magyarfutball.hu

2008.09.25 Nem kell Várhidi az MLSZ-nek

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége kedden úgy döntött, hogy december 31-i hatállyal megszünteti Várhidi Péter munkaviszonyát, ami azt jelenti, hogy a szakember nem lesz tagja az utánpótlás válogatottakat új struktúrában irányító operatív teamnek.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint arról is döntés született, hogy visszavonják Várhdi megbízását az olimpiai válogatott szövetségi kapitányi posztjának betöltésére.
A szövetség már tárgyal azokkal a szakemberekkel, akik szerepet kapnak az operatív teamben, melynek munkáját Jámbr László fejlesztési igazgató fogja felügyelni.
Kasza János, a 2010. január 16. és 20. között Budapesten, illetve Debrecenben megrendezésre kerülő futsal Európa-bajnokságot előkészítő bizottság vezetője elmondta, hogy elkészült a torna költségvetése. A kiadások döntő részét az UEFA állja majd, az európai szövetség szóban jelezte, hogy elfogadja a pénzügyi tervet.
Kisteleki István, az MLSZ elnöke arról tájékoztatta az elnökségi tagokat, hogy a következő hónapban már 40 fölé emelkedik az OLLÉ-OMV program keretében átadott műfüves pályák száma. A sportági vezető azt is elmondta, hogy ha az Országgyűlés elfogadja a 2009-es költségvetést, akkor jövőre 600 millió forint (200 millióval több, mint idén) áll majd az utánpótlásnevelés rendelkezésére.