magyarfutball.hu

portré: Böde Dániel
© mlsz.hu
alias
Bödedani
Böde Dani
Madocsai Messi
Godzilla Dani
Az ébredő erő
Böde „100 kg” Dániel
Tank
Bödön
Bödinnyó
Bödepápa
"Böde Dagi"
Böde Maci
Párductestű görög félisten
Bojler
nemzetiség
Magyarország
életkor
37 éves
poszt
csatár
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Paksi FC
2004 - 2012.06.19
Ferencvárosi TC
2012. június 20 - 2019. június 6
Paksi FC
2019. június -
eredmények / elismerések
Ligakupa győztes
2011
2013
NBI ezüstérmese
2011, 2015
Magyar kupagyőztes
2015, 2016, 2017
Magyar Szuperkupa győztes
2015, 2016
Magyar bajnok
2016, 2019
Böde Dániel 2017
2017-ben a Ferencváros játékosaként
A támadó 1986. október 24-én Szekszárdon látta meg a napvilágot, gyermekkorát a Pakstól néhány kilométerre fekvő Madocsán töltötte.
Gyerekként csatár poszton kezdtem futballozni, de mivel esetlen volt a mozgásom, meg törtem-zúztam, gólt pedig nem nagyon rúgtam, hátrakerültem a védelembe. Sőt, egy ifi bajnokin a Vác ellen a kapuba is beállítottak. Az első félidőben kaptam három gólt, nem volt tovább kedvem védeni, utána kijöttem játszani, rúgtam egyet, majd kiállítottak.
Az biztos, hogy nem vagyok egy balerina, aki ünnepli magát, miután sikerül a csel, nekem a futball kemény meló, ha kell, verekszem a pályán. Olyan még nem volt, hogy belenyugodtam volna, hogy elveszett a labda.
Ahogy nőttem, egyre inkább letisztult a játékom, az edzőim látták, hogy nem vagyok olyan ügyetlen. A termetem miatt először védekező középpályást játszattak velem, majd mivel viszonylag sok gólt szereztem, még előrébb kerültem.

Böde Dániel karrierje szép lassan ívelt felfelé, aztán a középiskolában kis híján megbicsaklott. Szülei tanácsára Dunaújvárosba került, s ha már ott folytatta tanulmányait, nemcsak iskolát, klubot is váltott. A Dunaferr igazolt játékosa lett. Csakhogy Böde Dánielt akkoriban nem igazán érdekelték az edzések, a haverok kerültek az első helyre.
Volt másfél év a pályafutásomban, amikor abbahagytam a futballt. Kispályáztam. Hetente egyszer futballoztam Dunaújvárosban a kollégiumban a haverokkal, a csoporttársakkal, s úgy voltam vele, ennyi is elég a játékból. Visszagondolva lehet, hogy túl könnyen lemondtam a karrierről, az álmaimról, de akkor ott, szakközépiskolásként így láttam jónak. Az a másfél év arra volt jó, hogy rájöjjek: én futballistának születtem, nekem ezzel kell foglalkoznom, ezt kell komolyan vennem, ebben kell minél jobbnak lennem.


Paksi FC, 2004-2012

A 2003–2004-es szezonban bronzérmet, a 2004–2005-ös idényben ezüstérmet szerzett a felnőttek között a Paksi SE-vel az NB II-ben, majd 2006-ban a Paksi SE Tolna megye történetének első klubjaként kiharcolta a jogot, bemutatkozhasson az első osztályban!
Még 16 évesen az NB III-ba néha becseréltek… Nem gondoltam volna, hogy NB I-ben fogok játszani, pláne, hogy ezüstérmes leszek.

Pakson védekező középpályásként indultam, később árnyékék lettem, majd a Fradiban Ricardo Moniz kezei alatt lett belőlem csúcsék.9

