magyarfutball.hu

Luxembourg - Hungary 2 : 2 20:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
 1. 0 : 1 (1)
 2. 0 : 2 (1)
 3. 0 : 3 (1)
barátságos mérkőzés
975. official national team match
ground : Luxembourg, Stade de Luxembourg
referee : Lardot Jonathan (Belgium)
attendance:
 1. mlsz.hu: -
 2. flf.lu: 3.571
 3. nso.hu: 3.571

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.11.17, 21:11
  Marco Rossi szövetségi kapitány megtartotta első edzését az eredetileg kihirdetett kerethez képest jócskán módosult összetételű a férfi A-válogatott keretének. A jelenleg keretben lévő játékosok közül mindenki egészséges.

  A férfi A-válogatott keretének tagjai hétfő délben gyülekeztek Telkiben. A délután 5 órakor kezdődő edzésig Sallai Roland kivételével minden kerettag megérkezett, bár Vécsei Bálint az egészségügyi stáb vizsgálata után távozott is, mivel sérülése nem a várt ütemben gyógyul. A múlt héten kihirdetett keretből kimaradt sérülés miatt Nego Loic, Kleinheisler László és Bolla Bendegúz is. Helyükre Schön Szabolcs illetve az először kerettag ifj. Dárdai Pál és Csongvai Áron érkezett.

  2022.11.14
  https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/megtartotta-elso-edzeset-az-idei-utolso-merkozeseire-keszulo-ferfi-a-valogatott
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2022.11.17, 21:10
  Kalmár Zsolt, Nagy Zsolt és Sallai Roland is felépült sérülése után és visszatérhet a luxemburgiak és a görögök ellen készülő válogatottba, melynek keretébe meghívót kapott a fiatal Németh András is. A Görögország elleni mérkőzésre november 18-án Dzsudzsák Balázs is csatlakozik a kerethez, hiszen ez lesz a korábbi csapatkapitány utolsó mérkőzése a nemzeti csapatban.

  A válogatott keretébe három, a közelmúltban sérülés miatt hiányzó játékos is visszatér. Közülük Kalmár Zsolt az, aki a legrégebben volt legutoljára kerettag, ő 2021 márciusában, az Andorra elleni mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést.

  A Nemzetek Ligája-sorozatban két gólt is szerző Nagy Zsolt immáron hetek óta teljesen egészséges és a júniusban szintén kétgólos Sallai Roland is több meccsen pályára lépett már klubcsapatában, igaz az arcvédő maszkját továbbra is viselnie kell a mérkőzéseken és az edzéseken. A Belgiumban légióskodó 20 éves támadó, Németh András pedig most először készülhet a férfi A-válogatott keretével.

  – Nagyon örülök az eddig sérült játékosok visszatérésének, hiszen mindhárman már a válogatott alapembereinek számítanak. Szalai Ádám visszavonulása komoly feladat elé állít minket, ahogy ezt már korábban is elmondtam, ugyanakkor ez most tökéletes pillanat arra, hogy Németh Andrásnak lehetőséget adjunk arra, hogy megmutassa készen áll-e már a felnőtt nemzetközi futballra is. A lehetőség adott számára és bízunk benne, hogy élni is fog vele – mondta Marco Rossi szövetségi kapitány.

  2022.11.08
  https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/masfel-ev-utan-visszater-a-valogatottba-kalmar-zsolt
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2022.09.01, 21:11
  A vb-rajt napján zárja az évet a férfi A-válogatott

  A válogatott idei utolsó hazai mérkőzését Görögország ellen játssza november 20-án, a Puskás Arénában. Három nappal korábban Luxemburgban lép pályára Marco Rossi együttese felkészülési mérkőzésen.

  A magyar válogatott a Nemzetek Ligája "C" ligájában szereplő együttesek ellen zárja a 2022-es évet. Első ellenfelünk, Luxemburg jelenleg Törökország mögött a második helyen áll csoportjában, megelőzve a Feröer-szigeteket és Litvániát. A luxemburgi válogatottból több labdarúgó is a Bundesligában játszik, de a Szpartak Moszkvában és a holland bajnokságban is szerepel játékos a keretből.

  Legutóbb 2017. november 9-én játszottunk Luxemburg ellen. Az akkori, szintén idegenbeli mérkőzésről nincsenek jó emlékeink: 2-1-es vereséget szenvedtünk, gólunkat Nikolics Nemanja szerezte. Az akkori csapatból, melyet megbízott szakvezetőként Szélesi Zoltán irányított, ma már csak Nagy Ádám és Sallai Roland tagja a válogatott keretének. A luxemburgi válogatott szövetségi kapitánya, Luc Holtz viszont már 2010 augusztusa óta irányítja november 17-i ellenfelünket. A november 17-i találkozó lesz a tizenkettedik mérkőzésünk Luxemburg ellen, és a legutóbbi összecsapás kivételével mindig győztünk.

  – Minden évben kevés időt tud együtt tölteni a csapat, mivel roppant sűrű a klubcsapatok programja itthon és külföldön egyaránt, ezért minden egyes együtt töltött plusz nap kiemelt jelentőséggel bír. Ebből a szempontból is fontos lesz a novemberi összetartás, illetve kitűnő lehetőséget nyújt arra is, hogy lehetőséget adjunk azoknak a fiataloknak, akik egy ideje már kopogtatnak a férfi A-válogatott ajtaján, és amennyiben továbbra is megfelelően dolgoznak és teljesítenek, hamarosan rendszeres kerettagok lehetnek. Szeretnénk lemérni, hogy mire képesek, és hol tartanak nemzetközi szinten a felnőtt válogatottak mezőnyében – mondta az mlsz.hu-nak Marco Rossi.

  https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/a-vb-rajt-napjan-zarja-az-evet-a-ferfi-a-valogatott