magyarfutball.hu

Magyarország - Wales 1 : 0 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Wales 2019
  2. Magyarország - Wales 2019
  3. Magyarország - Wales 2019
  4. Magyarország - Wales 2019
  5. Magyarország - Wales 2019
  6. Magyarország - Wales 2019
  7. Magyarország - Wales 2019
  8. Magyarország - Wales 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.71 (7 szavazat)

játékvezető: 3 (7 szavazat)

hangulat: 4.14 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (2)
  2. 1 : 1 (2)
  3. 2 : 1 (2)
  4. 0 : 0 (1)
  5. 1 : 0 (1)
  6. 2 : 0 (1)
  7. 2 : 2 (1)
Európa-bajnokság 2020 selejtező, 4. forduló
937. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Jug Matej (Szlovénia)
nézőszámok:
  1. faw.cymru: -
  2. mls.hu: 18.350
  3. nso.hu: 19.000
Telt ház!
  1. sárga lap 2' Gunter Chris
    39' Pátkai Máté sárga lap
    49' Nagy Ádám sárga lap
    80' Pátkai Máté 1 - 0
    sárga lap 82' Lawrence James
    sárga lap 87' Davies Ben
    90' Korhut Mihály sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2019.06.12, 13:50
    Kihagytam a meccset a helyszínen, a Slayer koncerten voltam helyette. Még tavaly vettük meg rá a jegyet, fene se gondolta, hogy egy napon lesz a válogatottal, de nem bántam meg.
    A végeredményt szerencsére nem tudtam meg, most néztem meg felvételről. Fasza hajtós, küzdős meccs volt, akartunk, mentünk előre, ez tetszett. Gólunknál Szalai szépen kibrusztolta, Pátkai meg nagyon jókor érkezett. Így idény végén ez a kettőből kettő elismerésre méltó.

    ÍGY TOVÁBB, HAJRÁ, MAGYAROK!
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.06.12, 12:40
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.06.12, 12:38
    Ryan Giggs: Az első félidei teljesítményünk nem volt elegendő. A második már sokkal jobb volt, de a magyarok jobbak voltak a rögzített helyzetekben. A magyar válogatott nyomás alatt tartott minket, lassan járattuk a labdát. Nem engedhető meg, hogy ilyen gólokat ajándékozzunk az ellenfeleknek, mint az elmúlt meccseken, miközben az elmúlt évek sikereit éppen a védelem alapozta meg. Két kemény idegenbeli meccsen vagyunk túl, hat héttel az idény után, és erőnléti problémák mutatkoztak néhány játékos esetében, ide tartozik Ampadu, Brooks vagy Bale is. Az is nagy szó volt, hogy pályára tudtak lépni. Ez nagyon kiegyenlített csoport, el kell kezdenünk meccseket nyerni.

    Cosimo Inguscio: Tudtuk, hogy nem lesz könnyű meccs, de jól felkészültünk, alaposan kielemeztük az ellenfelet. Tudtuk, hogy a széleken tudnak nekünk gondot okozni a nagy gyorsulásra képes játékosaik révén. Mindenki helytállt, voltak nehéz pillanatok, de a játékosaink végig kitartottak, mindenki végezte a dolgát, ez egy kiérdemelt győzelem volt. Különböző forgatókönyveket dolgoztunk ki azokra az esetekre, hogy mit reagálunk a mérkőzés egyes szakaszaiban, ha így vagy úgy alakul a találkozó. Mivel tudtuk, hogy Marcóval a meccs alatt sem tudunk kommunikálni.

    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/inguscio-rossi-hianyara-is-felkeszultunk-giggs-ez-bale-nek-is-problemat-jelent-2705495
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2019.06.12, 11:33 (szerk.: 2019.06.12, 12:28)
    Nem tudom, hogy láttátok -e, de a végén ahogy énekelték a játékosok a Himnuszt...na az mindent vitt. Üvöltve, teljes erőből, így kell ezt gyerekek!

    Hosszú idő után azt érzem, hogy idegenben, erős csapat ellen se vagyunk esélytelenek. A másik, Nagy Ádi jöjjön haza, sokkal többet fejlődhet Rebrov csapatában mint a fos Bologna padján.

