magyarfutball.hu

Hungary - Greece 2 : 1 20:15

   
   
Upload your own photos! »
 1. Magyarország - Görögország 2022
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 2.67 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
 1. 2 : 1 (4)
 2. 1 : 1 (2)
barátságos mérkőzés
976. official national team match
referee : Chiffi Daniele (Olaszország)
attendance:
 1. nso.hu: 50.983

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2022.11.19, 14:52 (szerk.: 2022.11.19, 14:52)
  Németh András, a Genk támadója bokasérülést szenvedett a Luxemburg elleni mérkőzésen, így pénteken este elhagyta a telki edzőtábort.

  https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1593675875672801280
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2022.10.19, 19:10
  Férfi A-válogatottunk november 20-án, vasárnap 20.15-kor lép pályára utolsó idei mérkőzésén, a görögök elleni felkészülési találkozón a Puskás Arénában. A mérkőzésre szóló jegyek péntektől vásárolhatók meg a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

  Marco Rossi csapatára még két felkészülési mérkőzés vár idén: november 17-én Luxemburgban lép pályára, majd három nappal később, 20-án (20:15 órakor) a görögöket fogadja a Puskás Arénában. A budapesti mérkőzésre október 21-én, pénteken 10.00 órakor kezdődik a jegyárusítás, első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a belépőiket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

  Az SZK-tagsággal nem rendelkezők október 24-én 10.00 órától vásárolhatnak jegyeket (amennyiben maradnak belépők az SZK-elővásárlás után). A jegyeket a készlet erejéig vagy a mérkőzés napjáig lehet megvásárolni.

  A belépők elhelyezkedéstől függően 3-12 ezer forintba kerülnek, a Szurkolói Klub tagjai 20%-os kedvezményt kapnak ebből az árból.

  https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2022.09.01, 21:11
  A vb-rajt napján zárja az évet a férfi A-válogatott

  A válogatott idei utolsó hazai mérkőzését Görögország ellen játssza november 20-án, a Puskás Arénában. Három nappal korábban Luxemburgban lép pályára Marco Rossi együttese felkészülési mérkőzésen.

  A görögökkel utoljára négy évvel ezelőtt mérkőztünk meg, a Nemzetek Ligája első kiírásában, a "C" ligában ők voltak az egyik csoportellenfeleink. Akkor már Marco Rossi irányította a válogatottat, amely 2018. szeptember 11-én, hazai pályán Sallai Roland és Kleinheisler László góljaival 2-1-re győzött, október 12-én pedig 1-0-ra alulmaradt Görögországban. A vereség ellenére Marco Rossi sokáig utóbbi mérkőzést tartotta az általa irányított csapat legjobb meccsének. Érdekesség, hogy a görögökkel a 2008-as és a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőiben is azonos csoportba sorsolták a magyar válogatottat.

  A görögök jelenleg a Nemzetek Ligája "C" ligájában szerepelnek, két mérkőzéssel a csoportkör vége előtt 6 pontos előnnyel vezetik a négyest, amelyben Koszovó, Észak-Írország és Ciprus található még. Játékosaik többségében az angol, a német, a holland, a török és a görög bajnokságban játszanak. Görögország ellen eddig 21 alkalommal léptünk pályára, ebből öt alkalommal nyertünk, hatszor játszottunk döntetlent és tíz alkalommal kaptunk ki.

  – Minden évben kevés időt tud együtt tölteni a csapat, mivel roppant sűrű a klubcsapatok programja itthon és külföldön egyaránt, ezért minden egyes együtt töltött plusz nap kiemelt jelentőséggel bír. Ebből a szempontból is fontos lesz a novemberi összetartás, illetve kitűnő lehetőséget nyújt arra is, hogy lehetőséget adjunk azoknak a fiataloknak, akik egy ideje már kopogtatnak a férfi A-válogatott ajtaján, és amennyiben továbbra is megfelelően dolgoznak és teljesítenek, hamarosan rendszeres kerettagok lehetnek. Szeretnénk lemérni, hogy mire képesek, és hol tartanak nemzetközi szinten a felnőtt válogatottak mezőnyében – mondta az mlsz.hu-nak Marco Rossi.

  A november 20-i találkozó egybeesik a 2022-es FIFA világbajnokság első napjával. Azért lehet felkészülési mérkőzéseket rendezni a világbajnokság nyitómérkőzésének napján, mert a FIFA utólag hozta egy nappal előbbre a vb első mérkőzését.

  A novemberi felkészülési mérkőzésekre történő jegyértékesítés a szokásoknak megfelelően nagyjából egy hónappal a mérkőzések előtt veszi kezdetét, a Szurkolói Klub tagjainak ezúttal is kedvezményes elővásárlási lehetőségük lesz. A Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon lehet belépni. A jegyértékesítés pontos kezdetéről az mlsz.hu honlapon és a szövetség közösségi médiafelületein adunk tájékoztatást.

  https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/a-vb-rajt-napjan-zarja-az-evet-a-ferfi-a-valogatott