magyarfutball.hu

Magyarország - Észtország 2 : 0 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 3 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (2)
  2. 0 : 1 (1)
  3. 2 : 0 (1)
  4. 3 : 0 (1)
  5. 4 : 1 (1)
Nemzetek Ligája
932. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Jorgji Enea (Albánia)
nézőszámok:
  1. jalgpall.ee: -
  2. mlsz.hu: -
  3. nso.hu: 8.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.17, 18:05
    Cosimo Inguscio: Azt láttam vissza a játékosoktól, amire készültünk, amire kértük őket. Egyértelmű, hogy megérdemelten nyertünk, az ellenfélnek csak egy veszélyesebb helyzete volt a találkozó elején. Az ötödik mérkőzésen végre nem kaptunk gólt, szerencsére minden játékos a legjobbját nyújtotta. Dzsudzsák képességeit mindannyian ismerjük, erre vártunk, hogy végre kezdő legyen a klubcsapatában, megtörtént, így be is hívtuk. Azonban azt gondoljuk, hogy Dzsudzsák még nem áll készen 90 percre az európai futballban. Abban a 20 percben, amikor pályán volt, maximálisan kivette a részét a győzelemből. A következő napokban eldöntjük, hogy kezdő lesz-e a finnek ellen, van rá esély, de még nem biztos.

    Martin Reim: A magyar válogatott győzelme megérdemelt, minden tekintetben felülmúltak minket. A labdakihozatallal is problémáink voltak, nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna. Arra számítottunk, hogy Dzsudzsák kezdeni fog, de óriási meglepetést nem okozott a magyar kezdő számunkra. Mi is hasonló problémákkal küzdöttünk, mint a magyarok, sok sérültünk van, így rövidebb volt a kispadunk, többek között ezért játszottunk a vártnál gyengébben. Kiestünk, de úgy indultunk neki a sorozatnak, hogy tudtuk, hogy bravúr kéne a bennmaradáshoz. Az utolsó meccsen a görögök ellen még nehezebb helyzetben leszünk, de akkor sem feltartott kézzel fogunk felmenni a pályára.

    http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/az-esztek-kapitanya-arra-szamitottunk-hogy-dzsudzsak-kezdeni-fog
    http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/rossi-segitoje-dzsudzsakrol-meg-nem-all-keszen-90-percre-magyarul-spanyolul-es-angolul-iranyitott
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.17, 10:53 (szerk.: 2018.11.17, 18:22)
    Megérdemelten nyertünk, volt lendület a csapatban helyenként szépen játszottunk.

    Gyenge volt az ellenfél de nem volt szar meccs.Sőt sokszor meg merték csinálni a cseleket ez miatt szerintem élvezhető volt főleg magyar szemmel.

    Én azt mondom örüljünk a sikernek, meg kell becsülni ezt is. Az ellenfél nagyon gyenge volt, azért jó tudni hogy van aki még mögöttünk áll tudásban, játékban.

    Volt pár jó teljesítmény, különösen Kiskokó néhány passza, rágyorsítása tetszett, hátul meg Orbán aki még gólt is fejelt ( majdnem kettőt is ), de rendben volt Szalai is elől aki megrúgta megint a maga gólját és elég sok labdát megtartott meg letett jobbra-balra az érkezőknek.

    Szalainak szerintem pont ez egy szenvedős meccse volt, kb semmi nem sikerült, csetlett-botlott, de akart, mint mindig. Nagy Ádám kurva sokat robotolt, ill. ma kispesti srác is jó volt, de azért hulla gyenge volt ez az észt csapat. A második félidő èrtékelhetetlen volt, az elsőben néha volt foci, Nagy Dominikot még mindig nem értem...

    Jó az eredmény, de ezt a mait, egy jó meccsnek értèkelni...

    Rossival a görögök ellen, itthon voltunk kimagaslóan a legjobbak! Teljesen màs kvalitású ellenféllel találkozva.

    Alapvetően két gyenge csapat találkozott, ez látszott az elején a csapkodó, hullámzó, ritmustalan játékon is. Aztán a mieink kicsit megnyugodtak, észhez tért a védelem és innentől nem nagyon volt kérdés a győzelem.