    Szerintem ő klasszis. A sebessége, a labdakezelése, a fordulékonysága.... Lehet, hogy nem olyan látványos, amit csinál, de már nem az első meccs, amin csak nézek, hogy mire képes. Nem is értem, hogy szorulhatott ki ennyire a kezdőből Bolognában, bár nem tudom, ők milyen taktikával játszanak.

    Óriási győzelem volt. Nem is álmodtam arról, hogy 6 pontot szerzünk ezen a két meccsen. Kezd reálissá válni az EB-részvétel!

    Persze eddig is mocorgott valami Szoboszlaiban, de en ma lattam rajta eloszor, hogy miert beszelnek 25-30 millio eurorol vele kapcsolatban. Piszok joban van a labdaval.

    ... és ha csak pár centit "téved"! Zseniális volt ám az ott, de rettentő mód! Óriási gólt lehetett volna és nagyon meg is érdemelte volna! Kár, hogy ez a bizonyos volna soha...

    Ez a Barath legeny nagy talalmany volt Rossitol.

    Inkább x-es meccs volt ez, de annál nagyobb siker. Rossiék tényleg alkalmasak a feladatra, kihozzák a maximumot a csapatból, a gyengébb minőségű játékosokból is.

    De jó csapatunk van! Olykor olykor szemet gyönyörködtetően járattuk a labdát. Az utolsó 5-6 perc egy örökkévalóságnak tűnt, de megérte kivárni! smiley

    oriasi rispect Patkai! Masodszorra nyeri meg nekunk a meccset.

    Az most kevésbé volt az Ő érdeme.Inkább Szalai brusztolta ki...

    Nézzük a számomra legnagyobb pozitívumot:Roli qrva jól szállt be.Ádi is káprázatosan focizott,de azt is elismerem,hogy Kleini is nagyot ment csereként,Bráth és Korhut meg kb élete meccsét játszotta.

    Azert Varga sokkal jobb volt mint Holender...hajtot nagyon! Orban hatalmasat melozot!

    Rossi jó edző. Le a kalappal. Egy finoman szólva is közepes válogatottból kihozza a maximumot. Helyenként látványosabban is játszik a csapat, mint bármikor az elmúlt években.

    Nagy dicséret mindenkinek, de Szalai, na Szalai ma világklasszis centerjátékot mutatott!

    Csak, hogy tisztázzuk alapvetően 2 ember miatt tartunk ott, hogy csont nélkül vezetjük a csoportunkat!
    Az egyik Rossi, aki egy jó edző de végülis egy szerencsés, random kockáztatás miatt lett a Honvéd edzője kvázi ismeretlenül (addig nem nagyon volt múltja), és onnan szövetségi kapitány, tehát az mlsznek és a magyar utánpótlásnak semmi köze hozzá.
    A másik Willi Orban, aki végigjárta a német utánpótlást, és csak azért lett magyar válogatott, mert Löwnek nem kellett. Ehhez megint semmi köze se az mlsznek, se a magyar utánpótlásképzésnek. Az ugyanis marhára nem mindegy, hogy van egy stabil nagyon jó belső védőd és egy kapusod, mert ez az egész csapatra pozitív hatással van.
    Szoboszlai tehetséges, de egyedül van. Kik azok akik ennyire jók még és nem 30 évesek? (Mint Pátkai és Szalai, vagy Zsuzsi) Nem nagyon látom az utánpótlásból feljövő sok tehetséget. (Mármint a magyar utánpótlásból feljövő sok tehetséget.) Nagyon drukkolok a fiúknak, de remélem a sikerek nem fedik el a problémákat!!!

