magyarfutball.hu

2015.02.03 Koman Vladimir a DVTK játékosa

36-szoros magyar válogatott, nagy nemzetközi rutinnal rendelkező játékost igazolt a DVTK. Koman Vladimir kedden késő este aláírta szerződését és immáron hivatalosan is a DVTK játékosa.
kép
Tavaly már felvettük a kapcsolatot Vladimirrel, akkor nem sikerült megállapodnunk – mondta el Árki Gábor a DVTK sportigazgatója. Két-három nappal ez előtt merült fel újra annak a lehetősége, hogy a kiváló válogatott játékos Diósgyőrbe igazoljon. Ezt követően felgyorsultak az események, hamar, gyakorlatilag néhány óra alatt meg tudtunk egymással állapodni. A klub vezetése és a szakmai stáb is egyöntetűen azon az állásponton volt, hogy ha mód van rá, akkor tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy Ő a mi játékosunk legyen. A közelmúltban két remek labdarúgó távozott tőlünk, de két reményeink szerint meghatározó játékossal már erősödtünk és hamarosan lesz még egy érkező, vele lehet teljes a keret, amely véleményem szerint teljes mértékben alkalmas céljaink elérésére. Van még pár hét az átigazolási időszak lejártáig, ezért lehetnek még újabb érkezők, amennyiben tovább tudjuk javítani velük a keret minőségét.

A DVTK egy szimpatikus klub – kezdte első diósgyőri interjúját Koman Vladimir. – Nagyon tetszett az, hogy amikor a játékosokkal beszéltem, mindenki pozitív véleménnyel volt a klubról, és mindenki elmondta, mennyire jó itt játszani. Úgy hallottam, hogy nagyon jó a társaság, szeretném én is segíteni a csapatot a tudásommal. Egy nagyon nehéz időszak áll mögöttem, ez remélem, hogy többet nem fog előfordulni. Nagyon fájt, hogy nem csinálhattam azt a dolgot, amit legjobban szeretek az egész világon. Nem vagyok a topon, de nagyon jó időben tudtam igazolni, előttem áll a téli a felkészülés java. Biztos vagyok abban, hogy gyorsan formába fogok lendülni és nem lesz semmilyen probléma. Szeretném üdvözletemet küldeni a diósgyőri szurkolóknak, remélem, hogy együtt nagy sikereket fogunk átélni.