GÖRÖGÖK UTOLSÓK MARADNAK. Elképzelhető, hogy az utolsó meccsen már csak az lesz a tét, hogy őket az utolsó helyen tartsuk.

    Ha jól számolom, a legjobb harmadik az orosz csapat lehet, mert 11 pontjuk van, és még kilencet szerezhetnek három könnyű meccsen, de csak 4 pont esik ki nekik, ha a moldávol maradnak az tolsók, mivel ellenük egyszer x-eltek. Így az oroszoknak 11+9-4=16 pontjuk lesz.

    Veszélyes még a H csoport, itt a horvátoknak lehet 15 pontjuk, de nem tudom, kapnak-e pontlevonásos büntetést. A többi csoportban nincs esélye egy csapatnak se 15 pontot szerezni.

    Azaz mostantól leginkább azért kell drukkolni, hogy mi nyerjünk Feröer ellen és a görögök maradjanak az utolsók, valamint, hogy az oroszok még veszítsenek pontokat.

    A legnagyobb eséllyel a harmadik helyezettek:
    A: Hollandia (Törökország)
    B: Izrael
    C: Ukrajna
    D: Írország (Skócia)
    E: Szlovénia
    F: MAGYARORSZÁG
    G: (Oroszország), mert ők lesznek a legjobb harmadik
    H: Horvátország (Norvégia)
    I: Dánia (Albánia)

    A lehetséges ellenfelek közül
    Hollandia és Horvátország ellen nulla esélyünk van.
    Dánia ellen minimális, mondjuk 5%.
    Ukrajna ellen jóindulattal 20%
    Szlovénia és Írország ellen talán 35%
    Izrael ellen talán jóindulattal 50%.

    Az északírek szerintem a hét lehetséges ellenfél közül egyiknél se sokkal jobbak, talán Írország szintjén vannak.

    Ha megjartjuk a vezetést, akkor Feröer legyőzése esetén a görögök utolsó helyével száz százalék lett volna a legjobb harmadik hely.


    Mondjuk ebben a történetben az a legaranyosabb, hogy eredetileg Nagy Ádám se védekezőközéppályás. Az más kérdés, hogy Somalia távozásával őt rakta oda Doll, mert a bohócligában a pillanatnyi állapotoknál ez is belefér a Fradinál. Viszont, hogy nemzetközi szinten is egy Gera - Nagy Ádám duóval kell ezt megoldani a válogatott esetében, az már annyira nem vicces, ahogy az még kevésbé, hogy igazából nem is tudok jobbat mondani. Varga Józsi vagy Simon Ádám? Ugyan ...


    Az észak-ír válogatott szinte mindegyik játékosa megfordult már a Premier Ligában. Szemben Fiolával, Kalmárral vagy Elekkel, akiket kidobnának az őrzővédők.


    Az EB, hogy úgy mondjam, "nem érdekes", az egy bónusz...
    itt most a kijutás sikerének élménye kellett volna... mer hogy az se jut már nekünk 30 éve...


    Érdekes, hogy minden fórumon Storckot szidják, pedig nem is teljesített eddig rosszul. Éppen kétszer annyi pontot hozott ezen a két meccsen, mint amire számítottam.
    Halkan megjegyezném, hogy Dárdai Bonaparte Mourinho Messiás Pál sem tudott győzni a románok vagy a görögök ellen, ő is csak a kicsik ellen hozta a három pontokat. Ha ehhez hozzátesszük, hogy a kedvetlen orosz B-válogatott milyen simán megvert minket a tavalyi felkészülési meccsen, hááááát...

    Bravúr lesz a harmadik hely.


    Ebben a két meccsben a 2 pontnál több volt. Én amúgy inkább a román meccset tartottam nyerhetőnek. És ha az 1-es, akkor nyilván a mai is egy teljesen más. Tavasszal még optimistább voltam, de Dárdai visszarendelése után borítékolható volt. Nem Storck hibája. A két legfontosabb és legerősebb csapat előtt elveszíteni a vezért kurva szívás. Ezt bármelyik csapat megsínylette volna.