Böde egyre inkább alapemberré nőtte ki magát a paksi együttesben, harmadik NB I-es szezonjában már csak egy meccset hagyott ki a harmincból. Böde egy csapásra ismertté vált. Alig ért véget az idény, máris megállás nélkül csörögtek a telefonok a Paksi FC Fehérvári úton álló klubházában. Mindenki az új felfedezettet akarta szerződtetni, de tárgyalásig senkivel sem jutottak el a paksiak. Érdeklődött a Fradi, érdeklődött az Újpest, a Videoton, sőt külföldi klubokról is hallani lehetett. Az osztrák Rapid Wien és a német második ligás Arminia Bielefeld neve hangzott el a legtöbbször Bödével kapcsolatban. 2011 nyarán történelmi kalandra indult a Paksi FC – bajnoki ezüstérmesként kiléphetett a nemzetközi kupaporondra az atomcsapat. Böde pedig nem akart kimaradni az Európa-liga-szereplésből. Ez után jött a képbe a Csernomorec Odessza, az ukrán csapat törökországi tesztelésre hívta a középpályást. Böde ki is utazott Antalyába, de végül nem a Csernomorec, hanem egy másik ukrán klub, a Zorja Luhanszk edzőmeccsén lépett pályára. A teszt jól sikerült, elégedettek voltak vele, s úgy küldték haza Paksra, hogy értesítik.

Menedzsere, a szerb Radovan Sztijacsics szerint az ukránok hajlandóak lettek volna egymillió dollárt is áldozni a paksi támadóért. Az átigazolásból aztán végül nem lett semmi, a Zorja egy ingyen igazolható kameruni futballistát szerződtetett.
Szívesen követném Éger László példáját, aki paksi nevelésű futballistaként a Dunaferr, majd a Debrecen tagjaként is bajnok lett, hogy aztán hazatérjen, és itt tegyen meg mindent a csapatért. Másképp fogalmazva: arra, hogy az előző idényben ezüstérmesek lettünk a bajnokságban, valamint megnyertük a Liga Kupát, amíg élek, büszke leszek, de szeretnék nagyobb sikereket is elérni, és erre sajnos Pakson kevesebb esélyem van.
Fura, eddig még nem tapasztalt érzés kerített hatalmába, amikor összecsomagoltam a cuccaimat. Sírni azért nem sírtam. Egyrészt azért nem, mert Pakson csak behajtottam magam mögött az ajtót, nem pedig becsuktam, másrészt azért nem, mert úgy éreztem, eljött a váltás ideje.
Pakson is rúgtam azért 50 meccsen 25 gólt úgy, hogy nem tipikus csatár voltam.


Ferencvárosi TC, 2012-2019

Gyerekkorom óta követem az NB I-et, hat éve játszom az élvonalban, tisztában vagyok azzal, mit jelent a magyar futball számára a Ferencváros. Megtisztelő, hogy hívott, én pedig örömmel jöttem. Annak ellenére is, hogy tizenöt esztendő után kellett elköszönnöm a paksiaktól. A Fradiban meg kellett szoknom az új posztot, az új környezetet, a társakat. Pakson például csak magyarok voltunk, a Fradiban viszont több náció is megtalálható az öltözőben, és ez egészen más kommunikációt igényel. Nincs nagy nyüzsgés körülöttem, nem járok sehova, csak edzésre és utána haza a családhoz.

2012/2013-as szezon

Az első öt fordulóban a beilleszkedési nehézségek miatt nem rúgtam gólt az első 5 fordulóban. A hatodik fordulóban szerzett első gólom megnyugvással töltött el. Aztán rúgtam még 16-ot a szezonban és adtam 10 gólpasszt.9

...

Megható ez az egész szeretet, ami körbevesz. Sokat kaptam itt és sokat adtam, szép időszak zárul le most.
Harminckét esztendős vagyok, azt érzem, duzzadok az erőtől, játszani akarok kilencven perceket. Senkinek sem jó, ha tíz-húsz perceket játszom, az engem felőrölne, a Fradi is többet érdemel, meg a magyar futball is.10


Paksi FC, 2019-

Nekem csak két csapat számít, számított mindig, a Paks és a Fradi. De nem az otthonom közelsége számított leginkább, hanem az, hogy még játszani akarok, de nem negyedórákat. A kevesebb lehetőség nekem kevés. Többet érzek még magamban. Szerintem két-három évet képes leszek még első osztályú szinten teljesíteni a Paksban.10
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2022.09.06, 12:26
    Szerződést bontottunk Böde Dániellel
    2022 szeptember 06 - kedd, 11:05 -- NB I.


    A csatár kezdeményezte kontraktusa megszüntetését!


    Sajnálattal közöljük, hogy klubunk és Böde Dániel a mai napon felbontotta 2023 nyaráig szóló szerződését.

