magyarfutball.hu

2008.12.06 Elküldi rutinos labdarúgóit a Paks

Hat tapasztalt játékosától megválik a Paksi FC élvonalbeli labdarúgócsapata, így januárban Molnár Zoltán, Kriston Attila, Salamon Miklós, Márkus Tibor, Hanák Viktor és Buzás Attila sem már pályára a Tolna megyei együttes színeiben.

"A játékoskeretünkben komoly változások lesznek. Kriston Attilával szerződést bontunk. Molnár Zoltánnak december végén lejár a szerződése, de nem hosszabbítunk vele, így ő is elhagy bennünket. Rajtuk kívül szabad listára kerül Márkus Tibor, Salamon Miklós, valamint Hanák Viktor. Buzás Attila is kikerül az NB I-es keretből, de valószínűleg az NB III-ban még játszani fog. Vele még egyeztetünk, mivel szeretnénk megtalálni a helyét a labdarúgó szakosztálynál. A következő héten Pokorni Péter Hollandiába utazik, ahol próbajátékon vesz részt, ő is távozni fog a klubtól" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Haraszti Zsolt.

A klub ügyvezetője elmondta, a távozókkal egyrészt elégedetlen volt a vezetés, másrészt szűkíteni akarták a játékoskeretet.

A Paks eddig Csernyánszki Norbertet igazolta le, a rutinos kapus a Debrecentől érkezett, de a hírek szerint az egykori újpesti, jelenleg Szekszárdon játszó Vituska Istvánt is teszteli a csapat.