magyarfutball.hu

Magyarország - Montenegró 3 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Montenegró 2023
  2. Magyarország - Montenegró 2023
  3. Magyarország - Montenegró 2023
  4. Magyarország - Montenegró 2023
  5. Magyarország - Montenegró 2023
  6. Magyarország - Montenegró 2023
  7. Magyarország - Montenegró 2023
  8. Magyarország - Montenegró 2023
  9. Magyarország - Montenegró 2023
  10. Magyarország - Montenegró 2023
  11. Magyarország - Montenegró 2023
  12. Magyarország - Montenegró 2023
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.7 (10 szavazat)

játékvezető: 3.4 (10 szavazat)

hangulat: 4 (10 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (2)
  2. 1 : 1 (1)
  3. 1 : 3 (1)
  4. 2 : 2 (1)
  5. 3 : 1 (1)
Európa-bajnokság 2024 selejtező, 8. forduló
986. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Makkelie Danny (Hollandia)
nézőszámok:
  1. mlsz.hu: -
  2. eu-football.info: 59.600
  3. index.hu: 60.000
  4. nso.hu: 65.000
  5. fscg.me: 67.000
Telt ház!
  1. sárga lap 13' Camaj Driton
    sárga lap 18' Savić Stefan
    26' Szoboszlai Dominik sárga lap
    sárga lap 34' Rubežić Slobodan
    35' Gazdag Dániel sárga lap
    0 - 1 36' Rubežić Slobodan
    sárga lap 47' Vešović Marko
    66' Szoboszlai Dominik 1 - 1
    68' Szoboszlai Dominik 2 - 1
    sárga lap 70' Vujačić Igor
    86' Nagy Zsolt sárga lap
    sárga lap 88' Raičković Miloš
    89' Nagy Ádám sárga lap
    sárga lap 90+2' Kuč Edvin
    90+3' Nagy Ádám 3 - 1

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Garullus
    2023.11.22, 18:36
    Szoboszlai gólja, tiszta Albert. Lesz egy újabb Aranylabdásunk?
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.21, 13:43 (szerk.: 2023.11.21, 13:47)
    Miodrag Radulovic: Jó mérkőzés volt, kiváló közönség előtt. Láthatták, hogy győzelemre játszottunk, de hamar kijött, hogy nem vagyunk frissek. Ennek ellenére betaláltunk, majd sikerült távol tartani a kapunktól a magyar válogatottat. A második félidőben azonban a kapuscserénk után jött Szoboszlai Dominik, és megfordította a meccset. Ezért kerül ennyibe, ezért emlegetik a legnagyobb nevek között... csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla. Arról most nem szeretnék beszélni, mi lesz a posztommal így, hogy nem jutottunk ki. Én erre a három évre nagyon büszke vagyok, ezt elmondhatom. Magas mércét állítottam fel, a kijutásra mentünk, ez nem jött össze. Nehezen fogadjuk el a vereségeket, főleg mert többször is jobbak voltunk, mint ahogy azt az eredmény mutatta. Azt azért hozzátenném, hogy szerintem a Puskás Arénában nagyon rég játszott úgy csapat, mint a mienk.

    Marco Rossi: Azt, ahogyan a mi szurkolóink ünnepelnek... azt nagyon nehéz elmesélni. Sosem tiszteltek még ennyire pályafutásom során, és ez még több is, mint amennyit a teljesítmény alapján érdemelnénk, nagyon jólesik. Mi egy csapat vagyunk, egy igazi csapat. Van, hogy valaki nem a legjobb estéjét fogja ki, de akit behozok a helyére, az általában a legjobbját nyújtja. Az első félidőben Montenegró nehéz helyzetbe hozott minket, nem hagyott sok teret a támadásokra, ez megnehezítette a dolgunkat. A második játékrészben azonban sikerült sebességfokozatot váltanunk. Megnyertük a mérkőzést, elsősorban Szoboszlainak köszönhetően. Emellett viszont Nagy Ádámot is dicséret illeti, nagyon örülök a góljának. A csoportelsőségre, a veretlenségre és a kijutásra is büszke vagyok. Szerbia második lett, pedig erősebb csapat nálunk. Igaz, ellenük egy csipetnyi szerencsénk is volt, de a litvánok és a bolgárok ellen pedig inkább balszerencséről beszélhettünk. Összességében büszke vagyok, hogy ilyen teljesítménnyel zártunk. Szoboszlai olyan játékos, aki meg tudja fordítani egy meccs menetét, ő az, aki a változást tudja jelenteni egy mérkőzésen. Emlékszem, Izland ellen a stábom már lehozta volna, mert elfáradt, de én is végigjátszattam, ahogyan Jürgen Klopp is teszi ezt Liverpoolban... tudjuk az eredményét. Ő nem csak nekünk, világszinten is topjátékos lesz, amikor még több gólt lő majd, de már most is állandó veszélyt jelent az ellenfelek kapujára.

