magyarfutball.hu

 1. Bár a debreceni gól szabálytalansággal indult, a döntetlen teljesen reális. Nem tudom, mi történt a második félidőben - Kambi tizenegyes-gyanús tarolását kompenzálta talán Kassai.

  Moutari full homály ziccerben.

  Az első félidő után csalódás az eredmény, a másodikat látván még örülhetünk is az egy pontnak.
  Ha Ali nem fetreng másodpercekig, talán gyalog is hátraérhetett volna időben. Ettől még persze a másik 4 védőnk és 2 védekező középpályásunk talán levédekezhetett volna 4 debrecenit. Ehelyett úgy mozogtak, mintha a szünetben megettek volna ugyanennyit.
  Pontosan. Végre valaki a lényeggel foglalkozik.
  A két vitatott bírói ítélet nem ugyanaz a szint.

  Az általad vázolt esetnél, ami eleve nem egyértelmű szabálytalanság, volt még 60-70 méter, amit a Lokinak meg kellett tenni, és rengeteg időnk, helyünk volt levédekezni, főleg hogy létszámfölényben voltunk, ehelyett össze-vissza rohangált mindenki, mintha taktikailag nem gyakorolnánk, h ilyen k...
 2. Pontesnél nem volt olyan 45 perc alatt hazai pályán nincs kaput eltaláló,de még kapu felè szálló labda se!

  Mit akarnak játszani? Lötyögnek! Ez egy büdös nagy semmi!

  Hideg van,megértem őket. Én is fázok. A fizetés utalva lesz így is!

  Bandi meg majd süketelhet: nagy akarattal jàtszottak a fiúk,semmi nem jött össze.
  A tizigyanús eset tizi volt? Már aki tv-ben nézte attól kérdezem mert én a stadionban nem tudtam megítélni jól.
  Helyenként egész tűrhetően játszottunk. Ha nem Kassai a bíró, nyerünk.

  Érthetelen, hogy Kassai sokadjára téved a mi kárunkra. Mi lehet ennek az oka?
  Szerintem az.

  20-ból 19 esetben befújják.

  Harisra végig pikkelt Kassai.
  Egyébként reális az x. Az első félidő értelmezhetetlen volt.
  Az első félidő botrányosan gyenge volt, a második egy kicsivel jobb. Bényeit nem láttam még ilyen rossznak. Azért hazai pályán illene egy kicsit támadóbb felállásban játszani.
  ...
 3. 2019.12.08, 12:46 - MOL Fehérvár FC - Paksi FC 2019
  Minden tiszteletem azoknak akik ebben a hidegben kimennek ezt az ordenáré mocskos hígfos focit nézni amit játszunk.
  Fehérvár szégyene ez a csapat most, egy Paks aki nem nyert már ezer éve nyerni tud. El kell itt zavarni azonnal 5-8 játékost a múltkori edzőváltás után.
  Übergáz, hogy a negyedik hazai zakónál tartunk, a legszarabb, legsötétebb években sem mindig volt ennyi. Most meg tejjel-mézzel, milliárdokkal, szintlépéssel, stb. lassan az is kérdés, a kibaszott erős magyar mezőnyben meglesz-e a dobogó.
  Régen volt már ennyire ötlettelen, elképzelés nélküli játék...
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
 4. Tudja valaki, hogy hányadik másodpercben esett a gól?

  Ez stimmelhet? A videó alapján majd ponotsítjuk.
  Disztl László (Kaposvár): – Nehéz értelmezni számunkra ezt a mérkőzést. A csapattal feltérképeztük az ellenfelet, kidolgoztuk a taktikát, tudtuk, hogy fontos mérkőzés lesz és szerettük volna a terveink szerint folyik majd a találkozó, ehelyett már a 40. másodpercben gólt kaptunk. Bíztunk benne, hogy fel tudunk majd állni, de nem sikerült, elmaradt a mérkőzés a várakozásainktól.
  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/carrillo-elnezest-kert-a-vidi-szurkoloktol-az-alacsony-szintu-jatek-miatt-a-paksi-edzo-mindenki-kitette-a-szivet-es-a-lelket-a-palyan-nb-i-es-ertekelesek
 5. 2019.12.07, 11:33 - Duschák István
  Hosszan tartó betegség következtében életének 68. évében elhunyt Duschák István, klubunk egykori kiváló labdarúgója.

  Duschák István labdarúgó pályafutása a fővárosi Autótaxi NB III-as csapatánál kezdődött majd katonaként a Kossuth KFSE gárdájában folytatódott. Leszerelését követően, 1972-ben csatlakozott együttesünkhöz, amelynek meghatározó tagja lett és jelentős szerepet játszott az első osztályú tagság kivívásában.

  Duschák István technikás, gólerős, ballábas, magas növésű, remekül fejelő csatár volt. Biztos tagja volt az élvonalbeli Rákóczinak, eleinte csatárként számítottak rá, majd később bal oldali védőként állt helyt. Nagyszerű szellemiségének is köszönhetően népszerű volt a szurkolók körében. 1975 és 1978 között nyolcvan NB I-es mérkőzésen lépett pályára, melyeken öt gólt szerzett. 29 évesen vonult vissza a profi labdarúgástól. Később a megye egyes Kaposgép csapatának lett játékos-edzője, majd Somogysárdon, Hetesen és Barcson vállalt edzői feladatokat. 1986-ban tér...
 6. Ennek a Larissa elleni meccs odavagojarol egy furcsa emlekem van. Radioban hallgattam a kinti meccseteket, es szinte biztosan ugy emlekezem, hogy a magyar radioriporter elott egy hazai golnal annyira ugraltak, hogy nem latta, hogy a jatekvezeto valami miatt nem adta meg a golt. A stadion meg olyan egyszeru volt, hogy nem volt eredmenyjelzo, es lekozvetitette vegig a meccset, hogy 3:0-ra kikaptatok...

  Valaki erositsen mar meg ebben, mert kurvajo sztori, de mi van, ha csak almodtam???

  (Egyebkent nem almodtam.)
  itepgolab - https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=b8de16740bdbafd9fe99424e391d658f
 7. 2019.12.05, 12:13 - Dunaföldvár, Dunaföldvár FC
  VIII. ker. Akarat - Dunaföldvár csapatai 1930-ban
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/12/1575544371_akarat_dunafoldvar_1930.jpg
  kép hátoldala:
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/12/1575544400_akarat_dunafoldvar_1930_hatoldala.jpg
  https://www.vatera.hu/labdarugas-foci-budapest-viii-akarat-dunafoldvar-4-3-1930-regi-foto-kepeslap-2846488745.html
 8. 2019.12.04, 17:03 - Budapest, XVII. ker., Pesti út
  Rákosmente történetének újabb mérföldkövéhez érkeztünk.
  Ma aláírtam azt a nyilatkozatot, amely lehetővé teszi – állami beruházásban – a Rákosmenti Sport- és Rendezvénycsarnok megépítését.
  Közel húsz éve, e Képviselő-testület elődje döntött úgy, egyhangúan, pártállásra tekintet nélkül, hogy sportcsarnokot kíván létesíteni itt, Rákoskeresztúr központjában. A 2006-tól Riz Levente nevével fémjelzett időszakban a megvalósítás előkészítése zajlott. Néhai polgármesterünk szerepe elvitathatatlan volt e folyamatban, városvezetőként és országgyűlési képviselőként mindent megtett annak érdekében, hogy mielőbb megszülessen az új multifunkcionális csarnok.

  Önkormányzatunk mindig is nagy hangsúlyt helyezett a kertvárosias jelleg erősítésére, az egészséges, sportos életmód népszerűsítésére. Ez a külső megjelenésében is egyedi, környezettudatos, megújuló energiával működő „zöld” épület szervesen illeszkedik majd abba a szabadidős és rekreációs térbe, amelynek része az újjászületett ...
 9. Sokaknak szívügyük a Fűtőház utcai, Mátrai Sándorról elnevezett stadion. Az orosházi képviselő-testület közmeghallgatásán a létesítmény jelenlegi helyzete és a jövője is téma volt.

  OMTK-sportpályaként emlegeti az orosháziak többsége. Évtizedeken át szolgálta a város labdarúgását ez a hely, amely elképzelhetetlen volt az érces hangú gondnok, Szénási József és felesége személye nélkül. Sokaknak nyújtott a pálya széle szurkolóként élményt. Másoknak a sportolás fellegvárát jelentette, ahol az OMTK atlétika szakosztályának a sportolói számtalan sportágban edzettek a sikerért. Mára alaposan megváltoztak a körülmények.

  Csendes a pálya, a lelátó széksorait a lehulló falevelek bitorolják. Évek óta lakatlan a gondnoki lakás, ám az amatőr futók, gyaloglók hűségesek, nap mint nap koptatják a salakot. Kicsit távolabbról az extrém sportok kedvelőinek kialakított rámpák dübörgése jelzi, nem reménytelen a helyzet, van a pályán, a pálya mellett utánpótlás.
  A közmeghallgatáson Bogdánffy Cs...
 10. A 30. percben Lipcsei Péter is lapot kapott.
 11. A 91. percben Waltner Róbert is lapot kapott.
 12. Már tavasszal is láttam,hogy Isa hatalmas fogás nekünk,de még nem állt teljesen össze a srác (sérülés,meccshiány,környezetváltozás stb).Amit viszont mostanában mutat.......nekem nagyon tetszik! A liga legjobb játékosa.(a 11-sek valahogy viszont nem állnak össze :) )
  Mi sosem a kieső ellen játszunk. Ellenünk mindenki feltámad.
  Közhelyek de igazak.
  Szóval,nehéz győzelem volt. Lehetett volna több is közte.
  Ami izgalmassá tette,hogy kissé flegmán(?), hanyagul(?) bántunk a labdával a pálya közepén. Sajnos benne volt,hogy a Rákóczi egy lepattanót bevág.
  Asszem szép tavaszi idényünk lesz,ha nem lesz nagy kiárusítás.
  Hajrá Fradi!
  Egy bátor kisvad néhányszor megráncigálta a viszonylag fáradt és fásult oroszlán bajszát,ehhez viszont szüksége volt három görény hathatós segítségére. Isael kiemelkedő formájának állandósulása,örömteli.
  Azért Boli kezd jól állni meccset eldöntő gólok tekintetében. Ma 2x is meg kellett rugnia ráadásul.[/quo...
 13. Stopira a nagy visszatérő
  Pisti a legjobb ma, nagy meccse ez, kiválóan játszik
  Ez az egy csatáros, kontrázgatós nulla támadójáték mi akar lenni?
  Remélem Carillo kitalál valamit, mert ez valami rettenet. A védelmünk, ami a legerősebb csapatrész volt, meccsek óta kurvára gólképes. Nem tudom mennyi labdát adtak, el, de így bepánikolni, mintha valami MB3-as csapat lettünk volna. Amit kaptunk azt meg remélem elrakják hnumorosba. Kovácsik majdnem összehozott mégegy üres kapus gólt. Komolyan a Diósgyőr beszorít minket? Lesz munka bőven.
  Már csak a válogatott szempontjából is megérte Carillót szerződtetni. Õ végre nem kizárólag a vonal mellett játszatja Kovácsot értelmetlen taktikai megkötésekkel. Ott egyáltalán nem érvényesülnek az erényei. Márpedig márciusban akkor lesz esélyünk, ha a hozzá hasonló kvalitású játékosaink csúcsformába kerülnek! Kreatív játékosok nélkül a bolgárok ellen sem lesz esélyünk. A Vidi szempontjáb...
 14. Jobb volt az ellenfél, véget ért a mákos sorozat.
  Igazából hetek óta mente lefele a játékunk, most az eredménnyel is párosult.
  az első már akkor lesnek tűnt.