    Saját nevelésű játékosunk összesen 253 mérkőzést játszott zöld-fehér szerelésünkben, ez idő alatt hatvan gólt szerzett. A harmincöt esztendős, huszonötszörös válogatott játékos az idei szezonban két mérkőzésen együtt huszonkilenc percet töltött a pályán.

    https://paksifc.hu/news.php?extend.10343.12
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.06.06, 18:11
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.06.06, 18:02 (szerk.: 2019.06.06, 18:10)
    Fraditól való távozása kapcsán:
    A saját érdekeit tekintve jó döntést hozott. Nagyszerű játékos és hálát adhatunk a sorsnak, hogy ennyi ideig élvezhettük a játékát.Az idő azonban nem áll meg és ahogy el kellett búcsúznunk Flóritól, Nyíltól vagy Gerzsontól, ugyanúgy egyszer tőle is el kellett válnunk. Remélem megtalálja még a játék örömét Pakson és remélem, hogy ezt nem ellenünk bizonyítja majd. Szimpatikus ember, nagyszívű harcos, igazi megfékezhetetlen őserő volt ő nálunk, akit minden szurkoló csak kívánhat a csapatának. Számomra örökké Fradista maradsz, sodorjon bármerre is az élet. Köszönjük a sok szép pillanatot, gólörömöt, ünneplést, amit adtál nekünk ! Bármikor visszavárunk a klubhoz !

    Drága BödeDani (így, egyben, ahogy VargaZolit hívtuk.--) köszönjük az őszinteségedet, a játékodat, a Fradi szívedet!!!
    Megkönnyezzük sokan a búcsúdat. Egy (nem) kis darab (100 kiló bmeg) kiszakadt a Fradiból... Ölellek, Te nekünk ÖRÖKKÉ FRADISTA maradsz!!!!

    még egy dolog jutott eszembe: mikor idejött, hetekig-hónapokig szajkózta a sok "szakértő", h Dani nem csatár...lásd: bognár pl.
    hogy a védelem előtt kell játszatni, de ő nem csatár, hibás döntés ott játszatni
    hát ez nem jött besmiley

    Dani nem akart fél órákat játszani, én ezt meg tudom érteni. Valószínűleg ez nem pénzkérdés volt.

    amikor már eldőlt a bajnokság,akkor sem játszott csak csereként Dani, majd a bl-ben játszatja Rebrov mi? Dani sem hülye. minek maradna? ott kezdi meg a felkészülést.

    Ő személyesíti meg a magyar labdarúgásban azt a bizonyos mesebeli, jószívű óriást. Sok sikert neki! Hiányozni fog.

    Igazából nem akarok Rebrov ellen bármit is mondani. Tényleg lett egy "pofája" a csapatnak, mióta itt van. Csak az a költői kérdés fogalmazódott meg bennem. Ha képes volt egy alig 8 hónapja itt játszó Petriak után repülni Ukrajnába, akkor mennyi erőfeszítést vitt bele egy hét esztendőt át bizonyító ikon megtartásába?

    Hogy őszintén elmondta, hogy milyen szerepet szán neki.

    Leírták egy csomószor, szerkesztők is, hogy a Fradi MARASZTALTA Danit! Ő viszont 90 perceket akart játszani, így békében elváltak a felek, DANI DÖNTÖTT! Nem a klub, vagy Rebrov.

    Korszakos egyeniseg, ikon, legenda, aminek kierdemlesehez nem eleg sokat itt lenni es sok golt loni. Embernek is kell lenni, maradni kozben. Az o alakja, szemelyisege testesiti meg mindazt, amibol a Fradizmus gyokerei taplalkoznak. A nep gyermeke a nep csapataban.

    Böde Danik hozzák közelebb a csapatot a szurkolókhoz.
    Emberi mivoltukkal.
    Neki, nekik köszönhető, hogy szerethető is egy csapat, nem csak jó.

    Köszönök mindent Dani. Az utóbbi 10 év legnagyobb ikonja voltál és leszel, kedvenc, vezér, kapitány.

    Gyerekkorom kedvence Lipcsei volt. Fiatal éveimé Gera, felnőtt családos éveimé Dani.

    Most még nem tudom, ki lép majd a helyére, de egyszer jött egy fiú Kazincbarcikáról, egy másik Pécsről, legutoljára egy Madocsáról, hiszem és remélem, hogy lesz még ilyen a közeljövőben akiért ennyire tudok majd lelkesedni.

    Mindent bele Dani!