    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-csak-szuperlativuszokban-lehet-beszelni-rola-a-montenegroi-kapitany-szoboszlairol-2989667
    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-sosem-tiszteltek-meg-ennyire-palyafutasom-soran-marco-rossi-2989637
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.21, 13:31 (szerk.: 2023.11.21, 13:52)
    Na ez a 2. félidő már foci volt. smiley SZoboszlai kápráztaos, és tényleg jót tett neki az a kapitányi karszalag, minden meccsen úgy hajt, ahogy szinte senki.
    Dibusz is csúcs volt. smiley

    Szép volt fiúk! Ilyen tartalékos csapattal is hoztunk egy nagyon szép második félidőt!
    Hajrá magyarok!

    Ami látszott. Gazdagot és sajnos Bollát végleg el kell felejteni. Szobo világklasszis teljesítményt nyújtott, és nem a két gólja miatt.

    Egy ideje nézek focit de nem tudom láttam e már magyar játékost ilyen magabiztossággal és kontrollal játszani. A válogatottban még biztos nem. Klubcsapatban is Dzsudzsák az Ajax ellen jut eszembe, de az talán kicsivel szerencsésebb és randomabb volt mint ez. Dibusz is olyanokat védett, hogy el kell higyjem, talán kapusunk is van. Hihetetlen. A többiek játékát is nagyon fejavította Szobó a performanszával.

    Hát, Szoboszlai világklasszis teljesítménye kellett hogy ezt a montenegrói védelmet át tudja ütni a csapat. Nagyon küzdős volt ez az utolsó három meccs, de a csapat mindháromszor megmutatta hogy micsoda tartás van bennük. Gratuláció mindenkinek és külön Rossinak és stábjának. Jövőre visszajönnek a sérültek, és bizakodhatunk egy tisztességes szereplésben

    A leggyengébb Gazdag volt, a legjobb Szoboszlai. Balogh nagyon ígéretesen játszott. Mocsit és Szuhodovszkit is megnézném mit tudnak.

    Nah, ezzel a meccsel helyrehoztak, az előző kettőt, 5 győzelem, 3 döntetlen, mindenkit vertük itthon, mindenkit vertük legalább egyszer. Orbán hiányában nem néz ki jól az 3 meccs 5 kapott gól, de legalább többet rúgtunk, nem kaptunk. Balogh nagy érték lehet, Horváth sztem jól szállt, Nagy Zsolt a hibája ellenére szintén jó lesz. Ádámnak ha lenne kondija, iszonyat hasznos lehetne, így sem rossz. Lehetne sorolni, de Szobi ma kihozta ma az absz. vezért magából. Mennyivel.jobb így, 18 pont, második kalap. A gyengébb ellenfelek ellen meg valami komoly pszichológiai felkészülés kellene,(szakembertől) mert látható, nem a sérültek hiányoztak az elmúlt két meccsen sem...

    Annyit, h Nagy Adam a golja nelkul is jol jatszott es a partnere Styles is. Schafer meg hozzajuk csatlakozik, lesz kit rotalni ott. Nem kell minden egyes meccset egy kezdovel vegig meccselni.

    Szoboszlai 10-es értékelés a sofascore-on és a whoscored-on, ez igen.

