magyarfutball.hu

Feröer - Magyarország 0 : 1 20:45

   
   
 • Feröer - Magyarország 2014.10.14.
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.6 (5 szavazat)

játékvezető: 2.8 (5 szavazat)

hangulat: 2 (5 szavazat)

1...5
Európa-bajnokság 2016 selejtező, 3. forduló
891. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Tórshavn, Tórsvollur
játékvezető : Kulbakov Aleksei (Fehéroroszország)
nézőszámok:
 1. nso.hu: 2.500
 2. nb1.hu: 3.000
 3. nela: 3.121
 4. onlajnok.com: 3.500
 1. 20' Gregersen Atli sárga lap
  0 - 1 21' Szalai Ádám
  32' Hansson Hallur sárga lap
  sárga lap 48' Gera Zoltán
  56' Benjaminsen Fródi sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2014.10.16, 18:26
  Már a selejtezők előtt azt mondtad, hogy a feröeri meccs sem lesz sétagalopp, ebben igazad is lett. Mire alapoztad ezt, illetve miért alakult így?

  Sallói István: Minden fókusz a román meccsre irányult, a tíz napból hét az elemzésükkel telt, azt a taktikát gyakoroltuk, nem volt idő és lehetőség a feröeri meccsre készülni. Bukarestből másnap már repültünk tovább, de ott már csak egy edzésre volt lehetőség, gyakorlatilag két napunk volt mindennel együtt. Ott az elemekkel, a műfűvel, az időjárás változással kellett ismerkedni, és a kétórás időeltolódás sem elhanyagolható. Ezek mind befolyásoló tényezők voltak, és azt gondolom fejben is nehéz volt váltani. A srácok mindent egy lapra tettek fel a román meccsre, és utána nagyon nehéz ilyen hőfok után átállni egy más típusú focira. Ezzel együtt ma már nincsen könnyű meccs, kivéve ha a legelején úgy alakulnak az események. Ennél jobb játékra számítottunk persze, ez nem kérdés.

  http://kesport.hu/2014/10/16/salloi-istvan-szerint-dardai-palra-van-szuksege-a-magyar-futballnak/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2014.10.15, 12:28
  Lars Olsen: Nagyon boldog vagyok a teljesítményünk miatt, az eredménnyel viszont nyilván nem lehetek elégedett. A jobb csapat veszített, és amióta a Feröer-szigeteken dolgozom, most először mondhatom ezt. Elégedett vagyok a futballistáim által elvégzett munkával. Sokat dolgoztunk azon, hogy képesek legyünk járatni a labdát, és ebben a tekintetben teljes siker volt a mérkőzés. Sajnos időről-időre jönnek a hibák, és ezen a szinten ezeket könyörtelenül megbüntetik. A szögletből született gól mellett még egy magasan érkező labda volt, amivel nem boldogultunk, ettől eltekintve viszont a magyaroknak csak az átlövések jutottak. Fantasztikus teljesítmény volt ez, főleg azt figyelembe véve, hogy pár nappal korábban kemény csatát vívtunk Észak-Írországban.


  Dárdai Pál: Kiszenvedtük a három pontot. Nem kezdtünk jól, hogy mi ennek az oka, azt nem tudom. Lehet, hogy túl sokat edzettek a fiúk a kezem alatt, de az is lehet, hogy túl sok volt az információ. Mind a két meccset rosszul kezdtük, talán a nyomás miatt. A fejekkel van egy kis gond, ennek ki kell majd deríteni az okát. Az ellenfél hozzá volt szokva a csúszós, műfüves pályához, nekünk sokszor elugrott a labda, ebből ők meg is tudtak indulni. A legfontosabb azonban, hogy három ponttal mehetünk haza. Ezt úgy szokták mondani, hogy "mosd meg a fogad, köpj, és felejtsd el az egészet, készülj a következőre". A profi labdarúgásban egy számít: a három pont, ezért mondom, hogy ennek a győzelemnek örülni kell. A futballisták egy ilyen mérkőzés után talán nem örülnek felhőtlenül, én is tudom, hogy kiszenvedtük a győzelmet, de a lényeg, hogy hazavittük a három pontot

