magyarfutball.hu

2020.09.17, Várhidi Péter lett a Rákóczi vezetőedzője!
A válogatott szünetben vezetőedzőt váltott klubunk, s a továbbiakban Waltner Róbert helyett Várhidi Péter irányítja majd a szakmai munkát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2019.11.12, Várhidi Péter távozik Ózdról!
A súlyos gondok miatt nem folytatja tovább munkáját Várhidi Péter, a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Ózdi Kohász szakmai igazgatója.

...tovább: teljes bejegyzés »

2019.06.19, Várhidi Péter veszi át az Ózd irányítását!
Az eddig az Ózdi FC utánpótlásában dolgozó Várhidi Péter lesz az új idénytől az NB III-ba feljutott Ózdi FC szakvezetője.

...tovább: teljes bejegyzés »

2018.10.12, Várhidi Péter távozik Mosonmagyaróvárról!
Drescher Ottó ügyvezető felmentette Várhidit a munkavégzés alól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.05.31, Várhidi Péter lett a Credobus Mosonmagyaróvár vezetője!
A jövőre is másodosztályban szereplő egyesület a mai nap során szerződést kötött Várhidi Péterrel. A nyári felkészülés kezdetétől a felnőtt csapat teljes szakmai munka koordinálását, irányítását végzi majd, kinevezése két bajnoki szezonra szól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.08.11, Várhidi felmondott Tatabányán
A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Tatabánya 50 milliós tartozással küszködik. A klub szakmai igazgatójaként és vezetőedzőjeként is tevékenykedő Várhidi Péter megelégelte, hogy hónapok óta vár a fizetésére, és felmondott a csapatnál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.04.15, Várhidi Péter vezeti a Tatabánya szakmai munkáját
Lezajlottak az egyeztetések a Tatabánya FC Kft. vezetésén belül, és végül Caroletti Massimiliano ügyvezető és Cirulli Giancarlo tulajdonos határozott kérésére Várhidi Péter szakmai igazgató elvállalta a felnőtt csapat vezetését a szezon hátralévő részében. Segítője P. Nagy László lesz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.10.06, Várhidi ül le a Szigetszentmiklós kispadjára
Várhidi Péter ül a Szigetszentmiklós csapatának kispadjára vezetőedzőként a Puskás Akadémia elleni hétvégi összecsapáson. A sportigazgatónak azért kell beugrania, mert még mindig nincsen meg Horváth Ferenc utóda.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.10.20, NB II: Várhidi már nem vezetőedző - de feljebb lépett
Már nem Várhidi Péter a Szigetszentmiklós vezetőedzője - utódjáról hamarosan döntenek. A korábbi szövetségi kapitány ennek ellenére marad az NB II-es együttesnél, sportigazgató lesz. A vezetés az SzTK-Erima előtt nagy feladatokkal indokolta a váltást, ebben pedig kiemelt szerep hárulhat Várhidire.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.18, Várhidi újra Szigetszentmiklóson
Véget ért a bajnokság, és lényegében el is kezdődött a következő a Csepel-szigeten. Az SZTK vezetői szóban már megegyeztek Várhidi Péterrel, így nagy valószínűséggel ismét ő irányíthatja az NB II Nyugati csoportjában szereplő gárdát.A szakember azóta szóban a pécsi vezetőkkel is megállapodott.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.12, Edzőváltás: Várhidi távozik a PMFC-től
A PMFC az NB II Nyugati-csoportjának bronzérmeseként fejezte be az idényt, miután 5-1-re legyőzte a 30. fordulóban a Kaposvölgye csapatát. Bérczy Balázs klubigazgató a mérkőzést követően bejelentette, hogy Várhidi Péter vezetőedző a Matyi Dezső klubtulajdonossal folytatott egyeztetéseket követően távozik posztjáról, és vélhetően Kiss László ül le a pécsi kispadra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.11.18, Várhidire lecsapott a Pécs
Várhidi Péter korábbi szövetségi kapitány irányítja december 1-jétől a labdarúgó NB II Nyugati főcsoportjában szereplő Pécsi MFC együttesét.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.10.19, Várhidi Péter a Szigetszentmiklós kispadján
Várhidi Péter lett a labdarúgó másodosztályban szereplő Szigetszentmiklósi TK vezetőedzője. Az egykori magyar szövetségi kapitány Rubold Pétert váltja a kispadon. A távozó szakvezetővel közös megegyezéssel bontott szerződést a klub.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.28, Várhidi a blaszban edzősködik
Augusztus elsejétől a korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter lesz a BLSZ I/B osztályában szereplő BEAC labdarúgócsapatának vezetőedzője.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.09.25, Nem kell Várhidi az MLSZ-nek
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége kedden úgy döntött, hogy december 31-i hatállyal megszünteti Várhidi Péter munkaviszonyát, ami azt jelenti, hogy a szakember nem lesz tagja az utánpótlás válogatottakat új struktúrában irányító operatív teamnek.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.05.23, Várhidi Péternek megint a jövő csapata jutott
Az olimpiai válogatott irányításával bízták meg Várhidi Pétert. A felnőtt válogatott nemrégiben lecserélt szövetségi kapitánya a 2012-es londoni játékokra készülő keret szakmai irányítását végzi a jövőben.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.04.24, Várhidit felmentették, Koeman az új kapitány!
Döntött az MLSZ elnöksége a kapitánykérdésben! Ahogy az várható volt, a szövetség megköszönte Várhidi Péter munkáját, és május 1-jétől a holland Erwin Koemant nevezte ki a nemzeti csapat élére. Az új tréner legutóbb a Feyenoord együttesét irányította.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.04.03, Várhidi marad a kapitány!
Továbbra is marad szövetségi kapitány Várhidi Péter.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.01.22, Várhidi marad a kapitány
Várhidi marad a kapitány. Arról még nincs információ, meddig - nyárig biztosan.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.12.14, Várhidi Péter marad a szövetségi kapitány
Január 1-jétől a jövő év végéig Várhidi Péter lesz a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - így döntött a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.10.31, Várhidi Péter lett a megbízott kapitány
Öt nappal Bozsik Péter lemondása után Várhidi Pétert, az U19-es válogatott szakvezetőjét bízta meg Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke a kapitányi teendők ellátásával a Kanada ellen, november 15-én Székesfehérváron sorra kerülő barátságos mérkőzésre.

...tovább: teljes bejegyzés »