    Ádám Martin a második gól előtt szépen készített le, és ELŐRE fele passzolt. Az első félidőben még Szoboszlai mögé. Amikor kapu közelében van, akkor lát a pályán, amikor mezőnyben, akkor a legegyszerűbb dolgokat is elszúrja. Kell a kondi, és kell mellé egy gyors csatár, Varga nagyon hiányzik, Németh meg menjen gyorsan Belgiumba, vagy Hollandiába, és játsszon sokat!

    Korábban, az ilyen meccseket mindig elvesztettük, amióta Rossi a kapitány, azóta megnyerjük.
    Akkoriban mindig a hihetetlen balszerencsére hivatkoztunk, ahelyett, hogy szisztematikusan építkeztünk volna.
    Nagyon igaz, hogy a jó CSAPATNAK van szerencséje !

    Németh András sajnos eltűnt a süllyesztőben. Nem tudom, hogy azért ilyen gyenge mert nem játszik a csapatában, vagy 18 évesen megállt a fejlődése. Mindkét meccsen iszonyat gyenge volt.

    Satnya első félidő után egy parádés második félidő katarzisa jött el.. Hiányzott Varga, Schaffer, Sallai, Orbán. Vasárnapi bónusz. Jó volt ez, így ahogy van.

    A szünetben azért bíztam benne, hogy sikerül legalább egyenlíteni, mivel már az is elég lett volna a csoportelsőséghez. Arra nem gondoltam, hogy Szoboszlai most megvillan a tehetségéhez méltóan.
    2 gól és egy fél gól, legutóbb idegenben utolsó másodperces gólpassz és előtte kihagyhatatlan gólpassz.
    Még itthon bombagól és cselsorozat után gólpassz.
    Mi kell még?

    Az első félidő is igazságtalan 0-1 volt, 0-0 lett volna a reális, de ez a első félidős egál a mi folenyunket hozta,
    Meg kell jegyezni NAGY ÁDÁM amennyire gyengén játszott a bolgárok ellen, ma ZSENIÁLIS volt.
    Ha így tudna játszani minőségi nemzetközi csapatot érdemelne!

    Hihetetlen jó szériában vagyunk, ebben a csoportban minden fontos, X-es meccset behúztunk. Lehet Ádám Martint is szidni a végtelenségig, de Szalaitól a második gól előtt azt láttuk volna, hogy belerúg egy fűcsomóba és 5 percig ordítva fetreng. Ez a viking meg gondolkodás nélkül tudta, hogy miről szól a foci, egy egyszerű és pontos passz.

    Megint van egy Détárink, annyi különbséggel, hogy most profi menedzsment támogatja: hasonló (gigantikus) adag tehetség, hazai lazázás helyett kőkemény légiósélettel és rengeteg munkával megedzve = Szoboszlai.
    .
    Ha Orban mellett a védelemben topformát hozna Szalai és Balogh + a széleken Kerkez/Nagy és Fiola/Botka/Bolla, akkor az egy világszinten is fajsúlyos hátsó alakzat lenne. Nem túlzok. Főleg úgy, hogy Fiola és Botka középen is nközi szintű teljesítményre képesek.

    Dibusz 8
    Balogh B. 5 (a második félidőre visszaesett)
    Lang 6
    Szalai A. 5
    Bolla 5
    (Nego, a szünetben) 6
    Nagy Á. 6+1 a gólért
    (Szuhodovszki, 90+4.) volt pár jó passza
    Styles 6
    (Horváth K., 63.) 5
    Nagy Zs. 6-1 (a gólnál nem volt elég határozott)
    Szoboszlai 7+2 a két gólért
    Gazdag 5
    (Kalmár, a szünetben) 6
    Ádám Martin 6
    (Németh A., 78.) 0 azért izgultam, hogy legalább egyszer érjen labdába, de nem jött össze
    Szövetségi kapitány: Marco Rossi 9
    Szoboszlai első gólja zseniális volt: öt védő között vitte be és három védő + a kapus állt még előtte, amikor ellőtte. Ekkora gólt talán még nem is láttam.