  De sajnos megérdemelten kaptunk ki egy ritka ellenszenves ellenféltől.
  lefociztak minket, sztem ezek nélkül is kikaptunk volna. Nekünk helyzetünk sem volt, teljesen impotens volt a játékunk.

  Kb. olyan különbség volt robbanékonyságban, frissességben, mintha vonattal mentek volna a srácok 2-3 átszállással.
  Az elejét ugye nagyon elszúrtuk, jöttek sorra a kudarcok, de most azért illett volna pontot szerezni. Erre ma esélyünk sem volt. Kíváncsi lennék, hogy miért voltunk ma ennyire gyengék fizikálisan. Ha a kezdőből 3 játékosnál formaingadozás van az érthető, de hogy mindenki egyszerre legyen gyenge, annak valami oka kell, hogy legyen.

  Szerintem BH és Vadócz együtt lelassította a csapatot, miért nem kezdett a szélvészgyors Moutari? Azt sem értem, hogy m...
 15. Nyertünk, március 16-óta először nem kaptunk gólt bajnokin, Bódi visszatért.
  Örűljünk, nyertünk! Talán az a baj, hogy én láttam az igazi Lokit. Õk támadtak, gólokat rúgtak, a fagyi félve jött! Egy szaros Zalae. ellen védekezőfoci!
  Végre van egy kapusunk, aki két meccset lehoz hiba nélkül.Gratulálok a csapatnak és a stábnak, mert ez egy igen taktikus győzelem volt.Bódi beállása után mutatta, mennyire hiányzott a játéka a csapatból.
  Szörnyű volt, de jelen helyzetünkben a legfontosabb a 3 pont. A kiesőzónától kissé eltávolodtunk. A hátsó hármastól szakadjunk el, amennyire lehet, jó lenne a téli szünetre 8-10 pont különbséget összehozni, hogy a tavaszunk ne a remegésről szóljon. Ha már egyéb reményeink nem lehetnek, akkor mondjuk az 5-7. hely áporodott, álmoskás, de nyugodt légkörét célozzuk meg.
  Hasonlóan gondolom, rendkívül fontos győzelem volt, főleg hogy pont a ZTE ellen értük el és őket eléggé leszakítottuk ezzel....
 16. MOLIBALI! KÉRLEK ÍRJ FORRÁST IS ÉS JAVÍTSD A SZÖVEGEKET, HA TUDOD!
 17. Nincs semmi baj! Ez a csoportkör bárhogy is alakul a vége, már most többet adott a Fradinak és nekünk, mint vártuk. És ha a szerencsefaktor is egy kicsit többet enged, ha itthon sikerül elkapni a Moszkvát, vagy nem kapjuk most be a gólt az utolsó percben az plusz 4 pont, de akkor is ki-ki meccset kell játszani a Ludo ellen, mert az a meccs nem lesz döntetlen az biztos, és ezért pont ott vagyunk ahol a maximális szerencsefaktorral lennénk. Kezünkben a sorsunk és ez jó az utolsó forduló előtt! Hajrá Fradi!
  Sosem jó utolsó percben gólt kapni, de attól még 91percig nagyon jók voltunk.
  Szerintem akik most a csapatot szidják, gondolkozzanak el azon, hogy 1-2 éve még egy zseljo vagy albán partizán ellen szoptunk kilátástalan játékkal, most pedig a csoportkörben bosszankodunk, hogy megint csak ikszeltünk az espanollal. ...úgy, hogy közben lefociztuk őket. ;)
  Rengeteget fejlődött a csapat, és óriási dolog, hogy az utolsó kör előtt még mindig esélyünk van tovább menni.[/...
 18. Mintegy 100 jegy van fél háromkor a C3-D4 szektorokban. Egész pontosan 113 a fél hármas állás szerint, emellett a VIP-szektorokban is vannak jegyek. A C3-D4-es jegyek árai 13800 Ft és 7200 Ft közt mozognak, a VIP Goldba egységesen 68800 Ft a belépő. Online érdemes megvenni a jegyeket, aztán lassan el is lehet indulni, szurkold ki a Ferencváros első hazai sikerét az Európa Liga (és Bajnokok Ligája)-csoportkörben!

  A jegyek fogyásának az alakulását, mint mindig, GraboPress aloldalunkon követheted.
  https://ulloi129.hu/2019/11/28/rovidhir-meg-van-nehany-szabad-hely/
 19. A 86. percben Boér Gábor, a Győriek vezetőedzője is lapot kapott.
 20. 2019.11.28, 15:25 - FC Ajka - Gyirmót FC Győr 2019
  A hazaiak szakvezetője, Kis Károly betegsége miatt továbbra sem ülhetett le a kispadra, ahogyan a múlt héten vasárnap, ezúttal is Jeney Gyula helyettesítette a mestert.
  https://fcajka.hu/bravuros-gyozelem-2/
 21. 2019.11.28, 14:58 - Dorogi FC - Szolnoki MÁV FC 2019
  Az 58. percben Németh Szabolcs, a Dorogiak vezetőedzője is lapot kapott.
 22. 2019.11.27, 18:45 - Ausztria - Magyarország 1964
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/11/1574876668_1964_ausztria_magyarorszag_albert.jpg
  foto: Franz Fink
  https://www.ebay.com/itm/AUSTRIA-HUNGARY-1-0-1964-PHOTO-FROM-THE-FIELD/254428347745
 23. 2019.11.26, 11:52 - Nikolić Marko
  Fehérvártól való távozása kapcsán:
  Kb. 1 hónapja a játékosok az edző megbuktatására törekedtek.".Bejött...
  Szerintem jó edző, jó munkát végzett. El csoportkör, előző évben kiverték a Bordeaux-ot. Az más kérdés, hogy idén tényleg mintha elpattant volna valami, gyenge ellenfél kiverte őket a nemzetközi kupából, a bajnokságban váratlan vereségek. Valószínűleg megfáradt az edző és a csapat kapcsolata, van ez így.
  Szerintem meg egy közepes edző volt, aki a csapatával a "rúgjunk szét mindenkit" elvet vallotta. Mellég még nagy arc, pökhendiség, undorító szájalás. Lehet végre a favágó jugoszlávok is elhúznak. Akkor majd talán lesz egy kedvelhetőbb Mol.
  Nekem úgy tűnt húzza a száját valamiért egy pár hónapja, megváltozott. A nyilatkozatai a testbeszéd inkább negatív volt.
  A magam részéről előbb rúgtam volna ki a komplett keretet mint ezt az edzőt. A magyar edzői mezőny legjobb zsugása volt. Ahogy tavaly bevitte a csapatát a...
 24. 2019.11.26, 11:45 - Carrillo Joan
  Carillo nagyon jó edző miután bajnokságot nyert "kivették alóla a csapatot"!
  Kíváncsi vagyok ezzel a kerettel mit hoz össze.
  mikor bajnokságot nyert, a Fradi akkor kezdett visszatérni az elitbe. Amint tavaszra összeállt egy jobb csapat, a kupadöntőn 4-0-ra vertük őket, a bajnokság végét szanaszét bénázták, szerencséjük volt, hogy sima volt az előnyük. Én nem látom a nagy mágust ebben az emberben, azóta is mindenhol megbukott. Egy valami pozitívum, hogy a csapata focizni akart mindig. Viszont taktikailag ugyanolyan komolytalan, mint anno Moniz volt.
  Ez a pali az egyik legrosszabb edző volt, nem ő nyerte meg a bajnokságot az már megvolt nyerve. És semmi karizmája nincs.
  Azt szépen megnyerették a Fradival mert kezdett írtó kínos lenni a szereplésük.Már akkor is rengeteg pénzt öltek bele csak semmi eredmény nem volt. még ennyi se ,mint most.
  Utána kivették Carillo alól a csapatot ,Gyurcsó Nikolics ,Stopira mindenkit elzavart B.Győző ...
 25. meccshátránnyal is vezetjük a bajnokságot. a többi mellébeszélés. a mai edzőmeccs-hangulat után is hajrá, Fradi!
  nyertünk de magunknak tettük nehézzé
  Győztünk. Vezetjük a tabellát meccshátránnyal. 2.félidőben gyakorlatilag pihentünka spanyolokra. Nem vertük agyon a cimbi ZTE-t. Mi kell még?
  Amúgy a Zete egész jó csapat lehetne a 2. félidő alapján, persze kellettünk hozzá mi is, de azért remélem nem esnek ki.
  Boli a meccs embere, ez nem is lehet kérdés.
  Isael nagyon kiemelkedett,szenzázíós minden mozdulata.
  Ez egy agyonnyert meccs volt. Az első félidő után már mindenki másra koncentrált. Törvényszerű, hogy ha mi nem büntetünk akkor minket büntetnek. Az első félidő szerintem remek volt, a második már nyögvenyelős, de nem vészes. Várjuk az Espanyolt.
  A 2. félidő anti focijarol semmit nem akarok mondani.
  Hogy lehet az,hogy ez a Varga 88 percig a pályán volt?
  Ha egy meccs...
 26. 2019.11.25, 12:03 - Škvarka Michal
  Sajnos továbbra is Skvarka a legnagyobb csalódás számomra.
  Későn, a felkészülés végére esett be, később sérült volt, ráadásul alig dadogja az angolt. Kell neki a kövi fél év, hogy beilleszkedjen.
  Előző csapatát rá építették, most egy a sok közül.
  Nekem is nagy csalódás, mert nagyon vártam,- remélem, belejön, ha a helyén játszik. (bal szél...)
  Úgy sejtem, Rebrov középpályára kért játékosokat, 6-os és 8-as posztra.
  (Nándi és Spiro helyére. Ők jobban hiányoznak, mint Dani és Lanza.)
  És mi lesz itt, mekkora virnyákolás, ha neadj továbblép a csapat az EL-ben, ha csak egy plusz körre is, tavasszal.
  Magyar játékosokkal az a gond, hogy vagy nullásak, vagy nem akarnak olyan munkát végezni, amit Rebrov megkövetel, avagy zsigerből utálják a Fradit. Az ár a legutolsó a sorban.
  Szélsőnek hoztuk volna, vagy gyémántba gondoltad?
  Én nem igazán bízom abban, hogy be fog válni.
  Én is kételkedek, sajnos. pedig Isaelhez hasonlóan nagyon jó játék...
 27. 2019.11.24, 11:58 - Piel Zoltán
  Piel B Zoltán válogatott MTK kapus 2019 Október 4én elhunyt.
  Piel Szilvia - email
 28. mumus csapat rendesen eddig, de hogy a kopasz semmit nem tud kitalálni ellenük az agyrém.
  Tényleg szégyen gyenge, hogy csak a bajnokságra kellene figyelni nyár vége óta (kupameccs az nagy ritkán van) de ez se sikerül.
  Gondolom, majd szólnak Kuttornak, hogy hamarosan Fehérváron akar dolgozni. Elvégre a mi kutyánk kölke.

