magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Beró
"Perec"
"Berkecc"
nationality
Magyarország
age
28 years
poszt
középpályás
related websites

játékos

pályafutás
Vasas FC
2012 - 2018. június 18
Videoton FC
2018. június 18 - 2020. július
Mezőkövesd Zsóry FC
2019. július 27 - 2021. február 14
Vasas FC
2021. február 14 -
eredmények / elismerések
Magyar bajnoki bronzérmes
2016/2017
Magyar bajnoki ezüstérmes
2018/2019
Magyar kupagyőztes
2019
Berecz Zsombor 2015
2015-ben a Vasas játékosaként
"A Bozsik programmal kezdte az óvodás focit 4 éves korában, 1999-ben Nyékládházán. Egy torna rendszerű összejövetelen már kimagaslott a többiek közül. Rengeteg gólt rúgott, nem tudták megállítani. Egy másik tornán a Diósgyőr is felfigyelt rá, és akkor került át a térség vezető utánpótlás futball centrumába.
Majd az általános iskola 7. osztályának második félévét már a Vasas pasaréti foci utánpótláscentrumában kezdte, ahol kollégiumban lakott a többi vidéki sráccal. 15 évesen, 2010-ben került a Fáy utcába, ahol megtalálták az igazi posztját ezt a hátravont, árnyék ék típust, az irányító-játékszervező középpályásét. Akkor teljesedett ki igazán, mert az U17-es bajnokságban, középpályás létére második lett a góllövő listán 29 góllal." - nyilatkozta édesapja 2014-ben.

Vasas FC, 2012-2018

2013 nyarán áthívták a nagycsapathoz edzésre és a Debrecen elleni kupameccsen már játszott 20 percet a Fáy utcában, majd idegenben ő rúgta a Debrecennek egyetlen gólunkat. Néhány bajnokin is szerepet kapott az ősszel, például Kozármislenyben, ahol két góllal vette ki részét a 3-1-es sikerből.
Első felnőtt bajnoki évében két mérkőzésen jutott szóhoz a feljutásról lemaradó csapatban. A szezon befejezésekor a Digi Tv-ben adott nyilatkozatának egyik mondata miatt ("nem tartom igazságosnak, hogy rengeteg fiatalt szerepeltettek a csapatban a legkritikusabb meccseken, és amikor nem jutott fel a gárda, akkor éppen őket hibáztatták") időlegesen a juniorokhoz száműzték.

A középpályás tagja annak a generációnak, amely 2015-ben az U20-as vb-n is szerepelt (a magyar utánpótlás-válogatott csoportjában a harmadik helyen zárt és továbbjutott a legjobb 16 közé, majd a nyolcaddöntőben kikapott a későbbi vb-győztes Szerbiától, s összesítésben a 14. helyen végzett).
A magam részéről úgy vélem, hogy az előző, első NB I-es szezonom tanulóév volt, ahhoz képest ebben az évadban már érettebben tudok a futballozni, a kapu előtt is jobban fel tudom hívni magamra a figyelmet gólokkal, gólpasszokkal.2

Első élvonalbeli idényében 29 meccsen négy gólpasszt adott, de gólt nem szerzett, most viszont 11 meccsen két találatnál és három gólpassznál jár. Ezzel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Vasas vezeti a tabellát.

Videoton FC, 2018-2020

...

Mezőkövesd Zsóry FC, 2019-2021

...

Vasas FC, 2021-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.28, 11:24
    A mezőkövesdi kölcsön kapcsán:
    NBI-es szinten túl jó játékos ahhoz, hogy csak a kispadon ücsörögjön. A Vasasban anno jól ment neki, Kövesden újra meghatározó lehet.

    Berecz jó, ha rendszeresen játszik, ki fog jönni a tehetsége, padról nehéz ezt bizonyítani. Kövesden kezdő lesz, kíváncsian várom.

    Egy újabb tipikusan olyan játékos, aki jobb az átlagtól, így a magyarnál erősebb ligában is megállta volna a helyét. Erre inkább már fiatalon a pénzt választotta. Pedig nyugaton az is jött volna a karrier mellett, ha jól teljesít. Lehet ezt már magas nekik összerakni? Így meg 24 évesen Mezőkövesd, plusz egy külföldön játszó potenciális válogatott helyett. Az ilyen dolgok miatt is **** a magyar foci. Olyan helyekre kéne ezeknek a srácoknak menni, mint Holender.

    Ha visszaemlékezünk a Vasasba nagyon jól teljesített, válogatott is lett, a Fradi akarta leigazolni, a MOL XXXXX Parmalat elhappolta de csak azért, hogy nehogy játsszon a konkurenciánál.
    Örülök, hogy kikerült a fehérvári fogságból ez a jó képességű focista.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2713661
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.19, 08:33
    A Videotonhoz való igazolása kapcsán:
    Zsombornak óriási esélyt adott a Vasas. Évekig építették, kirobbanthatatlan volt akárhogy játszott. Felépítették.

    Tavasszal gólt rúgott a Kispestnek, majd majdnem nyertünk a góljával a miskolciak ellen. Balmaz, Puskás /ötödik sárga/, majd Mezőkövesd ellen megsérült. Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de egy meghatározó játékosunkat tették tönkre a kiesés elleni harcban.

    Én csak ezt írom.

    A pénzt választotta /erről is megvan a véleményem, de ezt inkább hagyom/, sok sikert neki!

    Oda került, ahová való. Nem köszönök neki semmit, mert legalább annyit kapott is a Vasastól, mint amennyit adott . Illetve láttam vagy 3 hazai meccsét a végén. Pökhendi, lélektelen játék. Túlértékelt.

    Az idei Berecz nem fog hiányozni még az nb2-ből sem, a tavalyi igen.

    Kérdés mennyit kaptunk érte a Videotontól.

    Ha nem esünk ki is valószínűleg elment volna, mivel egy év volt hátra a szerződésből. Biztos hogy a hosszabbításért rákért volna az egyébként sem alacsony bérre. Így el lett volna adva valszeg.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138