    Szóval, én csak a második félidőt láttam (szerencsém van), és abban sok örömöm, örömünk lett. Az a Kalmár, akit a múltkor leírtam bunkósága, teljesítménye okán, ma nagyon hasznosan játszott, meglepetésre inkább a védekezésben. Olvasom, Balogh inkább az első félidőben volt jobb, de a lényeg, hogy bekerült a köztudatba. Mérkőzés előtti nyilatkozata alapján értelmes srác. Nego ma sokkal jobb volt, mint a bolgárok ellen, és mindig odateszi magát, jó csapatember. Gratulációja Dibusznak mutatja nagy szívét, elkötelezettségét. Ádám Martin szerénysége, egyenessége mindig is imponáló volt, most megint gólpasszt adott! Szoboszlai fantasztikus volt, ez vitán felül áll, megérdemli a 9-est (és a csk. tisztet)!

    Na szóval 78 percig momentumuk nem nagyon volt Montenegrónak. (Gólt leszámítva.) Baloghnak és Horváth Krisztofernek örülök, kellenek az új, friss arcok, kellenek a megerősítéseket, h kemény munkával jó teljesítménnyel be lehet mutatkozni a válogatottban. Fontos, h legyen verseny a posztokra. Gazdagban bízok, lenne még benne több, de ehhez Euba kene igazolnia. Meg mindig csak 27... Dibusz világklasszis kapus lehetne reflexe, jatekintelligenciaja révén, ha megtanulna a beadasokra rendesen kimozdulni. Amennyire felcseszett a bolgár meccs a 15. perc után, itt 0-1-nel sem ereztem h akkor ennek vége es szétesik a játék. Első feles nem volt olyan rossz, mint ahogy azt a hulye újságíró állította a sajtótájékoztatón. Egyszerűen kerestük a fogást az ellenfelen, voltak ugyes gyors labdajaratasok, a kapott gól pedig absz. a semmiből jött, tevekenyek voltunk annak ellenére h helyzetekeig nem igazán jutottunk el. Montenegró pedig az utolsó 15-18 percben megmutatta, h tudnak focizni, h ez a mai győzelem egy nagy skalp. 18 pont, előzetesen én 15-17-nek gondoltam azt amivel ki lehet jutni és amire gondoltam h ossze kellene h jöjjön. Na most már csak egy ***** sorsolás kell. (S igen, van pár fontos serultunk, de alapvetően se a bolgar, se ez a meccs nem ezen múlt, sokkal inkább a mentális kiegyensúlyozottsagon v éppenseggel annak hiányán. Ezt a gyengébb, csapatok ellen tanulni kell. (Értsd ne agyatlan letamadasban meruljon az ki nekünk kell meretre szabni a meccset, kpn tobbet kell mutatnia magát Stylesnak, Nagynak mikor a vedoink próbálnának hátulról támadást építeni. Ma ez sokkal, sokkal jobban működött, mint a bolgárok ellen, kevésbé nyúlt meg a csapat, volt közepén kontinuitas, s ennek megfelelően kevesebb volt az előrevágott labda , tobbet játszottunk a földön. Jah, Nagynak iszonyatosan kellenek a jatekpercek, mert baromi kétarcú. Lehetne ő jóval stabilabb, de ehhez klubjában kene valamit domboritania, vagy lepnie masfele. Előrefele játékban sokkal bátrabb lehetne. (Ma már jobb volt.)

    Szoboszlai és Dibusz extra volt. Nagy Ádám góljának is örülök, eléggé unom már azt hogy egyes láthatóan teljesen fogalmatan emberek egy ideje már a válogatott kerékkötőjének próbálják megtenni. Balogh nagyon jól mutatkozott be, Gazdagnak és Bollának viszont sajnos valami miatt egyelőre nem akar összejönni az igazán jó teljesítmény a válogatottban. Most nagy az öröm, és ez teljesen indokolt is, de azért a visszatérő sérültekre nagy szükség lesz majd jövőre

