magyarfutball.hu

2021.09.16, Márkus Tibor távozik Budaörsről!
A mai naptól már nem Márkus Tibor irányítja a budaörsi labdarúgócsapatot, a klub ugyanis felmentette az első csapat élén végzett munka alól a szakvezetőt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2020.09.23, Márkus Tibor lett a Budaörs vezetőedzője!
Ismerős arc a budaörsi kispadon, Márkus Tibor veszi át az irányítást csapatunk élén.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.01.15, Tovább erősítenek Soroksáron
Lisztes Krisztián, Márkus Tibor, Tarczy Pál, Lannert Bence és Bölcsföldi Viktor is az érkezők között.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.12.17, Hullám után Márkus is az SZTK-Erima együttesébe igazolt
Mint ahogy arról már beszámoltunk, az SZTK-Erima leigazolt Hullám Attilát, az NB III-as labdarúgó-bajnokság Duna-csoportjában szereplő Biatorbágyi SE játékosát. A futsalarena.hu hírei szerint Hullám után Márkus Tibor is eligazolt a biatorbágyi csapattól és a szigetszentmiklósi gárdában folytatja a pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.08.06, Rutinos “sztárokat” igazolt a Biatorbágy
Egykori élvonalbeli labdarúgókkal erősítette meg keretét a Viadukt SE-Biatorbágy együttese, amely idén a Duna-csoportban fog szerepelni. A klub most az Újpest volt középpályásával, Hullám Attilával kötött szerződést, illetve a korábbi NB II-es gólkirály, Márkus Tibor is a Pest megyei csapatnál folytatja pályafutását, amely már komoly NB I-es rutinnal rendelkezik.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.11.02, Szerződést bontott a kapitány Nyíregyházán
A szpari.hu beszámolója szerint a klub hétfőn szerződést bontott négy játékosával. Bölcsföldi Viktorral, Igor Bogdanoviccsal, Kiss Zoltánnal és Márkus Tiborral közös megegyezés után döntöttek a váltás mellett.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.16, Márkus Nyíregyházára igazolt
Karakó Ferenc klubtulajdonos-ügyvezető és Banka Zsolt klubigazgató megerősítése mellett közöljük tisztelt szurkolóinkkal, hogy csapatunk az átigazolási időszak utolsó fertályában a következő erősítéseket eszközölte:

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.01.25, Márkus az Üllői úton folytatja!
Rutinos támadóval erősített együttesünk. Márkus Tibor a tavaszi idényben a Ferencvárost erősíti majd, a korábbi NB II-es gólkirály kölcsönbe érkezik csapatunkhoz Paksról.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.12.06, Elküldi rutinos labdarúgóit a Paks
Hat tapasztalt játékosától megválik a Paksi FC élvonalbeli labdarúgócsapata, így januárban Molnár Zoltán, Kriston Attila, Salamon Miklós, Márkus Tibor, Hanák Viktor és Buzás Attila sem már pályára a Tolna megyei együttes színeiben.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.07.06, Márkus Tibor szóban már megállapodott Lengyel Ferenc együttesével
A magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Paksi FC szóban megállapodott Márkus Tiborral. A hírek szerint a csatár hároméves szerződést köt majd Lengyel Ferenc vezetőedző csapatával.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.08.08, Márkus Tibor: irány Ciprus!
Dörzsölhetik a tenyerüket a ciprusi bajnokcsapat, az Apollon Limassol vezetői, hiszen olyan támadót sikerült szerződtetniük, aki az ellenfél kapuja előtt igen veszélyes. A ciprusi klub menedzserei természetesen tisztában vannak Márkus Tibor képességeivel, és kettő plusz egy éves szerződést kínáltak a 28 esztendős csatárnak, aki hétfő éjszaka el is utazott Ciprusra.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.11.06, Rajczi és Márkus is a Matthäus-keretben
A hétvégi forduló után Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Rajczi Péter és Márkus Tibor személyében két újabb játékost hívott be az Európa-bajnok görögök elleni, november 16-ai, athéni barátságos mérkőzésre készülő keretébe.

...tovább: teljes bejegyzés »