    Persze, a játékban max az iksz volt benne jóindulattal, semmi több, de az is csak a második félidei játékunkban mert az első félidőben nem volt momentumunk sem.
    A gólunk amit lőttünk is egy vicc volt, de hát ilyenkor senkit nem érdekel ez, mindenkit szétvet az ideg... Két percen múlt ha nem is a biztos EB részvételünk, de lehet mondani hogy majdnem az.


    olyan embert akart behozni, aki a várható északír felíveléseknél képes fejpárbajt eredményesen megvívni. Más nemigen volt már a padon.
    A probléma az, hogy el sem kellett volna jutni fejpárbajokig, ha megerősítette volna inkább a középpályát, és tartjuk a labdát.


    Nem volt ez rossz meccs. Elment egy lehetőség, de ne felejtsük, hogy eddig is erőn felül teljesített a csapat. A kezdetektől fogva bizonytalan helyzetű szövetségi kapitányokkal, negyven felé közeledő öregfiúkkal, NB1-es meccset is alig látott gyerekekkel, illetve meccshiányos operettsztárocskákkal kellene kiharcolni a részvételt. Jellemző a keretünk erejére, hogy a lengyel ligaválogatottba még egy felcsúti fodbalista is befért.
    Igazság szerint valahol a Feröer-szigetek szintjén, 6-7 pont körül kellene állnunk. Ehhez képest a csillagokban vagyunk.


    Amúgy az ellenfél pont azt hozta, amit tud: középpályán kemény rakkolás, technika szinte semmi, előre ívelés, hogy begyömöszöljék a kapuba erővel... középszerű semmi szint... csak az a nagy helyzet, hogy mi se vagyunk jobbak ennél, sőt, a fizikális fociban alul maradtunk, sajnos a védőinknek kellett volna építkezni előrefelé, és hát nem vagyunk pl. egy olasz válogatott..


    Én azt mondom ne azon morfondírozzunk milyen gólt kapott Király, inkább arról beszélünk milyent lőttünk. Azt a beívelést talán a 78 éves öreganyám is lehúzta volna. Ha pedig a hazai kapus is azt teszi esélyünk sem lett volna a gólra, mert a kaput sem találtuk el.
    Lehet itt verni a mellünket, hogy nem kaptunk ki már az x. tétmeccsen, de az az igazság egy jó csapat sincs a csoportban.


    Magyar átok? Szerintem az istenek mellettünk voltak végig: finnek elleni két meccs és a bukaresti meccs, mind a 3 meccsen az uccsó 5 percben szereztünk gólt.


    Kalmár minden volt, csak jó nem. az első félidőben meg se lehetett játszani, és ennek komoly szerepe volt abban, hogy nem tudtuk felvinni a labdát. A védők meg simán elnyomták, pedig ő se kis darab. Nagy Ádi is lehet hogy nagy sztár lesz később, de kettejükkel a középpályánk kb. átjáróházzá vált.


    Az volt hogy szabálytalankodott vagy 10-15 sec-el előtte már a mi 16-osunknál is, csak abból indultunk rögtön, Cakir előnyszabályt adott, azért nem tudta még kiosztani a sárgát azért a faultért, utána meg térden rúgta Kalmárt ugye. Ezt magyarázta a török nekik vehemensen, mert nem értették hogy lehet sárga + piros egyből smiley
    De ennél sokkal nagyobb baj hogy Lafferty ( már megint a qrva életbe ) to score....

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=210&na_step=30&t=9018358&na_order=
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.08, 09:08
    Michael O'Neill: Összességében ez egy tisztességes eredmény. Az első félidőben mi domináltunk, a második félidőben jobbak voltak a magyarok. Jó volt a reakciónk a kapott gólra. Minimum, amit megérdemeltünk, az a döntetlen. Az a fontos, hogy megtartottuk az előnyünket a vetélytársakkal szemben. Görögország és Finnország ellen akarjuk kivívni a biztos kijutást. Nem leptek meg a magyarok, nem számítottunk sok gólra, az viszont meglepett, hogy Dzsudzsák jobb oldalon játszott. Jó volt a játékunk, az eredmény is kedvező.