    Dibusz 9 - az elsoben nagyon nem volt vedese, de amikor kellett akkor hozta a bravurokat.
    Balogh 7 - ujonc letere jol es batran jatszott, lehet majd epiteni a jovoben.
    Lang 6 - Nem volt kulonosebb hibaja ezert is hatos, de nem tudja ugy osszefogni a vedelmet, ahogy kelle, igy csak hatos.
    Szalai 6 - benne van a jatek hiany, de rossz sem volt.
    Nagy Zs 6 - stabilan jatszott, sok beadasa volt, jelenleg jo alternativa Kerkezzel versenyeztetve.
    Nagy Adam 9 - nagyon jol jatszot, mondhatjuk nagyon megakarta mutatni. Szobosz goljanal is fontos kulcspasszot osztott ki, es as golja adta meg a kilencest.
    Styles 8 - a csapat motorja volt ment fel ala, amint kiallt felborult az egyensuly a kp-n.
    Bolla 5 - kapkodott, pedig nem ez volt az elso meccse. Ropla meg nem mondanek le, mert volt jo meccse is a valogatottban.
    Szoboszlai 10 - MOM, zseni, vilagklasszis.
    Gazdag 4 - teljesen fajsulyos ezen a szinten, nagyon keves.
    Adam 6 - a golpassza nagyon szep volt. A jateka kevesbe, lassu mozgas(szinte kocogas), a tobbiek tehermentesitik letamadasoknal, mert nem birna az iramot. Emelkedni nem tud, pedig lettek volna fejesek. Barni visszatertevel, valoszinuleg megy vissza a padra.
    Nego 6 - Tud ennel jobban is jatszani, valamivel jobb volt a Bolgarok elleni teljesitmenyenel, de ennel tobb kell tole.
    Kalmar 6 - voltak jo labdaszerzesei, de voltak tobb labdavesztesei, az egyikbol majd nem golt kaptunk. jol jelkepezi a jatekunkat, h amikor Stylest lehoztak es Kalmar kerult vissza a kp-ra, teljes kaosz volt ott.
    Horvath 5 - lassu tempo, elpasszolgatott, de meg nincs valogatott szinten.
    Nemeth 4 - keves volt amit mutatott. Kivancsi lennek egy olyan Nemethre aki azert jatekban van es kezdokent kap lehetoseget, mert akkor kaphatunk rola igazi kepet.
    Szuho 0 - par perc, par labda erintes, ot is meg kellene nezni edzomeccseken hosszabb idon keresztul.
    Rossi 10 - az egesz veretlen sorozatert, koszonjuk mester.

    Nem, nem kell tízeseket dobálni, ez nem Sztárban sztár, hanem versenysport.
    Szobi 9
    Dibusz 8
    Nagy Ádám 7
    Lang, Balogh, Szalai, Nagy Zs., Nego, Styles, Ádám, Horváth - 6
    Gazdag, Kalmár 5
    Bolla 4

    Első félidőben is jobbak voltunk játékban - az teljesen más lapra tartozik, hogy a kapu előtt túlgondoltuk a dolgot, és ezért ők vezettek 1-el. Gondolom Rossi felhívta a szünetben a játékosok figyelmét arra, hogy azért ezeket a montenegrói védőket meg lehet próbálni befűzni mert simán gyengék, ahogy Szobi be is fűzte a komplett bal oldalukat 1 támadás alatt. Utána meg már kinyíltak, és végük lett mint a botnak.
    Amúgy Szobi meg Dibusz szerintem 10-10, mert igazándiból Szobi helyén Messi se lett volna ma többre képes, Dibusz helyén meg mondjuk Donnarumma se, a legjobb napjukon se - akkor meg miért ne adnánk nekik 10-est? Nagy Ádi egy 8-ast megérdemel, mert amúgy is jobban játszott a többieknél, önmagához képest meg klasszisokkal jobban, plusz gólt is rúgott. A többi jellemzően 5-6, Bollát és Németh Andrást kivéve, akik 4-esek. Főleg Németh András az érthetetlen, mivel bejátszhatná magát a válogatottba, kap 20 percet - ilyenkor menjen a reménytelen labdákért is, és ne húzza el a lábát. Mikor meg helyzetbe próbálnák hozni, akkor meg 16-oson elbalf.szkodja...
    Balogh Botond viszont pozitív csalódás - simán volt olyan jó mint Lang vagy akár Szalai Attila, aki amúgy egész elfogadhatóan játszott - bár még mindig a tudása alatt. Szóval van negyedik középső védőnk, nem kell már ezen a poszton Fiolát/Botkát erőltetni, akik a széleken igazán jók.

