magyarfutball.hu

Hungary - Slovakia 20:45

   
Upload your own photos! »
betting game
tippek
 1. 2 : 1 (2)
 2. 0 : 1 (1)
 3. 1 : 0 (1)
 4. 2 : 2 (1)
 5. 3 : 3 (1)
Európa-bajnokság 2020 selejtező, 5. forduló
official national team match

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.08.10, 14:00
  Máris telt ház a magyar-szlovák Eb-selejtezőn!

  Minden jegy elkelt szeptember 9-re, máris biztossá vált, hogy telt ház lesz a Groupama Arénában.

  Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország-Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát, ennek megfelelően a meccsjegy.mlsz.hu-n kiemelkedően magas volt az egy időben vásárolni szándékozók száma, és sokan álltak sorban a Ticket Express Bálnában található jegyirodája előtt is.

  A jegyértékesítő rendszer folyamatosan és gyorsan szolgálta ki a szurkolókat, így két óra után minden belépő gazdára talált. A jegyárusítás pénteken 10.00 órakor kezdődött meg, kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára. Hatezer bérletes már korábban biztosította a helyét a mérkőzésre, a jegyárusítás során a maradék belépők találtak gazdára.

  A magyar válogatott négy mérkőzés után vezeti Európa-bajnoki selejtező csoportját, míg a szlovákok eddigi három mérkőzésükön hat pontot szereztek. A szeptember 9-i összecsapás 20.45-kor kezdődik a Groupama Arénában.

  2019.08.09
  https://szovetseg.mlsz.hu/hir/maris-telt-haz-a-magyar-szlovak-eb-selejtezon
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2019.07.17, 11:09
  A magyar válogatott szeptember 9-én 20.45 órakor a budapesti Groupama Arénában játssza következő hazai Eb-selejtező mérkőzését, a szlovákok elleni találkozót.

  Mint ismert, a magyar válogatott EB-selejtező mérkőzéseire 6 ezer bérletet vásároltak meg a szurkolók. A fennmaradó jegyek árusítása augusztus 9-én 10.00 órától kezdődik.

  A szokásos menetrend szerint, a jegyértékesítés első három napjában, augusztus 9-től 11-ig a Szurkolói Klub (SZK) tagjai számára nyílik lehetőség a jegyvásárlásra. Ezt követően, augusztus 12-től indul az általános értékesítés.

  Mindkét szakaszban névre szóló jegyet lehet vásárolni, egy vásárló legfeljebb 4 jegyet vehet. A jegyárak megegyeznek a korábbi selejtező mérkőzéseken alkalmazott árakkal. A Szurkolói Klub tagjai ezúttal is 15%-os kedvezménnyel válthatnak belépőket.

  A mérkőzésre szóló jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint a TEX Bálnában és a TEX viszonteladói hálózataiban lehet majd megvásárolni.

  A Szurkolói Klubba való belépésről a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon találhatók információk, a klubtagsághoz Szurkolói Kártyára van szükség.

  2019.07.17
  https://szovetseg.mlsz.hu/hir/magyarorszag-szlovakia-augusztus-9-en-indul-a-jegyarusitas
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.01, 15:12
  Bérletvásárlási lehetőség a hazai selejtezőkre

  Az Európa-bajnoki selejtezőkre bérletvásárlási lehetőséget is kínál az MLSZ. Elsőként február 8-tól 10-ig a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg bérleteiket a 4 hazai Eb-selejtezőre, majd február 11-től az első hazai meccsnapig mindenki számára megnyílik a bérletvásárlás lehetősége. A bérletek megvásárlásával a szurkolók 20%-kal olcsóbban juthatnak be a hazai mérkőzésekre, mint ha egyenként vásárolnák meg azokra a jegyeket.

  https://www.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyertekesites-a-valogatott-merkozesekre