    Szalai de főleg Nagy D bűngyengék voltak. Kalmár, helyenként Kovács, valamint Orbán és Nagy Ádám nyújtott az átlagosnál jobbat. Dibusznak volt egy nagy bravúrja, az mondjuk nagyon kellett, de azon kívül nem nagyon volt dolga.

    Magyar szurkoló két dolgot ismer. Támadójáték, győzelem. Ez megvolt tegnap smiley

    Amit kiemelnék az a kreatív támadójáték. Viszont a 90 perces hajtást nem láttam. Igaz lehet maximalista vagyok,de sok esetben láttam álldogállást, ember mögé bújást, lazítást, passzt várva passzívan mozgás nélkül. Igaz,amikor "volt kedvük" játszani,azt elég jól csinálták. Szóval a játékkal elégedett vagyok az odatevéssel még egyelőre kevésbé. Ha ráfekszenek,akkor ebből lehetett volna nagyobb ygőzelem is. Talán a köv meccsre tartalékoltak smiley

    és persze Dibusz bravúrja az elején is kellett...

    Baráth kellemes meglepetés volt - ahhoz képest, mennyi labdát szórt el a kinti meccsen.

    Igen, Rossi alatt többször is láttam ígéretes és gyors támadást - remélem a védelem is Rossis lesz.

    rég néztem ilyen nyugodtan magyar válogatott meccset. Szép volt, fiúk!

    Baráth jobb volt, mint Lovrencsics jobb bunkóban. persze tegnap nem volt nagyon megizzasztva, de én adnék neki több lehetőséget.

    Pozitívumok: Dini hiba nélküli meccse, sőt! egy hatalmas bravúrt bemutatott. Baráth második félidei játéka, Orbán egész meccsen bemutatott magabiztos és góllal megemelt teljesítménye, a második félidőben nagyrészt úgy ment a zsuga ahogy annak mennie kellett.
    Negatívumok: Az első félidő és különösen az első 15 perc brutálisan gyenge kezdése. Ha Dini nem véd emberfelettit....Lehet, hogy nagyok az elvárásaim, de egy válogatott focista (Nagy D, Kis Kokó, Pátkai) vegye már át úgy a labdát, hogy ne pattanjon el tőle 5-10 méterre....továbbá, egy válogatott játékos tudjon már beadni 10-ből 7-8x úgy, hogy az emberhez menjen és ne bikázza bele az első védőbe...Hatalmas kontraszt volt Orbán előre való játéka és Baráth magyaros "hátra passz, abból nem lehet gond" produkciója között.
    A győzelemhez gratulálok, de nagyon sokat kell fejlődni.

    Pátkai, Kleini agyatlan, Kádár alibista. Hiába győztünk, az utolsó 15 percben, amit egyesek "bemutattak", attól nagyon dühös lettem.

    na a szeku is kapott ajándékot, egy szarrá verhető észtet

    Észt Jimmy Jump... Na ezt is megéltük.

    Régi igazság a futballban, az ellenfelet jól kell megválasztani. Ez ma kitűnően sikerült, ennél az észt csapatnál alig van gyengébb az egész világon, bűn volt nem megverni őket Tallinnban.
    Ennélfogva a magyar csapat teljesítménye szinte értékelhetetlen, egyébként is a sok sérült miatt egy ad hoc válogatott játszott, percekre megfelelően, nagyrészt viszont csapkodóan és átütőerő nélkül.
    Számomra érthetetlen volt a 4-1-4-1-es felállás, nekem nehéz hozzászokni, hogy még egy észt válogatott ellen sem merünk 3 csatárral kiállni. Így aztán kevesebb gólt lőttünk, mint idegenben.
    Finnországban nem lett volna szabad kikapnunk, a görög meccsen pechünk volt, de a Tallinnban elveszített két pot rendkívül fájó, mert különben vasárnap a feljutásért küzdhettünk volna. Legalábbb 4 ponttól fosztottuk meg magunkat, az utolsó fordulónak 11 ponttal kellett volna nekimennünk, de ordító védelmi hibák miatt elúszott a feljutás esélye.
    Sajnos néhány olyan játékos megint lehetőséget kapott, akik már régen nem valók a válogatottba, ezt komoly visszalépésnek érzem, Rossi és stábja mködését nem is tudom rokonszenvvel figyelni, tavaszra nincs csapat, elment fél és 6 felkészülési meccs komoly eredmény és fejlődés nélkül.