    Nekem pont azt tűnt fel, hogy a debütáló Szuhodovszky milyen jó megoldásokat csinált abban a pár percben. Jó lesz.

    Dibusz 6– Balogh B.4, Lang3, Szalai A.2 – Bolla3 (Nego, a szünetben4), Nagy Á.5 (Szuhodovszki, 90+4.0), Styles 4(Horváth K., 63.0), Nagy Zs.3 – Szoboszlai6, Gazdag 2(Kalmár, a szünetben3) – Ádám Martin 2(Németh A., 78.0).

    Szoboszlai ma az első gólja miatt érdemel 10est. Összességében remekül játszott és a 9est megkapná talán a Montenegrói kapitány értékelésében is, de az a gól amit lőtt a két Argentín zseni Maradona és Messi parádés szólógoljához hasonlítható egy kicsit. Tudom mielőtt beszólnátok a két ász 6 játékos között cselezett végig és 25 méterrel hosszabban de ilyen gólt Magyar játékostól biztos nem láttunk az elmúlt 25-30 évben. Ha igen kommentben jelezzétek légyszíves a pontos meccset és játékost.

    Dibusz: 9 - egészen kiválóan védett.
    Szalai Attila: 6 - továbbra is sokat bizonytalankodik
    Lang: 6 - Nem Orbán, tette, ahogy tudta
    Balogh: 7 - Meglepően jó volt, többször nem kapott sajnos labdát, mikor üresen jött előre
    Nagy Zsolt: 6 - iparkodott, semmi extra
    Styles: 7 - a szokásos hatalmas munkát hozta.
    Nagy Ádi: 8 - Az első félidőben volt jobb a mezőnyben, sok labdaszerzéssel, a másodikban ellenben kulcspassz, plusz gól.
    Bolla: 5 - észrevehetetlen volt.
    Gazdag: 5 - szintén.
    Szoboszlai: 10 - ez nem lehet kétséges, világklasszis játékos, a két gól is, a mezőnymunka is, a labdabiztossága is.
    Ádám Martin: 7 - őrölte az ellenfelet, plusz gólpassz, nem is akármilyen.
    Horváth: 6 - megfelelt.
    Négó Lajos: 7 - sokkal veszélyesebbek lettünk a szélén tőle.
    Kalmár: 6 - jól mozgott, harcos volt, de majdnem egy gólt kaptunk róla, amiért -1 pont.
    Szuhodovszki: 6 - nem volt ideje kibontakozni, de biztató.

    Whoscoreden Szoboszlai az egész selejtező sorozat (!) 3. legjobbja az osztályzatok alapján, Mpabbé, és Bruno Fernandes mögött... Kane, Lukaku, Cancelo stb. előtt. ... és valóban, hihetetlen, de igaz, van egy világklasszisunk.
    Dibusz szokásos parádé, régóta mondom, hogy SIMÁN védhetne TOP-bajnokságban. Jó nekünk, Fradistáknak, hogy itt "ragadt".
    S ma Nagy Ádi is megmutatta, hogy miért kulcsember Rossinál. A sok fogalmatlan meg csak kritizálja, kit érdekel, lesz ő 100-szoros válogatott is.

    Nekem az egyetlen aki ma kilogott a csapatbol az a SzalaI Attila volt... Remélem sikerül visszamennie a fenerbe, hogy ujra magabiztos védőnk legyen... Az mondjuk meg végkép kiboritó volt, hogy az első félifőben az összes baloldali tamadadunk ra jött ki... Mit keresett ott egyaltalán.. Se nem szarnyvédő se nem balszélső de mégcsak nem is balhatvéd... AKKOR MIT KERESETT. OTT??? Na de mindegy!!! Nálam Szobi.mellett Dibusz es Kalmár volt az extra!!!