  forrás:
  http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/177375
  http://www.mlsz.hu/blog/2014/10/14/dardai-pal-kiszenvedtuk-a-harom-pontot/
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2014.10.15, 12:23
  A félreértések elkerülése végett nem voltunk sokkal jobbak, de komoly helyzeteink, és ami a legfontosabb, gólunk nekünk voltak. Rohadt kellemetlen csapat Feröer azt mások is megtapasztalták már, és bizonyára finn, svéd stb. küldöttség is utazik majd Tórshavnba, hogy megtudják a feröeri csoda titkát. Tényleg mindenki meg fog itt izzadni, mert jól csapatba szerkesztett, komoly kis sportemberekkel kell megküzdeni, egy szűk, műfüves pályán.


  Mondjuk annyit a korrektség kedvéért tegyünk hozzá, hogy az elején volt az általad is hivatkozott Dibusz védés, aztán egyszer jobbról probléma nélkül beívelhették (~40.perc?), csak a mélynövésű csatár nem tudott elég magasra ugrani, Juhász valahol a környéken kolbászolt. Meg a vége felé is volt egy veszélyes beívelés, amikor szintén visítva szabadítottunk fel (85 után?). Azért ebből a háromból Málta egyet, Izland talán kettőt is betesz.

  De FSZ nem tett, nem is baj, engem nem is a három helyzetük zavart (ez a szintünk, elfogadom, hogy nem tudunk meccset lehozni a Feröer ellen gólhelyzet nélkül), hanem hogy a végén beszorultunk, az is kicsit megalázó volt. Ez a "basszuk előre 1:0-nál" a görögök és a románok ellen jól hangzik és támogatom, de Feröer ellen fájt, legalább egy szögletzászlós mókát eljátszhattunk volna.


  Egyébként meg nem kell falnak menni. A finnek is megszenvedtek itt meg sokan, mások is írták, 2014 van, mindenki megtanult focizni, ők is. Ráadásul akármilyen kevesen vannak, olyannyira szeretik a focit arra és komolyan foglalkoznak vele, nincs ebben már semmi meglepő. Elhoztuk a 3 pontot, itthon sima 3-4 gólos győzelmet várok.


  A "közük nem volt a meccshez" és a "nem voltak veszélyesek a kapura" között azért elég jelentős a különbség.
  Amikor gólt akartunk rúgni, akkor beszorítottuk őket, volt három helyzetünk, amiből egyet gólra váltottunk.
  Nekem már kurva unalmas ez csavarkulcsot a kezdő sípszó előtt fél órával eldobó feröeri-fodbalistakép, ahogy néhány ügyeletes megmondóemberünk is, akik szétfloodolják a topicot.
  Feröer ha kilép abból a kis mesevilágból, azonnal San Marinová zsugorodik.
  Lévén Nyugat-Európa, tele vannak pénzzel, jó MB2/MB3-as játékosok és megengedhetik maguknak, hogy foci mellett néha dolgozzanak (mert kb ez a helyzet).
  Jól megizzasztották a Bukarestből a kontinens másik felére átrepült magyar dodóválogatottat, de alapvetően a térdünkig nem érnek fel. Magyarországon simán háromesélyes meccset játszana ellenük a Kisvárda, a Vác, vagy a Budaörs.


  Nem tudom hányan dolgoznak, hányan nem foci mellett, de az egyik középső védő Nattestad a dán első ligában játszott két szezont, jelenleg meg a 2. ligában játszik, ő pl. aligha dolgozik. De meg is látszott a játékán, elfogadnám középső védőnek Debrecenbe azonnal.
  Egyébként fölösleges szerintem ezzel foglalkozni, hogy hányan élnek ott, hogy halászok, bálnavadászok meg hasonlók. Ez az idő rég lejárt, érdemes kicsit körülnézni Európában. Tök mindegy a lakosság száma meg hasonlók, Feröer, Málta, Luxemburg stb. megtanultak futballozni, de legalábbis fizikálisan felveszik lassan bárkivel a versenyt és egyre több meglepetést okoznak.
  Az az idő elmúlt mikor ezek ellen a csapatok ellen úgy lehetett pályára lépni hogy 5-6 gólos különbség van, az a 80-as évek volt. Én értem hogy Feröer ellen sokan sziporkázó játékot és egy 4-0-ás sikert vártak, de érdemes lenne megnézniük miket játszott ez a Feröer most északírekkel, finnekkel. Ők lemosták őket? Tavaly vb-selejtezőn a svédek alig tudtak fordítani és nyerni 2-1-re ellenük mert Feröer vezetett sokáig. Én nagyon nem lepődnék meg ha lenne majd akitől pontot vesznek el a csoportunkban mert ellenünk Dibusz védte az elején azt a lövést, de lehet lesz aki ellen bepattan nekik és szerintem hátrányban játszani Feröeren, na az nem egy hálás feladat.


