magyarfutball.hu

FAQ: Frequently asked questions

csapat adatlap

Emailben átküldtem a csapat címerét, miért nem jelenik meg az oldalon?

Összes címert vektorgrafikus formátumban megrajzoljuk vagy mi, vagy az oldal közreműködői. Ez természetesen eltart egy ideig, főleg, ha sok címert kapunk. A vektorgrafikus címereknek az az előnye, hogy amint egyszer megvan, a minőség romlása nélkül méretezhetőek akármilyen méretre. A pixelgrafikus formátumú képek minősége minden méretezés során romlana.

mérkőzés adatlap

Mire jó ez az "ott voltam!" gomb?

Ha bejelentkezel az oldalra, a mérkőzés adatlapokon az "ott voltam!" gombot megnyomva tudod jelezni hogy jelen voltál a meccsen. Ezután a meccs adatlapján fel lesz tüntetve a neved, így mindenki tudni fogja hogy ott voltál a stadionban.
Ezen kívül a profilodba is bekerül egy lista a mérkőzéseiddel, így számodra is könnyebben elérhetőek az általad látogatott meccsek adatlapjai.

Milyen típusú mérkőzések kerülnek fel az oldalra?

- A magyar (felnőtt vagy „A” ) válogatott összes hivatalos mérkőzése (Az összes mérkőzés fent van az oldalon ezért, csak javításokat, kiegészítéseket várunk).

- A magyar (felnőtt vagy „A” ) válogatott minden nem hivatalos (edző, klub csapatok elleni) mérkőzése.
Ez a témakör még nem teljes ezért várjuk a segítséget!

- Bármelyik ország válogatottjának hivatalos mérkőzése magyar csapat ellen (klub is), amit a magyar szövetség nem ismer el hivatalos meccsnek.
Ez a témakör még nem teljes ezért várjuk a segítséget!

- Magyar klubcsapatok szereplése a következő nemzetközi kupákban: Bajnokcsapatok Európai Kupája, Bajnokok Ligája, Kupagyőztesek Európai Kupája, Vásárvárosok Kupája, Európai Városok Kupája, UEFA kupa, Európa Liga, Intertoto Kupa, Közép-európai Kupa.
Az Intertoto Kupa és Közép-európai Kupa kivételével, minden kupasorozat, összes magyar vonatkozású mérkőzése szerepel nálunk ezért csak javításokat, kiegészítéseket várunk ebben a témakörben.
Az Intertoto és a KK nem teljes, ezért elfogadunk minden segítséget!

- Magyar Kupa (Magyar Népköztársaság Kupa), Magyar Szuperkupa döntők.
Ez a témakör még nem teljes ezért várjuk a segítséget!

stadion adatlap

Mi az az uefa kapacítás?

Az uefa kapacítás a hivatalos UEFA bejárást követően engedélyezett férőhelyek száma. Nemzetközi mérkőzéseken ennél több néző nem foglalhat helyet a stadionban.

Mi az az xyz.hu?

Az UEFA kapacítás mellett a klub vagy település honlapján megadott, hivatalosnak nevezett befogadóképességet is feltüntetjük a stadion adatlapján. Legtöbb esetben ezek a számok eltérnek az általunk kiszámolt befogadóképességtől, ezért a teljesség kedvéért feltüntetjük a hivatalos számokat is.

segítség

Szeretnék segíteni az oldal fejlesztésében. Van-e erre lehetőség, kihez forduljak?

Mindenfajta segítségnek örülünk! Segítheted a munkánkat adatok beadásában, képek készítésében, szerzésében stadionokról vagy NBI-es, NBII-es, válogatott mérkőzésekről stb. Nincs más dolgod mint írni egy emailt az info@magyarfutball.hu címre és megbeszéljük, miben, hogyan segíthetsz!

Néhány fontosabb dolog, amiben mindenki segíthet (belépőjegyek, stadion fényképek...), itt le van írva: www.magyarfutball.hu/hu/segitseg

Van egy kiváló ötletem hogyan lehetne még jobb, szebb, igényesebb az oldal. Mit a teendő?

Jelentkezz be és írj nekünk az info@magyarfutball.hu email címre.
Ha tetszik az ötlet, és van rá lehetőségünk, megvitatjuk és megvalósítjuk!

Elfelejtettem a jelszavam, nem tudok belépni!

Írj egy rövid üzenetet az info@magyarfutball.hu címre és elküldünk egy ideiglenes jelszót a regisztrálásnál megadott email címedre, amit aztán bejelentkezés után a profilodban meg tudod változtatni.
Ne felejtsd el az email-ben feltüntetni a felhasználóneved, különben nem tudunk segíteni...