magyarfutball.hu

Szlovákia - Magyarország 20:45

   
Tölts fel te is saját képeket! »
tippjáték
tippek
 1. 1 : 2 (2)
 2. 0 : 1 (1)
 3. 2 : 1 (1)
 4. 2 : 2 (1)
Európa-bajnokság 2020 selejtező, 1. forduló
hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Nagyszombat, City Arena

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.01, 15:10
  A magyar férfi válogatott március 21-én a szlovákiai Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtező sorozatát, majd három nappal később a Groupama Arénában a horvátokat fogadja. A szlovákiai mérkőzésre február 6-án kezdődik a jegyárusítás, a hazai találkozókra február 8-tól először bérletet lehet vásárolni.

  Szlovákia–Magyarország

  A mérkőzésre szóló belépők értékesítése február 6-án indul. A szlovák szövetség mintegy 2 000 darab belépőt biztosít a magyar szurkolók számára, a jegyek 7 800 és 9 900 forintba kerülnek. A mérkőzésre szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál szerezhetők be. Egy személy legfeljebb 4 jegyet vásárolhat. A szurkolók névre szóló utalványokat vásárolhatnak, melyeket a mérkőzés napján a nagyszombati stadionnál válthatnak át ­– személyes azonosítást követően – hivatalos meccsjegyre.

  Az MLSZ több megkeresést kapott, melyekben a csoportos, esetenként több száz belépőre vonatkozó jegyvásárlás lehetőségét kérték. Az igénylések száma jóval nagyobb, mint a szlovák szövetség által biztosított jegykontingens, ezért az MLSZ úgy döntött, hogy nem tesz kivételt senkivel, mindenki számára azonos feltételek mellett érhetőek el a belépők. Az eladás február 6-án, szerdán kezdődik.

  https://www.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyertekesites-a-valogatott-merkozesekre
   
 2. avatar: Sanyi-Hungaria
   
 3. avatar: Sanyi-Hungaria
  2018.12.07, 19:39
  A mai Nemzeti Sport azt írta, hogy a mérkőzés a Nagyszombati City Arénában lesz