  Nikolicsot most is csereként hoztam volna be, mindhárom selejtezőn egy félidőt kapott, és kimagaslóan akkor volt a legjobb, amikor a másodikat. Ettől függetlenül tegnap is hasznosabb volt, mint az északírek ellen.

  Mivel egyszer sem a klubbeli helyén játszott, azon nem csodálkozom, hogy nem rugdosta a gólokat, bár helyzete volt Bukarestben és tegnap is.


  Ezeken a gyors, egyérintős labdakihozatalokon és háromszögeléseken, amiket a szigetlakók nyomtak néha, én is ledöbbentem, ilyeneket a magyar válogatottól nem tudom mikor láttam utoljára. Talán a magyar - olasz 3-1 -es kamumeccsen Várhidi alatt. Pontelhozó Palkó megkérdezhetné Lars Olsent a kulisszatitkokról.


  Felesleges fanyalogni. Aki szerint a magyar válogatottól bárhol sziporkázós gólparádé várható el, nagyon el van tévedve. A mi kategóriánk a "szenvedős győzelemnek is örülni kell", ami eggyel (vagy kettővel) alatta van a "bárki ellen képes meglepetésre" polcnak. Utóbbival kapcsolatban meg kell nézni a csoportok jelenlegi listavezetőit.

  Egyébként meg jópofa dolog a feröeriek kapcsán bálnavadászozni meg kalauzozni (én is megtettem), de őszintén: az amatőrség egy státusz, ami az adott ország labdarúgásához való viszonyát fejezi ki, nem a játéktudást. Lehet, hogy Fiola nem portás a paksi atomerőműben főállásban, de ettől még nem feltétlenül jobb védő egy norvég másodosztályban focizó könyvelőnél. Mondjuk. (Aki persze könyveléssel keres annyi pénzt, mint nálunk egy középcsapat játékosa.)


  Amúgy Kalmár és Dibusz jó volt.
  Fiola lelkes volt.
  Simon Krisztián sokat futott.
  Nikolics egyelőre nem olyan gólerős, mint a Videotonban - pedig tegnap többször is eszembe jutott a Paks-Kecskemét meccs valamilyen okból.
  Korhut... egyszer kaptam egy oklevelet gimis koromban - egy futóverseny volt. Az állt rajta, hogy "XY futóversenyen...RÉSZT VETT..."


  Ráadásul volt pár ziccerünk, ami sokkal nagyobb pech volt, hogy nem ment be, mint amekkora mák (hogy mi a faszért volt az mák, azt még mindig nem értem) Szalai gólja. A műfű szerintem mindenkinek utálatos dolog, és én is azt éreztem, hogy a Palika által emlegetett türelem egy kicsit túlságosan a játék rovására ment, és átesett a legyünk túl ezen a szaron mentalitásba. Azért azt is látni kell, hogy - a nagyon rövid távú futáson kívül - fizikálisan bárki könnyedén simán túllépheti egy átlagos profi focista állapotát, akár hobbisportolóként is. Ráadásul Feröernek évek óta van egy "Dárdaija", egy speciális pályája, és egy jól kialakított, kellemetlen stílusa. A finnek sokkal jobban megszenvedtek itt, hiszen a nyolcvanadik percig döntetlenre álltak, nem csoda, hogy jobb volt a a labdabirtoklási mutatójuk. Az első 10 és az utolsó 5 perc kivételével nem éreztem, hogy a bálnavadász fiúk gólt szerezhetnek ellenünk. A játékkal én sem vagyok elégedett, de most is megcsináltuk azt, amit Egervárivárival és Koemannal: hoztuk a rohadt kellemetlen, de kötelező győzelmet. Jöhetnek a finnek egy egészen más meccsen. Bevallom, hogy ott is teljesen nyugodt leszek, ha pontrúgásból egy bemákolt, talált szar fuckin' góllal 10-90%-os labdatartással megütjük őket.


