magyarfutball.hu

fénykép helye
nationality
Magyarország

Dél-afrikai Köztársaság

age
21 years
poszt
csatár
related websites

játékos

pályafutás
KRC Genk
2018. november - 2023. január 27
Hamburger SV
2023. január 27 -
eredmények / elismerések
?
fénykép helye

KRC Genk, 2018-2023

...

Hamburger SV, 2023-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.11.23, 15:23
    Felnőne ő a felnőtt válogatotthoz. Sajnos a sors közbeszólt.
    1. Ha a Genknél marad, fix kezdő lenne... Onuacho és Samatta is távozott... 2. A Hamburgnál nem lesz változás, ameddig nem merik meglépni a vezetőedző leváltását. Tim Walter szerelmes Glatzelbe, aki egész pofás kis csatár, de hasonló a schalkei Terrodéhez: a Bundás 2-ben gólkirály a Bundásban alig szerez gólt, erős neki. Támogattam, hogy maradjon Németh így is h nem jutottak fel, mert reméltem, hogy Glatzelt viszik, de nem így történt.
    3. Glatzelt mindig 90 percekig játszatja a "mester"... az istenért sem hozná le soha, mint egy szupersztárt. 13 idei meccsből 3 szor nem játszotta végig, az egyiknél 29. percben sérülés miatt ment le. Waltert el kellene zavarni, tavaly az első helyről összehozta az osztályozót. Egy Darmstadt és Heideinheim betudta előzni.

    Egyelőre még súlytalan, de igen, van benne potenciál. Sokkal agresszívebnek (jó értelemben) kell lennie a pályán, a bolgárok és a montenegróiak ellen a becserélése után szinte észrevehetetlen volt.

    Én ettől a sráctól rengeteget várok, mert évek óta látszik benne egy hatalmas potenciál azonban most ez a sérülés rettenetesen rosszul jött és valóban a mostani meccseken ahogy beszállt elég láthatatlan volt. Ha ő nem fog kibontakozni akkor valóban hatalmas bajban leszünk center téren mert nincs a láthatáron még egy ilyen fiatal tehetséges magyar center. Véleményem szerint is a Hamburg jó hely a fejlődésre, meg kell harcolni azért hogy kapjon több lehetőséget és akkor fognak jönni a gólok és az eredmények. Ha feljut a Hamburg még több lehetőséget fog kapni azinban neki most tavasszal kellenének a játékpercek. Viszont véleményem szerint Varga mögött neki indokoltabb a helye az EB keretben mint Ádámnak hiszen a Bundesliga2 edzésmunkája és azok a játékpercek többet érnek mint a koreai bajnokságban való rotálás

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2990323
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.02.19, 20:55
    Hamburgba való szerződése kapcsán:
    Kiváló döntés. A Hamburg egy nagyon komoly klub, óriási szurkolótáborral, gyönyörű stadionnal. Most még Bundás 2-es, de a csapattal együtt fejlődve nagyon szép évek állhatnak előttük. Hajrá!

    Nem értem a Genket. Ott volt a jó korban lévő Onuachu akiért szép pénzt legombolhattak volna. Helyette pedig Németh hasonló számokat hozhatott volna. Erre a fiatalt adják el akit pár év múlva milliókért lehetne. Ha a nigériai távozott volna András is hosszabbít simán. Persze Németh jól járhat ezzel a váltással, de ez a fél év lesz a vízválasztó. Ha bizonyít az edzőnek akkor remélhetőleg Bundesliga1. Ha pedig így lesz akkor összeállhat a Szoboszlai-Németh-Sallai támadósorunk.

    Kalmárnál jobb az alap,aki anno az Etóból ment a B2 Lipcsébe ami akkor jóval erősebb volt ennél a Hamburgnál,és azért játszogatott.Németh sokkal több szerepet fog kapni,és könnyebben megragadhat,de azért nem lesz könnyű,ha nem lesz jó és feljutnak,akkor igazolnak egy jobb csatárt helyette.

    Glatzel az első számú csatáruk és minden meccset végigjátszik, a számai is jók szóval nehéz lesz kiszorítani és az is biztos, hogy Németh “csak” csere lesz. Erre a “csak”-ra annyit mondok, hogy 20 évesen bundes2 élcsapatában csereként is hatalmas fejlődési potenciál van. Viszont kicsit a dolgok mögé látva és kicsit hosszabb távra elnézve még az is felvethető, hogy a Hamburg Némethtel előre gondolkodott és már az élvonalra tervez. Megnézzük a tabellát, akkor a feljutás már szinte garantálható, ott van 3-4 klubb ami feljutás esélyes, ebből kettő azonnal feljut, egynek meg osztályozózni kell, egy rém gyenge Hertha vagy Schalkével akiket simán meg lehet verni. Szóval Némethtel lehet úgy gondolkodnak, hogy már most megvették a Bundesliga csapatuk második számú csatárát, lesz féléve felvenni a ritmust, beleszokni a közegbe és majd nyár végén, amikor indul a Bundesliga ott lesz készen felépítve egy bármikor bevethető fiatal második számú csatár. Logikus teljesen, logikusabb, minthogy nyáron vegyenek valakit akit nem lesz idő beépíteni és akivel lehet mellényúlnak. Ha meg Némethtel nyúlnak mellé akkor nyáron bármikor vehetnek másik centert még