    Én egyetértek Dani érvelésével és döntésével. Akkor tették lapátra, amikor mégmagasan a legjobb csatár volt, aki rúgta a gólokat, és főleg FRADI SZÍVE volt Most még kelendőmásfelé is, de ha 2-3 év múlva kell így döntenie, nem biztos., hogy NB-1-be befért volna.A távozása űrt hagy maga után, és hogy így történt, nagyban a Vezetőség hibája, sőt bűne.

    Köszönöm szépen Dani, hogy a lelátón részese lehettem annak a sok szép emléknek, amit Te okoztál, ezekre mindig mosolyogva fogok visszaemlékezni, főleg a dozsának vágott dupládat.... Nálam ott lettél végérvényesen legenda. Kívánom hogy a Paksban is hozd ezt a formát, és ha ellenünk visszatérsz a Groupamába, és gólt is szerzel, abban biztos vagyok, hogy én állva foglak megtapsolni. További sok sikert és boldogságot kívánok Neked 100 kilós Tank.
    Hajrá Fradi!!!

    Az egyetlen olyan jatekos az nb1-ben, akit klubszimpatiatol fuggetlenul minden szurkolo kedvel. Sajnalom, hogy eligazol, de mindenkinek jobb igy.

    Egyebkent mikor volt utoljara ilyen atigazolasi idoszak, amikor ennyi meghatarozo jatekos tavozott? Nem nagyon remlik az utobbi idobol ilyen.

    Soha nem fogom elfelejteni 2012 FTC-PÉCS 2-2, 94. perc majd a szakadó esőben jött Böde és Bummmm !!
    A dózsának rúgott gólok miatt pedig feliratkozott a halhatatlanok közé.

    Először is: hálás vagyok Daninak, minden élményért, pillanatért, gólért, a számtalan örömért, amit okozott a nálunk töltött évek alatt! Másrészről végtelen szomorú és kissé hitehagyott vagyok, mert számomra, 90 óta, amióta meccsre járok, mindig is az adta a Csapat varázsát, szellemiségét, igazi erejét, hogy sok-sok felejthetetlen egyéniség emelkedett ki a játékosaink közül. Van, aki küzdőszellemével, mentalitásával, van aki kimagasló tehetségével. Ami nekem fontos: magyarként. Nem látom, ki léphetne helyükbe majd a mostani Fradiból, ki lehetne a következő Lipcsei, Gera, Dragóner, Böde. Ki az, aki fémjelezhetné a következő remélhetőleg sikeres időszakot. Ahogy írta itt valaki, morajlás követi a megjelenését a pályán. Kell ilyen.

    Bár én is azon a véleményen voltam, hogy ideje, hogy Dani már csak kiegészítő szerepet kapjon, mert úgy érzem a csapat megint szintet lépett, de attól függetlenül megható ez a pillanat. Köszönünk neked mindent és kívánom, hogy sok borsot törj a riválisaink orra alá!

    Dani nekem mindig népmesei hős volt és az is marad. Sokan tanulhatnák tőle az egyszerűséget , becsületességet. Így is lebet távozni.
    Dani, kìvánom, hogy még évekig rúgd a gólokat ( ha nem is nekünk)
    és legyél boldog a családoddal!. Minden jót a mi Böde Daninknak!!!

    Köszönünk mindent! Egy ikon távozik, egy jó értelemben vett vidéki "parasztgyerek" aki megmaradt annak aki volt. Ez az őszinteség az egyik tulajdonsága ami miatt mindenki imádta.
    Ha Böde Dani jött, akkor jött, lehetett rajta 2 védő is lepattogtak róla, elvégre 100 Kg b*meg.
    Nálunk mindig itthon leszel, és bár tudom hogy nem lehet összehasonlítani nálam az ikonikus játékosok sora így folytatódik:
    Albert, Nyilasi, Lipcsei, Gera, BÖDE.

