magyarfutball.hu

2022.07.11, Koman Vladimir visszatért Diósgyőrbe!
Koman Vladimir személyében a diósgyőri futballközeget már jól ismerő, rutinos, 36-szoros válogatott labdarúgó tért vissza a Bükk lábához, aki ráadásul korábban a DVTK csapatkapitánya is volt. Isten hozott újra Diósgyőrben, Voli!

...tovább: teljes bejegyzés »

2021.09.04, Koman Vladimir Indiába igazol!
Egy év után ismét csapatot váltott a korábban a magyar válogatottban is szereplő labdarúgó, Vladimir Koman. A 32 esztendős középpályást szombaton jelentette be új klubja, az Indiai Szuperligában szereplő Chennaiyin FC.

...tovább: teljes bejegyzés »

2020.08.17, Koman Vladimir az emírségekbe igazolt!
Az egyesült arab emírségekbeli al-Hatta a hivatalos honlapján jelentette be Koman Vladimir szerződtetését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2020.08.14, Koman Vladimir távozik Iránból!
Koman Vladimir két év után távozik az iráni Szepahan labdarúgócsapatától – adta hírül az iszfaháni klub a hivatalos Instagram-oldalán.

...tovább: teljes bejegyzés »

2019.07.09, Koman Vladimir hosszabbított iráni klubjával!
Az iráni Szepahanban futballozó Koman Vladimir két évvel meghosszabbította szerződését az előző idényben ezüstérmet szerző együttessel – számolt be róla a 30 éves játékos klubja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2018.08.01, Koman Vladimir az iráni Sepahan csapatához igazolt!
A legutóbb a török másodosztályú Adanasporban futballozó Koman Vladimir az iráni élvonalbeli Szepahanba szerződött.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.07.17, Koman Vladimir a török Adanasporhoz igazol
Koman Vladimir a török élvonal újoncához, az Adanaspor gárdájához szerződött 2 évre.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.02.03, Koman Vladimir a DVTK játékosa
36-szoros magyar válogatott, nagy nemzetközi rutinnal rendelkező játékost igazolt a DVTK. Koman Vladimir kedden késő este aláírta szerződését és immáron hivatalosan is a DVTK játékosa.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.07.01, Koman újra klubot vált - szerződést bontott Oroszországban
Koman Vladimir ismét csapatot vált. Az orosz élvonalban szereplő FK Krasnodar hivatalos honlapján jelentette be, hogy a felek közös megegyezéssel felbontották a futballista szerződését, így az szabadon kereshet klubot magának. A középpályás a legutóbbi idényben az Uralban szerepelt kölcsönjátékosként.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.09.02, Koman Vladimir az egyik újoncnál folytatja
Az FK Krasznodar kölcsönadta magyar labdarúgóját, Koman Vladimirt a szintén orosz élvonalbeli FK Uralnak – olvasható az FK Krasznodar honlapján.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.07.14, Koman Vladimir az orosz Krasznodarban futballozik tovább
Az FK Krasznodar labdarúgócsapatához szerződött három évre Koman Vladimir – adta hírül szombaton az orosz első osztályban szereplő klub honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.31, Koman Vladimir nem Lokiban, hanem a Monacóban folytatja
Négy és fél évre szóló szerződést kötött kedden a francia másodosztályú AS Monacóval Koman Vladimir, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.10, Koman egy évre a Bari csapatához igazolt
Csapatával a Sampdoriával 2013-ig meghosszabbította szerződését, míg új csapatával – az olasz élvonal újoncával,- a Bari együttesével egy évre szóló kölcsönszerződést kötött. A Barinak opciós joga van Komanra, ezt szerződésben rögzítették a felek. Ma délelőtt orvosi vizsgálat vár a Komanra, aztán ha minden rendben lesz, akkor délután már új csapatával, a Barival edz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.08.07, Koman Vladimir az Avellinóban
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 2007/2008-as szezonjában hatodikként végző, így az UEFA Kupára készülő Sampdoria egy évre kölcsönadta a magyar U19-es válogatott kapitányát, Koman Vladimirt a Serie B-ben szereplő Avellinónak. A Szombathelyen nevelkedett focistának az Avellino több játéklehetőséget kínál. Kenesei Krisztián személyében tavaly is volt magyar futballistája az Avellinónak: a Haladás mostani csatára hét meccsen játszott, egy gólt lőtt. Az Avellino tavaly kiesett a másodosztályból, ám a Messina visszalépése miatt nem kellett osztályt váltania.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.11, Koman: Milan helyett Sampdoria
Az NB II-bõl az olasz élvonal ötödik helyezettjéhez szerzõdhet Koman Vladimir.

...tovább: teljes bejegyzés »