magyarfutball.hu

2009.07.16 Márkus Nyíregyházára igazolt

Karakó Ferenc klubtulajdonos-ügyvezető és Banka Zsolt klubigazgató megerősítése mellett közöljük tisztelt szurkolóinkkal, hogy csapatunk az átigazolási időszak utolsó fertályában a következő erősítéseket eszközölte:

Márkus Tibor csatár, 30 éves, Paksról kölcsönbe, opciós vételi jog mellett.
Márkus az 1998-99-es idényben már szerepelt a Nyíregyháza Spartacus színeiben. Az Őze csapatban ötször játszott a támadó. Előtte a Fradi és a Siófok labdarúgója is volt. Nyíregyházáról a III.kerületbe igazolt, szerepelt a Csepel színeiben. Fót és Szászhalombatta után Finnországba szerződött, majd visszatért Magyarországra, a Tatabányához. Ezt követően Cipruson focizott. 2007-től Pakson folytatta pályafutását, legutóbb a Fradinál szerepelt kölcsönben.
Bölcsföldi Viktor csatár, 21 éves, Szalontáról, opciós vételi jog mellett.
1988. április 10. született, 188 cm/86 kg, a játékos Székesfehérváron, a Vidi utánpótlásában kezdett, 12 évesen a Fradi utánpótláshoz került. Utánpótlás válogatott is volt a csatár. Volt Székesfehérváron és Felcsúton, legutóbb a Liberty Salonta csapatában játszott. Belgiumban az FC Brüssel tesztelte a nyáron, gólt is lőtt a próbajátékon, de végül nem egyeztek meg a belga klubbal.
Szélpál Tamás csatár, 22 éves, DVSC-től kölcsönbe, opciós vételi jog mellett.
1987. július 11-én született, 190 cm/ 81 kg, a labdarúgó Szegeden, Makón és a Tisza Volán csapataiban játszott, majd a DVTK-ban folytatta pályafutását. A játékjogát a DVSC vásárolta meg nyáron.
Pákolicz Dávid támadó középpályás, 25 éves, Győrből, kölcsönbe opciós vételi jog mellett.
1984. 09. 13-án született, 187 cm / 70 kg. A Kalocsán született labdarúgó az Integral-DAC és a Győr csapataiban focizott.
Kovács Zoltán védekező középpályás, 23 éves, Győrből, kölcsönbe opciós vételi jog mellett.
1986. 12. 16-án, 190 cm/ 85 kg. A focista utánpótlás válogatott is volt. A Honvéd, a Győr és a REAC csapataiban is játszott az élvonalban.
Böőr Zoltán támadó középpályás, Győrből érkezik, a játékossal két és féléves szerződést kötöttünk.
1978. augusztus 14-én született, 170 cm/60 kg. Huszonegyszeres válogatott, Magyarország színeiben egy gólt jegyez. Debrecenben tanulta a játékot, és ott is lett érett labdarúgó. Egy évet Törökországban töltött, majd visszatért a Lokihoz. Két évet töltött a Rába-parti csapatban.
Mint megtudtuk a labdarúgóval hosszabb ideje tárgyalásban állt a klubunk, és végül az átigazolást a játékos tegnapi súlyos sérülése sem gátolta meg. A klubvezetés arra számít, hogy a rutinos középpályás a sérüléséből felgyógyulva a csapatunk sikeres szereplését szolgálhatja.