magyarfutball.hu

Magyarország - Görögország 0 : 0 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Görögország 2015
  2. Magyarország - Görögország 2015
  3. Magyarország - Görögország 2015
  4. Magyarország - Görögország 2015
  5. Magyarország - Görögország 2015
  6. Magyarország - Görögország 2015
  7. Magyarország - Görögország 2015
  8. Magyarország - Görögország 2015
  9. Magyarország - Görögország 2015
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.63 (8 szavazat)

játékvezető: 2.75 (8 szavazat)

hangulat: 3.13 (8 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (4)
  2. 1 : 0 (2)
  3. 0 : 0 (1)
  4. 1 : 2 (1)
  5. 19 : 5 (1)
  6. 2 : 0 (1)
  7. 2 : 2 (1)
  8. 3 : 1 (1)
  9. 3 : 2 (1)
  10. 4 : 0 (1)
  11. 5 : 2 (1)
Európa-bajnokság 2016 selejtező, 5. forduló
894. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Karasev Sergei (Oroszország)
nézőszámok:
  1. epo.gr: -
  2. mlsz.hu: -
  3. nb1.hu: 22.000
  4. nso.hu: 22.700
Telt ház!
  1. 10' Leandro de Almeida sárga lap
    55' Elek Ákos sárga lap
    sárga lap 64' Kone Panagiotis
    sárga lap 65' Fetfatzidis Giannis
    79' Pintér Ádám sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2015.04.26, 17:27
    „Jó lenne, ha születne valamilyen kompromisszum, mert valljuk be őszintén, a magyar-görög válogatott meccsen volt ugyan szurkolás, de nem olyan, amilyen igazán segíteni tudott volna ennek a küzdelmes, hajtós, és győzelmet akaró csapatnak. Minden köszönet a gyerekeké, családoké, akik kijöttek és jó hangulatot teremtettek, de az a pici plusz hiányzik nekem a szurkolásból” – nyilatkozta a Magyar Lelátónak Nyilasi Tibor, a korábbi zöld-fehér klasszis.

    Népszava.hu

    fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/4708-%E2%80%9Elecser%C3%A9ln%C3%A9k-a-szenved%C3%A9lyes-ultr%C3%A1kat%E2%80%9D
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: NoName
    2015.03.31, 14:15
    Hogyhogy nincs összefoglaló a meccsről? ez valami UEFA határozat, ők nem engedik? Az előző selejtezőkről se találtam normális videót.
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.30, 18:27
    Sergio Markarian: Elégedett vagyok a játékosaimmal, jól játszottunk, a második félidőben megmutattuk, mit tud ez a csapat. Összesen négy napot edzettünk együtt a meccs előtt, ilyen előzmények mellett nagy eredmény, hogy ilyen jól tudtunk játszani. A teljesítménnyel elégedett vagyok, gratulálok a játékosaimnak. A második hely távolodik tőlünk, de mindent megteszünk, hogy elérjük a célunkat. Úgy kell folytatnunk a selejtezőket, ahogy ma játszottunk, és ha az utolsó öt meccsen tudjuk hozni ezt a formát, eredményesebb lehet a csapat.


    Dárdai Pál: Az első félidő első tíz perce és a második félidő első húsz perce kevésbé sikerült jól, de utána feljavultunk, és mind a két félidőben megvoltak a helyzeteink, amiből akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést - mondta Dárdai Pál. - Nagyot dolgozott a csapat, a védelmünk végig jól működött, a most megszerzett egy pont pedig értékes lehet a végelszámolásnál. Labdabirtoklásban jobbak voltak a görögök, de ha megnézzük, hogy hány helyzetünk volt, és mennyi az ellenfélnek, akkor azt látjuk, hogy mi álltunk közelebb a gólszerzéshez. Jó úton járunk, de meg kell tanulnunk a lehetőségeinkből eldönteni a mérkőzést. Úgy érzem, egy görögök elleni döntetlen után nem kell magyarázkodnom, ott állunk a csoportban, ahol elterveztük, a harmadikok vagyunk és négy pont az előnyünk a finnekkel szemben. Egy nagyon jó görög válogatott ellen értünk el gólnélküli döntetlent, és az is sokat elmond a teljesítményünkről, hogy sorozatban harmadik selejtezőnket zártuk kapott gól nélkül.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2015/03/29/dardai-pal-jo-uton-jar-a-valogatott/
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.30, 18:25
    Eléggé vakon van az aki kijutást vizionál.
    Teljesen rendben van ez a részünkről, ennél sajnos nincsen több bennünk.
    A görögök elég nagy csalódást okoztak, visszasüllyedtek a 2004 előtti szintre.
    A harmadik hely az szinte biztosan megvan, hacsak nem jön valami meglepetésszerű szopó.

    Gratulálok a mieinknek!


    Seggutolsóként 1 ponttal én azt vártam tőlük hogy jobban kinyílnak. Mintha úgy jöttek volna hogy a döntetlen is jó.


    Gera,Szalai kettős talán a fosnál is fosabb volt.

    Kádár-Juhász hozta amit kellett.

    DZS7, Stieber sokat ment, de nem voltak társaik a játékban..

    A többieket meg azért nem említem, mert kb a pályán sem láttam őket. Najó, Elek ment, harcolt, ahogy szokott, de semmi extra.

    Niko vitt egy kis színt a játékba, de amit kihagyott, arra nincs mentség.

    Azt meg sosem értettem, hogy miért a 80. percben kell elkezdeni letámadni, és az ellenfélre ráerőltetni az akaratunkat.. Ezt a gyenge görög csapatot minimum két góllal kellett volna verni..


    Szerintem a középpályán ment el a meccs.
    Gera hihetetlenül gyenge volt, és sajnos Tőzsér is rossz napot fogott ki.
    Pintér és Elek jól romboltak, de Tőzsérnek meg Zolinak kellett volna mozgatnia a csapatot..


    amit még leírni is eszméletlen: Fiola lefodballozta az emberét


    Mondjuk, ha Gera belövi Szalai egyébként zseniális passzát, akkor most nem ezt mondod. Alapvetően a görög védők iszonyú erősek. Szalainak esélye sem volt egyedül. Ez egy háromesélyes meccs volt. Ez lett belőle, menni kell tovább.