  Viccet (?) félretéve, bár a világ röheje, hogy egy Mezőkövesdnek csapata van és még első is, de hát el kell ismerni, nálunk mindenképpen jobbak jelenleg. A Vidinek volt egy nemzetközi csoportkörre is jó szervezett, csspat szintű védekezése, az most sehol nincs. Ezzel karakterét is vesztette, mert támadójátékunk korábban se nagyon volt, illetve ebből a védekezésből.

  Jó lenne ( persze nem fogunk) válaszokat kapni kérdésekre, hogy pl a fenti védekezésben és belőle épített játékban abszolút meghatározó Hadzic és Stopira miért került körön kívülre. Hogy nemcsak szakmai okok vannak egy- egy döntés mögött, azt pl akkor beismerték, am...
 29. Nagyon, nagyon sajnálatos, hogy hova jutott a Loki. Iszonyatosan lassan gondolkodó, esetleges megoldásokkal operáló, és baromi pontatlan játékosok, akiken semmi begyakarolt, pörgős, gyors megoldás nem látható. Mindezt főállásban, hivatásként .... muhahaha. Ennél már csak a mi kis NB1-ünk szebb, Felcsúttal, Kisvárdával, Mezőkövesddel és a hasonló európai futball fellegvárakkal.
  Katasztrófális a védelmünk.Ha nem Kosicky véd, már 3:0 is lehetne.Pontrúgásból úgy gólt kapni, hogy a rövidet sem tudjuk levédekezni...Már minden ellenfelünk tudja, hogy elég a védők mögé berúgni a labdát, úgyis lefutja a védelmünket bárki.Ha ezt a meccset sem tudjuk legalább döntetlenre hozni, akkor nagy bajok lesznek.
  Mondhatunk bármit, jobb játékosokból áll már a Kisvárda is.Össze kell hasonlítani posztonként.De kevés csapat van, akik gyengébbek tőlünk, de talán 2-3 még van.Amilyen jól indult a két csatárunk, annyira beleszürkültek.Garba és Adeniji se nem gyorsak, se feje...
 30. Szerintem eddig ez volt a legmákosabb a győzelmünk, pláne a második gólunk. Két pontot Tujvelnek is köszönhetünk, Bödét alig bírtuk tartani, még jó, hogy nem bír sokat mozogni.

  Semleges szemmel talán az iksz igazságosabb lett volna, de a Paks a balfasz módon összehozott második gólunk miatt nem érdemelt pontot.
  Papíron előrefelé a 2. helyig nézhetünk, ha a Fehérvár ennyire balf*sz, a Kövesd meg csak nem bírja végig. Persze hátrafele meg a 9. helyig, ha megint bentragadunk 5-6 meccsre.

  Utolsó ötös győzelmi sorozat (akkor több is) Rossival volt. (Egy bajnokságon belül.)
  Valahogy Böbe góljánál azt éreztem, hogy nem az a találat dönt. Addig egy szánalmasan szar mérkőzés volt egy betömörülő és a játékot ölni akaró paksi csapattal. A szerencse és a jó erőnlét viszont velünk volt. Azért a 20 percért megérte ott lenni! Jó volt látni, hogy sokan jöttek ki és a végefelé volt meccs hangulat is
  Lanza az örökös Király. A második gólunk el...
 31. Molibali, kérlek írj forrást is mindenhez!
 32. 2019.11.24, 10:15 - Magyarország - Uruguay 2019
  Lásd telt ház leírás:
  https://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/telt-haz
 33. Írsz forrást is, kérlek?!
 34. 2019.11.20, 12:29 - Wales - Magyarország 2019
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/11/1574249268_wales_magyarorszag_2019_programfuzet.jpg
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/11/1574249319_wales_magyarorszag_2019_jegy_ticket.jpg
  https://www.ebay.co.uk/itm/MATCH-TICKET-WALES-v-HUNGARY-Euro-2020-Qualifier-2019-Cardiff-MINT/153731933644
  https://www.ebay.co.uk/itm/WALES-v-HUNGARY-Euro-2020-November-2019-Cardiff/153731940007
 35. 2019.11.20, 12:10 - Wales - Magyarország 2019
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/11/1574248237_wales_magyarorszag_2019_nemzeti_sport_cimlap.jpg
 36. 2019.11.20, 12:06 - Wales - Magyarország 2019
  Marco Rossi: A hozzáállásunk megfelelő volt, harcoltunk, küzdöttünk a mérkőzés elejétől a végéig. Az első félidőben sokkal jobban játszottunk mint a másodikban, ellenfelünknek egyetlen helyzete volt, abból gólt is szerzett. Nem sokkal később nekünk is volt egy nagy helyzetünk, azt értékesítenünk kellett volna, ha szeretnénk megvalósítani Eb-álmainkat, az ilyen lehetőségeket be kell rúgni. A fordulás után egyből gólt kaptunk, megint csak egy olyan helyzetből, amit megoldhattunk volna szabálytalanság nélkül. Voltak ki nem kényszerített hibáink, nem sikerült megvalósítani, amit elterveztünk, túl sokan játszottak a saját szintjük alatt. Az ellenfélnél minőségi játékosok szerepeltek, a két gólt szerző Ramseyról tudtuk, hogy jó futballista, de nem tudtunk mit tenni ellene. Ma jobb volt a walesi csapat, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, gratulálnunk kell, még ha fájó is. Ezen és az előző idegenbeli selejtezőn is sok volt a hiányzónk, Horvátországban a komplett középpályája h...
 37. 2019.11.20, 11:52 - Wales - Magyarország 2019
  Nagyjából azt kaptuk, ami várható volt, hiába reménykedtünk a csodában. Csak a legerősebb összeállításban lett volna esélyünk, vékony ez a magyar csapat, ha 2-3 ember hiányzik már nincs esélyünk.
  Remélem a pótselejtezőn megint a legjobb csapat tud játszani, és akkor tovább jutunk!
  Lehet, hogy a keserűség teszi , de a tegnapi meccs kapcsán egyetlen magyar játékost sem tudnék kiemelni jóként. A rossz teljesítmények pedig vetekedtek egymással. Ami még szomorúbb, hogy ez a tegnapi csapat ennyit tud (csak) illetve ennél nem sokkal többet.Nem volt kapusbravúr, és egy helyzettel ami les volt kellett beérnünk. De ebből sem lettünk eredményesek. Rossz az ha a szurkoló többet lát a csapat lehetőségeiből, lehetetlenségeiből, mint a szöv. kapitány. A siralmas helyzeten túlmutat, hogy van egy Fradink, ami most teljességgel betöltheti a szívünket, és ezzel élnünk is kell. Ez a Fradi most éppen az edzőjével együtt 'játékképes együttes'.
  Nem tudom miért ez a fol...
 38. 2019.11.19, 10:03 - Csende Sándor
  Elhunyt Csende Sándor

  A DVSC egykori edzője 83 éves volt.

  Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 83. évében elhunyt a DVSC korábbi edzője, Csende Sándor.
  A Hajdú-Bihar Megyei Labdarúgó Szövetség tiszteletbeli elnöke az 1984-ben az NB I-be visszakerülő Lokinak volt az edzője, dr. Lakat Károly vezetőedző mellett.

  Az általa vezetett labdarúgó szakosztályban több válogatott játékos, Bodonyi Béla, Sallai Sándor, Dúró József, Dombi Tibor, Sándor Tamás, Madar Csaba és Bernáth Csaba is nevelkedett. Tanítványai közül Sidó Csaba és Herczeg András „az év utánpótlás edzője” lett.

  A szövetségi munkáját 1958 őszén edzőbizottsági tagként kezdte, majd a bizottság elnökeként, a megyei szövetség elnökségének tagjaként, végül elnökeként (1989-2010-ig) folytatta. Közel tíz évig a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének is tagja volt, öt évig a Magyar Amatőr Labdarúgó Liga alelnöki tisztét töltötte be.