    Bernd Storck: Az első félidőben nehezen tudtunk játékba lendülni, idegesen futballoztunk, nem nyújtottunk jó teljesítményt. A szünetben bátrabb játékot kértem, a fordulás után taktikát váltottunk, feljavultunk támadásban, és megérdemelten szereztünk vezetést. A végén sajnos nem tudtuk tartani a labdát, az ellenfél kapott egy szögletet, ami sokszor emberhátrányban is veszélyes tud lenni, és ebből kiegyenlített. Szörnyű volt a végén gólt kapni, most érthetően mindenki rendkívül szomorú az öltözőben. Nagyon csalódott vagyok, mert rengeteg nehézség ellenére a második félidőben jól játszott a csapat. A játékosoknak a pontvesztés ellenére büszkének kell lenniük magukra, mert minden tőlük telhetőt megtettek a győzelemért. Most már a következő, Feröer elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk.

    http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/198519
    http://www.mlsz.hu/blog/2015/09/07/bernd-storck-szornyu-volt-a-vegen-golt-kapni/
     
  8. avatar: NNS
    2015.09.07, 22:50 (szerk.: 2015.09.07, 22:51)
    Idegenben jó az X!

    A kiállítás pillanatában tudtam, hogy beszopunk egyet a végére.
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.06, 09:55 (szerk.: 2015.09.06, 09:58)
    Úgy néz ki a stadion még nem készült el teljesen, jelenlegi állapotában körülbelül 10 ezer férőhelyes.
    kép
    kép
    kép

    A régi pályából egyedül a jobb oldali lelátórész maradt meg, jelen állapotában már a fölső nincs:
    kép
    http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1198933&page=5
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.06, 09:38
    Márkvárt Dávid is csatlakozott a válogatott keretéhez

    Fiola Attila a mezőny egyik legjobbjaként, korábbi ígéretéhez méltó módon képviselte hazánkat és a Puskás Akadémia FC-t a 0-0-ás döntetlent hozó románok elleni Eb-selejtező mérkőzésen péntek este a Groupama Arénában. A PAFC védője gyakorlatilag hiba nélkül hozta le a kilencven percet, esélyt sem adva a román támadóknak a jobb szélen a gólszerzésre. Csütörtökön az U21-es válogatott mezében Liechtenstein ellen gólt szerző Márkvárt Dávid a románok ellen még a lelátóról biztatta a magyarokat, ám a találkozó után behívót kapott Telkibe, hogy csatlakozzon az Észak-Írország ellen készülő kerethez. Fiatal középpályásunkkal Dárdai Pál korábban már számolt az A válogatott bő keretében. Bernd Storck megbízott szövetségi kapitány vezetésével hétfő este háromnegyed 9-től az északírek ellen játssza követező Eb-selejtező mérkőzését a magyar nemzeti tizenegy a belfasti Windsor Parkban.

    http://www.puskasakademia.hu/hirek/2015/09/06/markvart_david_is_csatlakozott_a_valogatott_keretehez
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.05, 13:26
    Juhász Roland sérülése miatt biztosan nem fog pályára lépni, Tőzsér Dániel pedig sárga lapok miatt hagyja ki ezt a meccset.
     
  12. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.22, 18:55
    A szeptember 7-én, Belfastban megrendezésre kerülő Észak-írország- Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre már augusztus 3-tól lehet jegyet váltani.

    A mérkőzésre a szurkolói kártya használata nem lesz kötelező, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon névre szóló vouchert (utalványt) vásárolhatnak meg a szurkolók. Az utalványokat a szurkolók a budapesti Syma Csarnokban található Ticket Express jegyirodában személyesen tudják a jegyre cserélni (személyi azonosítás után), vagy a finnországi mérkőzéshez hasonlóan, a mérkőzés napján a belfasti Windsor Park stadion vendégpénztárában, kizárólag személyi azonosítást követően. Az UEFA szabályainak megfelelően az MLSZ az átépítés alatt álló stadionba 700 jegyet igényelhet, a belépők ára egységesen 35 font (kb. 16 000 Ft) lesz.

    http://www.mlsz.hu/blog/2015/07/22/magyarorszag-romania-augusztus-3-an-kezdodik-a-jegyarusitas/
     
  13. avatar: magyarfutball.hu
    2014.02.24, 14:13
    Ha minden igaz, akkor már a teljesen új stadionban fogunk játszani. Hamarosan kezdik az építkezést, több fázisban épül, ezért lezárásokkal, de továbbra is a jelenlegiben tudnak játszani.
    kép
    kép
    kép