magyarfutball.hu

Hungary - Hungary U21 4 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
nem hivatalos barátságos mérkőzés, 84 perces
ground : Bad Kleinkirchheim, Sportarena
attendance:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.05.14, 18:42
    Bernd Storck: Nem kell túlértékelni az eredményt, hiszen az U21-es csapat ellen léptünk pályára. Összességében elégedett vagyok azzal, amit láttam, jól mozogtak a játékosok, gyors futballt mutattak be és sok helyzetet alakítottak ki. Jó volt a kapcsolat a védelem és a támadás között. Azok a fiatal játékosok, akik szerepet kaptak az edzéseken, remekül szálltak be. Megismétlem, elégedett vagyok, jó csapatmunkát végeztek a játékosok, és szerencsére az idő is velünk volt. Elégedettek vagyunk a helyszínnel, kellemes itt, szép a hotel, tökéletesen fel van szerelve. Profi körülmények között készülhetünk, néhány esős nap van mögöttünk, de megfelelőek a körülmények. Nem szeretnék egyetlen játékost sem kiemelni, a fiatalok remekül beilleszkedtek, ez tisztán látható volt a mérkőzésen is. Önbizalommal játszottak, de ismét hangsúlyozom, nem szabad túlértékelni a látottakat. Koncentrált volt a csapat, de az utolsó húsz percre elfáradt. Ez nem meglepő, hiszen egy kimerítő felkészítő táborban vagyunk. Az azért látszik, hogy a magyar csapatok játékosaival több munka lesz, mint a külföldi bajnokságokból később csatlakozókkal.

    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-tetszett-amit-lattam-az-eb-re-csucsformaban-leszunk-storck-2501055
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.05.10, 10:00
    Az A-válogatottal párhuzamosan az U21-es csapat is együtt készül a napokban.
    Az U21-es válogatott keddtől szombatig a csapat élére átmenetileg kinevezett Oscar Corrochano szövetségi edző irányításával vesz részt összetartáson, melynek részeként Ausztriában megmérkőzik az A-válogatottal. A csapat keddtől 23 játékossal készül Telkiben, majd csütörtökön utazik el Ausztriába, ahol pénteken 18.00 órától játssza le felkészülési mérkőzését az A-válogatottal.

    Bernd Storck az összetartásról szólva az mlsz.hu-nak elmondta: az U21-es válogatott edzőtáborozása két célt szolgál, egyrészt az együttes remek játszópartner lesz Ausztriában a felnőtt csapat számára, másrészt a közös munka fejlődési lehetőség a keret tagjai számára, akik megmutathatják tudásukat az A-válogatott szakmai stábja előtt is.

    Az U21-es válogatott kerete:

    Kapusok:

    Székely György (Paksi FC)
    Nagy Gergely (Vasas)

    Védők:

    Botka Endre (Budapest Honvéd)
    Lenzsér Bence (Paksi FC)
    Baki Ákos (MTK Budapest)
    Talabér Attila (MTK Budapest)
    Kecskés Ákos (Újpest FC)
    Bobál Dávid (Budapest Honvéd)
    Nemes Milán (DVTK)
    Szivacski Donát (Vasas)

    Középpályások:

    Cseke Benjámin (Újpest FC)
    Madarász Márk (Gyirmót FC)
    Németh Márió (Swietelsky-Haladás)
    Berecz Zsombor (Vasas)
    Haris Attila (Soroksár)
    Gera Dániel (MTK Budapest)
    Nagy Dominik (Ferencváros)

    Támadók:

    Ádám Martin (Vasas)
    Prosser Dániel (Budapest Honvéd)
    Holender Filip (Budapest Honvéd)
    Novothny Soma (DVTK)
    Novák Csanád (Vasas)
    Zsótér Donát (Puskás Akadémia)

    http://www.mlsz.hu/blog/2016/05/09/u21-23-jatekos-utazik-ausztriaba/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.05.10, 09:57
    Válogatott: Meglepetésre egy 18 éves játékos is ott volt Storck keretében

    A franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott vasárnapi és hétfői edzésén ott volt Vogyicska Bálint is, az MTK mindössze 18 éves játékosa. A fiatal középpályás azonban biztosan nem utazik az Eb-re, csak „kisegítette” a szakmai stábot. Ugyancsak a csapattal edzett Nagy Gergely, a Vasas kapusa, aki Dibusz Dénes hiányában vett részt a foglalkozáson.

    A válogatott összetartás első két napján két fiatal játékos is részt vett. Az egyik Vogyicska Bálint volt, az MTK 18 éves tehetsége. Ő amolyan “vészbehívóval” azért edzett a „nagyokkal”, mert egyelőre kevesen voltak a kerettagok. A légiósok ugyanis még nincsenek itt, a Ferencváros és az Újpest játékosai pedig csak ma csatlakoznak a válogatotthoz, mivel ez a két csapat vívta szombat este a Magyar Kupa döntőjét.

    Éppen ezért Dibusz Dénes, az FTC kapusa sem vett részt a telki foglalkozáson, őt az U21-es válogatott és a Vasas kapusa, Nagy Gergely helyettesítette.