    Valójában a Finnek és a Görögök is jobbak nálunk, gyakorlatilag minden poszton jobb játékosaik vannak. Ez talán a leggyengébb egyéni képességű válogatottunk, amit láttam valaha.
    Ehhez képest le a kalappal Dárdai előtt, az egyetlen lehetséges taktikát sikerült összeraknia, amivel hihetetlen módon még pótselejtezős helyen vagyunk.
    Más kérdés, hogy semmi keresni valónk nem lenne egy EB-n. A leginkább lesújtó, hogy a 32+os reaktivált "sztárok" viszik így is a csapatot, semmilyen utánpótlás nincs a láthatáron.


    Kar hogy nem akartunk nyerni az utolso percekben.
    Stieber nulla volt, a masodik felidoben egyszer se verte meg az ellenfelet. Hatul vegulis mindig volt aki kozbe lepjen, de nem volt ez zokkenomentes. Szalai es Nikolic is nulla volt.
    Vart meccset kaptam vegulis.


    Túl védekeztük az első félidőt. Dzsudzsák, Kádár, jó volt. Nikolics ismét harcosan szállt be. Szalai megint geciszar' volt. Stieber csak erőlködött. Finnországba nyerni kell, akkor ér ez az egy pont valamit.


    Nem volt szerintem annyira rossz senki sem, de igazán jól se játszottak sokan, talán Kádár és Dzs lógott ki fölfelé tőlünk. Egyébként az észak-írek ha nem pukkadnak ki (márpedig nem akarnak), akkor 3. hely marad a realitás, ahhoz meg az x jó volt ma, a finnek otthonában akár be is biztosíthatnánk azt. Nem mintha azzal olyan sokra mennénk, de a pintéri kezdés után annak is örülhetünk.


    Kb én is erre számítottam. Azért ne felejtsük el, hogy ez a görög csapat azért egy-két világversenyen ott volt az utóbbi időben. Ha valaki azt gondolta, hogy azért mert párszor nem jött ki nekik a lépés, még gólokkal verjük őket, az valami olyat szed, amiből én nem kérek


    ilyen védelmet utoljára a Koeman-érában láttam.
    Nincs miért bántani a mieinket, kurvára el van tévedve aki itt 3.dik helynél jobbat akar


    én sem értettem a füttyöt Szalai cseréjénél.
    okkal ő kezdett, és Niko a végén futotta volna szét a lépegetőket.

    amit rábíztak, azt hozta ma is, szögletünk meg nem is volt az első felesben talán, így nehéz rá játszani


    A 2. feles első negyedórája kicsit ijesztő volt, ott néhányszor elég szervezetlenek voltunk. A végén meg az idegesített, hogy baszkodtuk vissza a labdát, ahelyett, hogy tartottuk és csaltuk volna az időt. Egyébként kimagasló védőmunkát hozott ez a sor, Kádár remekelt.


    végső soron meccs előtt mondta Pali, hogy jó az X, bár ez nem a Karesz taktika kimondottan, de ha egy pont kellett, hát az megvan. középre lehet nem ártott valaki aki meg is tudja játszani a labdákat, mert az nagyon nem járja, hogy minden lasztival Dzsút keresik, szélen. túl sok ilyen játékosunk nincs is, de Hajnal talán megért volna egy misét, akár Gera helyett is, akinek a kedve is elment mert folyton leütközték. a harmadik hely meglesz, aztán lehet imádkozni, hogy valami roki csapat jöjjön szembe, erre is van esély a többi csoportot elnézve.
    második hely necces így már, mondjuk szerintem a románokat verjük ahogy ők is kinéztek ma, de Helsinki-Belfast-Athén ennek a csapatnak erős, ha sok pontot kell szerezni, bár abban is biztos vagyok, hogy lesz győzelem a három idegenbeli meccs valamelyikén.
    #nflnikolics


    A Juhász-Kádár kettős jól megoldotta a feladatát. Királyt nem sok munkára kényszerítették. A szélsővédők gyengék voltak, akárcsak a középpálya, de Dzsudzsi játéka tetszett, brusztolt rendesen és sokszor segített védekezésben, amit 2-3 éve mondanak gyengeségének.
    Az viszont aggasztó, hogy már középpályánk sincs, amire építeni lehetne, csatárok úgy szintén.

    Ha megszerezzük a 3., pótselejtezőt érő helyezést, akkor talán Albánia és Norvégia ellen lehet esélyünk.


    ezek a görögök az x-ért jöttek szerintem (bár nem értem miért jó ez nekik), ellenük mint 1.kalapos teljesen jó eredmény ez az x
    a meccs képe alapján meg verhetőek lettek volna ugyanakkor ki is kaphattunk volna így ez a realítás


    A meccsen nagyon érződött, hogy nekünk sokkal fontosabb volt nem kikapni, mint mindenáron nyerni. A másik két csoporteredmény csak erősítette, hogy ez a fő cél. A pont megvan, a görögöktől maradt a 6 pont távolság, korrekt.

    A görögöktől amúgy többet vártam, szerencsére ezt nem hozták, de a Ranieri-érához képest előreléptek. Életveszély lett volna többet kockáztatni, szerintem jó volt ez így.


    A két fantáziátlan, biztonságra törekvő csapat gyenge meccset produkált. A győzelmet egyik válogatott sem érdemelte meg. Nálunk volt két nagy helyzet, de Gera és Nikolics eltotojázta ezeket. Igaz, egyik sem volt ziccer, nem rajtuk ment el 2 pont. Gera ideges volt a helyzeténél, elkapkodta, míg Nikolics rosszul vette át az ötösnél, utána már nem lehetett belőni, túl magasra pattant a labda. Finnországban jó az iksz, ha megfelelő a harmadik hely.


    volt a második félidőben 20-25 perc, amikor bárnelyik percben gólt kaphattunk volna. mindkét szélen folyamatosan mög3nk kerültek, aztán jöttek a betörések és beadások mindkét oldalról. a két középső védőnk masszív volt, és végülis sikeresen kibírtuk, de nagyon necces volt. valamelyik beadás előbb-utóbb embert talált volna. szerencsére ki bírtuk bekkelni.


    Annyira védekeztünk, hogy nem jutott erő a támadásokra. Dzsudzsák, Stieber is volt, hogy a saját alapvonalunknál szerelt, így nehéz támadni.


    Ez mi a f@sz volt? Én is szar meccset vártam, de ez még az nb1-ben is kevés lett volna, hiába aludtam rá egyet. Egy "kidolgozott" támadásunk volt, amikor Pintér elé került a lecsorgó...

