magyarfutball.hu

Hungary - Greece 2 : 1 20:15

   
   
Upload your own photos! »
  1. Magyarország - Görögország 2022
  2. Magyarország - Görögország 2022
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.75 (4 szavazat)

játékvezető: 2.75 (4 szavazat)

hangulat: 3.25 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (4)
  2. 1 : 1 (2)
barátságos mérkőzés
976. official national team match
referee : Chiffi Daniele (Olaszország)
attendance:
  1. mlsz.hu: -
  2. nso.hu: 50.983

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.12.28, 11:28
    Gustavo Poyet: Ugyan kikaptunk, de örülök hogy itt lehettem, ezen a fantasztikus hangulatú mérkőzésen. A teljesítményünk nem volt rossz, de el kell ismerni, egy nagyon erős csapat volt az ellenfelünk. Amit mi akartunk, ahogy irányítani akartuk a meccset, megérdemeltük volna a döntetlent is. Azzal együtt, hogy a támadóharmadban valami hiányzott, és Magyarország jobban játszott, de egyenlő ellenfélnek bizonyultunk egy nagyon erős magyar válogatottal szemben

    Marco Rossi: dtuk, hogy ezek a novemberi meccsek sem lesznek egyszerűek, már Luxemburg ellen sem. Az eddigi eredményeink sokat javítottak a megítélésünkön, és még többet akarnak majd nyújtani ellenünk az ellenfelek. Tudjuk, hogy legközelebb Bulgária ellen is nagyon nehéz meccs vár ránk jövőre. Arra kell törekednünk, minden elérhető játékossal, hogy sikeresek legyünk. Ma az volt a célunk, hogy magasan tartsuk a labdát, hibára késztetve az ellenfelet. Örülök, hogy Dzsudzsák Balázs velem tudott búcsúzni. Tisztelem őt, mindenki tudja, mennyire szeretem a válogatottat. Ugyanazt tudom mondani, amit korábban Pietsch Tibornak is nyilatkoztam: abszolút megérdemelte a búcsúmérkőzést, senki sem helyezett rám nyomást ennek érdekében, és nem adtam neki ajándékba semmit. Korábban, amikor Gera Zoltán búcsúzott, ő már előtte nem játszott előtte egy évet, ezért sem lépett pályára, itt most más volt a helyzet.
    Nagyon sok múlik a támadóink aktuális formáján. Ha Németh Andris egészséges, ma is játszott volna. Ádám Martin is olyan játékos, aki technikailag kiváló képességű, nagyon jó a bal lába, de fizikailag még fejlődnie kell. Neki inkább még menet közben kell becsatlakoznia a meccsekbe, persze ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem lehet újra kezdő is.

    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-dzsudzsak-osszeborult-rossival-ezt-az-egiek-is-igy-akartak-2925155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.12.20, 16:49
    Szép győzelem volt.Kalmárnak gratulálok,fantasztikus visszatérés volt.Remélem most már elkerülik a sérülések.

    Nem tudom milyen következtetést lehet levonni a két meccsből. A védők kiugratását gyakoroltuk. Eddig Nagy Ádám fordított a súlyponton, most Szobi is többször tett ezt. Stylesre a sokat építünk a támadásban a kényszerítőkben, háromszögelésekben, viszont a védekezésben sokkal higgadtabbank kellene lennie. Kerkezt játszattuk. Ádám Martin nem pótolja Szalait, de Sallai hamis kilencesként opció lehet, és új lehetőség Németh András. Dárdai még nem győzőtt meg, viszont Dzsuzsi már lassú a válogatotthoz. Igaza volt Rossinak. A két meccs nálam felejthető, és egy rakkolós hajtó Luxemburg majdnem megver minket.

    A slusszpoén megvolt Kalmár góljával, de az Eb-selejtezőn magabiztosabban kell majd lehozni a hasonló csapatok elleni meccseket.
    Ez a meccs megvolt, de egy buta hiba majdnem elrontotta.
    Jó lehet ez, de nem hibázhatunk.

    Dzsudzsák már nem válogatott szint, akkor sem, ha a klubban jól megy neki. Itt védekezni is kell majd.
    Ettől függetlenül a búcsúztatást megérdemelte, a dícséret kijár neki az elmúlt évtizedért és 2016-ért. Nem olyan kaliber, mint Szalai Ádám emberileg - olyanból nincs is sok -, de kijárt neki. Tét amúgy sem volt. Iszonyat szűk látókörűnek, megkeseredettnek és irigynek kell lennie, aki ezt nem látja.

    Van ebben igazságod, de a legutóbbi válogatottságakor még nem lehetett tudni, hogy utolsó lesz (32 éves volt, ami nem olyan kor, hogy azt gondolhatta, az az utolsó).
    Most gyakorlatilag megtörtént a lemondás, többet ezzel nem kell foglalkozni. Mindenki megkapta, ami kijárt neki. Az utálkozó, azt, hogy vége, Dzsudzsák a búcsút. Örüljünk a győzelemnek, Dzsudzsáknak, annak, hogy láthatóan vannak fiatalok, akik pótolják. És annak, hogy - bár a végén nyertük meg -, de tükörsimán vertük a görögöket, mert bizony itt a két csapat nem is volt egy súlycsoportban, és helyzet nélkül egyenlítettek.