  A nem megszokott pálya és közönségméret, a nem úgy pattanó műfű, a minimum 20 fokkal kevesebb hőmérséklet stb stb Jónéhány olyan tényező van itt, ami nyilván a feröeriek lételeme, de bármely másik válogatott számára módfelett szokatlan körülmény, melyhez nem olyan egyszerű ilyen rövid idő alatt hozzá idomulni.

  Kb a La Paz-i mérkőzésekhez hasonlítható helyzet.

  Kár is szakmai elemzésekbe belebonyolodni ennek kapcsán, mert csak félre vinne.


  Nekem ez a tegnapi mérkőzés egy tragikomédia volt. Ilyen rosszul magyar csapatot futballozni már régen láttam. Ha nem tudnám, hogy kik ellen játszunk, azt hittem volna, hogy ez egy nagyon erős csapat, akitől félni kell. Nekik megyünk már az első percben...aha, persze. Összefosva védekeztünk, de nem azért, mert olyan jók voltak a feröeriek, hanem mert mi voltunk gyávák, és megint csak rugdostuk el a labdát a pi***ába. Már a kezdő felállás is tök értelmetlen volt. Gera jobb szélső...év vicce, két métert nem tudott lépni egész meccsen. Simon jobb hátvéd, tökéletesen mintha pályán sem lett volna, olyan haszontalan volt ez a húzás. Kádár középen, ahányszor labda ment felé már előre féltem. Találtunk egy gólt, óriási nagy mákkal, hogy Szalain 10 méteres körzetben nem volt ember, köszönjük meg a feröeri halászok védelmének. Óriási luxus, hogy csapatunk legnagyobb erősségét a széljátékot úgy ahogy van kinyírjuk. Ezt már megfigyeltem bukarestben is. Dzsudzsák is nagyon hátul van, nem indul meg előre, nem húzza meg a szélt. Lovrencsicset, aki messze a legagilisabb az egész keretben, meg be sem tesszük, sem Gyurcsót, aki a leggyorsabb. Kicsit úgy érzem, hogy megint Gerának bérelt helye van a csapatban, bármennyire is rossz. Mert tegnap olyan rossz volt, hogy azt nehéz szavakba önteni. Jó passza nem volt, sírt nála a labda, Józsi György 2. Ha véletlen jól passzolt az az volt, hogy az ellenfél térfeléről hazapasszolta Dibusznak. Egész meccsen azt vártam, hogy mikor cseréli már le, és hozza be Lovrencsicset, vagy sokkal hamarabb Kalmárt. Erre lehozza a legjobban játszó Tőzsért, és tök értelmetlenül cserél egy befejező csatárt a 80.percben. Dárdaiból kicsit értelmesebb húzásokat néztem ki. A győzelem persze győzelem, a lényeg a 3 pont, de nehogy már izgulni kelljen Feröer ellen egész meccsen, hogy gólt ne kapjunk, + 60-40 % os labdabirtoklással a feröeriek javára...ha kapunk a végén egy gólt senki egy szót sem szólhat. Persze finnek is megszenvedtek itt, csak ők irányították a játékot, kaptak egy bombagólt. Az bárkinek beakadhat. Csak ők mellette 20 helyzetet kidolgoztak, irányítottak, és 3 gólt lőttek. Mi meg fosunk, és a Bundesligában játszó emberünk egyszer nem tud megverni egy az egyben egy feröeri amatőrt. Nulla teljesítmény.


  Pár megjegyzés játékosokhoz.
  Korhutot én is "követeltem" többek között a kezdőbe, mint balhátvédet. Hát a mai meccsen nem győzött meg arról, hogy helye van a válogatottban, a helyezkedése eléggé botrányos volt. Ha egy szélsővédő mellől viszonylag rendszeresen be tudnak adni, az a szélsővédő rossz. Márpedig mellőle be tudtak adni, nem egyszer. Ebben amúgy sztem Dzsudzsák is vastagon benne van, mert nem tud rendesen védekezni - ez sokadszorra derült ki. Ellenpontnak a jobbszél védekezése most rendben volt, igaz, ott Gera, majd Simon is rendben visszalépett, zárta a területeket, és ha kellett, szerelt. Ott nem is tudtak ott létszámfölényt kialakítani. Dzsudzsi nagyon nem érzi, hova kellene helyezkednie, de sokszor eleve késve lép vissza. Valaki írta, hogy a középső védelem volt a legjobb, ezzel én is egyetértek, főleg Juhász volt tanári. Varga középpályán sem jó. Tőzsért viszont nem értettem miért kellett lecserélni, Gerát inkább kellett volna, a sárgája után érett neki a piros is két vagy három szabálytalanságánál.