    Dárdait nem értem, mintha nem követte volna a meccs eseményeit, Gera már az első félidő végére totálisan szó szerint meghalt, már nekem volt kínos nézni, hogy cicáznak vele a görögök. Az meg Gerzson kritikája, hogy nem kért cserét. Mi meg belőle nem kérünk többet, max 15-20 perceket a meccsek végén, mert jelen állás szerint ennyi van benne, sajnos teszem hozzá.
    Tőzsért berakta vkp posztra, miközben köztudott, hogy utál+nem is tud védekezni, ki is jött a lassúsága, sehova nem ért oda. Gera helyett nyugodtan mehetett volna az eredeti helyére, talán többször odaért volna a kapu elé.
    Védelem nem volt rossz, még Fiola sem, csakhát lassú, mint egy...

    Kádárnak köszönöm a meccset, szépen lehozta, nálam ő volt az egyetlen futballistára emlékeztető egyén a pályán.


    egy relatíve gyenge csoportban, ahol a favorit görög csapat kvázi 3 meccs után kiesett, nem tudunk senkivel egy normális meccset játszani. Szenvedünk minden meccsen, tök mindegy, hogy Feröer vagy Románia az ellenfél. Nincs játék, nem tudjuk a labdát tudatosan megtartani 30 mp-ig sem. Nincs egy ember, akik tudatosan játszana, hacsak a tudatos időhúzást nem veszem annak. Rettenetes nézni, ami a pályán folyik és ez nem csak a tegnapi meccsre igaz. Lassúk vagyunk, hamar elfáradunk, nincs energiánk felmenni, nem érünk oda a párharcoknál stb. Ilyen kilátástalan játékkal Albániát se tudnánk megverni a Play Offban.
    6 meccs alatt 4 akciógólt (ebből 2 fejes) szereztünk és egy szabadrúgásgólt. Elképesztő nagy nulla a támadószekciónk a középpályával együtt.
    Értem én, hogy le lehet védekezni egy egész selejtezőt, de minek? Hogy elmondhassuk, hogy 3. helyen zártunk Észak-Írország mögött és a pótselejtezőn simán kiesünk akárki ellen?

    Tegnap látványosan húztuk az időt, a kapu mögötti szektor Dzsudzsákot anyázta - teljes joggal - amikor 1,5 perc kellett neki egy egyébként szar szöglet elvégzéséhez. A meccs végén meg még tapsoltatják magukat. Hát nekem ez nagyon nem tetszett...


    - Nincs normális meccs, szenvedés folyik: OK, mondhatjuk.
    - Nincs tudatosság: szerintem mindegyik meccsen volt tudatosság; különösképp tegnap.
    - Rettenetes nézni: elképzelhető, de nem a nézhető játékért szerződött Pál, hanem a pontok gyűjtéséért.
    - Ilyen kilátástalan játékkal Albániát se tudnánk megverni a Play Offban: néztem tegnap a meccsüket, alig bírták megverni az emberhátrányban játszó örményeket, nem voltam tőlük elájulva.
    - Értem én, hogy le lehet védekezni egy egész selejtezőt, de minek? Hogy elmondhassuk, hogy 3. helyen zártunk Észak-Írország mögött és a pótselejtezőn simán kiesünk akárki ellen?: az eredményesség érdekében a keret minőségéhez adekvát taktikát akar alkalmazni Dárdai; tőle eredményeket várnak; ha más a cél, akkor az MLSZ-nél kell reklamálni. A pótselejtezős hely elérése az alapcél, ezt eddig hozza. Visszakérdezek: ha lenne mondjunk 2 pontunk, pl. a finnek ellen látványos játékkal kikapunk, tegnap hozunk egy közönségszórakoztató 2-3-at, akkor elégedett lennél?


    Dárdai rendszere rengeteg hasonlóságot mutat ahhoz amit pl Sousa alatt a Vidi játszot. Ott Nikolics alkalmas volt erre a játékra.

    A tegnapi beállása után, is a beindulásaival, illetve a támadó harmadi letámadásával több zavart is okozott.

    Kétszer fogták meg lesen tévesen. Ha már nem nálunk volt a labda, és át is adtuk a területet, akkor egy kontracsatár alkalmasabb lett volna, mint egy torony amire ívelgetünk.

    Ezért is volt akkor a a kontraszt amikor beállt Szalai helyett.

    Helyzetkihasználásban ellenben van még hova fejlődnie, mert a 19/18 gól szép, de kell egy ilyen meccsen három helyzet legalább ahhoz, hogy eredményes is legyen. Védelmére szolva ezt a három helyzetet meg is tudja teremteni ha elegendő idő és támogatás áll a rendelkezésére.


    Nem értem , mit értesz a bátor játék alatt de lassan kezdek rájönni ha a csapat nyer akkor bátor a csapat ha veszit akkor meg tulságosan védekező és mindenki a magyar támadófociról nosztalgiázik ez egy kicsit óvodás szint és bosszantó.
    Ezen a görögök elleni mérkőzésen megvoltak a magyar csapatnak azok a lehetőségei amivel meg lehet nyerni egy mérkőzést de ezuttal nem sikerült belőnni azokat a helyzeteket, ez megtörténik, én sajnos nagyon sok olyan mérkőzést láttam a magyar válogatottól amikor nem sikerült helyzetbe kerülni.
    Például az albánokkal betliző Portugália ellen védtük az egy nullát, nulla lehetőséggel a félpályát át se lépve hoztuk le a mérkőzést úgy hogy a nyolcadik perctől vezettek a Portugálok ellenünk a tegnapi Görög mérkőzés ahhoz képest bátor támadófocit hozott.
    Persze Dárdai kipróbáhatta volna , hogy Halnal még mindig olyan szépen repül ha ütközik egy vézna Göröggel, vagy esetleg behozhatta volna Kovács Istvánt vagy Simont hátha megy nekik a birkózás de Dárdai nem szeret kisérletezni és fölöslegesen izgulni, és nem hazudik hanem elmondja a valóságot és ledöbben hogyazon hogy néhányan milyen buták tudnak lenni.
    Az igaz , hogy Dárdai nem akart gólt kapni , de hogy nem akart nyerni az nettó ostobaság.


    Én vettem a fáradtságot, és végighallgattam/nézem a teljes interjút. Két kérdésre adott a szokásosnál konkrétabb választ, amit aztán a sajtó felkapott, mint "támadást".