    Összességében mindenki azt nyújtotta, amit tud, és ezzel mindent elmondtam, hiszen egyesektől ennél többet botorság várni, nem is értem, miért lehetnek tagjai annak a válogatottnak, amely előre akar lépni Európa középmezőnyébe.
    De menjünk sorjában.
    A kapuban Dibusz hatalmas bravúrral adott tartást a csapatnak, Gulácsi tanulhatna tőle, hogyan kell 0-ra lehozni egy meccset egy kutyaütő csapat ellen. Az osztályzata emiatt 8-as.
    A védelem súlyos hibát nem vétett, holott Rossi alapemberei hiányoztak (nekem ugyan nem).
    Baráth hibátlanul látta el a védőmunkáját Fiola távollétében, Lovrencsics és Bese abszolút nem hiányzott. Pontosan passzolt, de veszélyes beadásokra nem tellett tőle. Ennyit tud. (6)
    Orbán góljával nagy lökést adott a csapatnak, stabil tagja a védelemnek, kulturáltan játszott. (7).
    Kádár most nyújtotta a legjobb teljesítményt, hibátlanul játszott, remekül fogta az emberét, fejjel is úr volt, de neki a balhátvéd az igazi posztja. (8)
    Korhutnak semmi keresnivalója ebben a csapatban, a játéktudása nem üti meg a nemzetközi szintet, ez a poszt Kádáré. (5).
    Nagy Ádám kiválót nyújtott, kulcsembere a válogatottnak, látszik, hogy egy topbajnokságban játszik. (8).
    Kovács túlértékelt futballista, fejetlen futóbolond és mindenkibe belerúg, aki a közelébe jön. Nálam nem játszana. (5).
    Pátkai dettó, egy passza sikerült az egész meccsen, ez a tökmag az egyik legsúlyosabb tévedése Rossinak. Tipikus NBI-es játékos, annak megfelel, de felejtsük már el a válogatottban. (5).
    Kalmár bizonyított, több lehetőségre és nagyobb bizalomra van szüksége, az egyetlen a középpályán, aki le tud venni csellel egy embert. (6)
    Nagy Dominik képességes focista, erőssége lehet a jövő csapatának. Több poszton használható, a cseréje indokolatlan volt. (6)
    Szalait megint megmentette a mázlis gólja, hatalmas védelmi hiba előzte meg, de azért azt a labdát meg kellett rendesen fejelni. Egyébként eltűnt a mezőnyben, a rá felpasszolt labdák többségét képtelen volt megtartani. (6).
    Dzsudzsák visszahozása miatt Rossi szavahihetősége számomra a továbbiakban nulla, a legfeleslegesebb ember a csapatban. (5)
    Böde beválogatása a másik érthetetlen lépés, hagyjuk őt meg Cserének a Fradiban, az idő túlhaladt rajta. (4)
    Kleinheislernek nem volt momentuma, kétszer került hozzá a labda, emiatt értékelhetetlen.
    Az ősz 5 meccsén kiderült, hogy a védelem Fiola, Baráth, Guzmics, Orbán, Korcsmár, Lang és Kádár és senki más.
    A középpályán Nagy Ádám és Kalmár alap, Kleinheisler, Sigér, Zsótér, Szoboszlai jelölt, Holmanról nem derült ki semmi.
    A többi felejtős.
    Elől a Sallói, Szalai, Sallai trió lenne ígéretes, Nagy Dominik alkalmas, Varga Kevin reménység.
    Örökre el kell felejteni a következőket: Bese, Lovrencsics, Vinicius, Korhut, Szabó, Pátkai, Kovács, Varga Roland, Dzsudzsák, Böde, Németh, Stieber, Gyurcsó, Eppel, ha közeledni akarunk válogatott szinten az elithez.