  Szalai megint csetlett-botlott, viszont az NST-n olvastam vele kapcsolatban egy érdekes hozzászólást: Szalai - testalkata ellenére - nem erőcsatár. Labdát nem tud jól megtartani, védőt befűzni, cselezni nem tud, és nem is túl gyors. Amiben ő jó, az a 1) helyezkedése, helyzetkihasználása 2) leköti a védőket, 3) jó kulcspasszokban (mindezt a mainzi időszaka alapján írták). Tehát ahhoz, hogy jó legyen működő támadójáték kell, ahol vannak társai, és nem ő az egész kulcsa.


  Egyébként megint kiemelném Tőzsér játékát. Nagyon jól mozgatta a csapatot, volt két jó lövése is, védekezésből is kivette a részét.
  Szvsz az elmúlt 10 év legnagyobb játék intelligenciájával megáldott játékosa. Rendkívül bosszantó, hogy Egervári nem számolt vele, soha.


  Minden játékosnak voltak/vannak hülyesége, ennek ellenére, Dárdai már játékosként is szimpatikus volt.

  Eddig edzőként is az. Lehet nem lesz soha top edző, de legalább nem egy tenyeres-talpas beszélni sem tudó előember, és ahogy látom nem is egy öntelt, gőgös majom. (a hazai szakma 99% vagy egy ork, vagy a tehetségtelenségére oly büszke f@szfej, de általában ez a két tulajdonság egyszerre párosul)


  Dibusz 0 – Simon K. 5, Juhász 7, Kádár 6, Korhut 5 – Gera 4, Varga J. 5, Tőzsér 6 (Kalmár), Dzsudzsák 5 – Szalai 5 (Priskin), Nikolics 4(Fiola 5).


  Pesszimista értékelés: Szörnyű, illúzióromboló meccs, beszari, óvatoskodó játékkal, fölénybe kerülő és domináló kis csapattal. Labdabirtoklásban, lelkesedésben fölénk kerekedtek, és foggal körömmel (csatár helyett védőt behozva) kiszenvedett sovány győzelem.
  Optimista értékelés: Győztünk!!! Ráadásul viszonylag hamar megrúgtuk a győztes gólunkat, tehát nem kellett fejetlenül, és kockáztatva támadnunk. Éppen ezért ezúttal elég volt már 1 csatár is a második félidőben, hiszen rúgni már nem kellett gólt, kapni meg nem kaptunk, és bár a végén jöttek a feröeriek, a mérkőzés alatt túl sok helyzetet nem dolgoztak ki. Van 4 pontunk, minden rendben!
  Van 4 pontunk.... Minden rendben?


  Elég brit focit játszanak, de durvának csak néhányan durvák, mondjuk Hansson ő eléggé, meg idegbeteg is volt néhány esetnél rendesensmiley
  De Nattestad mondjuk szinte bármelyik NBI-es csapatban kezdő lenne szerintem középső védő poszton és még csak nem is durva.


  Felejtsük már el azt, hogy mi vagyunk a magyarok, akiknek mindenkit 5-0-ra kell megbaszni. Nagyon értékes és nehéz három pontot szereztünk, ott ahol nem nagyon szokott gálázni senki se.


  Egyébként szervezettek voltunk és szerencsére a végén sem követtünk el olyan buta, tipikus magyarosch hibát, hogy kitámadjunk előnyben, ami után lekontráznak.

  Dibusz, Juhász, Kádár, Tőzsér akik kifejezetten jók voltak, a többiek is hoztak egy szintet, ez most elég volt. Ne feledjük azt se, hogy szinte csak dodók játszottak. Vanczákkal, Korcsmárral, Pintérrel erősebbek leszünk.