    Először megkérdezte valamelyik nagyokos, hogy akkor mi most az X-re játszottunk e. Az volt rá a válasz, hogy megvoltak a helyzeteink, több, mint a görögöknek azokat most nem rúgtuk be, tehát nem X-re játszottunk, nem jött össze.
    A másik, asszem a fotballszakértő ATV-től (nem tudom meg van e a Bogdán Árpád) kérdezte valami jóképességű, hogy miért a kapu előtt védekeztünk, amire Pali kicsit felkapta a vizet, és javasolta, hogy nézzen utána dolgoknak az illető. Ami megjegyzem teljesen jogos felvetés, sportriporternek értenie kellene, miért ott védekezik egy csapat, ahol. És nem mellesleg a meccs előtt valamelyik sajtótájékoztatón, vagy akár többön is elmondta érthetően miért. Egyébként utána azt is elmondta, hogy persze, lehet fentebb védekezni, de akkor nem 0 gólt kapunk, ellenben helyzetünk több nem lett volna.


    Dárdai nagyon rendbe rakta a védekezést, ez a nullára lehozott meccsekből látszik. A baj ott kezdődik, hogy nincsenek támadóink: Szalai döglött ló, nem is rugdosnám, elég róla annyi, hogy a kapitány is ennyit képes róla mondani: "lefárasztja az ellent." Ő az egyik támadónk. A másik Nikolics, akinek a Vidiben is 3 helyzet kell egy gólhoz, ennyi esély itt nincs, ezt láthattuk a románok ellen és tegnap is. Ez a választék. Arra nem nem számíthatunk, hogy minden meccset lehozunk kapott gól nélkül, mert jönni fognak erősebb csapatok is szembe és akkor már a döntetlennek sem örülhetünk. Dzsudzsákot lehet nagyképűzni meg önzőnek titulálni, de tegnap rajta lehetett egyedül látni, hogy próbál vállalkozni és nem csak szabadul a nehezen megszerzett labdától, mint a többiek. A kérdés tehát az, hogy akarunk meccseket nyerni és minek akarunk eb-re menni kreatív játékosok hiányában?


    helyszíni tapasztalatok

    ez egy qrva jó stadion, abszolút nyugat európai szint, szomorú, hogy csak 2014-re sikerült elérni, h a válogatott ilyen stadionban játsszon.
    beléptetés parádésan ment(mondjuk ugye az ígértekkel szemben a kártyákat nem ellenőrizték)és a kiléptetés is, ez utóbbi tényleg vicc, h meg kell említeni, de nem kell részleteznem miről beszélek, sokan jártunk a Puskás stadionba is meccset nézni
    ami még nekem fontos volt az a wc, semmi sor nem volt ott sem, mondjuk a hülyék szünetben szoktak ugye, azt nem tudom, h akkor milyen állapotok uralkodtak
    büfét leszartam, normális sört horror áron úgysem lehet kapni, uefa rendezvényen ugye alkohol tilalom van

    a szurkolói kártyázás viszont egy vicc. velünk 2 olyan ember is volt, aki más kártyájával jött be, abban sem vagyok biztos, hogy egy kártyával ne tudtam volna több jegyet venni, ha nem egyszerre csinálom. arról nem beszélve, hogy Magyarországon örülni kéne, hogy egyáltalán valaki akar még meccsre járni és nem feltételekhez kötni azt. mégha nekem esetleg tetszik is az, hogy van egy szurkolói kártyám, tartozok valahova, de ezzel a plusz dolgokat ki is lőttem. nagyon sokan emiatt nem járnak meccsre és ráadásul épp azok, akik a hangulatot csinálják

    mert a hangulattal nem voltam megelégedve. a görögök leszurkoltak bennünket, nincs egységes szurkolás, egy nagy káosz az egész. tényleg haladunk nyugat európa felé, ahol egy holland törökön végig a törököket lehet hallani, ahol a wembley-ben síri csend van és mindenki hot dogot eszik kólával.


    Nem igazán értem hogy mire fel megy az elégedetlenkedés hogy nem nyertünk... Az első kalapos csapat látogatott hozzánk és itthon tartottunk egy pontot ellenük... (Mikor is volt olyan hogy az első kalapos csapat ellen pontot szereztünk?? Na ugye...) Az meg h eddig mit szerencsétlenkedtek össze Rainierivel az nem számít mert már nem ő az edző és ez a görög csapat még mindig jobb mint mi.

    Akkor azt már meg se említsem hogy végig nyomtunk 4 meccset 2győzelem 2 döntetlennel úgy hogy abban románok görögök is voltak.

    Úgy érzem kicsit mindenki szuperhősnek hitte a Palit. Attól aki nem elégedett megkérdezném h mi a fenét várt? hogy akkor most mindenkit megverünk mindenhol (Mert am nyilván ez jellemző ránk smiley) és kijutunk az első helyen? smiley

    Igenis jó úton haladunk! és ha a következő 5 meccsen is hozunk mondjuk 9 - 11 pontot akkor abból még bármi lehet.

    Nyilván a játékot és a játékosokat lehet kritikával illetni mert persze... De hőzöngeni hogy hajjaj itt biza papírforma 3pontot nem tartottunk itthon azt elég nagy hülyeségnek tartom.


    Szalait miért kellett kifütyülni? Rendben, nem játszott jól, a második félidőben érezhetően elfáradt és jogos volt a cseréje, de megint a magyar sportsajtón szocializálódott és agymosott átlagdrukker megnyilvánulásának éreztem a dolgot. Mintha több ezren remegve várnák azt a pillanatot, amikor ebbe a srácba bele lehet rúgni, csak azért, mert egyszer őszinte próbált lenni.

    Az első félidő nagyon tetszett, jobbak voltunk, a második elején viszont többször kerültek mögénk, az riasztó volt. A végén sztem a biztonság volt a lényeg, ezért nem sietett sem Király, sem Dzsudzsák, hányszor éltünk meg már utolsó perces döbbeneteket. Egyre inkább elhiszem, hogy a Dárdai csapattal ilyeneket nem fogok.

    Sajna, a közhangulat most negatívabb lesz, Dárdai elfogja veszíteni a türelmét(a sajtótájékoztatón voltak már erre utaló jelek)és itthagyja a válogatottat a fenébe nyáron.