    Luxemburg ellen egyáltalán nem véletlen gólja volt, arra a labdára tökéletesen érkezni kellett és úgy belérni hogy ne felé vagy mellé bikázza lendületből méterekkel. Utánpótlás válogatottakban meg a statisztikája: U21-ben 11 meccsen 8 gól; U18-ban 5 meccsen 2 gól; U17-ben 16 meccsen 5 gól; U16-ban 6 meccsen 3 gól.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2936713
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.10.11, 12:40
    Háááát..., én már többször láttam játszani, sajnos, semmit nem mutatott. Hogy tegnap lőtt 2 gólt? Az elsőnél egy centerezésbe betette a lábát, onnan szerencsésen bepattant (azt senki sem gondolhatja, hogy szándékosan oda a bal sarokba irányította, hiszen épp hogy csak beleért) a másodiknál meg az égből eléje pottyant a labda. Egyik gólját sem ő harcolta ki, nem úgy mint az a lengyel játékos aki csapata második gólját lőtte. Na, az egy vérbeli csatárteljesítmény volt.Ő jó helyen volt, ennyi. Igaz, ez sem semmi. Viszont egyetlen egy párharcot sem nyert meg, szabadrúgást nem harcolt ki, veszélytelen volt. Valahogy mindig úgy helyezkedik, hogy ne ő érje el a labdát. Egy veszélytelen középcsatár contradictio in adjecto(ellentmondás a jelzőben), mondja a latin. Egy center életveszélyes, azaz gólveszélyes kell legyen, lásd Lewandowski, Kane vagy Haaland. Továbbá: nem robbanékony, nem gyors. Erős, jó felépítésű, de labdajátéka gyenge.Egy cselt sem láttam tőle, egy betörést sem a 16-oson belülre. Aki szerintem lehetne a válogatott centere, az Géresi, de nem tudni, mi van vele, milyen az egészségi állapota, miért nem játszik a Puskásban. Némethre szerintem, ugyanaz a focisors vár rá, mint Mervóra, Bajnerre. De, természetesen, sok sikert kívánok neki. Valaki tudja, Gera miért nem válogatta be Mezeit(a legtechnikásabb középpályásunkat), illetve mondja valaki már meg neki, hogy a Vasasban ott van egy gyors középhátvéd, Iyinbor, azt hívja be, mert amit a Varjú, Csóka, Mócsi trió tegnap produkált, az kétségbeejtő. Iyinbor-Nagy Zsombor jó 2 belső védőpár lehetne. Továbbá: miért játszott Gera 5 hátvéddel, mikor a lengyelek csak 2 csatárral támadtak, és miért nem hozott be még egy középpályást, mert az a sor semmit nem tudott a játékban felépíteni?

    Németh pillanatnyilag egyértelműen a leginkább ígéretes center a felhozatalban aki később Szalai helyére léphet. Rossi tegnap is elmondta Szalaival kapcsolatban amit egyébként sokan és hosszú ideje hangoztatunk. Sajnos nagyon sokak fejében totális fogalmatlanság van egyrészt Szalai másrészt a magyar válogatott képességeit illetően és azon a szinten mozognak hogy miért nem rakják be előre az XYZ csatárt aki az embéeggyben meg akárhol lövi a gólokat. Mintha nem láttuk volna már n+1 alkalommal hogy az ilyenek aztán nemzetközi szinten hogy tűnnek el a védők között mintha ott sem lennének, többek között azért mert a mögöttük lévő középpályások, szárnyvédők számára egy letámadó ellenfél ellen esetenként a labdakihozatal is gondot okoz.

    nem érzed, hogy ez elég gáz? Van egy srác aki 2 évvel fiatalabbként 2 gólt meg egy kapufát rúg és még a fikázást kapja.. Szánalom.
    Amúgy teljesen tudatos volt az első gól, ezek szerint kb. csak te nem láttad. Olyan finoman tette bele a lábát ahogy nem lehet tanítani, csak jön valakinek érzésből. A kapufáját (amit ezek szerint szintén nem is vettél észre) ugyanúgy tudatosan rúgta vissza ahhoz a sarokhoz. Ha ezeket nem látod a pályán akkor nem is szabadna okoskodni. Ez a srác egy dolgot tud, gólt lőni. És értelmes, ráadásul a legjobb helyen van a Genknél. Barátkozz meg vele, hogy a felnőtt válogatott centere lesz.

    Nagyon nagy tehetség ez a srác, hosszú ideje követem a fejlődését. Idén is nagyon erős, 5 meccsen 5 gól a Genk U21-ben, pedig most egy kicsit visszavontabban játszik ott. Tavaly is kábé meccs/gól, és a gólpasszokat is szórja.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2853989
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.10, 12:04
    A belga élvonalbeli Genk labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy profi szerződést kötött Németh Andrással, a 16. életévét november 9-én betöltő magyar csatárával.

    A klubhonlap beszámolója szerint Németh Andrásnak több külföldi megkeresése is volt, ezért nagyon örülnek neki, hogy a többszörös magyar utánpótlás-válogatott labdarúgó elfogadta a Genk ajánlatát.
    A 2018-as Puskás-Suzuki-kupán gólkirályi címet szerző csatár a Vasasnál nevelkedett, majd Belgiumban a Hasselt együttesét is erősítette, mielőtt (2016 nyarán) csatlakozott a Genk akadémiájához.

    2018.11.10
    http://www.nemzetisport.hu/legiosok/belgium-profi-szerzodest-kotottek-a-16-eves-magyar-csatarral-2668351