magyarfutball.hu

2012.07.14 Koman Vladimir az orosz Krasznodarban futballozik tovább

Az FK Krasznodar labdarúgócsapatához szerződött három évre Koman Vladimir – adta hírül szombaton az orosz első osztályban szereplő klub honlapja.

A 20-szoros magyar felnőtt válogatott játékost címoldalon fotóval köszöntötték a weboldal szerkesztői, akik részletes beszámolót közöltek Koman eddigi pályafutásáról. Így megírták, hogy az ukrajnai Ungváron, futballista családban született játékos a szombathelyi Haladásnál kezdte pályafutását, aztán Olaszországban légióskodott a Sampdoriánál, majd kölcsönben az Avellinónál, a Barinál, s az idén januárban került át a francia bajnokságban szereplő AS Monacóhoz.
A 20 év alattiak korosztályában világbajnoki bronzérmes középpályás az ausztriai edzőtáborozáson résztvevő orosz együttesnél szombaton már tréningezett is, igaz, a többiektől külön, “kímélő foglalkozást” tartott, hogy fizikailag mielőbb utolérje magát. Ezzel együtt a honlap szerint elképzelhető, hogy már a szombat estére tervezett barátságos mérkőzésen 10-15 perces játéklehetőséget kap a görög Panathinaikosz ellen a 23 esztendős magyar futballista.
Az FK Krasznodar legutóbb a kilencedik helyen végzett a 16 csapatos Premjer Ligában.