    "Csak" bő ötven éve imádom ezt a csodaszép játékot, de '86 óta még nem fordult elő, hogy egy selejtezősorozat 4. fordulója után ne számolásra kényszerült volna a magyar szurkoló. Persze, most is lehet matekozni, de mennyivel másabb MOST matekozni, ilyen helyzetben, mint az akkori matekozások!
    Van egy nagyon is kedvelhető csapatunk. Nincsenek benne labdazsonglőrök, de küzdeni tudó, egységet felvonultató játékosok igen. AKARNAK! Nem csak szóban, hanem hála az égnek, a pályán is AKARNAK! Megértük jó néhány évtized után, hogy nem csak a meccs előtt fogadkoznak, hogy majd most aztán megmutatjuk, hanem végre a pályán is visszaköszön ez a hozzáállás. És nem csak egy meccsen mutatják meg, hanem SOROZATBAN! Naná, hogy az ember melléjük áll.
    Nem lettünk világverő alakulat. Nem lettek egyik napról a másikra top játékosaink. De ezek a srácok a becsületes hozzáállásukkal, a küzdésükkel visszaadják sokunk hitét, hogy a hazai foci sok negatívuma ellenére igenis vannak olyan játékosaink, akik CSAPATOT alkotva sok örömet szerezhetnek a szurkolóknak. Mert CSAPATUNK van, emberek! Ahogy ugye a nagy klasszikus is mondta: "Kell egy csapat!" NEKÜNK VAN MÁR CSAPATUNK!

    Az a szerencsénk, hogy bale egylábas. De olyan szinten egylábas, ami profi szinten már nevetséges. Az egyetlen gólhelyzetet is így sikerült elbasznia.

    Megkövetem a csapatot, tegnap délelőtt negatív hangulatom volt és féltem nagyon a vereségtől. Nem kellett volna
    Egyértelmű mecccs volt, jobbak voltunk, a stadionban fantasztikus érzés volt látni így küzdeni a fiúkat. Extra csapatmunka megint, óriási szív és szép játék! Nyomás alatt tudtunk tartani egy (papíron) sokkal magasabb polcon lévő csapatot, ez nem kis dolog. Minden elismerésem, ez elképesztő volt. A Hajrá Magyarország!!

    szerintem a tegnapi meccsen ült Szoboszlai játéka. Az az 1-2 ütemnyi "alibi" labdatartás általában elég volt arra, hogy legalább 1-2 ember felzárkózzon a támadáshoz, ne Szalai legyen az egyetlen opció. Ráadásul meg is látja a kínálkozó esélyt, így elég sokszor próbálkozik kulcspasszokkal, amiből ha csak 1 vagy 2 bejön, eldöntheti a meccset. Technikás, jól is lő, szerintem kb. Lisztes óta nem volt hasonló kaliberű klasszikus 10-esünk

    az,hogy nyertünk, nagyon jó érzés, persze, de nem ez tölt el büszkeséggel, hanem az,hogy vállaljuk az 1-1-eket, tudunk kis területen játszani, fel tudjuk hozni a labdát mélységből.. jó,azt annyira nem,de alakulni látszik.. Van játék, vannak elképzelések, nincs túlbonyolítva, de nem is kell. Svéd focinál mindenképpen látványosabb. ha ez a meccs 0:0, vagy 0:1 akkor is nagyon jó érzéseim lennének, de így csodálatosan vagyok.

    én kint voltam, fantasztikus élmény volt. A gólnál azt hittem ránk szakad a tető. Megyek a többi meccsre is.
    Amúgy Baráth és Orbán 10/10

    Nagyszerű eredmény. Bár Walesnek is voltak helyzetei, még nagyobbak is, nekünk több volt.

    Amit a walesi védelem művelt az elmúlt napokban, az jól jött a horvátoknak és nekünk is. Nemcsak ezért győztünk, de a mi védőink a labdát a stadionból kirúgták volna, nem pedig a másik két elesőre kalimpálják magukat.
    Szalai Ádám igenis megküzdött ezért a gólért (is). Ha mást sem csinált volna, akkor is a pályán kellett lennie, és megint nagyon nagy szerepe volt az eredményes játékunkban. Aki ezt nem látja, az kicsit sem ért a focihoz.
    Szoboszlai kihez passzolt volna előre? Csak Szalai volt ott, három-négy védővel körülvéve. Holender ugyanígy járt. Amúgy ő "új fiú" a válogatottban, később sokkal honvédosabb lesz a játéka. A bal oldali középpályánkat kell megerősíteni, mert a hátvédet sokszor hagyják nehéz helyzetben (nemcsak ezen a meccsen). Pátkai Mátét pedig el fogja vinni valaki, mert csak a vak nem látja, mennyi labdaszerzésben vesz részt. Lehet, hogy nem ő kaparja el a bogyót, de ott zavar, hogy mások meg tudják szerezni. Két győztes gólt szerzett EB selejtezőn, ezt mindenhol észreveszik.
    Persze mindenbe bele lehet kötni, de ezen a meccsen igenis jobbak voltunk, mint Wales.