  Végül kiemelném Juhászt, aki a románok ellen is a MoM volt és ma is talán a legjobb teljesítményt nyújtotta. Ez az a régi Roli, akit megszerettünk! Óriási nagy szükség van rá!


  Mondjuk, ha ez a meccs nem pár nappal egy másik után van, vélhetően nem ebben az összeállításban játszunk, frissebbek vagyunk és legalább nem úgy nézett volna ki, mintha valami favoritnál bekkelnénk. Örüljünk a győzelemnek, aztán ne elemezgessük.


  Nehéz volt, és volt egy-két érthetetlen döntés a kezdővel kapcsolatban. Simon az egész meccsen nem csinált semmit. Nikolic cseréje indokolt volt, Tőzsér cseréje viszont nem. Gera is nagyon gyengén játszott, helyette simán jöhetett volna Kokó.


  Ha továbbjutunk, ha nem, pont egy Feröer meccs az, amire senki nem fog visszagondolni. Itt megvan a három pont, innentől kezdve ez a meccs el lesz felejtve. Amikor kiestünk, de 8:0-ra vertük San Marino-t, akkor te boldog voltál? Szerintem nem, pedig az aztán gála volt a javából. Pont ugyanennyit ér ez a meccs is, a maga szenvedős, kínkeserves 1:0-jával.


  Leszarom milyen játékot mutattunk. Dárdai hajtást ígért a románok ellen - teljesítette. Nehéz meccset és 3 pontot ígért a feröeriek ellen - teljesítette. Azt ígérte ha megvan a feröeri a finn is meglesz - én hiszek neki.
  A látványt meg ki nem szarja le? Mordorban 100%-ot adtunk ki magunkból, aztán jöttünk ehhez a hangulattalan szar törpe műfüves fosra, őszintén ki várt parádét?


  Parádés játékra nem számítottam, de arra sem, hogy lefociznak minket a feröeriek, kíváncsiságból megnéztem az uefa honlapján a statisztikát, azért ezek elég durvák:

  58 Possession (%) 42
  5 Corners 1
  443 Passes 244
  406 completed 220

  Persze a gólok száma a lényeg, de nagyon bántó volt nézni, hogy a feröeriek is szervezettebbek mint mi (még szerencse, hogy focizni azért nem nagyon tudnak).

  http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=134043&p=1
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=300&na_step=30&t=9018358&na_order=
   
 5. avatar: NNS
  2014.10.14, 22:38
  Sikerült legyűrnünk a bálnavadászokat! Bravó!
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
   
 8. avatar: Zsorzsinju
  2014.10.12, 21:14
  Az Észak-Írek elleni kertben még szerepel az UEFA oldalon:
  8. Levi Hanssen HB Tórshavn 24-02-1988 3/0
  14. Alex Mellemgaard B36 Tórshavn 27-11-1991 0/0
  17. Sølvi Vatnhamar Víkingur 05-05-1986 1/0
  20. Hans Kristian Djurhuus 23-01-1979 0/0

  http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers/season=2016/matches/live/day=2/session=3/match=2013863/index.html
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2014.10.03, 10:28
  A magyar válogatott október 14-én a Feröer-szigeteken lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A mérkőzésre szóló vendégjegyek 4400 forintba kerülnek.
  A magyar válogatott Tórshavn városában, a 6000 fő befogadóképességű Tórsvøllur stadionban lép pályára október 14-én, 20.45 órakor. A vendégszektorba szóló belépőket személyesen a Ticket Express négy budapesti irodájában (a címeket ld. lejjebb) lehet megvásárolni, interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megrendelni, majd a megvásárolt jegyeket a Ticket Express fővárosi irodáiban lehet átvenni.

  A vidéken élőknek lehetőségük van arra, hogy az alábbi irodákban rendeljék meg a jegyeket. Ebben az esetben a rendelés leadásakor egy vouchert állítanak ki a vásárlók számára, amivel néhány nap múlva az adott irodában személyesen átvehetők a valódi meccsbelépők.

  A mérkőzésre szóló jegyek 4400 forintba kerülnek.

  http://www.mlsz.hu/blog/2014/10/02/jegyarusitas-a-feroeri-eb-selejtezore/