    Volt szerencsém vele nézni a BL döntőt, elképesztően tiszta, egyenes embert ismerhettem meg közelebbről. Szenvedve mondta ki, hogy 32-33 évesen ő még játszani akar és nem a pénzt számolni(ugye Iván...). Még jobban megszerettem...
    Köszönjük szépen, Dani!! Várom a Paks elleni hazainkat

    Hát, egy korszak lezárult, de ez az élet rendje. Nagyon sok felejthetetlen pillanatot őrzök meg Danival kapcsolatban, sose felejtem mit tett a klubbért. Egy igazi legenda! De azt kell mondjam, mindkét fél szempontjából jó döntés született. Daninak méltatlan lenne 20 percekért a padon ücsörögni, de nálunk már nem 90 perces játékos, Pakson igen. Másrészt ideje volt, hogy a klub is továbblép, és talán így nyugodtabb lesz az öltöző is, kicsit nekem belerondított az összképbe ami pár hónapja történt és zajlott azóta is, lehet rosszul látom, de Dani a Fradi fölé nőtt. Mi szurkolók is hibásak vagyunk, mert az egekig emeltük, de a Fradinál senki se lehet nagyobb, fontosabb. Plusz tartok előre is (látva a Doll esetet) attól, hogy lesznek akik 1-1 kudarc után (mert lesznek) Danit emlegetik majd és ebből lesz konfliktus. Nehéz lesz Danit paksi mezben ellenünk látni játszani, remélem 1-2 gólt lő is, de ha csak már sokkal vezetünk, hogy megünnepelhessük még egyszer.
    KÖSZÖNÜNK MINDENT DANI!

    Hihetetlenül intelligens, hogy nem szólt be Rebrovnak. Hiszen 100%- ban neki "köszönhető", hogy elmegy. Sok sikert, Dani! Köszönök mindent!

    Szerintem egyébként nem peremember, akinek az a feladata, hogy minden meccsen 20-30 perc alatt szedje szét az ellenfelet. Ez a taktikánk. Szigony tudna játszani 90 percet, de minek, ha van a padon minőség? Daninak ez nem volt elég, reméljük a Paksban megtalálja a számítását.

    Megértem. Játszani szeretne, még annak árán is, hogy itt hagyja a népszerűséget, a sokkal több pénzt (harmadát fogja kb keresni a paksiaknál a hírek szerint). Megértem, mert szeretne újra válogatott lenni és tudja, hogy ez 15-20 percekből nem fog működni.

    Kb. úgy érzem magam, mint amikor Zsibinek kellett távoznia az Üllői útról az MTK-hoz, egy darab a szívemmel együtt távozott... De nagy szeretettel fogadtuk, amikor visszatért s így lesz ez Danival is, ebben biztos vagyok!

    Köszönjük a Pécs, Újpest, Feröer elleni duplákat, az erő ébredését, a beszólásokat, és a megannyi "jöveteledet".
    Böde Dani! Böde Dani!

    Ha már így történt, s ha szorul is torkom, egy dolog megnyugtat. Sokakkal ellentétben Dani emelt fővel, sokunk kedvenceként távozik Clubunktól. Érződik minden mondatán, a kis bohókás huncut ábrázatán, hogy szeretett nálunk lenni, szerette a légkört ami övezte Őt. És még valami, amit nem szabad elfelejteni: Clubunk megtehette volna, hogy nem is kevés pénzt kapjon Daniért. Nem tette. Kívánsága szerinti egyetlen csapatába elengedte ingyen, csak hogy Neki is könnyebb legyen. Fejet hajtok a Clubvezetés előtt is. Nemes, szép cselekedet, Dani és a Club részéről is. Közben meg majdnem zokogok...

    Koszonunk mindent Dani - nekem a a mezitlabas golja lesz az orok emlek

    https://ulloi129.hu/2019/06/06/bode-dani-bucsuzik/#more-180522
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2014.05.05, 13:25
    Dani csak engem húzott fel, hogy baszott passzolni ziccerben?


    Amikor formában volt, akkor is ezt csinálta, pedig 10-ből 8-szor leoszthatná a lasztit nála jobb helyzetben lévőnek.


    lehajtott fejjel megy elore, fel sem nez csak belebikaz egyet (igy hagyta ki a Loki elleni orult nagy zicceret is - lehajtott fejjel belelott egy nagyot, ami igy nem mehet mashova, csak kozepre. ez az egy jelenet is megmutatta, hogy nem csatar, ha ott mondjuk egy szar Volas vagy akar Tuijp lett volna, az megnezi, hol van hely, es elpasszolja. nem erobol, hanem pontosan, 11 meterrol ugysincs eselye a kapusnak egy jol helyezett lovessel szemben).

    a masik vesszoparipam, hogy konyorgom, legalabb egyszer csinalna meg egy lovocselt, hogy ne legyen ennyire konnyu levedekezni. lehajtja a fejet, rakeszul, mar repul is ele a vedo, mert tudja, hogy loves lesz. 10-bol kilencszer blokkoljak is.

    http://ulloi129.hu/2014/05/05/igy-teljesitettunk-kovesd-ellen/
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2014.04.26, 09:44
    Mabi: Böde.