    A legjobb volt Nagy Ádi.
    Dibusz tökéletes.
    Kádár remek, mindig aktív és remek, csak ha becsúszik egy hiba, az lerontja a teljesítményét.
    Orbán gólja sokat jelentett, és jó is volt, bár néhány labdát nagyon elszórt, szerencsére messzire.
    Kalmár is kiváló volt, de max 60 percet bír.
    Kovács is kiváló lehet, ha fegyelmezi magát, ez vonatkozik Kleinire is.
    Szalait a gólja mentette meg, mert addig szinte semmi nem sikerült neki, utána meg minden, de lecserélték egy rosszabra.
    Baráth most jó volt, de múltkor nagyon nem.
    Korhutot nem erőltetném, inkább Kádárt.
    Dominik halvány volt, kell a Dzsudzsi, amíg nem igazolódik, hogy nem kell. Még a rossz lövései is más szintet képviselnek, mint a Dominikéé.
    Pátkai rengeteg hibával játszott, és még emberkedik is, nagyon utálom az ilyesmit, mondjuk az ő posztján nincs választék.
    És Lovrét is megtartanám. És Fiola alap.

    Hát értékelni egy olyan mlrkőzést, ahol szerencsénk volt ? Az első 5 percben, ha 1 - 0 lett volna a vendégeknek a játék és helyzetek alapján nem is lett volna meglepetés... onnan meg kitudja mi lett volna. Tény hogy rengeteg egyéni hibával játszunk ami például még a Finnek ellen sem fér meg a játékban. A pozitivum meg Orbán és a párszor jol véghezvitt passz játékot ami inkább a másadik félidőben lehetett látni. Nem kell szinezni, győztűnk DE gyengék .. pontatlanok vagyunk...A komolytalanságról most nem irok , mert tegnap este egyesek komolyabban vették a mérkőzést...

    Baráth meglepően jó volt, bár szerintem ebben közrejátszott, hogy nagyon gyenge volt az ellenfél.
    Orbán, Kádár rendben volt, Korhut gyenge.Középen Kalmár játéka tetszett, bátran cselezett, jó látott a pályán, Nagy Ádi végre előre is játszott, mindenhol ott volt, régen játszott ilyen jól, de itt is a gyenge ellenfélnek köszönhető.Nekem a kis Kokóval nincs bajom, leszámítva a rugdosódásait.Nagy Dominikban én nem látok fantáziát, de inkáb ő, mint Dzsudzsák, vagy a számomra érthetetlen okokból játszatott Pátkai.Csatársorunk meg nincs, hiányzott Sallói.Mivel nincsenek csatáraink, góljainkat ad hoc szerezzük, ez nem túl biztató a jövőre nézve.

    Nekem nem tetszett Kalmar, pontosabban egy erosebb csapat ellen keves lesz. Mind fizikai, mind gondolkodasbeli sebessegben nagyon lassu. Finoman nyul a labdahoz az latszik, meg jok voltak a pontrugasai, de borzaszto lassu. Nagy Adi se jatszott nagyon elore, amikor ott volt, hogy meg kellett volna csinalni egy cselt mindig visszafordult, igaz a tobbiek is. Barathot szeretem a mentalitasa miatt, de technikailag nagyon gyenge. Osszessegeben megvertunk egy nagyon gyenge csapatot, majd eldol jovore ez mire lesz eleg

    Nagy Ádámnak nem az a feladata, hogyha hárman körbeveszik, akkor megpróbáljon cselezni, hanem az, hogy megtartsa a labdát és áthelyezze a játékot a pálya azon részére, ahol az ellenfél nincs létszámfölényben... Rengetegszer lépett be így is a támadó harmadba. Nem volt semmi baj a játékával, csak egyesek olyan dolgokat várnak el, ami irreális. Cselezni akkor érdemes, ha utána tisztára játssza magát az ember és nem kerül szembe másik két védővel, akik könnyen leszerelik.