    Szalai szerepe kissé túl van lihegve, korábban is ezt írtam mikor volt 1-2 jó meccse és utána páran abból csináltak központi kérdést, hogy most Pinyőnél játszik vagy nem, kibékülnek vagy nem, mert ha játszik akkor majd biztosan egyedül megnyeri a meccset kb. ha meg nem akkor nekünk végünk. Nagyon távol áll mindkét verzió a valóságtól.
    Szalai egy európai szinten erősen közepes képességű csatár, nem több. Ezzel együtt nem nagyon tudunk nála jobbat beállítani a kezdőbe, vannak jó meccsei meg kevésbé jobbak és van olyan mikor a meccs képe, az ellenfél játéka stb. miatt jobban érvényesül egy más típusú játékos mint tegnap Niko.
    Tényleg reálisan kellene nézni a dolgokat, tegnap volt egy olyan ellenfelünk aki minden szempontból jobb nálunk, legalábbis papíron, tök mindegy hogy Feröertől kikaptak, akkor is ez a helyzet. Nem rossz eredmény az iksz, legalábbis ha félig tele akarjuk látni a poharat.
    Ha úgy nézem, hogy a második helyre szeretnénk odaérni akkor nem jó az iksz mert az északírek megint nyertek, ha a harmadikra akkor viszont a görögök még mélyebbre kerültek, nekik ez a tegnapi iksz vereséggel egyenlő szinte, mi meg közelebb kerültünk a harmadik helyhez.
    A finnek és az északírek ellen akármi is lehet idegenben, lehet két vereség is meg 4 pont is. Tegnap láttam a meccsüket, enyhén szólva nem világverő csapat egyik sem, nüanszok döntenek majd ellenük. Ja, az északírek ellen ki kell valahogy venni a játékból Lafferty-t aki kb. az egyetlen értelmes játékosuk, a többiek szürke iparosok, kicsit persze most túlzok, de lényegében ez a helyzet.


    Akár nyerhettünk is volna, ha Gera és ha Nikolics eltalálják a zsugát...

    A görögök mezőnyben egy klasszissal jobbak nálunk, kezelik a labdát, emberhez passzolnak, tudatosan építik fel a támadásaikat, a befejezéseknél viszont ők sincsenek a topon.

    Nálunk van a küzdés és slussz....


    Az egy-egyeket egyszerűen nem, vagy alig bírtuk nyerni, akármennyire is lelkes volt Stieber vagy Dzsudzsák, nagyon nehezen jutottunk fel a görög 16-ig még a szélekre kitett labdákkal is, nemhogy ha középen próbálkoztunk. Így meg soha nem egyszerű. Ettől a gárdától a tragikus rajt után már nagyon korrekt eredmény sorozat ez.

    Látszik, hogy ki szenvedni tudjuk ezt, de az már mindenképpen pozitív, hogy hátul nem a káosz uralkodik hanem mindenki tudja és a képességei szerint ellátja szervezetten a feladatát.

    Bevallom engem Nikolics idegesít egy picit, Bukarestben és tegnap is plusz két pont volt előtte és képtelen egy csatár számára sima összeadást megcsinálni,pedig valami gólzsák hírében áll vagy mifene. Mind a kettő bravúr győzelem lett volna de megkaptuk az égtől a lehetőséget...

    Nem vagyok elégedetlen de bevallom ahhoz, hogy eredményesek legyünk szükség lesz itt még néhány héroszi eredményre.


    Király 0 - szerencsére nem volt komoly bravúrra szüksége
    Fiola 6 - szerintem egy beadása, felfutása sem volt, viszont Lazarost levette a pályáról, le is cserélték a görögöt
    Juhász 7 - se Koné, se Athanasiadis nem tudott mit kezdeni vele
    Kádár 7 - detto
    Leandro 5 - mind Fetfadzidis, mind Torosidis sokat volt játékban azon az oldalon, rengeteget adtak be mellőle, nem nagyon érezte a meccset, végig rizikó faktor volt
    Stieber 6 - védekezését megoldatta hiba nélkül, bántóan egylábas,
    Elek 6 - küzdött amíg bírta,
    Tőzsér 5 - Samaris lefocizta
    Dzsudzsák 7 - elől hátul jó volt, ha nem Leandro van mögötte, még jobb lehetett volna
    Gera 6 - amíg bírta ( 2. félidő 55. perc ) addig hasznos volt nagyon a darálóban, miután elfáradt csatárt játszott, és a csapat 442-t
    Szalai 5 - nem illik bele ebbe a stílusba, ha mi védekezünk, kontrázunk, neki nem fog menni

    Nikolics 6 - nem szállt be rosszul, helyzete is volt
    Pintér 7 - 442-re állt be, és feljavította Tőzsér játékát is, majdnem hős lett


    Nem értem az elégedetleneket, ez azért a görögök ellen volt, akik pl. nem oly rég simán kipöckölték a románokat a vb-pótselejtezőn, és kis híján 8-ban voltak a vébén. Most meg úgy jöttek, hogy mindenáron kell a 3 pont... majd pont mi menjünk nekik ezerrel, a félig "mennyei" sereggel?

    Teljesen jó volt a meccs koncepciója részünkről, és a görögöknek nem is volt nagy helyzetük - nekünk nagyobbak voltak! Oké, a gól és a győzelem nem jött össze - majd jön máskor... ha így játszunk, van esély, hogy néha összejöjjön... pl. Helsinkiben...


    Az eredmény reális, bár a második félidő első felében a görögök eldönthették volna a meccset, ha felfogják, hogy egy dagadt, meccshiányos öregember all a kapuban. Amúgy nekem az tűnt fel, hogy pózokban és gesztusokban Dzsudzsi egész jól hozza a szegény ember Rondaldoját.


    Inkább egy biztos pont , mint bizonytalan 3.
    Még így is , hogy beálltunk védekezni meg tudtak minket bontani a széleken..... kérdem én mi lett volna akkor , ha kitámadunk és félpályáig feltoljuk a birodalmi lépegetőinket ??? Elmondom laza 0-3..... akkor meg az lett volna a baj, hogy lassúak és szerencsétlenek vagyunk..... most az a baj , hogy az állandó világverseny résztvevő görögökkel csak lapos x lett....
    Ez a baj a magyar szurkolókkal és az emberek nagy részével, nem tudják értékelni az apró de hasznos dolgokat, hanem egyből a csúcsra vágynak..... csak a csúcsra éréshez meg kell tenni sok apró lépést és nem egy nagyot.....
    De mondok egy olyan példát amit mindenki szépen kipróbálhat...