  2010-től egészen a mai napig az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság versenybizot...
 39. https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/11/1574068582_sliema_diosgyor_ticket_jegy_1998.jpg
  https://www.ebay.co.uk/itm/Rare-Malta-Football-Ticket-Sliema-vs-Diosgyor-Hungary-UEFA-Intertoto-Cup-1998-/323983273012
 40. Budapest, 1998. május 30., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Vasas Danubius Hotels - Siófoki Bányász SE 3-2 (0-1)

  Fáy utca, 2500 néző, V: Megyebíró
  gólszerzők: Hámori (50., 67.), Váczi (77. - 11-esből), illetve Szabó (16.), Pest R. (62.)
  sárga lap: Geress (62.), Tóth (67.), illetve Bimbó (33.)
  piros lap: Bimbó (85.)
  csere: Kuntic helyett Váczi (szünet), Galaschek helyett Herczeg (78.), Zombori helyett Nyerges (90.), illetve Gugu helyett Pest R. (39.), Kovács helyett Szabadi (70.), Pest K. helyett Sallai (75.)
  jók: Hámori, Váczi, illetve Posza, Szabó

  A találkozó első gólhelyzetét a vendéglátók hagyták ki. A 3. percben Hámori beadását Pál lőtte kapura, Posza lábbal védett. A 13. percben Szabó a félpályáról egyedül ugrott ki, de Végh bravúrral hárított. A 16. percben megszerezte a vezetést a Siófoki csapat. Ekkor Pest Krisztián beadását Szabó közelről értékesítette (0-1).

  A 29. percben Hámori perdítését követően Kuntic hatalmas helyzetből lőtt, de Poszá...
 41. Budapest, 1998. május 30., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Ferencváros - MTK Hungária FC 1-4 (0-2)

  Üllői út, javított nézőszám: 8073 fizető néző, V: Hanacsek
  gólszerzők: Horváth F. (73.), illetve Farkasházy (27., 31.), Preisinger (46.), Orosz (77.)
  sárga lap: Dragóner (30.), Horváth (45.), Szűcs (67.), Lipcsei (70.), illetve Szekeres (83.)
  csere: Schultz helyett Jagodics (46.), Vincze helyett Mlinkovics (65.), Zavadszky helyett Sitku (78.), illetve Balaskó helyett Korolovszky (71.), Orosz helyett Fekete (85.)
  jók: Albert, illetve Lőrincz, Farkasházy, Orosz

  Az örökrangadó első helyzete Horváth előtt adódott a 7. percben, de a válogatott csatára hét méterről vendégvédőbe lőtte a labdát. Válaszul Orosz bombázott 20 m-ről középről. A labda nem sokkal a bal felső sarok fölött suhant el.

  A 27. percben váratlanul vezetést szerzett az MTK. Madar szerzett labdát a felezővonalnál, ügyesen ívelt át a túloldalra, Farkasházy mellel maga elé tette a játékszert, é...
 42. Vác, 1998. május 30., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Vác FC-Zollner - Ilzer-Stadler FC 3-1 (2-0)

  Vác, 1500 néző, V: Tóth V.
  gólszerzők: Horváth (23.), Kasza (29.), Sipeki (85.) illetve Károlyi Róbert (55.)
  sárga lap: Strasser (12.), illetve Schultz (36.)
  csere: Kádár helyett Sipeki (a szünetben), Kriska helyett Babos (65.), Nyikos helyett Boda (65.), illetve Hleba helyett Sallai (59.)
  jók: Havrán, Vojtekovszki, Nyikos, Kasza, illetve Nagy Gábor, Károlyi R.

  A 4. percben élete első NB I-es mérkőzésén pályára lépő Havrán Nyikos labdáját jobb lábbal levette, ballal veszélyesen lőtt kapura. A 22. percben az ügyetlenkedő Károlyitól Vojtekovszkihoz pattant a labda. Középre ívelése Nyikoshoz szállt, akinek a jobb alsó sarokra tartó lövését még sikerült vesződve védenie Nagy Gábor kapusnak.

  A 23. percben Vojtekovszki mintegy 40 méteres átadása Nyikoshoz került, aki beadott, s Horváth Péter 4 méterről a kapu közepébe fejelt (1-0). A 29. percben újabb fejesg...
 43. Tiszakécske, 1998. május 30., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Tiszakécskei FC - Zalahús-ZTE FC 1-0 (1-0)

  Tiszakécske, 3000 néző, V: Vágner
  gólszerző: Besserman (15.)
  sárga lap: Barna (31.), Nagy L. (82.), illetve Molnár B. (31.), Szabó II. (85.)
  csere: Besserman helyett Török (65.), Holló helyett Major (75.), Szántó helyett Vidákovics (83.), illetve Kámán helyett Tóth Z. (56.) Németh helyett Nagy T. (63.), Csóka helyett Kocsárdi (66.)
  jók: Tóth J., Izsák, Bánföldi, Holló, illetve Vlaszák, Szabó I., Szabó II.

  Már az első akcióból gólt szerezhetett volna a hazai csapat, Szántó robogott el a jobb oldalon, beadását a védők Besserman elé fejelték, aki 16 méterről jó helyzetből mellé lőtt. A 15. percben jobb oldalról Molnár ívelt be szögletet Bánföldi ezúttal is az üresen érkező Besserman elé fejelte a labdát, aki 18 méterről jobbal hatalmas gólt lőtt a léc alá (1-0).

  A 23. percben Sebők előtt adódott nagy lehetőség a zalaegerszegiek válogatott támadója ...
 44. Budapest, 1998. május 30., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Kispest-Honvéd FC - Győri ETO FC 0-1 (0-0)

  Bozsik-stadion, (zárt kapuk mögött) V: Bukovics
  gólszerző: Vayer (56.)
  sárga lap: Urbányi (41.), Mátyus (65.), Hahn (86.), illetve Salagean (64.),
  csere: Calin helyett Farkas A. (56.), Urbányi helyett Kabát (76.), Kovács B. helyett Jovanovic (79.), illetve Salagean helyett Gőgh (72.), Szarvas helyett Fodor (79.)
  jók: Dubecz, Baranyi, illetve Lakos, Somogyi, Szarvas

  A két csapatnak a 36. fordulóbeli Zalahús-ZTE FC - Kispest-HFC mérkőzést megelőző balatonlellei tömegverekedés miatt, amelyben a Zalaegerszegre utazó Kispest-szurkolók is részt vettek, zárt kapuk mögött kellett lejátszania a bajnoki találkozót.

  Ugyanakkor a mérkőzés előtt elmaradt a hazai szurkolók által jelzett békés tüntetés.

  A Győr kezdett jobban, az első negyedórában többet birtokolta a labdát. A 9. percben Szarvas jobb oldali beadása után Ferenczi 6 méterről fejelt kapura, de labd...
 45. Békéscsaba, 1998. május 30., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Békéscsabai EFC - Diósgyőri FC 1-1 (0-1)
  Békéscsaba, 5000 néző, V: Varga S.

  gólszerzők: Dobi (52.), illetve Kulcsár (25.)
  sárga lap: Vasas (16.), Sándor (24., 82.), Raducu (39.), Dobi (59.), Belvon (88.), illetve Kovács P. (27.), Jakab (31.)
  piros lap: Sándor (82.)
  csere: Futaki helyett Kasik (31.), Kasik helyett Vörös (78.), Kovács K. helyett Balogh (78.), illetve Domokos helyett Kotula (61.), Búzás helyett Túróczi (72.), Kákóczki helyett Farkas (84.)

  jók: Valentényi, Fülöp, Dobi, illetve Kiss R., Domokos, Kulcsár

  A csabaiak szempontjából létfontosságú találkozón mindkét csapat óvatosan kezdett, nem sok említésre méltó esemény történt az első tíz percben. A hazaiak nagy akarással küzdöttek, viszont sok hiba csúszott a játékukba.

  A 20. percben Belvon 20 méterről szabadrúgásból kapura lőtt, Nota a mezőnybe öklözte a labdát. A 25. percben Búzás jobb oldali szögletrúgása után Kulcsár hat ...
 46. Szombathely, 1998. május 30., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

  Haladás-Milos - BVSC-Zugló FC 0-0
  Szombathely, 5000 néző, V: Kiss B.

  csere: Kovács helyett Fehér (a szünetben), Nagy helyett Tóth P. (65.), Negrau helyett Király E. (86.), illetve Csillag helyett Füzi K. (73.), Usvat helyett Rósa (77.), Anghel helyett Bükszegi (88.)
  jók: Bonchis, Tóth M., illetve László, Csiszár

  Az első játékrész nem hozott nagy iramot, főként a két 16-os között folyt a játék, a kapuk nem kerültek veszélybe. Valamivel többet támadott a fővárosi csapat, de gólt nem tudott szerezni. Mind a két oldalon sok volt a pontatlan átadás, így hullámzóvá vált a játék. A két kapusnak semmi védenivalója nem akadt.

  A második játékrészben lendületesebben kezdett a Haladás, de ez csak tíz percig tartott. Ezután ismét kiegyenlítetté vált a küzdelem, amely a két 16-os között folyt. A két kapusnak nem akadt továbbra sem védenivalója. Az utolsó negyedórában majdnem megszerezte a vezetést a BVS...
 47. 2019.11.17, 14:29 - Magyarország - Uruguay 2019
  Marco Rossi: Sajnos úgy kezdtünk, ahogy a horvátok elleni spliti mérkőzésen: megszeppenten, ijedten, talán az ellenfélnél játszó nagy nevek miatt. Ennek Walesben nem szabad megismétlődnie, pedig az is sajátos környezet, forró hangulatú mérkőzés lesz. Megfelelő kvalitásra és hozzáállásra lesz szükségünk, úgy kell teljesítenünk az első pillanattól fogva, ahogy ma a 20. perc után játszottunk. Voltak jobb és rosszabb pillanatok a folytatásban is, de ez természetes egy futballmeccsen. Szalai Attila és Nagy Zsolt jól mutatkozott be, pozitív hatásuk volt a meccsre. Nagy bizonyította, amit korábban gondoltam róla, nem fél a kihívástól, belemegy a párharcokba, gyors és erős játékos. Ami védelem egészét illeti: Lovrencsics pihent, Baráth maga kért cserét egy izomhúzódás miatt, mostanában a védőinkkel rendre balszerencsés dolgok történnek a pályán. Igyekeztünk kerülni a fölösleges kockázatot a csapat összetételénél, most úgy tűnik, hogy csak Kalmár Zsoltról kell lemondanunk Walesben...
 48. Puskás Aréna-matek – hány fős az Aréna, mekkora a nézőszám, hányan férnek el a lelátón?
  Többen kérdeztétek a pontos számot, leírjuk.
  Minden stadionnak van egy teljes befogadóképessége (total capacity), ami a maximális székszámot jelenti, amikor mindenhol, a kamerák és az újságírók helyén is nézők ülnek. Ezt tartja nyilván a Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), bár ez sosem valósul meg. Nálunk ez 67 215.