    Ha Pátkai nem lövi be akkor 11-es.Ezt jelezte a bíró is.

    Nekünk volt szerencsénk ? Walesiekkel ittunk a meccs után, vita nélkül adták pontozásra is. Helyzetek aránya 3:1 vagy 4:2 , teljesen reális az 1:0. És : FOCIZTUNK ! Sztem a védelemről nincs mit beszélni , még Korhut is patent volt! Orbán tanár, Baráth hiba nélkül , Lovrencsics a szokásos magabiztos, megbízható. Ádika örökmozgó, bármikor megjátszható, Bali: ahogy szeretjük,Pátkait még soha nem láttam ilyen jónak,Szoboszlai meg igazi PENGE, csak ne sérüljön meg ! Szalai óriásit harcolt , na meg a gól az Ő érdeme.Hollender meg ! Rossi megint tudott újat és jót húzni. Nagyon-nagyon büszke és boldog voltam ma este a stadionban.....van CSAPATUNK

    Varga Roland minőségi változást hozott a játékba, ahogy Kleinheisler is. Korhutnak meg az egyik legjobb meccse volt a válogatottban. Szoboszlai nekem nem tetszett, a lövésén kívül semmit nem vállalt, oldal meg hátrapasszokkal nem lehet meccseket nyerni. Az Orban-Baráth tengely remekül működik, Kádár csak a balszélre jöhet vissza, ahol a legjobb amúgy. A nagy bajok az előrejátékkal vannak, az egy szem Szalai nagyon kevés, mellé kell egy gyors ember, Németh Krisztián mondjuk, a 4-4-2-őt én hosszabb távon sokkal támadóbb jellegű felállásnak éreznem, ez a 4-2-3-1 ez egy nagy kalap **** támadásban, de legalább eddig eredményes. Azért valljuk be őszintén ma is szerencsénk volt, hisz a walesiek csak az utolsó 10 percben játszottak úgy, ahogy illett volna nekik egész meccsen, kellett a győzelmünkhöz Giggs elbaszott taktikája és Bale rossz formája is.

    Azért a nézők kedvéért megnézhették volna gólvonal technológiával. Merthogy van. A pályaavató meccsen, a Chelsea ellen használták is, egy teljesen egyértelmű “nem- gól” helyzetnél. Azért emlékszem rá, mert akkor még Angliában laktam és angol tv-n néztem: a britek a stúdióban nagyon röhögtek, hogy ilyet megnéztek...

    az biztos hogy nincs jövöje ennek az egycsatáros taktikának, viszont most a jelenben, használható strikerek, és nemzetközi szintü passzjátékra képes középpályás sor hiján, ezzel kell beérnünk, Szalai fáradhatatlan harcosságával, Dzsudzsák vmelyik bal lábával, a Willy irányitotta védelem masszivságával, és Fortuna kegyével, ami mostanában dijazza az eröfeszitéseket.

    Jol jatszott a csapat, ami atjott az a kuzdoszellem, a gyozni akaras es a higgadtsag. Nyugodtan ment a lapos passzolgatas, hatul is, ha kellett vissza Gulacsiig. Nem voltak a szetcsuszasnak jelei sem taktikailag, sem eronletileg. Volt egy-ket bator trukk is, probalkozni kell. A Szoboszlai nagy tehetseg, o komoly jatekos lesz.