    Sokadszorra nézem vissza az elso gólunkat... Ezt akármelyik sztár válogatott is lőhette volna! Nagyon szép volt!

    Viszonylag jól játszottunk egy erős közepes képességű ellenfél ellen. Illett a végére a gól, mert két-három gólnyival veszélyesebbek voltunk.
    Remélhetőleg az utóbbi időben visszajött, ki nem kényszerített magyaros védekezési hibákat (Nagy Á., Styles/Dibusz, Styles) újra elfelejtjük tavaszra - a tizenegyesen kívül egészen jól védekeztünk (amúgy véleményes tizenegyes volt, én nem fújta volna be).
    Megnyugtató, hogy Sala nem felejtett el a sérülése alatt focizni, amennyire zavarta a labda a luxok ellen, annyira ő zavarta ma a labdával a görögöket. Kerkez egészen érett focit játszott, Szobitól az utolsó félórában elpattantak a labdák, addig jó volt. Dzsudzsi is jó volt, Styles is az általa létrejött tizenegyesen kívül. Palkó is jól szállt be. Végülis mindenki elég jó volt ma.

    Most nem azért, de ha Nagy Ádám hozza össze azt amit Styles ezen a 2 meccsen akkor mindenki el akarná zavarni még a csapat közeléből is.
    Szoboszlai sem tetszett ma, az utobbi meccseken már alázattal meg szorgalommal focizott, ma megint kicsit flegma volt.
    Jól jött ki, hogy így Kalmár kapta meg a szabit.

    Sajnáltam volna,ha Callumon megy el a meccs,mert jól játszott! Na! a hátvédsorunk sztem megvan, Kalmárral már a középpályánk is jobb lesz! Csatárgondjaink lesznek gyerekek!!!( Ádám Martin úgy fejelt gólokat a koreai bajnokságba,hogy sokszor fel se kellett ugrania,simán álló helyből lefejelte a kicsi koreait,nálam ő nem opció,max 1 félidőre!!!!smiley))

    Milyen tévedésről beszélsz, öregem?! Melyik meccset nézted?! Ádám Martinnak volt egy nagyszerű lövése, több jó megmozdulása, és ha nincs az ő harcossága, nincs a szabadrúgás sem, amelyből Kalmár gólt szerzett. Ádám nélkül most leszakadt bajusszal üldögélnél a tévé előtt, hogy csak döntetlen lett. Inkább gondolj hálával rá ahelyett, hogy hülyeségeket beszélsz!

    Adannal kapcsolatban kettos erzeseim vannak. Egyrészt a kondi nulla, s ezert nem tudja azt hozzaadni jatekban, vedekezesben mint Szalai tudott, de ugyanakkor csupaszív embernek tunik, s sztem ugyesebb lehetne mint Szalai volt, mert amikor a tuzkozelbe er/odaer eddig mindig veszelyes megoldast hozott, a gond hbeleg ritkan er oda ahiva kell. Szovap jell egy erocsatar aki, rettenthetetlen, de nem ncs atletikussag, kondi ebbol nem lesz diadalmenet. Pedig nagyon kellene egy ulyen szigor-csatar. Orom volt nezni, milyen siman tolta ot-hat meterrel hatrabb a görög védőt az egyik szögletnél. Nagyon kellene ez a Heskey stílus, de ez igy bem fog menni

    Nem volt nagy probléma a játékkal, a görögöknek 1 db kaput eltaláló lövése volt, az is tizenegyesből. Nekünk meg volt vagy 6, igaz ebből a gólokon kívül csak egy igazi ziccer volt, de nekem úgy tűnt taktikailag és játékban is a görögök fölé nőttünk.

    Dzsudzsák visszavonult. Mindenki megnyugodhat. Mostmár a fókusz a csapaton legyen. Nekem Botka nem helyettesítette annyira jól Langot. Ha szintet akarunk lépni akkor oda kell találni majd valakit. Nagy Ádi ma jó volt. Mindenhol ott volt. Styles hullámzó volt. Néha szép dolgokat csinált. Néha meg olyan hosszakat tolt, hogy nem értettem. Szobo inkább mezőnyben dolgozik. Szerintem elfáradt a 70. perc körül. Sallai formába lendül tavaszra és megállíthatatlan lesz. Szerintem Némethet fogja beépíteni Rossi. Eligazol előle Onuachu és kezdő lesz a Genkben. Dárdainak örültem. Nem játszott kimagaslóan, de nagyon akart bizonyítani.