  A tényleges székszám attól függ, hány újságíró akkreditál, mennyi kamerapozíciót kell felvenni a közvetítéshez a lelátón, illetve hány szék helyén alakítanak ki helyet a kerekesszékeseknek (itt nem egy-egy az arány).
  A nyitómeccsre és az Eb-re óriási a médiaérdeklődés, az UEFA maximalista a közvetítésnél, így most pénteken 65 114, jövő nyáron 64 107 lesz a tényleges székszám.
  https://www.facebook.com/puskasarena/photos/a.215194175625674/719869725158114/
 49. 2019.11.17, 12:32 - Magyarország - Uruguay 2019
  Maga a stadion kívülről szép. Belülről a tömeg mindenképp élmény.
  A hangulat én szerintem annyira de annyira középszerű volt, hogy nem is emlékszem utoljára ekkora közönyre.
  Odaülök a helyemre felspanolva és a fülüket fogják a nénik meg a bácsik mert hangosan kiabálok.
  A szurkolás legutoljára talán a szlovákok ellen volt ennyire elképzelés nélküli is unalmas. Tótok ellen is és ugyanúgy itt is többször spontán máshonnan felcsattant a RIA RIA csak azért hogy a tábor aktuális faszságából valahogy feldobódjon kicsit a hangulat.

  Nem tudom, hogy aki jobban jártas a szurkolói kultúrában... ez a carpatian dolog ez mennyire van gáznak mondva ? Összehasonlíthatatlanul szarabb egy green monstersnél ... elképesztőek a különbségek.

  És ezek után mennek a nyilatkozatok, meg szurkolói helyeken általános, hogy remek a hangulat.

  Ne értsetek félre, alapvetően én az élményt keresem és a pozitívumokat látom meg a világban... de kritikán aluli pl. mikor a tavaszi szél vizet áraszt-nál a...
 50. 2019.11.13, 14:47 - Magyarország - Uruguay 2019
  Nagy Zsoltra is számít Marco Rossi a következő összetartás során, míg Gazdag Dániel és Pátkai Máté felépülésüket követően újra meghívót kaptak. Az Újpest FC-t pedig ezúttal nem csak Feczesin Róbert, hanem Zsótér Donát is képviseli a Puskás Aréna nyitómérkőzésére és a Wales elleni Eb-selejtezőre készülő válogatottban.

  Marco Rossi szövetségi kapitánynak ezúttal sem volt könnyű dolga a keret összeállításakor, hiszen egyelőre Nagy Ádám, [url=https://www.magyarfutball.hu/hu/szemelyek/adatlap/377/kadar_tamas]Kádár Tamás és [url=https://www.magyarfutball.hu/hu/szemelyek/adatlap/25435/orban-willi]Willi Orbán sem egészséges, így arra az esetre is fel kellett készülnie a szakmai stábnak, ha ők mégsem épülnének fel legalább a Wales elleni Eb-selejtezőig, amely alig több mint 2 hét múlva lesz. Azon a mérkőzésen Korhut Mihály eltiltás miatt nem léphet pályára, [url=https://www.magyarfutball.hu/hu/szemelyek/adatlap/8111/kleinheisler_laszlo]Kleinheisler László pedig kétmec...
 51. 2019.11.13, 13:36 - Ózd, Ózdi Kohász SC
  Miért nem játszhatnak a stadionban?
 52. 2019.11.13, 12:14 - Balla Béla
  Lehet ő? (1903, Jászapáti)
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/11/1573643643_balla_bela_jatekvezeto_iratok.jpg
  https://www.vatera.hu/mlsz-blasz-jatekvezetoi-igazolvany-felvarro-engedelyek-foto-1940-50-2837714312.html#opened

  további iratok:
  https://www.vatera.hu/mlsz-jatekvezetok-testulete-oklevel-1947-keretben-51x38-cm-2837719481.html#opened
  https://www.vatera.hu/mlsz-jatekvezetok-testulete-oklevel-1943-keretben-53x38-cm-2837716559.html#opened
 53. 2019.11.11, 13:40 - Szivics Tomiszláv
  Paksról való távozása kapcsán:
  KIRÚGÁS JOGOS !
  Paks stabil kerettel rendelkezik.
  Van néhány kiemelkedő tudású játékosuk.
  Elég, ha Bődét említem.
  Ez a csapat többre képes.
  Ezzel az edzői gárdával, kiesnének
  Szerintem egyáltalán nincs jó keretük. Minden poszton súlyos hiányosságok, főleg kapus szinten. Ezen még egy győzni akaró, de rossz formában lévő Böde sem segít. Még éppen jó időben van a váltás, kíváncsi leszek, hogy mi lesz a következő edzővel.
  Amúgy nem nagyon izgat a Paks helyzete, a behazudott 2 ezres átlag nézőszámával (ami egyébként 500 a Fradi meccseken kívül) mehetnek a levesbe.
  Nem szar a Paks kerete, de Szivicsnek sikerült a minimumot kihozni belőle. Igazi kontár, mehet amerre lát.
  Szivics alá kell egy jó keret, és akkor TALÁN kiforr a tudása. Itt nem volt meg a keret, de szerintem még az összhang sem.
  Az a (fő)kérdés, miért hagyták elmenni az előző edzőt, aki egy színtiszta magyar csapatból cso...
 54. "93: Sannino mestert és Feczkó Tamást is kiállította a játékvezető!
  https://honvedfc.hu/hirek/budapest-honved-dvtk-1-0/2019-11-09
 55. Hajrá Loki - Drukkerkocsma
  A FRADI a CSSZKA Moszkva ellen játszva is 4 pontos!

  nállunk meg igen bazdmeg ennyit számít Tőzsér, Bódi hiánya. ennyi.
  Remélem a védőink ebben a hónapban nem kapnak fizut, mert az csak a munkáért járna..
  Ez egészen hihetetlen. Havalakinek nem megy a foci, játsszon csak ellenünk, majd mi felhozzuk.Még a béna is gólt rúg és élete formáját mutatva és megtáltosodik.
  Teljes összeomlás,kész KO hazai pályán!

  Egy szétesett csapat,akiknek semmi tartása,

  de még önbecsülésen sincs.

  Szényenteljes produkció hazai pályán,

  de nagyon.

  Ezek azt sem érdemlik,hogy a néző

  a meccsükre kümenjen és jegyet vegyen.

  Lassan el kell gondookozni,hogy

  a kiesők között milyen sorrend lenne a

  kedvükre. Vagy mihez kellene kezdeni

  a kiesés elkerülés érdekében.

  Bandinak a felkészítés sikeressége is

  eléggé véleményes.

  Ettől sokkal jobb taktikát illene össze dobni

  ha egy Fradi ellen eredményt sz...
 56. (ZÖLD-)FEHÉR BALETT!!! :D :D :D
  Kifejezetten jó meccsen, okos játékkal, szép megoldásokkal, 3:1-nél se leállva arattuk a Rebrov éra egyik, ha nem a legnagyobb bajnoki győzelmét.
  Herczeg tanulva a MOL meccsből meg akart minket hajtani, ezért nyílt, jó iramú meccs alakult ki, tudatosan játszottunk, nekünk voltak nagyobb helyzeteink, a lokinak a több, de most kihasználtuk őket.

  Kicsit azt hittük 2:0-nál, hogy már megvan, bent maradtunk a szünetben, de aztán megráztuk magunkat, nagyszerű megoldásokkal vertük agyon a saját iramába elfáradó Lokit és nem álltunk le 3:1-nél sem Ez utóbbiak a csütörtöki meccs után mindenképpen az edzői és az edzésmunka dicséretei.

  Fantasztikus győzelem!
  SZÉP VOLT SZERGEJ!
  SZÉP VOLT FIÚK!
  CSODÁLATOS FERENCVÁROS!!!
  Jó játékkal nyert a Fradi,de ha pl.Zubkov jobb formában lenne még nagyobb lehetett volna a különbség.Nagyon sok rossz és pontatlan labdát adott társainak,valahogyan elvesztette kezdeti lendületét,formáját.Ideje a pih...
 57. 2019.11.10, 22:55 - Magyarország - Uruguay 2019
  Minden jegy elkelt az Magyarország-Uruguay találkozóra! Teltház előtt búcsúzik Gera Zoltán a válogatottságtól november 15-én, a gyönyörű Puskás Arénában.
  2019.10.28
  https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1188762451472457728
 58. Ez férfi munka volt! Gratulálok a csapatnak! Bravó Dénes!!
  Sigér mekkorát javult, hihetetlen. Az első félidőben minden labdát eladott. A másodikban megtalálta a játékát. Ez egyértelműen edzői dolognak tűnik...
  a második félidőben stabilabban tartotta a 8-as pozíciót ,elsőben mintha egy vonalban lett volna a három kp .De ezt 200-as pulzussal láttam,lehet rosszul emlékszem
  Rebrov meccse volt, csak úgy mint az Espanyol ellen. Tisztán látszik, akármit is mondjanak, hogy az EK-ra mentünk rá. A magyar ligát kb. telibe szarjuk, rutinból, energiatakarékos fos játékkal próbáljuk hozni. És hozzuk is!
  Ezért kellett a kínkeserves Dózsa-verés.
  Ha x marad vagy kikapunk 1-0-ra, akkor is ugyanezt írnám, de ez nagyon rendben volt. A második félidőben főleg baromi jók voltunk. Zubkov is feljavult, a gólpassza remélem visszazökkenti a nyári formájába. Dibusz egy Isten, Roli lelkének pedig nagyon jól jöhet a gól. Isael ...
 59. Most érzem úgy, hogy sikerült egy szinttel feljebb lépni. Egymásért küzdő játékosok, szervezett védekezés, kapus bravúrok tömkelege... Rossz játékkal is mérkőzéseket nyerni stb. stb.

  A Zagreb utáni vereséget követően mondtam az ismerőseimnek, hogy fejlődés útjára léptünk, alakuluk, formálódunk.

  Tisztelet minden játékosnak, akik elfogadták azt, hogy nem ugyanazt a 11 embert kell mindig pályára küldeni, mindenkinek jut szerep, kinek előbb kinek utóbb! Ezt hívják CSAPATNAK! Utoljára a BL csapatnál éreztem hasonló mentális erőt.