    Szalai ma adott egy 100%-os gólpasszt Holendernek, Pátkainak meg 2 védő szorításában kibirkózta a labdát úgy, hogy ha véletlen elcseszte volna Pátkai, akkor nekünk járt volna tizenegyes. Ezenkívűl a végén 100%-os ziccerben nem tudta befejelni a labdát, de az is csak centiken múlt, szóval 3 ziccerben játszott főszerepet, ebből az egyikból megnyertük a meccset. Közben Walesnek egész meccsen 1 db ziccere volt. Lett volna még egy, de Szalai az ötösünkön mentett Bale elől. Ezek is tények, nem csak a 0 kapuralövés smiley

    Nem tartotta meg a labdát ne beszélj hülyeséget! Elesett háttal a kapunak. Mellel akarta a labdát levenni, de elpattant róla oldalra, ő seggre esett, az érkező hátvédről pedig pátkaihoz pattant. Fenn van 20 helyen hd-ban... Marha nagy mákunk volt hogy jött pátkai, mert szallai a szokásos módon nem tudta a labdát levenni, majd háttal a kapunak még el is esett.

    kb 6-7 olyan ziccerünk volt amihez hajszál kellett a végén 1-0 után még vagy lőhettünk volna hármat is nem beszélve a gólvonal mögött kikanalazottról na meg a Walsesieknek járt volna két piros 1 Bese szándékos rúgás illetve Klein mint utolsó ember lerántották. Walesnek volt 2 helyzete az egész meccsen akit te ledegradáltál itt az a Wales aki az EB -n a Belgákat verte ki és lett elődöntös.

    az EB harmadik Wales csapatát legyőztük úgy, hogy Holender lecseréléséig tíz ember játszottunk, Rossi mester így altatta el az ellenfelet. Be is jött, Kleini becserélésével meg is változott a játék képe, a gól pedig ismét begyakorolt figura után született, Szalai brusztol, Pátkai ólálkodik. Teljesen megérdemelt győzelem, ezt nem kell magyarázni.

    Nem értem, egyesek miért bántják Szalait, kibrusztolta a gól előtti helyzetet, a végén meg a saját ötösünkön alighanem Bale góltól mentett meg minket. Iszonyat alázattal játszik, nem véletlen a tíz év folyamatos Bundesliga. Respekt Szalai!

    Szalainál pont kezdtem elégedetlenkedni, hogy minek van még a pályán, a gól előtt is volt már két labda amit "kivételesen" jól játszott meg... a gólnál zseniális volt. Korhut tetszett még veszettül, ahogy előbb ment bravúrral, majd az ellenfél legnagyobb sztárját kizökkenti, felidegesíti, és megakadályozza a gyors bedobást. Dzsudzsáknak volt jó csele! Kleini zseniális pitbull módban, őt tényleg az utolsó 20 percre kell tartogatni, aztán hadd fusson, amikor az ellenfél már a seggén veszi a levegőt. A Baráth-Orbán páros Cannavaro-Nesta -i magasságokban. És mindezt úgy, hogy az egyik legjobb védőnk (Kádár) sérült!

    Szerintem már a 77. percben is bentvolt a gólvonalon túl a labda.Illetve Szoboszlai bombája is erősen jó volt.Utána Szalait lerántották, egyértelműen, de még mielőtt anyázkodhattunk volna, Pátkai beb.52ta a tizi helyett.És a végén a walesi rohamoknál szintén mindenki a helyén volt, pedig féltem nagyon, hogy valami tizit kiharcolnak Béciék.

    a skysport szerint :
    Player Ratings
    Hungary: Gulacsi (7), Barath (7), Korhut (7), Orban (8), Lovrencsics (7), Nagy (7), Patkai (8), Szoboszlai (7), Dzsudzsák (7), Holender (6), Szalai (8)
    Subs: Kalmar (7), Kleinheisler (7), Varga (7)
    Wales: Hennessey (6), Gunter (6), Williams (6), J Lawrence (5), Davies (5), Allen (6), Ampadu (5), Lawrence (7), Brooks (6), James (7), Bale (4)
    Subs: Smith (6), Vokes (7), Wilson (6)
    Man of the Match: Adam Szalai

    Szalai mozgott a beívelésre, megelőzte a védőjét, nem hagyta elnyomni magát, vagyis megküzdött érte és mellre vette a lasztit, tehát kialakította a helyzetet...
    Így kerülhetett csak a Pátkai elé a laszti. Ezt szerencsének nevezni csakis egy szerencsétlen tudja!

