magyarfutball.hu

Magyarország Dél-afrikai Köztársaság Németh András (Fokváros 2002.11.09 - )

nemzetiség
Magyarország

Dél-afrikai Köztársaság

életkor
20 éves
poszt
csatár
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
KRC Genk
2018. november -
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2021.10.11, 12:40
  Háááát..., én már többször láttam játszani, sajnos, semmit nem mutatott. Hogy tegnap lőtt 2 gólt? Az elsőnél egy centerezésbe betette a lábát, onnan szerencsésen bepattant (azt senki sem gondolhatja, hogy szándékosan oda a bal sarokba irányította, hiszen épp hogy csak beleért) a másodiknál meg az égből eléje pottyant a labda. Egyik gólját sem ő harcolta ki, nem úgy mint az a lengyel játékos aki csapata második gólját lőtte. Na, az egy vérbeli csatárteljesítmény volt.Ő jó helyen volt, ennyi. Igaz, ez sem semmi. Viszont egyetlen egy párharcot sem nyert meg, szabadrúgást nem harcolt ki, veszélytelen volt. Valahogy mindig úgy helyezkedik, hogy ne ő érje el a labdát. Egy veszélytelen középcsatár contradictio in adjecto(ellentmondás a jelzőben), mondja a latin. Egy center életveszélyes, azaz gólveszélyes kell legyen, lásd Lewandowski, Kane vagy Haaland. Továbbá: nem robbanékony, nem gyors. Erős, jó felépítésű, de labdajátéka gyenge.Egy cselt sem láttam tőle, egy betörést sem a 16-oson belülre. Aki szerintem lehetne a válogatott centere, az Géresi, de nem tudni, mi van vele, milyen az egészségi állapota, miért nem játszik a Puskásban. Némethre szerintem, ugyanaz a focisors vár rá, mint Mervóra, Bajnerre. De, természetesen, sok sikert kívánok neki. Valaki tudja, Gera miért nem válogatta be Mezeit(a legtechnikásabb középpályásunkat), illetve mondja valaki már meg neki, hogy a Vasasban ott van egy gyors középhátvéd, Iyinbor, azt hívja be, mert amit a Varjú, Csóka, Mócsi trió tegnap produkált, az kétségbeejtő. Iyinbor-Nagy Zsombor jó 2 belső védőpár lehetne. Továbbá: miért játszott Gera 5 hátvéddel, mikor a lengyelek csak 2 csatárral támadtak, és miért nem hozott be még egy középpályást, mert az a sor semmit nem tudott a játékban felépíteni?

  Németh pillanatnyilag egyértelműen a leginkább ígéretes center a felhozatalban aki később Szalai helyére léphet. Rossi tegnap is elmondta Szalaival kapcsolatban amit egyébként sokan és hosszú ideje hangoztatunk. Sajnos nagyon sokak fejében totális fogalmatlanság van egyrészt Szalai másrészt a magyar válogatott képességeit illetően és azon a szinten mozognak hogy miért nem rakják be előre az XYZ csatárt aki az embéeggyben meg akárhol lövi a gólokat. Mintha nem láttuk volna már n+1 alkalommal hogy az ilyenek aztán nemzetközi szinten hogy tűnnek el a védők között mintha ott sem lennének, többek között azért mert a mögöttük lévő középpályások, szárnyvédők számára egy letámadó ellenfél ellen esetenként a labdakihozatal is gondot okoz.

  nem érzed, hogy ez elég gáz? Van egy srác aki 2 évvel fiatalabbként 2 gólt meg egy kapufát rúg és még a fikázást kapja.. Szánalom.
  Amúgy teljesen tudatos volt az első gól, ezek szerint kb. csak te nem láttad. Olyan finoman tette bele a lábát ahogy nem lehet tanítani, csak jön valakinek érzésből. A kapufáját (amit ezek szerint szintén nem is vettél észre) ugyanúgy tudatosan rúgta vissza ahhoz a sarokhoz. Ha ezeket nem látod a pályán akkor nem is szabadna okoskodni. Ez a srác egy dolgot tud, gólt lőni. És értelmes, ráadásul a legjobb helyen van a Genknél. Barátkozz meg vele, hogy a felnőtt válogatott centere lesz.

  Nagyon nagy tehetség ez a srác, hosszú ideje követem a fejlődését. Idén is nagyon erős, 5 meccsen 5 gól a Genk U21-ben, pedig most egy kicsit visszavontabban játszik ott. Tavaly is kábé meccs/gól, és a gólpasszokat is szórja.

  https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2853989
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2018.11.10, 12:04
  A belga élvonalbeli Genk labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy profi szerződést kötött Németh Andrással, a 16. életévét november 9-én betöltő magyar csatárával.

  A klubhonlap beszámolója szerint Németh Andrásnak több külföldi megkeresése is volt, ezért nagyon örülnek neki, hogy a többszörös magyar utánpótlás-válogatott labdarúgó elfogadta a Genk ajánlatát.
  A 2018-as Puskás-Suzuki-kupán gólkirályi címet szerző csatár a Vasasnál nevelkedett, majd Belgiumban a Hasselt együttesét is erősítette, mielőtt (2016 nyarán) csatlakozott a Genk akadémiájához.

  2018.11.10
  http://www.nemzetisport.hu/legiosok/belgium-profi-szerzodest-kotottek-a-16-eves-magyar-csatarral-2668351