  Mivel evés közben jön meg az étvágy, várom a következő szint emelkedést, fiatalok beépítését, sok gólos győzelmeket. Bár úgy hiszem, ez majd kb. 1 év múlva várható, télen remélem tényleg valami komoly támadót tudunk szerezni!!! HAJRÁ FRADI!
  Hihetetlen, hogy mennyi piros lapot úszott meg a Mol, rúgtak egy szabálytalan gólt és még így sem tudtak nyerni... Három meccs, 9 pont, számomra nulla kapott góllal, szép volt fiúk, a lányom ráadá...
 60. ha csak a bajnokságra koncentrálnánk simán vertük volna ezeket
  Már hetek óta írom, hogy nem lesz mindig szerencsénk. Ma nem jött be a mák faktor. Az is látszik, hogy nem vagyunk képesek kontrázni, egy gyors ellentámadást végigvinni. És persze a támadójátékunk nagyon egysíkú, kiismerhető, lassú, ötlettelen. Egyébként ez a Mezőkövesd tényleg masszív csapat, a támadásaikban sokkal több elképzelés volt főleg az első félidőben, mint a miénkben.
  Nem rossz a Kövesd, ezt a meccset az elején tudtuk volna megnyerni.
  Szerintem nem kell ma letargiába esni.A meccs elején végre azt láttam, amit szerettem volna. Aztán a gól után a szokásos buzizás. A második félidőben muszáj volt megint győzelemre játszani és az elmúlt fordulókhoz képest jobban is játszottunk. Inkább ez az X és fehérvári győzelem, mint fordítva. Meg az Újpest meg a Moszkva.
  Most látszott igazán, hogy az előre játék még a magyar szinten is gyenge. Csatár teljesítmé...
 61. Serhiy Rebrov: Nehéz meccs volt a mai, jobban játszottunk mint Moszkvában, főleg a védekezést tekintve – egy korábbi állandó Bajnokok Ligája-szereplő ellen! Örülünk annak, hogy a CSZKA ellen egy gólt sem kaptunk. Az első félidőben nagyon jól védekeztünk, kompaktan, a második félidőben – részben szándékosan – átengedtük a területet, kontrára játszottuk, akkor több lehetősége volt a vendégeknek. 15 éve nem voltunk a csoportkörben, nem a továbbjutás van most a fókuszban, hanem a jó játék, a tapasztalat, és a pontok. A nézők szerintem elégedettek lehetnek, mindent megtettünk, a három-négy helyzetünknél többen egy ilyen jó csapat ellen nem bízhattunk, sajnos egyiket sem használtuk ki. A Mezőkövesd ellen 110 kilométert futottunk, Moszkvában az oroszok ellen 121-et, ez rengeteget kivesz a csapatból. A moszkvaiak nem leptek meg minket, de egyénileg nagyon képzettek, emiatt kompaktan kellett védekeznünk, nem hagyni őket kibontakozni támadásban.
  Viktor Goncharenk...
 62. 2019.11.10, 15:31 - Boli Franck
  Akik Bolit szidják,már a sokadik meccs amikor ziccerben kaphatna legalább egy passzt,de valaki mindig elszúrja.
  Szerintem Bolit nem szidja senki, egyszerűen konstatáljuk, hogy brutál gyenge a srác.
  Ezt a nem kapott labdát meg hagyjuk már, lejátszott nálunk 12 meccset, ezen van 2 gólja, de azon kívül semmi, nem emlékszem, hogy lennének lövései, fejesei, nem emlékszem, hogy egy az egyben megvert volna vagy lefutott volna valakit, nem tűnt fel, hogy kiemelkedően gyors lenne vagy erőszakos, a labdákat nem tudja megtartani, sokszor lekezelni sem, képtelen faultokat kierőszakolni, mert simán elnyomják a mennyeiben is.
  Érthetetlen mit látunk benne.
  Eddig csak 1 gólt írtál vele kapcsolatban, most meg már 2-t, ami ugye a valóságban 3! Bár az ungarische kupameccs ezek szerint nem számít, igaz nem olyan régen még a Suduva elleni se számított. :)
  Én is sokkal többet várok tőle és szerintem is csalódás a gyerek eddig, de azok a qrva számok...
  Igaz Isael is...
 63. Elözetesen azonnal aláirtam volna hogy 4 pontot szerzünk a ruszkik ellen.Szép volt fiuk!
  Jó az iksz is. Remek volt a szurkolás. A srácok előtt minden elismerésem!

  Off

  Hogy kerültek az oroszok a metróhoz? Ez volt a terv, vagy másként alakult? Szép kis balhé volt a Nagyvárad téren..
  Első Ludo meccs alapján nem hittem volna, hogy azt mondom pár hónappal később, hogy bárcsak Ihnatenkot meg tudjuk tartani és Zubkovot meg visszaküldenénk kölcsön lejárta után.
  Haratin-Ignatyenko verőlegény párosnak nagyon sokat köszönhetünk. Róluk még az oroszok is pattogtak. Ideje megénekelni ezeket a munkás gyerekeket is!
  Kulturáltan fociztunk ma. Védekezésben jól szűkítettük a teret, mindenki melózott. A sokat szapult labdatartásunk ma volt a legjobb, a szokásosnál kevesebb eladott labdákkal. Ezért nem játszunk alárendelt szerepet a csoportban, mert nincs nyomás rajtunk 80 percen keresztül. Persze az emberek pont az ellenkezőjét v...
 64. 2019.11.10, 14:55 - Cseri Tamás
  Esetleges Fradiba való igazolása kapcsán:
  Az biztos, hogy az összes összefoglalóban sokat említik a nevét, igen aktív, de Fradi szint-e az már kérdéses. Bár Sigér is jó lett végül. Fene tudja.
  Skvarkánál jobb lesz, az héccencség. Jöhetne még egy pár magyar a bénább légiósok helyére.
  A magyar Skvarka. Nem tudom, hogy akar e epizodszereplo lenni nalunk, ha jatszhat minden heten mashol.
  Nem hiszem, hogy az NB1-nél komolyabb célok esetén hasznát vennénk, de itthonra bőven jó játékos. Pláne, hogy jövő szezonbra nem ártana hozni néhány magyart, hogy beleférjünk a légióskorlátba.
  A Kövesdi Arda Turan. Nekem nem hiányzik. A kimondhatatlan nevű csatár jobban bejött.
  Egy több poszton bevethető brusztolós játékos. Az ilyen játékosokat szeretik az edzők. Kár , hogy már lassan 32 éves.
  Már tavaly is szemet szúrt, hogy sorozatban jó teljesítményre képes. Szerintem veszíteni nem fogunk vele, ha elh...
 65. 2019.11.08, 15:19 - Magyarország - Skócia 1955
  Valószínűleg inkább ez a 86-os sorszámú jegy passzol ide a #4-es hozzászólásban lévő helyett:
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/11/1573222716_nepstadion_ticket_jegy_86.jpg
  https://www.vatera.hu/eredeti-regi-budapest-nepstadion-belepojegy-1970-80-evek-lehet-10-2830308125.html#opened
 66. Frissült a lista a 7-es, 28-as, 92-es, 110-es, 115-ös, 143-as egy újabb kiadású 2-es és 11-es sorszámú sorszámú jeggyel.
 67. November 15-én este új fejezet kezdődik a magyar labdarúgás történetében: az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. Összegyűjtöttünk minden fontos információt az Arénával és a nyitómeccsel kapcsolatban.

  A teljesen újjáépített Puskás Aréna igazán méltó mérkőzéssel nyitja meg kapuit a szurkolók előtt: a november 15-én, 19.00 órakor, Uruguay legjobbjai ellen játszott első meccs egyben Gera Zoltán, 97-szeres válogatott játékos, az U21-es válogatott szövetségi edzőjének, Marco Rossi segítőjének búcsúmérkőzését is jelenti.

  Amint azt szurkolóink már megszokhatták, jegyeiket online és személyesen is megvásárolhatják. Az online jegyértékesítés továbbra is a már ismert felületen, a meccsjegy.mlsz.hu oldalról érhető el. Míg személyesen az ezen a weboldalon feltüntetett helyszíneken vásárolhatók meg a nyitómeccs belépői.

  A jegyértékesítés első szakasza (elővásárlási időszak):

  Az elmúlt években megszokott mód...
 68. 2019.10.22, 09:18 - Wales - Magyarország 2019
  Kleinheisler László nem léphet pályára a Wales elleni Eb-selejtezőn, mivel az UEFA Fegyelmi Bizottsága 2 mérkőzésre tiltotta el a Horvátország elleni kiállítása miatt. Ebből egy meccset már letöltött az Azerbajdzsán elleni találkozón. #csakegyutt #magyarok
  https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1186338500720910338
 69. A meccs nem ment el Varga miatt, viszont így most végre elgondolkodhat a lelátón. Trujicnak (vagy Csősznek?) pedig itt a lehetőség bekerülni a kezdőbe
  Legyünk őszinték, az első félidőben több helyzete volt az ellenfélnek. Nagynak volt több bravúrja. Az egy dolog, hogy Brkovicsot ki kellett volna állítani, de Varga akkor se csinálhat ilyet. Nem vagyok szakértő, de ez a Garba- Adeniji kettős nem nagyon működik.
  Mondjuk meg őszintén, jobb volt a Diósgyőr nálunk szinte végig, kifejezetten jól játszottak önmagukhoz képest az első félidőben ahol a szögletarány 0-9 volt, ez szerintem mindent elmond a meccsről. Minimum ikszet érdemeltek volna, és nem rajtunk múlt hogy nem lett iksz.

  Utóbbi hetekben volt meccs ahol balszerencsével kaptunk ki, most a sors valamit visszaadott abból amit elvett. Rendkívül fontos győzelem volt, a lényeg a három pont és ennek nagyon lehet örülni.