    az első félidőben volt egy tökéletesen kidolgozott akciónk is, amikor Szalait ugratta ki Dzsudzsi, ő meg úgy gurította be középre, hogy Holendernek 5 méterről kellett volna bekotorni, csak egy fél ütemmel lemaradt róla. Szoboszlainak ugyancsak volt egy olyan helyzete az első félidő végefelé, amikor a rövid saroknál pár centin múlt, hogy nem tudta a kapus mellett elpöckölni a beadást egy szép akció végén. És bár pontrúgás, de Orbán oldalhálós fejese is tökéletesen ki volt dolgozva, a fél mezőnyt megkerülve a legjobb ütemben, teljesen egyedül érkezett a szögletnél a rövid sarokra, az embere azt sem tudta, hol van. Ez mindjárt 4 kidolgozott akció, szemben Wales egyetlen ajtó-ablak helyzetével, ami abból lett, hogy elszámoltuk magunkat a lesreállítással.

    "Indították Szalait. Ő megtartotta két emberrel a hátán , jött Pátkai, bevarrta." ---Hogyne, Szalai két emberrel eldőlt, mint a liszteszsák, egy walesiről valahogy Pátkai elé pattant a labda (még a visszajátszásból se derül ki, hogy), ak felnbézés nélkül belebikázza a labdát egy walesi-be, akiről irányt változtatva bepattan, különben a kapusba lövi. Szép öngól, de tudatosság nem volt benne, hacsak az nem, hogy bele kell rúgni a labdába.

    A fanyalgók kedvéért végignéztem a Wales kezdőjét. A csapataik,kapustól kezdve: Crystal Palace, Reading, Everton, Anderlecht, Tottenham, Stoke, Chelsea, Derby, Bournemouth, Swansea, Real Madrid
    Cserék: Twente, Stoke, Liverpool
    Ez igenis óriási teljesítmény volt!
    A Rossiról meg annyit, hogy ahogy átvette a válogatottat, azonnal látszott, hogy van elképzelése! Vele minden meccsünkön emelt fővel jöhetett le a pályáról a csapat és szurkolói szemmel is vállalható volt az összes produkció!
    Emlékezzetek csak vissza, hogy nemis olyan régen hányszor szégyenkeztünk mi szukolók is egy-egy meccs után. (Kazah, Luxemburg, Andorra, kicsit régebben Románia)
    Na, ennek már jó ideje nyoma sincs!
    Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy óriási a fejlődés!

    El kell fogadni, mi csak így tudunk nyerni, de nincs ezzel baj, mert nem vagyunk top csapat. A győzelemünkhöz kell egy nagy adag szerencse, egy gyenge ellenfél, vagy egy rossz napot kifogó jó ellenfél. Olyan nem nagyon lesz, hogy mi jó csapatot. A góljaink 80 %-a sem kidolgozott akció, hanem ilyen estelen össze -vissza pattogó labda, ami valahogy utat talál a kapuba. De ezzel sincs baj.

    sok ilyen gyenge meccset szeretnék smiley Az 1. félidőnk teljesen rendben volt. A 2. félidőben kb. a 70. percig mintha visszavettünk volna, de lehetett ez tudatos is, hogy bírjuk a végét. Amikor Kleini bejött felpörögtünk, 5 perc alatt kialakítottunk 3-4 nagy helyzetet, amiből lett egy gól. Utána visszaálltunk, sajnos a kontráinkból kihagytuk a helyzeteinket, így kicsit meleg lett a vége, de kibekkeltük. Mindezt egy olyan csapat ellen, ahol játszott egy világklasszis és egy olyan ember, aki 10 napja a BL döntőben volt érdekelt.

