magyarfutball.hu

fénykép helye
nemzetiség
Magyarország
életkor
21 éves
poszt
hátvéd
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Parma
2019 -
eredmények / elismerések
?
fénykép helye
2015-ben Sopronból került a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia kötelékébe. Az U14-es csapatban történt bemutatkozását követően az U15, az U16, az U17 és az U19 meghatározó játékosa volt. Az U17-es válogatott tagjaként részt vett a 2019-es írországi Európa-bajnokságon, ahol az ötödik helyen végzett a nemzeti csapattal, így kijutott a világbajnokságra. 2019 nyarán szerződtette klubunktól az olasz Parma, így az őszi brazíliai világbajnokságon már az olasz klub futballistájaként szerepelt.

Parma, 2019-

A nagyon jó európa-bajnoki szereplésének is köszönhetően volt pár komoly megkeresésem külföldi csapatoktól, de a Parmát választottam, mert érződött rajtuk, hogy engem szeretnének, és nem csak egy játékost a sok közül. Kezdetben a Primaverában játszom, de ez nem kimondottan U19, mivel itt játszhatnak túlkorosak is, szóval akár az is előfordulhat, hogy 4-5 évvel idősebb játékosok ellen is játszhatok. Emellett hetente két-háromszor a felnőtt csapattal is tudok edzeni, ami nagyon jó a tapasztalatszerzés miatt, mivel sokat lehet tanulni az ott játszó játékosoktól, például Bruno Alvestől.1

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.25, 14:56
    Évekkel ezelőtt, egy harmatos U-válogatott meccsen láttam először játszani. Az egyetlen volt, aki jól, megbízhatóan játszva megütötte a mércét. Messze kiemelkedett a társak közül érett, okos játékával. Szurkolok neki.

    Meg kell neki fizikalisan fejlodnie, h stabil jatekos legyen a Parmaban, foleg ha feljutnak az elsobe.

    Évek óta a legnagyobb belsővédő reménységünk, de sajnos kicsit megállt itt a történet. Jelenleg Csinger fellépett mellé és Dárdai Marci meg is előzte(persze ő bal oldali és amíg u21 es addig nem fog minket választani) a rangsorban. Yaakobishvili van még aki a közeljövőben odaérhet. Nagyon szurkolok Baloghnak. Ha a Parma játszatná már 1 éve ő lenne Lang helyén a jobb oldali belső védőben. Osorio sérülése jól jött neki most. Nincs keretben most sem. Szóval remélem Balogh ismét kezdeni fog. A Parma is felismerhetné, hogy rendszeresen játszva és válogatottként az értéke sokszorozódna. Hajrá Botond!!

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2988295