  Ezzel együtt a csapat rettenetesen le van ülve, nem csak a játék, de sajnos...
 70. Nem volt látványos játékkal elért győzelem, de ezért is 3 pont jár. Megszerezhető pontok tekintetében egálban vagyunk a mollal, mint azt pár hozzászólással korábban írta is valaki. Tavaly 9 forduló után mi már 5 pontos előnyre tettünk szert ilyenkor a kettős terheléses mollal szemben..
  Megvan a 3 pont és jelen helyzetünkben ez a lényeg.
  A közönség meg valóban olyan volt, amilyen. Mögöttem is ült egy barom, aki huhogott, meg qrva anyázott egyfolytában, de egy Hajrá Fradi sem hagyta el a száját. Azt nem tudom, hogy az ilyen miért jár meccsre.
  Annak a sok lézengő ritternek, akik meg úgy kóvályogtak a lelátón, mint gólyafos a levegőben, annyit üzenek, hogy ha már nincs helyismeretük, akkor a betűk és számok ismerete sokat segíthet a helyük megtalálásában. Fütyülni meg végképp nem kellett volna nekik (sem).
  Lesz ez még jobb is minden szempontból. Kíváncsi vagyok, hogy a tábor mai produkcióját - ami személy szerint nekem tetszett - miként fogják díjazni az illeték...
 71. Minimális számban még a B-, a C- és a családi szektorokba is lehet jegyet váltani, de csak személyesen.

  Tegnapelőtt felszabadult néhány tucat hely a stadion minden pontján, ezek nagy részét – mivel a meccsjegy.fradi.hu “megteltként” kezeli a szektorok többségét – csak a jegypénztárban lehet jegyet megvásárolni, ma 9 órától. A kora reggeli állás szerint a B1-3 szektorokban összesen 22, a C2-C3 szektorokban 18, a családiban 29 hely van szabadon.

  Online csak a lilák melletti szektorba, a D4-be lehet jegyet váltani, itt a helyek harmada, úgy 460 szék van szabadon.

  Ahogy mindig, a jegyhelyzet alakulását a GraboPress aloldalunkon követhetitek nyomon egész nap, jelenleg mindennel együtt, lila majmostól 21700 hely foglalt.
  https://ulloi129.hu/2019/10/19/mintegy-otszaz-jegy-van-meg-a-mai-meccsre/
 72. 2019.10.19, 08:35 - Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
  A Budaörsi SC hazai pályának számító tatabányai stadionban felújítják a rekortánt, ezért cserélték fel a Soroksár elleni bajnoki pályaválasztói jogát.
  2019.10.16
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iia-budaors-palyavalasztoi-jogot-cserelt-a-soroksarral-2727399
 73. 2019.10.19, 08:35 - Soroksár SC - Budaörsi SC 2019
  A Budaörsi SC hazai pályának számító tatabányai stadionban felújítják a rekortánt, ezért cserélték fel a Soroksár elleni bajnoki pályaválasztói jogát.
  2019.10.16
  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iia-budaors-palyavalasztoi-jogot-cserelt-a-soroksarral-2727399
 74. Az STC sporttelepen az elmúlt években több fejlesztés is történt: rekortán pálya kialakítás, épület felújítás, nagy műfüves pálya építés…
  2019.10.15
  https://boon.hu/sport/helyi-sport/olyan-mint-a-fradi-ujpest-3857328/
 75. 2019.10.16, 13:26 - Wales - Magyarország 2019
  A magyar szurkolók október 16-án, 10.00 órától vásárolhatták meg a november 19-i Wales-Magyarország Eb-selejtező jegyeit, és mindössze húsz percre volt szükség ahhoz, hogy elfogyjon a vendégszektor összes belépője.

  A magyar válogatott november 19-én játssza le utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét, melynek tétje az Európa-bajnoki szereplés kivívása: amennyiben Marco Rossi csapata nyerni tud Cardiffban, biztosan ott lesz a jövő évi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

  A november 19-i mérkőzés 20.45-kor kezdődik a Cardiff City Stadionban (Leckwith Rd, Cardiff CF11 8AZ, Egyesült Királyság). A magyar szurkolók részéről hatalmas volt az érdeklődés a mérkőzés iránt, a jegyárusítás megkezdése után húsz perccel mind az 1600 jegy elfogyott a vendégszektorba.

  A megvásárolt utalványok hivatalos meccsjegyre történő átváltására a cardiffi stadion vendégszektorának pénztáránál lesz lehetőség. Kizárólag azok a szurkolók vehetik át hivatalos meccsjegyüket, akiknek adatai az utalv...
 76. 2019.10.15, 11:05 - Vasas SC - Magyarország 1974
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1571130142_vasas_magyarorszag_bucsumerkozes_1974_1.jpg
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1571130186_vasas_magyarorszag_bucsumerkozes_1974_2.jpg
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1571130223_vasas_magyarorszag_bucsumerkozes_1974_3.jpg
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1571130279_vasas_magyarorszag_bucsumerkozes_1974_4.jpg
  https://www.vatera.hu/vasas-magyar-valogatott-labdarugas-bucsumerkozes-farkas-meszoly-ihasz-csordas-1974-2825349014.html
 77. Melyik lehet a másik 2 pálya?

  A világ számos stadionjában, a tavalyi VB hat helyszínén és a Barcelona edzőközpontjában használt hibrid játékteret egy hét alatt telepítették a SIS Pitches munkatársai.
  https://ulloi129.hu/2019/10/12/uj-gyep-harom-palyan-is-a-nepligetben/
 78. https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1571043389_magyarorszag_azerbajdzsan_2019_nemzeti_sport_cimlap.jpg
 79. Marco Rossi: Nagy nyomást éreztem a mérkőzésen, mert nem sikerült megszerezni a második gólt, pedig legalább négyszer-ötször betalálhattunk volna. Az utolsó percben azt hittem, ellenfelünk kiegyenlített, nagyon szerencsések vagyunk, hogy a játékvezető nem adta meg a góljukat. Nem a miénk a legjobb csapat, nem nálunk játszanak a világ legjobb játékosai, de a sorozat eddigi meccsein csak a horvátok elleni mérkőzésen játszottunk rosszul. Jól reagáltunk a három nappal ezelőtti vereségre, ezért jár a gratuláció a játékosoknak. Agresszívan kezdtünk, jól támadtunk le, sok labdát szereztünk, rengeteget futottak a játékosok, ellenfelünk alig tudott átjönni a térfelünkre, sajnos a befejezéseknél nem voltunk elég precízek, és ezért nem sikerült megszerezni a második gólt. Sok mindenben kell még fejlődnünk, az erőfeszítés, az akarat, a hozzáállás azonban mind dicséretet érdemelt. Ezen a mérkőzésen láthattuk, hogy senkit sem szabad lebecsülni, Azerbajdzsánt nem könnyű legyőzni, elképz...
 80. 2019.10.14, 10:34 - Magyarország - Argentína 1976
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1571042065_magyarorszag_argentina_1976.jpg
  https://www.ebay.co.uk/itm/AFA-PROGRAMME-1976-EUROPEAN-TOUR-ARGENTINA-v-USSR-POLAND-HUNGARY-HERTHA-BSC-SEVI-/312802876301
 81. Előzetesen ezerből ezren vereséget vártak Horvátországban és győzelmet Azerbajdzsán ellen.
  Tulajdonképpen most akkor mi a gond?
  A mérkőzés összképe és a helyzetek száma alapján 3-4 góllal kellett volna nyernünk, az általam előzetesen vártaknak megfelelő sima meccs volt, a világ igazságtalansága lett volna, ha a végén egyenlítenek, amikor addig a kapu környékén sem jártak.

  Mindettől függetlenül a játékvezető sporttárs tévedése miatt sajog a szívem. Szerencsétlen, hiba nélkül vezette eddig, és az ő helyzetében még ez az egyébként egyértelmű eset is benézhető volt. De ezért meg fogják kövezni a főnökei.
  Lélektelen semmi volt, amit,mutattunk...
  Mi volt ebben lélektelen? Az első félidőben a világ minden pályáján csettintős gól mellett ajtó-ablak helyzeteink voltak. A második félidőben már inkább az eredmény tartására mentünk rá, de Azerbajdzsánnak konkrétan még egy lehelletnyi lehetősége sem volt addig a 92. perces pontrúgásig, tehá...
 82. Marco Rossi: Szeretnék bocsánatot kérni a mai teljesítményünkért, elsősorban azoktól a magyar szurkolóktól, akik kiutaztak a mérkőzésre. Benne volt a pakliban, hogy kikapunk a horvátoktól, de nem tudom elfogadni, hogy így szenvedtünk vereséget. Tudtuk, hogy a horvátok jobbak nálunk, és kikaphatunk tőlük, de nem így kellett volna elveszítenünk a mérkőzést. Ki kell elemeznünk, mi történt, és vissza kell jönnünk ebből a vereségből. Vissza kell szereznünk az önbizalmunkat, mert nagyon fontos meccs vár ránk vasárnap. A mai vereségben mindenkinek megvan a maga felelőssége. Négy-öt hihetetlen egyéni hibát követtünk el ma, ráadásul több játékos is hibázott. Őszintén szólva, nem emlékszem olyanra, hogy pályafutásom során előfordult volna ilyesmi a csapatommal, nem találom a jelzőket a mai mérkőzésre. Túl kell tennünk magunkat a vereségen, és vasárnap egy egész más meccset kell játszanunk az azeriek ellen. Ami a további esélyeket illeti, butaság lenne azt gondolni, hogy ilyen telje...
 83. van aki azt hitte, hogy ilyen pátkai karate góllal ki lehet jutni világversenyre? az ellenfelek is fogtak ki gyenge napot (ellenünk)....ők már letudták, mi meg csak folytatjuk, amit tudunk igazából. minden a helyére kerül a végére!
  Kádár mennyi pénzt tett fel ellenünk?
  Amit művelt az vérlázító.
  Ha volna töke Rossinak Kádár örökre elfelejtődne.
  Nem az első ilyen brutál meccse
  Az egeszben a legbosszantobb az hogy a horvatok szinte semmit nem mutattak a tudasukbol Poenkodva taktikai vereseget szenvedtunk hogy a kovetkezo vasarnapi meccsre pihenten menjenek es hatha igy nyernek
  Összehoztunk 3 tiszta gólhelyzetet, csak sajnos a horvátoknak. Megint csak azt éreztem, mint általában fontos meccsek előtt, hogy fejben nagyon gyengék vagyunk és ha jön a tét, akkor hibát-hibára tudunk halmozni. Most a védelmen volt a sor. Pedig a játékosok nagy része már nem itthon játszik, de a meccs ritmusát, ha összekerülnek magyarokkal, már nem is érz...
 84. 2019.10.10, 19:24 - Kun Bertalan
  Kun Bertalan 8 éven keresztül a holland PSV Eindhoven Akadémiáján nevelkedett, most 2 évre érkezett az ETO-hoz.
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1570728244_kun_bertalan_gyori_eto_2019.jpg
  Az 1999-es születésű Kun Bertalan 2005-ben Veszprémben kezdett focizni, majd 2011-ben került a PSV Eindhoven Akadémiájára, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat. Az elmúlt idényben az U21-as csapat, a Jong PSV stabil tagja volt a holland másodosztályban. A magyar válogatottban az U15-ös korosztályban mutatkozott be, legutóbb az U19-es csapatban játszott. Az elmúlt 1 hónapban már az ETO-nál készült, 1+1 éves szerződést írt alá, a 14-es mezben lép majd pályára.