    Aki aktuális sorozatban veri a vb döntőst és az eb elődöntőst. S fanyalgunk? Mégis mit vártatok egy andorai mélység után. Real manu spurs stb játékosokkal álltak fel, mi meg ugye arab, magyar, csapatokból szemezgetünk vagy a topligák kis csapatainak kispadjáról. Mit vártok. FANTASZTIKUS VOLT! KÖSZI A CSAPATNAK. s végre látszott a fegyelem és elképzelés a játékban. Teljesen kerek volt a meccs. Ja h szerencse is kell. A portugáloknak is kellett az eb-n mondjuk a legyelek elleni tiziknél, de ki emlékszik arra miután eb-t nyertek. Tök utsók is lehetnénk a csoportban, hiszen van egy azeri fekete ló akik még feltámadhatnak. (Csak ne ellenünk pls) és 3 nagyon kemény kis csapat akik mind jobbak a görög, finn, norvég, ír, skót, stb csapatoknál. A reális cél itt a 4. Hely volt, s most mégis vezetünk a csopiban. Mi kell még? HAJRÁ MAGYAROK! SZÉP VOLT SKACOK!

    Nyilván ezt a meccset elsősorban csapatként, és nem zseniális egyéni teljesítményekkel nyertük meg, de hát végülis ez a labdarúgás lényege. A kezdőből csak Holender volt gyengébb, a többiek hozták magukat. Korhut a gólpasszától függetlenül is jó volt, ezúttal nagyon stabilan játszott hátul, Lovrencsicsnek baromi nehéz dolga volt a villámgyors szélsőjével, de megküzdött vele. Szoboszlai óriási érték, középen nagyon fontos egy ilyen játékos, aki összeszedi és megtartja a labdákat, ugyanígy Kleinheisler aki a legjobbkor szállt be az elfáradó Dzsudzsák helyén. Kádárral és Sallaival még egy kicsivel erősebbek leszünk majd ősszel, négy nagyon nehéz meccs van még hátra, de a tegnap látottak reményt keltőek.

    https://ulloi129.hu/2019/06/11/magyarorszag-wales/
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2705453
     
  5. avatar: Zsorzsinju
    2019.06.10, 22:07
    Játékvezető: Matej Jug (SVN)
    Játékvezető aszisztens 1: Matej Žunič (SVN)
    Játékvezető aszisztens 2: Manuel Vidali (SVN)
    Negyedik játékvezető: Nejc Kajtazovič (SVN)
    UEFA játékvezető ellenőr: Francesco Bianchi (SUI)
    UEFA delegált: Michał Listkiewicz (POL)

    http://law5-theref.blogspot.com/2019/06/201920-european-qualifiers-referee_8.html
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.12, 11:52
    Férfi A-válogatottunk legközelebbi hazai mérkőzésén Wales ellen lép a Groupama Aréna gyepére június 11-én, 20.45-kor. A találkozóra péntek reggel indult el a jegyértékesítés a Szurkoló Klub tagjai számára, akik rögtön lecsaptak a lehetőségre, és két nap alatt csaknem minden belépő gazdára talált. A május 18-i, női BL-döntőre is elfogyott minden jegy.

    Mint az a válogatott mérkőzéseknél szokás, a Wales elleni Eb-selejtező találkozóra is a Szurkolói Klub tagjai válthattak először belépőt, 15%-os kedvezménnyel. A klubtagok éltek is a lehetőséggel és rövid idő alatt lényegében az összes jegyet megvásárolták.

    A Szurkolói Klub tagságnak számos előnye van a jegyelővételi lehetőség és a 15%-os jegyárkedvezményen felül is. Klubtagjaink exkluzív tartalmakkal színesített hírlevelünkből értesülhetnek a válogatottal kapcsolatos legfrissebb információkról, továbbá részt vehetnek rendszeres nyereményjátékainkon, ahol értékes ajándékcsomagokat, vagy akár a válogatott játékosaival való személyes találkozót is nyerhetnek. A Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon regisztrálhatnak.

    Hatalmas az érdeklődés Marco Rossi együttesének szereplésére, amit az is jól mutat, hogy a márciusi, Horvátország elleni meccs előtt 6000 szurkoló váltott bérletet a teljes selejtezősorozatra.

    És mint az ismert, a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtezőn néhány magáról megfeledkező szurkoló rasszista magatartása miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szektorbezárással büntette az MLSZ-t, így 3000-rel kevesebben lehetnek ott a Wales elleni találkozón. Mindezek révén az eladható jegyek száma radikálisan lecsökkent, a szabad helyek mindössze néhány óra alatt elfogytak.