    Nem tudom, mit vártok, de Ádi annyit cselezett, mint eddigi meccsein összesen, és nem is rosszul.
    A fő probléma szerintem az volt, hogy ezen a meccsen Pátkainak is az építkezés jutott, de rengeteget hibázott, plusz Szalai a szokásosnál pontatlanabb volt.
    Persze nem feledve, hogy nagyon gyenge ellenfelünk volt.

    Nagy Ádám eddig alig vett részt a támadásépítésben, tegnap viszont kifejezetten hasznos volt e téren. Végre nem a kapunak háttal vett át, nem visszafelé mozdult. Bátor volt, improvizatív, az egyik legjobb meccsét hozta eddig a válogatottban.

    Ez a játét nagyon jó volt az Észtek ellen ! Kifejezetten jó volt nézni a Kalmár , Kovács,Nagy D hármast, nem akarom bántani a Dzsudzsákot de miután beállt látszott de nagyon hogy ez nem az ő szintje !! Nélküle előre fele sokkal de sokkal jobak vagyunk, aki meglepett az a Kalmár gyerek volt , nagyon ment neki, meg Nagy Ádámnak is,hihetetlen mennyi t futott dolgozott a mezőnybe,de szerintem ez csak egy Észt szintű csapatok ellen elég,amit állandósítani kellenne nagyon gyorsan ! Azért egy Észt, Andorra, Feröer ne úgy készüljenek már ellenünk a jövőben hogy ezek a Magyarok ezeket megverhetjük..

    Vagyok olyan őrült hogy kint voltam, és azt láttam, hogy továbbra is van egy fél csapatnyi nemzetközi viszonylatban is egész fürge, ám kicsit gyámoltalanocska játékosunk, akiket mind felrakunk különösebb koncepció nélkül a középpályára, és akik - legalábbis az ilyen kicsit lájtosabb ellenfél ellen - képesek hősiesen felvinni, felpasszolgatni a labdát a leshatárig. Ha Bognárt is beraknánk, mi lennénk a világon legolyanabb csapat, amely lövőhelyzetben is mindig ütemtelenül oldalra passzol, hogy aztán a a másik egy általában kb. félig jó átvétel után ezt tükörben megismételje, mígnem becsúszik egy kiszámíthatóbb megoldás, amire Szalain kívül mindenki számít. A csatáraink - ezek mellé, hiába fürgék, ugyanis kell egy-két atyafigura, pláne ha nincs Dzsudzsák, akinek megvan a kellő önbizalma a gyenge megoldásokhoz is - kb. 15 alatt futják a százat, ami bebetonozza a mindenkori leshatárt, ahol ártalában úgy várja Szalai/Böde az akció többi részét az ellenfél visszaérő középpályás sora közepette, mint Mari néni a villamost hidegben. No, ettől függetlenül egész jók voltunk, szerintem ezzel a teljesítménnyel behúzhatjuk a vasárnapit is. Aztán ránézünk a tabellára, és látjuk, hogy... the bronze medal goes to Nerland.

    Itthon megvertük a harmat gyenge Észteket és már rögtön van csapatunk, meg kapitányunk? Mit értünk még el? Papíron kint volt 8000 néző és már a csapat és a közönség is egymásra talált? Kicsit korai még ezekkel a szavakkal dobálózni. Egy középszintű csapatot sem bírtunk eddig legyőzni! És mi lesz, ha 3 nap múlva a Finnek megint beáraznak minket? Bizonyítani kéne, nem szövegelni! Ez egy kötelező győzelem volt, most meg istenítenek mindenkit, mert nyertünk 2:0-ra. Bravó!

    kinn voltam a meccsen.
    a keves néző ellenére jó hangulat volt egyértelműen jobbak voltuk sima ügy volt

    Jó lenne, ha senki sem magyarázná félre amit írok, de érdemes megnézni a gólörömnél Orbán arckifejezését.
    Ezt az arckifejezést én már egyszer láttam!
    1981. június 6-án, a Népstadionban.
    Ott, akkor annak a futballistának az arcán láthattuk, aki a magyar labdarúgás (számomra az egész világ labdarúgásának) mindenkori legnagyobb alakja.
    Úgy gondolom ez az arckifejezés azt sugározza: HAZATÉRTEM!
    Számomra Orbán tegnap óta 100%-ig MAGYAR!