  „- Nagyon örülök, hogy az ETO-hoz igazolhattam, vannak céljaim, fel szeretnék jutni az NB1-be az ETO-val. Emellett egyéni céljaim is vannak: szeretnék lépésről lépésre fejlődni, stabil kezdőjátékossá, majd a csapat meghatározó tagjává válni.” – mondta Kun Bertalan.

  Berci, szeretettel köszöntünk a csapat...
 85. 2019.10.10, 19:16 - Miriuta László
  Kisvárdáról való távozása kapcsán:
  "Ha nem igazolunk, végünk lesz, ilyen kerettel nem lehet bennmaradni"
  Na ez a mondat kiverte a biztosítékot.
  Kisvárdán nem lehet hogy a vezetőség nem ért a focihoz? Grozav és Felipe a kettő használható játékos a keretben és ezzel vannak 6. helyen.
  Révésznek ritkán tetszik az, ha egy edzőnek van véleménye.
  Hát az volt és Lackó kománk így járt nagy hirtelen.
  Ezzel a kerettel véleményem szerint messze túlteljesítettek eddig, de hát a nagy szakember, a góré úgyis mindenkinél jobban tud mindent (is).
  Ezen a bejelentésen meglepődtem. Nem egyeztették kinevezésekor a futballról alkotott elképzeléseket? Vagy kimaradt belőle valami? Hogy mi,arról nem szólt a közlemény.Így én csak arra tudok gondolni,hogy a szerződés bontás oka Miriuta sárga lapja,amit a ZTE ellen kapott,elhagyta a technikai zónát és ezt nem lett volna szabad tennie..
  Korrekt hozzáállás, mit ne mondjak. Az, hogy már most...
 86. 2019.10.09, 19:18 - Kalocsa, Mócsy János utca
  Birtokba vették a felújított pályát a kalocsai méhecskék

  Többek között termőföldtelepítés, füvesítés, vízelvezetés, öltözőberuházás zajlott a Mócsy és a Selyemerdő utcák határolta területen lévő sporttelepen, az úgynevezett Hunyadi-pályán. A nagyjából hetvenmillió forintos, főleg TAO-s és pályázati forrásból finanszírozott beruházás két év alatt valósult meg és pénteken tartották az átadó ünnepségét, amelyen a Méhecskék SE projektjét támogató szervezetek és klubok képviselői is megjelentek.

  Az ünnepélyes átadón Faragó László, a Méhecskék SE elnöke köszöntöttek a jelenlévőket.
  – Régi barátság fűz minket a paksi labdarúgáshoz, és bármilyen esemény is van nálunk, akkor mindig számíthatunk a vezetőikre – mondta felvezetőjében, így köszöntve a rendezvényen a Paksi FC ügyvezetőjét és szakosztályelnökét, Haraszti Zsoltot, valamint Karszt József technikai igazgatót. Hozzáfűzte: külön hálás azoknak a régi harcostársaknak, akik a városból, az önkormányzattól voltak segítségükre a p...
 87. Az első telt házas zárt kapus meccs? :)
 88. A magyar válogatott vasárnapi, Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjén mintegy 15 ezer gyermek buzdíthatja a csapatot.

  Miután az UEFA Fellebbviteli Bizottsága helyben hagyta a korábbi zártkapus döntést, a Magyar Labdarúgó Szövetség élt az UEFA által biztosított lehetőséggel, és 14 éven aluli gyerekek számára lehetővé tette, hogy a helyszínen szurkoljanak a magyar válogatottnak az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtezőn. A klubok, iskolák, intézmények részéről jelentős érdeklődés mutatkozott a lehetőség iránt, öt nap alatt 15 ezer gyermek jelentkezését regisztráltuk a gyerekjegy.mlsz.hu oldalon, és kedd délutánra megteltek a rendelkezésre álló helyek a stadionban. Ezt követően újabb jelentkezéseket nem tudunk fogadni, a jelentkezési adatlapon megadott kapcsolattartókat e-mailen értesítjük a részletekről.

  Tekintettel különleges helyzetre, a vasárnapi meccsen a szokásosnál korábban kinyitjuk a stadion kapuit, hogy a vidékről érkező csoportok is kényelmesen át ...
 89. Miután utánpótlásunk nincs és évek óta kialakult csapatmag se nagyon, ezért egy-egy átigazolási szezon sikerétől függ a következő 1-2 félszezonunk. Bár itt Hajnalt mindenki kikiáltotta tévedhetetlen félistennek, azért a nyári átigazolási szezonunk hatalmas beltinek tűnik és ennek a heten voltak először pontvesztésben latható jelei is. Gróf eddigi "teljesítményét" Holczer is hozza jóval kevesebb fizetésért, ma mindent elmond, hogy nem találta el a kaput a Kispest, és így is majdnem meccset eldöntő hibát vétett. Ignatyenko katasztrófa, Skvarka szintén, Boli még helyzetbe se került a bajnokságban, Zubkov 3 jó meccs után teljesen beleszürkült a mezőnybe, Civic egy átlagos nb1es szintet hoz, amikor húzóembernek kellene lennie. Szoval konkrétan senki sem vált eddig be, miközben elment Nandó, Lanza, Böde, Petriak, akik a bajnokcsapat sebességét és góljait jelentették. Nincs középpálya, nincsenek csatárok, a tavalyi alapemberek is szar formában (Lovrencsics, Blazic, Varga, Sigér). Igazá...
 90. Botka Endre is csatlakozik a férfi A-válogatott keretéhez, de Bese Barnabás is a csapattal marad, hogy kezeléseket kapjon a hét folyamán.
  2019.10.07
  https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1181110957055119361
 91. Sérülés miatt Tamás Krisztián és a @RedBullSalzburg játékosa, Szoboszlai Dominik sem csatlakozott a férfi A-válogatott keretéhez Telkiben. A @DVSC_Official játékosa, Ferenczi János viszont holnap már a csapattal edz.
  2019.10.06
  https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1180941085419413507
 92. Videoton Drukkerkocsma:
  Sok az önző játékos aki egyedül akar csak érvényesülni...simán lehetne 2-3 gól előny, ha passzol pl. Hodzic is erre ott a kapott gól.
  Igazi jó kis szenvedős meccs a javából.
  De ennyi hibával játszani te jó ég, ez még nb1 szinten is übergáz.

  Petrjak felőlem mehet a francba innen.
  ez a hodzsics gyerek egy nagy vicc, legjobban reklamál minden támadásnál, amikor nem kapja a labdát, de passzolni nem akar. Amikor meg ott a 100%-os gólhelyzet akkor belebotlik a labdába.
  ez a pantics gyerek is nagy csere volt a kopasz részéről, ordítják neki, hogy ne faltolj, erre felrúgja a gyereket a 16-os előtt teljesen feleslegesen. Mák, hogy rőzsés nem rúgta be.
  Rohadt nagy mák vagy csoda hogy megnyertük ezt a meccset ennyi hibával és balfaszkodással.

  Szegény Zsórit meg ne égessük már 5 másodperces cserével...
  Iványi duplán hibázott. Pistike gólja, akárhogy is szépítjük les, viszont Garba...
 93. Hajrá Loki Drukkerkocsma:
  Hopp egy lesgól...
  Mondjuk Kinyik sem állt a helyzet magaslatán
  4 vereség zsinórban, sok lesz a jóból
  Amúgy vannak biztató jelenetek, pl. időnként igyekszünk gyorsabban játszani.
  Amúgy a kapussal való ütközés előtt szerintem Nego kezezett
  Azért a védelem is egy nagy vicc volt, 6-an vannak az ötösön belül, aztán így kapnak gólt.
  Jó, de egy ilyen kipattanónál, az nyer, akihez pont odapattan. Nyilván ez a Vidi játékos volt..
  Csak a szokásos vereség. Pedig a döntetlen simán összejöhetett volna. Nagy és Tőzsér két hét múlva nyugodtan pihenhet. Ha nem Herczeg ülne a kispadon lehet váltás lenne.
  Tőzsérnek voltak mentései, meg sokat volt játékban, bár sokat hibázott, mint mások is.
  https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=5d13ca9742f5604f8a589fa58736382b
 94. Rossz hír: A @MolFehervarFC középpályása, Pátkai Máté izomsérülés miatt nem csatlakozik a férfi A-válogatott Horvátország és Azerbajdzsán ellen készülő keretéhez.
  2019.10.05
  https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1180534570095190016
 95. 2019.10.05, 18:17 - Zalaerdőd, Zalaerdőd FC
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1570292215_zalaerdod_fc_logo_cimer.jpg
  https://www.facebook.com/1526955154015893/photos/a.1527729550605120/1527729750605100/?type=1&theater
 96. 2019.10.05, 18:14 - Szedres, Szedres SE
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1570292050_szedresi_se_logo_cimer.jpg
  https://www.facebook.com/hajraszedres/photos/a.1614627951944539/2822769691130353/?type=1&theater
 97. 2019.10.05, 18:13 - Pátroha, Pátrohai LSE
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1570291968_patroha_lse.png
  http://facebook.com/patrohalabdarugosportegyesulet/
 98. 2019.10.05, 18:10 - Orfű, Orfű KSE
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1570291847_orfu_kse_logo_cimer.jpg
  https://www.facebook.com/orfukse/photos/a.187143014655004/1708526699183287/?type=1&theater
 99. https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1570291775_jaszboldoghazi_se_logo_cimer.jpg
  https://www.facebook.com/jbhse/photos/a.421525441637964/578708425919664/?type=1&theater
 100. 2019.10.05, 18:08 - Dunasziget, Dunasziget KSE
  https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2019/10/1570291701_dunasziget_kse_logo_cimer.png
  https://www.facebook.com/227142940661099/photos/a.227476590627734/2217465284962178/?type=1&theater