    A büntetés miatt lezárt D3 és D4 szektorokba szóló bérletek tulajdonosai a D1 és D2 szektorokba szóló jegyeket kapnak. Azok, akik online vásárolták meg a bérleteket, a vásárláskor használt e-mail címükre kapnak értesítést erről és jegyüket is itt kapják meg. Aki jegyirodában vette bérletét, az jelentkezzen az mlsz@tex.hu e-mail címen, ahol pontosabb tájékoztatást kap hogyan juthat jegyéhez.

    A részben hazai rendezésű Európa-bajnokság budapesti találkozóira várhatóan szintén nagy lesz a jegyigény. A szurkolók első körben az UEFA weboldalán regisztrálhatnak, ami még semmilyen költséggel nem jár, de aki ezt nem teszi meg, annak később nagyon kis esélye lesz jegyhez jutni.

    2019.05.11
    https://www.mlsz.hu/hir/minden-jegy-elkelt-a-wales-elleni-eb-selejtezore
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.27, 10:53
    Az UEFA a két márciusi Eb-selejtező mérkőzés szurkolói rendbontásai miatt jelentős büntetést rótt ki a magyar szövetségre.

    Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező kapcsán, rasszizmus miatt, visszaesőként szektorbezárással büntette az MLSZ-t

    Az MLSZ a korábbi UEFA-rendezésű mérkőzések során tapasztalt rasszizmus miatt már kapott stadionbezárást büntetésként, így ezúttal visszaesőnek számított. Az UEFA illetékes bizottsága emiatt szigorú büntetést szabott ki, amely azt jelenti, hogy 3000-rel kevesebb magyar szurkoló tud jegyet váltani a Wales elleni Eb-selejtezőre, a lezárt szektorokat pedig teljes egészében az UEFA EqualGame-kampányának feliratával kell befedni.

    Ezen felül a magyar szövetségnek mind a Szlovákia elleni, mind a Horvátország elleni mérkőzés kapcsán több tízezer eurós bírságot is be kell fizetnie, további nézőtéri fegyelmezetlenségek miatt.

    2019.04.26
    https://szovetseg.mlsz.hu/hir/3000-rel-kevesebb-szurkolo-nezheti-a-helyszinen-a-magyarorszag-wales-eb-selejtezot
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.01, 15:51
    Férfi A-válogatottunk június 11-én, 20.45 órakor játssza következő hazai Európa-bajnoki selejtezőjét. A találkozóra szóló jegyek értékesítése május 10-én kezdődik meg.

    Akárcsak a horvátok elleni mérkőzés előtt, a Wales elleni találkozóra is elővásárlási lehetőséget biztosítunk a Szurkolói Klub tagjai számára, akik május 10-én, 8.00 órától juthatnak hozzá a belépőkhöz, 15%-os kedvezménnyel. A Szurkolói Klub-tagsághoz továbbra is szükség van Szurkolói Kártyára.

    A Szurkolói Klub-tagsággal nem rendelkezők május 13-án, 8.00 órától vásárolhatják meg jegyeiket a mérkőzésre. A jegyvásárláshoz klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat.

    A jegyárak nem változnak, elhelyezkedéstől függően 3500-tól 15 000 forintig lehet megváltani a belépőket. A jegyek megvásárlására a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express viszonteladói hálózatában lesz lehetőség.

    https://www.mlsz.hu/hir/magyarorszag-wales-majus-10-en-indul-a-jegyarusitas
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.01, 15:12
    Bérletvásárlási lehetőség a hazai selejtezőkre

    Az Európa-bajnoki selejtezőkre bérletvásárlási lehetőséget is kínál az MLSZ. Elsőként február 8-tól 10-ig a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg bérleteiket a 4 hazai Eb-selejtezőre, majd február 11-től az első hazai meccsnapig mindenki számára megnyílik a bérletvásárlás lehetősége. A bérletek megvásárlásával a szurkolók 20%-kal olcsóbban juthatnak be a hazai mérkőzésekre, mint ha egyenként vásárolnák meg azokra a jegyeket.

    https://www.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyertekesites-a-valogatott-merkozesekre