magyarfutball.hu

2010.06.12 Edzőváltás: Várhidi távozik a PMFC-től

A PMFC az NB II Nyugati-csoportjának bronzérmeseként fejezte be az idényt, miután 5-1-re legyőzte a 30. fordulóban a Kaposvölgye csapatát. Bérczy Balázs klubigazgató a mérkőzést követően bejelentette, hogy Várhidi Péter vezetőedző a Matyi Dezső klubtulajdonossal folytatott egyeztetéseket követően távozik posztjáról, és vélhetően Kiss László ül le a pécsi kispadra.

Bérczy Balázs a pmfc.hu oldalán közölte a sajtóban már olvasható hírek megerősítését.
- Immár megerősítve az előző, illetve mai nap során több internetes portálon már napvilágot látó információt, miszerint a klub tulajdonosa, Matyi Dezső az idényzáró előtt megbeszélést folytatott a vezetőedzővel, Várhidi Péterrel, amely során kiderült, hogy nézetkülönbségek vannak szakmai elképzeléseik között, ezért közösen kezdeményezték a szerződés felbontását.
A pmfc.hu beszámolója szerint Matyi Dezső ezzel párhuzamosan a lehetséges új szakvezető kiválasztására is megtette a szükséges lépéseket, és tárgyalásai a Pécsett egyszer már megforduló, legutóbb a Maldív-szigeteken edzősködő Kiss Lászlóval vezettek eredményre.
- Hangsúlyozzuk azonban, hogy még sem Várhidi Péter szerződés-felbontására, sem Kiss László kinevezésére nem került pecsét – a dokumentumok véglegesítésére és aláírására vasárnap vagy hétfőn kerülhet sor – tette hozzá Bérczy Balázs.