    Balogh Botond 7-esen felüli osztályzatát sokallom. Volt 2-3 nagy hibája - ha egy nívósabb csapattal játszunk, akkor azok a bakik már nem férhetnek bele. - Amikor üresen vezette Dibuszra a montenegrói csatár, akkor ő maradt le róla. Illetve a négy nagy Dibusz védés előtt Balogh Botond rúgott a tizenhatoson belül, senkitől sem zavarva egy gyertyát és a leeső labda sem az övé lett mert oly könnyen “odébbrakták” ahogyan egy védőt nem lehet.

    Balogh Botinak valóban voltak hibái, de ezt szerintem abszolút rá lehet tudni a rutintalanságra. Ez a srác ha kapna folyamat játéklehetőséget mind a klubjában és mind a válogatottban akkor nemzetközi szintű futballista válhat belőle. Sofascoren 7.5ös értékeléssel messze a legjobb védőnk (Lang és Szalai is 6.5öt kapott) és még csak 21 éves. A legutóbbi két bajnokin kezdőként végigjátszotta a meccset szóval most lehet elindult valami. Én abban is látok logikát, hogy Mocsi helyett most őt rakta a csapatba Rossi, mivel Mocsi folyamat játszik a csapatában, Balogh pedig nem és neki pont ezért volt most szüksége arra, hogy a két bajnoki után továbbra is játékban maradjon és jó teljesítményt nyújtson, a Parmanál figyelték ezt a meccset és lehet ez a meccs kellett ahhoz, hogy visszatérve megint a kezdőbe rakják a bajnokin. Mocsi lehetőséget kaphat a márciusi felkészülési meccseken, reméljük ő tavasszal is sérülésmentesen hozza ezt a jó teljesítményt a törököknél. Mocsi és Balogh is egyértelműen jobbak lábbal, Baloghnak tetszettek a labdacipelései és hosszú passzpróbálkozásai. Ha Lang marad is cipruson és játszani is fog (ez a legpozitívabb kimenetel) akkor is szerintem az EB-re Mocsi vagy Balogh ki fogja szorítani, pláne ha mindketten játékban lesznek. Viszont szerintem Lang már nem fogja magát visszaverekedni a kezdőbe és legkésőbb januárban a Vidi tárt karokkal fogja hazavárni, én ezt a kimenetelt látom nagyon valószínűnek. De akármi is lesz Lang egy megbízható B opciónak a padra még egy-két évig helye van

    Értékelje a magyar válogatott játékosainak Montenegró elleni teljesítményét!

    Szoboszlai Dominik 9.6
    Dibusz Dénes 9.24
    Nagy Ádám 8
    Ádám Martin 7.49
    Loic Nego 7.22
    Kalmár Zsolt 7.17
    Balogh Botond 7.14
    Lang Ádám 7.1
    Callum Styles 6.91
    Szalai Attila 6.91
    Nagy Zsolt 6.87
    Horváth Krisztofer 6.31
    Bolla Bendegúz 5.92
    Gazdag Dániel 5.81

    Szavazatok száma: 13589

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2989631
    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ertekelje-a-mieink-montenegro-elleni-jatekat-2989669
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.20, 20:29
    kép
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.03, 13:37
    Mintegy két és fél óra alatt minden jegy elfogyott a magyar válogatott záró Eb-selejtezőjére, a november 19-i Magyarország-Montenegró összecsapásra. A már értékesített bérleteken felül több mint 110 ezer jegyigénylés futott be.

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1720415811091734537
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2023.10.22, 16:14
    November 3-tól lehet jegyet vásárolni az utolsó hazai Eb-selejtezőre

    A közelgő hazai Eb-selejtezőre, a Montenegró elleni mérkőzésre november 3-án kezdjük el a jegyértékesítést a Szurkolói Klub tagjai számára.

    A nagy számban értékesített bérletek miatt, a Szerbia elleni találkozóhoz hasonlóan, ezúttal is kevesebb jegyet lehet megvásárolni.

    A bolgárok elleni idegenbeli mérkőzés értékesítése szintén két héten belül indul, de még várunk néhány információt a bolgár szövetségtől. Hamarosan pontos információkkal tudunk szolgálni a jegyértékesítéssel kapcsolatban.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/november-3-tol-lehet-jegyet-vasarolni-az-utolso-hazai-eb-selejtezore