    Nekem korábban sem volt kedvencem, mert egyszerűen nem tud futballozni. Az ő játéka annyiból áll, hogy kihasználja a testi erejét, megindul tényleg mint egy tank (mellesleg a kezét is használja ilyenkor rendesen), aztán vagy lesz valami vagy nem. Ja és jól fejel. Viszont labdát kezelni, passzolni nem tud, ezért az összjátékban hasznavehetetlen.

    Na de tavaly, és hellyel-közzel ősszel legalább lőtte a gólokat, ezért a kritika nem fogta annyira. Viszont ősszel látványosan duzzogott, kedvetlenül játszott sok meccsen, alibizett (hogy ez most Tuijp fizetése miatt volt-e vagy sem, azt nem tudjuk, de nem is lényeges). Elkövette azt a hibát, hogy azt gondolta: én 17 gólt lőttem tavaly, megtehetem.

    Csak azt nem tudta, hogy a közönség nem úgy működik, hogy tavalyi érdemeire tekintettel idén azt csinál, amit akar. Még Lipcseit is kurvaanyázták sokan pályafutása utolsó 20-30 meccsén, mert nem tudott már olyan teljesítményt nyújtani, mint előtte 600-on, pedig ugye. Szóval leeresztett, most már nagyjából mindenkinek tele a puttonya vele, a gólszerzés sem megy, önbizalma sincs, és most már a kezdőből is kikerült. Szerintem innen nagyon nehéz lesz visszakapaszkodnia, vsz nem is fog sikerülni. Elbaszta, hibázott. Itt nem lehet hisztizni, nem lehet 60-70%-on pörögni, mert azt senkinek nem nézzük el.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2014.03.16, 21:38
    Nem tudom mi lesz Bödével, talán érdemesebb lenne visszavinni a középpályára, mert ilyen gyatra helyzetkihasználással nem lehet centert játszani.


    Böde a középpályához kurvára lelassult. kap egy átadást és méterekre pattan róla a bogyó, meghúzni nem tudja stb. jelenleg tök alkalmatlan az összjátékra.


    Bödét ültessük már le a padra könyörgöm! Nem mondom hogy csak rajta mennek el a meccsek, de kihagyott tizi, 2 ziccer fejes, most meg a kapusba lövi 5 méterről. F@sza gyerek meg minden, de most jót tenne neki egy kis pihi! 9 pont helyett 2 :S


    Nevetséges ez, hogy Böde korábbi meccseit is a fejére olvassák most sokan. Most egyáltalán nem volt rossz szerintem.
    És ő nem csak gólszerzőként jó. Amíg bent volt több helye volt a többieknek is. Ugrai vagy Diallo semmit nem csinált, Daniban benne van a gól. Ahogy a hullámvölgy is, mint minden csatárban. Persze ki lehet csinálni. Magunkat szívathatjuk.


    Mikor jövünk már végre rá hogy DANI nem csatár! Úgy fordul mint a csuklós busz, ő rombolni jó meg átlőni !


    a csapat 85% nál senki sem tud váratlant húzni.helyzetet tudunk kialakítani de 1-1 eket a kapus ellen iszonyat keveset és ez baj mert így csak a véletlenek maradnak hogy pont jó helyre pattan e a labda vagy arra bízhatjuk magunkat hogy a "csatárok?" váratlant húzzanak de Böde a tank kb azon a szinten is van jelenleg mint egy tanknak erős hajt megy de nem ér sokat a testi erejéből adódóan szabálytalankodik lehetne ezt még folytatni de azt hiszem ez a lényeg.

    http://ulloi129.hu/2014/03/16/itt-az-osszefoglalo-34/
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2014.02.15, 21:58
    Én azt nem értem, hogy miért van az, hogy Böde alapozások után az első 4-5 fordulóban gólképtelen. Utána viszont beindul. Ez volt mikor hozzánk igazolt, ez volt tavaly télen, és most nyáron is a szezon elején. És most se élete formájában van.

    http://ulloi129.hu/2014/02/15/itt-az-osszefoglalo-31/
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2013.05.20, 11:03 (szerk.: 2019.06.06, 17:46)
    Bödedani - A példakép