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2669445
    https://ulloi129.hu/2018/11/15/magyarorszag-esztorszag/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.15, 09:45 (szerk.: 2018.11.15, 09:45)
    Bokasérülést szenvedett Ugrai Roland a férfi A-válogatott kedd esti edzésén. Szerda reggel, a tüzetesebb vizsgálatok után derül majd ki a pontos diagnózis, így az is, hogy számolhat-e a támadóval a szakmai stáb az e heti két Nemzetek Ligája-találkozón.

    A Marco Rossi vezette szakmai stáb délelőtt és délután is edzést tartott a kerettagoknak, akik közül a második edzésen megsérült a ma születésnapját ünneplő Ugrai Roland. A támadónak az egymás elleni játék közben maga alá fordult a bokája, így nem is tudta folytatni az edzést. Az viszont csak szerda reggel, a részletesebb vizsgálatok után derül ki, hogy pontosan milyen és mennyire súlyos sérülést szenvedett a ma 26 éves játékos. Az esti sérülését követően az ebéd utáni köszöntésekor elmondott szavai is átértékelődnek:

    - Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek veletek. Ajándékként pedig csak annyit szeretnék, hogy nyerjük meg ezt a két mérkőzést, ami ezen a héten ránk vár – fogalmazott Ugrai.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/ket-edzessel-koszontessel-es-jotekonykodassal-telt-a-keddi-nap-telkiben
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.15, 09:33 (szerk.: 2018.11.15, 09:33)
    A Telki edzőtáborban készülő férfi A-válogatott keretéből újabb 3 játékos sérült meg és így biztosan nem lép pályára a csütörtök esti Nemzetek Ligája-mérkőzésen Észtország ellen.

    Az esti edzést kénytelen volt kihagyni Gazdag Dániel és Lovrencsics Gergő is sérülés miatt. Egyelőre csak az biztos, hogy Észtország ellen nem tudnak pályára lépni.

    Gulácsi Péter szerencsére nem sérüléssel bajlódik, hanem egy vírusos gyomorrontás döntötte le a lábáról. Ugyanakkor rá is igaz, hogy Észtország ellen nem számíthat rá Marco Rossi. A vírusos fertőzés miatt ma este távozott is Telkiből, azonban ha a vasárnapi meccsig felépül, akkor Finnország ellen számít rá a kapitány. Utoljára egyébként 2016. június 26-án fordult elő, hogy tétmeccsen nem Gulácsi Péter állt a magyar válogatott kapujában. Akkor Király Gábor védett a Belgium elleni Eb-nyolcaddöntőben.

    Mivel a szabályok szerint 3 kapusnak kell szerepelnie a keretben, így az ő helyére Gróf Dávidot hívta be a kapitány. Gazdag és Lovrencsics helyére viszont egyelőre nem számol más játékosokkal a szakmai stáb. Jelenleg mindenesetre az eredetileg kihirdetett keretből 6 játékost kénytelen nélkülözni a szövetségi kapitány.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/ujabb-3-jatekost-kenytelen-nelkulozni-marco-rossi
     
  5. avatar: Zsorzsinju
    2018.11.13, 07:30 (szerk.: 2018.11.13, 10:10)
    Játékvezetők:

    Referee: Enea Jorgji (ALB)
    Assistant Referee 1: Ridiger Çokaj (ALB)
    Assistant Referee 2: Ermal Barushi (ALB)
    Fourth Official: Rejdi Avdo (ALB)
    Additional Assistant Referee 1: Eldorjan Hamiti (ALB)
    Additional Assistant Referee 2: Kridens Meta (ALB)
    UEFA Referee Observer: Christer Fällström (SWE)
    UEFA Delegate: Jan Damgaard (DEN)
     