    A keret, kiegészülve a Fradi és az Újpest játékosaival, holnap délután utazik el az ausztriai edzőtáborba.

    2015-06-09
    http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/212673
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.05.03, 13:37
    A keret május 10-től Ausztriában, Bad Kleinkirchheimben készül, Budapesttől kb. 6 órányi autóútra.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.28, 18:57 (szerk.: 2016.04.29, 10:22)
    Bernd Storck szövetségi kapitány fiatal tehetségeket is meghívott a május 9-én kezdődő edzőtáborozás keretébe.
    Az OTP Bank Liga utolsó fordulóját követően megkezdődik az Európa-bajnokságra készülő A-válogatott munkája, kiegészülve olyan labdarúgókkal, akik a távlati keret játékosaként hívták fel magukra a szövetségi kapitány figyelmét. Jövő héten, szerdán, a bajnokság zárása után a válogatott „klubcsapattá” alakul: négy napon át azok az itthon játszó labdarúgók jelentkeznek naponta edzésre Telkiben, akik nem érintettek a Magyar Kupa döntőjében. A keret május 9-én találkozik, majd másnap indul el az ausztriai edzőtáborba, ahol folyamatosan csatlakoznak a külföldön játszó labdarúgók, valamint a hazai futballisták közül Gera Zoltán, aki május 14-ig szabadságot kapott a szövetségi kapitánytól. A most a keretbe került fiatalok meghívása egyelőre erre az első időszakra szól.

    – Folytatva az eddigi gyakorlatot, fiatal játékosokat is meghívtam, hogy tapasztalatot gyűjthessenek a felkészülés első időszakában, és érezzék, hogy hosszabb távon számolunk velük – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Bernd Storck. – Sallai Roland, Vida Máté, Kocsis Gergő esetében is igaz, hogy nemzetközi szintű játékosok lehetnek, és Bese Barnabás már legutóbb is velünk készült. A mostani edzések, és az összetartás lehetőséget jelent a számukra a bizonyításra és a továbblépésre. Az utánpótláskorú játékosok mellett Lencse László is bekerült erre az időszakra, őt többször láttam bajnoki mérkőzésen, jó játékosnak tartom, jól dolgozott az utóbbi időben, és Priskin Tamás sérülése miatt szükségünk van egy plusz csatárra. Rajtuk kívül nagy meglepetések nincsenek, az utóbbi hónapokban már körvonalazódott, kik azok a játékosok, akik rendszeresen kiérdemlik a meghívót. Fontos kiemelni, hogy ez még nem az Eb-keretünk, és csak a későbbiekben döntök arról, hogy pontosan kik alkotják majd az Európa-bajnokságra utazó együttest.

    A május 9-én kezdődő edzőtáborozás kerete:

    Kapusok:
    Király Gábor (Swietelsky-Haladás)
    Dibusz Dénes (Ferencváros)


    Védők:
    Fiola Attila (Puskás Akadémia)
    Bese Barnabás (MTK Budapest)
    Juhász Roland (Videoton FC)
    Kocsis Gergő (Puskás Akadémia)
    Lang Ádám (Videoton FC)
    Pintér Ádám (Ferencváros)
    Korcsmár Zsolt (Vasas)
    Korhut Mihály (DVSC-Teva)

    Középpályás:
    Gera Zoltán (Ferencváros)
    Nagy Ádám (Ferencváros)
    Vida Máté (Vasas)
    Sallai Roland (Puskás Akadémia)
    Elek Ákos (DVTK)

    Támadók:
    Böde Dániel (Ferencváros)
    Lencse László (Újpest FC)

    http://www.mlsz.hu/blog/2016/04/28/szerdan-napi-edzesekkel-kezdodik-az-eb-felkeszules/
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.25, 17:41
    – Végleges már a felkészülési program?

    Bernd Storck: Májusban kétszer megyünk edzőtáborozni Ausztriába, két különböző csapattal. Az első etapban az itthon játszókkal dolgozunk, a Magyar Kupa-döntő után indulunk, nyolcadikán, huszadikáig tart a felkészülés, és szeretnénk egy edzőmérkőzést is vívni. A második edzőtáborban, május huszonharmadikától már a légiósok is részt vesznek, és akkor bizonyosan játszunk egy jelentős erőfelmérőnek ígérkező meccset.

    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/bernd-storck-ha-felnek-aggodnek-nem-lennek-itt-2480657
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.25, 17:37
    Eldőlt, hogy a magyar válogatott edzőmeccset is játszik az első ausztriai edzőtáborban, május 14-én, az ellenfél pedig a magyar U21-es válogatott lesz.

    Mint ismeretes, a magyar válogatott az Európa-bajnokságot megelőzően kétszer is kiutazik majd edzőtáborba Ausztriába, és úgy tudjuk, hogy az első alkalommal edzőmeccset is játszik majd Bernd Storck csapata.

    Az ellenfél nem más lesz, mint az ugyancsak német Robert Kilin vezette U21-es nemzeti csapat, amely május 14-én kiutazik a nyugati szomszédba, hogy találkozzon a nagyválogatottal.

    http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/212046