    Gondolom mindenkinél van lépcső otthon 8-10 fokkal.... próbáljátok meg egyszerre a 8-10-et és felérni a célhoz vagy lépegetve, hogy egyszerűbb ? tudom - tudom lehet 3-4-et is egyszerre de az is jobban kihoz a komfort zónából , mintha kényelmesen lépegetnél....
    Én sem vágom hasra magam ettől a meccstől, de lássuk már be nem mi vagyunk a TOP30-as csapat, hanem ők.... nekünk perpill a TOP50 is nagyon hízelgő.


    A tévéből elég erősen átjött, és elég kínos volt. Mint ahogy az is, hogy kb. három határozott szurkolói hangzás hallatszott rendesen: a mindent bele, a szurkoljon mindenki, és a legjobban a Hellasz, Hellasz. Egy ilyen akusztikájú stadionban ez nagyon gyenge produkció volt, Szalai kifütyülése meg nagyon kínos. Szóval szurkolás: 2-3/10.


    Dárdai 7 - Király 0 - Fiola 5, Juhász 6, Kádár 7, Leandro 5 - Tőzsér 6, Elek 6 (Pintér 6) - Stieber 7, Gera 5, Dzsudzsák 6 - Szalai 5 (Nikolics 6) - szurkolás 5

    Dicséret illeti a kapitányt és a csapatot a védekezés megszervezéséért, a középső védelem végig a helyzet magaslatán állt, Elekkel és az első félidő Stieberével is nagyon elégedett voltam. A két szélső védő sajnos teljesen fogalmatlan, de nem bántom őket, keményen dolgoztak végig. Gera a meccs végén már a seggén vette a levegőt, de jól döntött Dárdai, hogy nem cserélte le, mert akkor a végére nem maradt volna cserénk, és könnyen úgy járhattunk volna, mint Pintér Észak-Írország ellen. A letámadásunk helyenként egész pofás volt, ebben feltétlenül előreléptünk.

    Kádárt mindig is nagyon szerettem, nálam az ő helye a legbiztosabb a következő meccsre. Stieber végre jól játszott, szünetben azt vártam, hogy meglövi a gólját is, de sajnos visszaesett, pont a kontrajáték nem feküdt neki annyira, mint a mezőnyjáték, a letámadás.

    A görög csapat jó csapat, a 0-0 egy szép eredmény ellenük, pláne, hogy sokkal inkább nekünk állt.

    A firkászok elmehetnek a fenébe, maximálisan megértem Dárdait, hogy ingerülten reagált. Kötelessége ott lenni és válaszolni a kérdéseikre, de azt semmilyen szabály nem írhatja elő, hogy jó képet vágjon a legtöbbször ostoba, és gyakran kimondottan rosszindulatú kérdésekre. Igen, csak egy 0-0-t játszottunk a görögökkel, igen, nem ment fel fejelni Király a meccs végi szögletnél. Bocsi, ATV!


    Dzsudzsi szerint jó volt a hangulat.
    Hát lófaszt volt jó. Egy kibaszott káosz volt az egész. Száz görög tudott szervezetten szurkolni, 22000 magyar meg nyomatta a nagy semmit.
    A bevonulás előtti mű hangulat egyszerűen szánalmas volt. Az ilyet a jégkorong vb-n kell nyomatni.
    Kurva jó akusztikája lenne ennek a stadionnak. Viszont addig nem fogjuk megtapasztalni a stadionhoz méltó atmoszférát, amíg be nem megy a szervett tábor. (Vagy be nem mennek a fradisták.)

    Sanyi bácsi hol a tábor???? A büdösúristenitneki!!!


    Gera és Király rutinos játékosok akik képessek megnyugtatni motiválni a társakat és oriási hülyeségeket nem csinálnak hanem általában hoznak egy jó átlagot.
    Ezen a mérkőzésen Királynak nem volt egy bravurja se nagyon nyugis volt a kapuban.
    Gerának nem ment jól a játék de a fejpárbajokat nyerte sokat harcolt és adott néhány jó paszt ezen a mérkőzésen is többek között Nikolicsnak is ami ziccer lett volna ha a vonalbiró is a mérkőzést nézi.


    A mai labdarugás nem a kretivitásról szól.
    Ezen a mérkőzésen azért voltak jó kontráink amit a partjelző leálitott nem létező leshelyzet miatt, voltak helyzeteink Gera 11 -ről Nikolics az 5méterről rugta főlé, voltak jó lövéseink Dzsudzsák , Stieber és Pintér is probálkozott .
    A görög csapat jól védekezik ellenük nehéz helyzetet kialakitani és nehéz játszani például Gera vagy Szalai ha labdát kapott általában három görög játékos gyürüjében kellet valamit kezdeni a labdával.


    Dárdaival a padon eddig ez volt a legjobb mérkőzése a válogatottnak.
    Jól megszervezett védekezésből sikerült , több helyzetet is kialakitani a legnehezebb ellenfél ellen ez jó , most volt egy kis balszerencsénk Nikolicsot kétszer álitották meg nemlétező leshelyzet miat kecsegtető helyzetben, és kimaradt két nagy ziccerünk Gera és Nikolics révén.
    Birtuk erővel voltak lehetőségeink és jól védekeztünk a játékosok nagyjából kihozták magukból a maximumot és szereztek egy nagyon fontos pontot.
    Ez a Görög csapat már próbált focizni jó játékoasaik vannak, két döntetlen közeli mérkőzést sikerült megnyerni a finnek és feroer ellen , most visszont nem sikerült és igasságos és nagyon megérdemelt döntetlen született at eddigi legjobb ellenfél ellen.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=240&na_step=30&t=9018358&na_order=
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=138062&p=1
     
  6. avatar: ingersheim
    2015.03.30, 00:08
    Unalmas, rossz antifoci, borítékolható volt a döntetlen. Mixen jött is...
     
  7. avatar: ingersheim
    2015.03.28, 18:24
    Van itt egy 19:5-ös tipp is. Vajon vízilabda mérkőzésre gondolt az illető?
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.27, 10:32
    A válogatott szerdán a Ferencváros ellen lépett pályára edzőmérkőzésen, a vasárnapi selejtező helyszínén, a Groupama Arénában rendezett találkozó után Dárdai Pál szövetségi kapitány hazaengedte a játékosokat, akik csütörtökön reggel jelentkeztek ismét Telkiben.