  6. avatar: Zsorzsinju
    2018.11.12, 20:40 (szerk.: 2018.11.12, 21:25)
    Marco Rossi egy UEFA-eltiltás miatt csak a nézőtérről figyelheti a csütörtöki találkozót, ezzel kapcsolatban a sajtótájékoztatón elmondta: Cosimo Inguscio helyettesíti majd a kispadon, de a távolléte a többi stábtagtól is extra erőfeszítést kíván majd meg.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/marco-rossi-hat-pont-megszerzese-a-cel
     
  7. avatar: Zsorzsinju
    2018.11.12, 20:39 (szerk.: 2018.11.12, 21:02)
    Sallai és Fiola nélkül kezdi meg a felkészülést a férfi A-válogatott

    Vasárnap este 10 kivétellel minden játékos megérkezett Telkibe férfi A-válogatottunk edzőtáborába, azonban az is kiderült, hogy a védelemből és a támadók közül is eggyel kevesebb játékossal számolhat Marco Rossi.

    Sallai Roland a Freiburg Mainz elleni bajnokiján sérült rá korábbi sérülésére, Fiola Attila pedig a Mol Vidi FC mezőkövesdi mérkőzését követően jelezte a szakmai stáb számára, hogy combizomprobléma miatt nem tud csatlakozni a kerethez a Nemzetek Ligája csoportkörének utolsó két találkozójára. A szövetségi kapitány egyelőre nem tervezi, hogy helyükre más játékost hívjon meg a keretbe.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/sallai-es-fiola-nelkul-kezdi-meg-a-felkeszulest-a-ferfi-a-valogatott
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.11, 18:04
    Marco Rossi kétmeccses eltiltást kapott az UEFA-tól

    A férfi A-válogatott szövetségi kapitányát az indoklás szerint azért büntette meg az európai szövetség fegyelmi bizottsága, mert a Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés alatt és után sportszerűtlen viselkedést tanúsított. Az olasz szakember a kétmeccses eltiltás ellenére csak az Észtország elleni mérkőzésen nem ülhet le a kispadra.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/marco-rossi-ketmeccses-eltiltast-kapott-az-uefa-tol
     
  9. avatar: Zsorzsinju
    2018.11.06, 15:36
    Nikita Baranov (19.08.1992) – Sogndal Fotball (NOR) 31/0*

    A magyarok ellen nem játszik a sárga lapos eltiltás miatt.
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.15, 10:19
    Férfi A-válogatottunk november 15-én az észt, november 18-án a finn válogatottat fogadja Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Groupama Arénában. Az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai kedvezményes áron, és korábbi időpontban válthatják meg a mérkőzésekre szóló belépőiket.

    Az észtek elleni hazai találkozóra a Szurkolói Klub tagjai október 16-án, 10.00 órától vehetnek jegyeket, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók október 18-án 10.00 órától juthatnak hozzá belépőikhez. A finnek elleni hazai találkozóra a Szurkolói Klub tagjai ugyancsak október 16-án, 10.00 órától vehetnek jegyeket, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók október 18-tól juthatnak hozzá belépőikhez. A belépők – elhelyezkedéstől függően – 3500, 5000, 6000, 8000, 12,000 és 15,000 forintba kerülnek.

    Az SZK-tagok számára élnek a klubtagsággal járó vásárlási kedvezmények is, ami azt jelenti, hogy alapból 15 százalékos a kedvezményük, ami kiegészülhet további legfeljebb 10%-os bónusz kedvezménnyel, a hazai bajnoki mérkőzésekre korábban megvásárolt jegyek arányában (mérkőzésenként 2%-os kedvezmény, maximum 5 mérkőzés erejéig).

    A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Egy személy maximum hat jegyet vásárolhat a mérkőzésre.

    Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – az alábbi helyszíneken lehet személyesen belépőket vásárolni:

    • Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
    • Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 4-6.
    • ZTE Aréna: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

    Külföldi állampolgárok (kivéve az észt és a finn szurkolókat) utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/szurkolok/oktober-16-an-kezdodik-a-jegyertekesites-a-novemberi-nemzetek-ligaja-merkozesekre-21296