magyarfutball.hu

2013.09.02 Koman Vladimir az egyik újoncnál folytatja

Az FK Krasznodar kölcsönadta magyar labdarúgóját, Koman Vladimirt a szintén orosz élvonalbeli FK Uralnak – olvasható az FK Krasznodar honlapján.

Orosz portálok kezdetben a championat.com-ot jelölték meg a hír forrásául, mely szerint Koman az év végéig kerül a jekatyerinburgi FK Uralhoz, amely újoncként vesz részt a Premjer-liga 2013–2014-es küzdelmeiben. A hírt hamarosan az FK Krasznodar hivatalos honlapja is megerősítette.
Korábban felröppent a pletyka, hogy Koman a Haladásban folytatja, de ezt maga az érintett cáfolta a Nemzeti Sport Online-nak a válogatott edzőtáborában, mondván, orosz klubjában kívánja folytatni a pályafutását.
Koman tavaly télen, az akkor még francia második ligás Monacóból igazolt az FK Krasznodarhoz, amelyben az elmúlt szezonban 26 bajnokin lépett pályára (12-szer volt kezdő). Ebben a bajnokságban még csak a kispadig jutott.
Érdekesség, hogy a vb-selejtezők miatti szünetet követően az Ural a Dinamo Moszkvával játszik az orosz bajnokságban, azaz Koman és Dzsudzsák Balázs ellenfélként nézhet majd farkasszemet.
Az Ural hét forduló során öt pontot gyűjtött, ezzel a 13. helyen áll a Premjer-ligában – az idény végén ez a finis osztályozóval járna.