magyarfutball.hu

2013.01.15 Tovább erősítenek Soroksáron

Lisztes Krisztián, Márkus Tibor, Tarczy Pál, Lannert Bence és Bölcsföldi Viktor is az érkezők között.

Távozik az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Szigetszentmiklós együttesétől Márkus Tibor és Lannert Bence, mindketten a harmadosztályú Soroksár csapatában folytatják pályafutásukat. Lannert Bencét az FTC kölcsönjátékosaként irányították a fiókcsapatnak számító gárdához, míg a házi gólkirály Márkus végleg az NB III Alföld-csoportjának nyolcadik helyén álló alakulathoz szerződött. A Rangadó.hu megkereste a 34 éves csatárt, aki arról mesélt, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a soroksári együttestől.

– Túlságosan nem szeretném kifejteni a távozásom okait. A lényeg, hogy Soroksárról megkerestek, és egy nagyon korrekt ajánlatot kaptam – magyarázta a rutinos támadó, Márkus Tibor. – Egy olyan hosszabb távú képet festettek számomra, ami nagyon szimpatikus volt, és nem igazán tudtam nemet mondani. Úgy gondolom, hogy a nevek alapján egy jó csapat van kialakulóban. Bízom benne, hogy a bennmaradás mindenképpen meglesz, aztán a többit majd meglátjuk.

A Rangadó.hu érdeklődésére Szűcs Mihály, a Soroksár szakmai igazgatója elmondta, Lisztes Krisztián, Márkus Tibor és Lannert Bence után Bölcsföldi Viktor, valamit Tarczy Pál is náluk folytatja pályafutását. A klub ezzel befejezettnek tekinti a téli erősítéseket.

– Ez a névsor eléggé nívós. Képzett játékosok érkeztek, és akik náluk maradtak, szintén jó futballisták. Az erős mag megmaradt, az érkezőket pedig tulajdonképpen posztra igazoltunk. Nagyon fontos, hogy az új játékosaink nem az utolsó pillanatban estek be, tehát az egész felkészülést együtt tudja végigcsinálni a csapat – nyilatkozta Szűcs Mihály.