    A tegnapi edzőmérkőzésen Vanczák Vilmos komolyabb sérülést szenvedett (részlegesen beszakadt a vádlija), és a mai orvosi vizsgálatok után eldőlt, hogy ő sem lehet ott a vasárnapi mérkőzésen. Mivel nagyon sok a hiányzó az eredetileg kijelölt keretből, a szövetségi kapitány új játékost hívott be: Szolnoki Roland, a Videoton FC labdarúgója csatlakozott a kerethez.

    http://www.mlsz.hu/blog/2015/03/26/a-valogatott-foszerepben-a-taktikai-elemek/
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.24, 11:21
    A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden Twitter-oldalán számolt be arról, hogy a Lech Poznan légiósa olyan súlyos combsérülést szenvedett a hétvégén, hogy nem léphet pályára a görögök elleni vasárnapi összecsapáson. Lovrencsics már vissza is tért klubjához.
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.24, 10:29
    Kosztasz Mitroglu után José Holebasz is harcképtelenné vált a magyar válogatott ellen készülő görög nemzeti csapatban. A Roma védője a Cesena elleni olasz bajnokin sérült meg, így nem vállalja a játékot a vasárnap esti Eb-selejtezőn.

    A 30 éves védő végigjátszotta a Roma bajnokiját, de fájlalta a lábát. A válogatottnál a hétfőn elvégzett orvosi vizsgálatok megállapították, hogy ez első diagnózishoz képest nagy a baj.

    Holebasz kidőlésével egyik legjobbját veszíti el Sergio Markarián szövetségi kapitány, de a görög sajtó szerint még mindig a balhátvéd posztján maradt a legnagyobb a merítési lehetőség, hiszen Vaszilisz Toroszidisz, Kosztasz Sztafilidisz és a hétfőn utólag behívott Lukasz Vintra is bevethető ezen a poszton.

    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/magyar-gorog-a-roma-alapembere-is-kidolt-a-vendegeknel-2402813
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.24, 10:25
    Fontosabb tudnivalók a március 29-i Magyarország-Görögország Eb-selejtezőre látogató szurkolóknak.
    A Groupama Aréna kapui a mérkőzés előtt két órával, 18.45-kor nyitnak. Arra kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mert előfordulhat, hogy a telt ház miatt a megszokottnál lassabb lesz a beléptetés. A mérkőzés felvezetése a helyszínen 19.45-kor kezdődik. Aki teheti, tömegközlekedéssel érkezzen, a magyar szurkolóknak az M3 metró Népliget-megállójáig érdemes utazniuk a stadion leggyorsabb megközelítéséhez. Az MLSZ kezdeményezte a járatsűrítést, valamint a vasárnapi szolgáltatási időszak meghosszabbítását a BKK-nál, ennek eredményéről hamarosan tájékoztatjuk a szurkolókat.

    A stadionnál az érvényes jegy megléte mellett ellenőrzik a szurkolói kártya meglétét, ezért kérjük, ezeket, valamint személyazonosításra alkalmas dokumentumot is hozzanak magukkal. A jegyek névre szólnak, ezért másra való átruházásukra nincs lehetőség. Miután a belépők személyes adatokat is tartalmaznak, kérjük, fokozottan vigyázzanak rájuk! A kapuknál hostok segítik a szurkolók beléptetését, akik kérdés, probléma esetén mindennemű segítséget megadnak az érkezőknek. Kérjük, mindenki a jegyén szereplő kapun lépjen be, és ott is lépjen ki a mérkőzés után.

    A mérkőzés előtt az Albert sétányt lezárják, ott keresztirányú forgalom csak a közforgalmú járművek és a P1, P2 parkolójeggyel rendelkező gépkocsik számára engedélyezett.

    A magyarországi görögök figyelmét felhívjuk, hogy csak a vendégszektorba vásárolhatnak belépőket, akinek ezzel kapcsolatban kérdésük van, forduljanak a jegyértékesítő ügyfélszolgálathoz. A Klubkártyával és a Futballkártyával kapcsolatos további információkat a külön e célra létrehozott ügyfélszolgálatunkon keresztül kaphat: Telefon: 06-30-958-5585, E-mail: futballkartya@tex.hu. Az ügyfélszolgálat munkanapokon 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja a szurkolók kérdéseit.

    A Groupama Arénában értékmegőrző működik. Ételt, italt nem lehet a stadionba bevinni. Kérjük, a lelátó lépcsőin - a vonatkozó jogszabályoknak, valamint UEFA-rendelkezéseknek megfelelően - ne álljanak a mérkőzés közben, mert ezzel akadályozhatják mások mozgását és kilátását.

    Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyüket otthon nyomtassák ki. Ha a jegyvásárlás folyamata során problémát észlel, akkor kérjük, hívja a Ticket Express ügyfélszolgálatát, amelyet munkanapokon 9-17 óráig a +36 30 3030999-es számon, rendezvénynapokon a rendezvény befejezéséig a +36 30 5697220 számon érhet el. E-mail cím: mlsz@tex.hu. (Abban az esetben, ha a belépő árát a bank levonta, de a jegyhez mégsem fér hozzá, esetleg bezárta a böngészőablakot és nem tudja megjeleníteni a jegyét, akkor keresse a TEX ügyfélszolgálatát, és elküldik Önnek a jegyet a megadott e-mail címére).

    Kérjük szurkolóinkat, hogy vegyék figyelembe a kihelyezett Pályarendszabályok előírásait, illetve ellenőrizzék, hogy mely tárgyak (esernyő, üveg, hajlakk, parfüm, stb.) nem vihetőek be a sportlétesítmény területére. A stadionba be nem vihető eszközöket a beléptetési kapuknál a rendezők átveszik, megőrzik és a mérkőzés végén a tulajdonosának visszaszolgáltatják.

    Az elmúlt időszakban a válogatott mérkőzések előtt minden esetben meghirdettük a transzparensek kötelező hitelesítését. A mérkőzés előtt a transzparensek hitelesítését a Groupama Aréna 3-as kapujánál végzik el, 19.00-20.00 óra között. A hivatalos magyar zászlók (a zászlókban városnevekkel) a továbbiakban is minden korlátozás és engedély nélkül bevihetőek a mérkőzésre. Ezeket a zászlókat a beléptetési pontoknál a rendezők ellenőrzik.

    Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a rasszista tartalmú megnyilvánulásokat az UEFA vasszigorral bünteti. A rasszista, kirekesztő megnyilvánulások súlyos károkat okoznak a válogatottnak, a magyar labdarúgásnak, és stadionbezárást eredményezhetnek a következő tétmérkőzésekre.

    Meglátásait és észrevételeit – amennyiben nem jeggyel és klubkártyával kapcsolatosak – az mlsz@mlsz.hu email címre küldhetik meg.

    http://www.mlsz.hu/blog/2015/03/23/magyarorszag-gorogorszag-szurkoloi-informaciok/
     
  12. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.24, 09:21
    Görögországi beszámolók szerint Konstantinos Mitroglou combizom-sérülése miatt 15 napot kell, hogy kihagyjon, így biztosan nem játszhat majd a Magyarország elleni, vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőn, Budapesten.

    A 27 éves, kiváló felépítésű csatár pedig remek formában futballozik ebben a szezonban, 20 bajnoki meccsén 13 gólja van, de a BL-ben (kétszer, egyik találata három pontot ért az Atlético elleni, őszi csoportmeccsen) és az Európa Ligában (egyszer) is a kapuba talált az idényben. A görög válogatottban legutóbb 2013 novemberében, Románia ellen volt eredményes a Fulhamtől kölcsönvett csatár.

    A helyére egy újoncot, a Panioniosz csapatában futballozó Apostolos Giannout hívta be Sergio Markarian szövetségi kapitány. A még Mitroglounál is magasabb, 191 centiméteres támadó 9 gólos a bajnokságban, a 25 éves játékos még soha nem szerepelt az A-válogatottban.

    http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/187010
     
  13. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.23, 14:26
    Egyik biztonsági tartalékját aktiválnia kellett Dárdai Pálnak, a magyar válogatott szövetségi kapitányának a Görögországi elleni Európa-bajnoki selejtező előtt.

    Az MLSZ Twitter-oldalának beszámolója szerint Korcsmár Zsolt, a Greuther Fürth légiósa esett ki sérülés miatt, a helyére a szakmai stáb a Győri ETO labdarúgóját, Lang Ádámot hívta be.
     
  14. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.17, 15:01
    Dárdai Pál kijelölte a március 29-i, Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő válogatott keretet.
    A szövetségi kapitány 24 játékosnak küldött meghívót, közülük néhányan - Guzmics Richárd, Leandro de Almeida, Koman Vladimir és Hajnal Tamás - első alkalommal szerepelnek Dárdai Pál keretében. A válogatott tagjai hétfőn délben találkoznak Telkiben, és kezdik meg a közvetlen felkészülést a jövő vasárnapi mérkőzésre.

    - Az őszihez képest némileg nehezebb volt a helyzetünk a kerethirdetéskor, mert jelenleg nem mindenki kap állandó játéklehetőséget klubcsapatában - mondta az mlsz.hu-nak Dárdai Pál. - A stáb mintegy negyven játékost figyel hétről hétre, közülük választottuk ki múlt héten a bő, harmincas keretet, majd a hétvégi fordulót követően jelöltük ki azt a 24 játékost, aki a jövő héten megkezdi a felkészülést Telkiben. Az ellenfél ismeretében több szempontot is figyelembe vettünk a keret kialakításakor, a futballisták formája mellett ezúttal fontosnak tartottuk, hogy elsősorban rutinosabb, illetve nemzetközi tapasztalattal bíró játékosok kapjanak helyet az együttesben. A szűkített keretből kimaradó játékosokra ezúttal biztonsági tartalékként számítunk. Tervünkben szerepelt, hogy megnézzük a Hollandiában játszó Kenneth Otigbát is, személyesen beszéltem vele telefonon, de ő elmondta, hogy inkább a nigériai válogatott meghívására vár. Döntését természetesen tiszteletben tartjuk, sok sikert kívánunk neki további pályafutásához.

    Biztonsági tartalékok:
    Gulácsi Péter, Szélesi Zoltán, Lang Ádám, Forró Gyula, Varga József, Bartha László, Böde Dániel

    http://www.mlsz.hu/blog/2015/03/17/guzmics-leandro-es-hajnal-is-keszul-a-gorogok-ellen/
     
  15. avatar: magyarfutball.hu
    2015.03.04, 15:05
    A magyar válogatott március 29-én, 20.45 órakor a görögöket fogadja Európa-bajnoki mérkőzésen a Groupama Arénában. A mérkőzésre szóló jegyeket március 9-től március 19-ig 20 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni.
    Március 19-ig a legolcsóbb helyekre 2800 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 3600, 6400, illetve 9600 forintért lehet megvásárolni. Március 20-tól ugyanezen belépőkhöz teljes áron lehet hozzájutni.

    A legkényelmesebben interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni, ezzel a módszerrel - bankkártyás fizetés mellett - azonnal kinyomtathatók a belépők. A finnek elleni, novemberi selejtezőn a jegyvásárlók több mint 40 százaléka választotta ezt a megoldást. Személyesen a Ticket Express négy budapesti irodájában, vagy országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (irodakereső: http://www.eventim.hu/hu/outletek/) lehet megvásárolni a jegyeket.

    A korábbi gyakorlatnak megfelelően a mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával (klubkártyával vagy az MLSZ által kibocsátott futballkártyával) vásárolhatóak meg. A futballkártyákat személyesen a Ticket Express Bálnában (Budapest, Fővám tér 11-12.) lehet kiváltani, valamint lehetőség van előregisztrációra is a klubkartya.mlsz.hu oldalon, az elkészült kártyákat Budapesten, illetve 18 vidéki városban lehet átvenni (az átvétel helyszínét a klubkartya.mlsz.hu oldalon lehet kiválasztani a regisztráció során).

    A mérkőzésre - életkortól függetlenül - minden szurkoló csak érvényes jeggyel léphet be a stadionba.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2015/03/04/magyarorszag-gorogorszag-hetfon-indul-a-jegyarusitas/
     
  16. avatar: Zsorzsinju
    2015.02.18, 19:55
    Sergio Apraham Markarián Abrahamian (Uruguay) a teljes neve a Görög szövetségi kapitánynak.
    1944.11.01-én született.
    Paraguay szövetségi kapitány: 1992-1993, 1999-2002
    Peru szövetségi kapitány: 2010-2014

    http://es.wikipedia.org/wiki/Sergio_Markarián