    Győztünk,de a játék egyáltalán nem volt meggyőző. Nem nagyon tudtunk mit kezdeni a görögök letámadásával,nincs meg a technikai tudás,hogy ilyenkor kipasszoljuk az ellenfelet. Szóval hazai pályán bekkeltünk egy közepes erősségű görög csapat ellen,amivel most sikerült győzni,de ettől több kellene.

    Szerintem szép búcsú volt, le a kalappal a közönség előtt! A győzelemnek örülünk, a mutatott játéknak kevésbé. Egyáltalán nem uraltuk a meccset, fásultnak tűnt a csapat (ki tudja miben fáradtak el, mi lenne, ha a VB-n szerepelnénk sorozatmérkőzéseken?) Kalmár zseniális, nem 2 percet érdemel. Lang hiányzott, Calum liftezik, de fiatal és messze ő volt a leglelkesebb, ő küzdött teljes szívvel.Ádám Martin igenis tud zavart okozni, nem lehet kellemes az ellenfél védelmének vele találkozni. Ha bírja mindkét félidőt, megvan a középcsatárunk.Szerintem nagyjából minden posztra van két emberünk és az is jó lenne- ha nincs sérült - két három egymás utáni meccsen játsszon már végre ugyanaz a csapat

    A magyar válogatott nyert 2-1 -re a görögök ellen.
    Ez a meccs bekerül a a válogatott többi meccsei közé. Nem lesz emlékezetes, mert nem tét meccs volt. Felkészülési meccsnek lett jelezve, bár nem tudom, mire kellett felkészülni.
    Kár kerülgetni az igazságot, ez a meccs semmi másról csak Dzsudzsákról szólt.
    Ez az ő ajándék show műsora volt, előre betanult hazafias olykor giccses, szöveggel, és erőltetett könnyekkel, rengeteg beavatott nézővel.
    Bevallom, nem tetszett a meccset követő öntömjénezés. Talán illett volna sokkal szerényebben viselkedni és nem úgy, hogy ez a felhatás, neki hivatalból jár.
    Nem irigylem tőle ezt a búcsúmecset, gondolom, sok volt válogatott játékos, aki sokkal többet adott a magyar labdarúgásnak, mint ő, és nem kaptak hasonló búcsút, ők bosszankodhatnak.
    Nem tisztem értékelni Dzsudzsák pályafutását, kivülről úgy ítélem meg, ezzel a búcsúmeccsel alaposan túlértékelték a játékost.
    Vannak, akik hálásan köszönik neki, amit a válogatottban nyújtott. Azt hiszen a játékosnak több köszönni valója van azért, hogy mit kapott ettől a sportágtól.

    Azok akik járnak válogatott meccsekre megtapsolták, nem volt füttykoncert. Ez a lényeg.
    Mások mit irkálnak nem számít.
    Hajrá magyarok! Köszönjük Balázs!

    Akinek sikerült olyan kameraállást találnia, amiből azt állítja, hogy megpattant a lövés, annak külön gratulálok, mert az ennyire elhivatott rosszindulatot meg kell gratulálni.
    A légvonalban levő kamerából tisztán látszik, hogy a labda és a védő karja között van vagy harminc centiméter, főleg, hogy a védő még elfelé is rántja a karját, nehogy véletlenül is megpattanjon a kezén. Harminc centiméter.
    A labda szitál, mert szitálósra lőtte meg Kázsé - lásd az emlegetett knuckleball. A kapust becsapta, mert először olyan kiflinek látszott, amely oldalról kerüli a sorfalat a rövidre. Akkor szitált vissza a hosszúra, amikor a kapus már nem tudott visszatérni az ellenirányú mozgásából (megjegyzem, az ilyen mozgásból való visszamozgásból szoktak lenni príma térdszalagszakadások a kapusok számára).

    Én a magam részéről nagyon sajnálom, hogy elbúcsúztunk Dzsudzsáktól, szentül hiszem, hogy 2-3 évig még tudott volna segíteni valamilyen formában. Ma sem lógott ki a csapatból, jól játszott. Az pedig teljesen egyértelmű, hogy számára a válogatott szent és sérthetetlen. Sajnálom, hogy a gól nem jött össze neki, de Kalmár helyette is beverte. És ő is nagyon megérdemelte. Szép este...

    örülök hogy szép lett a búcsú, a közvetítésen keresztül én nem hallottam semmi negatív füttyszót. valóban nem lógott ki a csapatból, voltak nála jobban és rosszabbul játszó játékosok is, de szerintem el kell őt engedni, 35 éves és vannak akik sokkal fiatalabb középpályásként jobbak nála, amikor mindenki rendelkezésre áll, nem tudna bekerülni a keretbe

    Én nagyon sajnálom, hogy Dzsudzsáknak ilyen előzmények mellett kellett, hogy búcsúzon és, hogy pont ezzel meccsel kellett, hogy rekorder legyen. Sajnos ebben neki is meg van a saját szerepe. Annó a lecserélésekori hiszti nem volt méltó egy csk-hoz és utána állítólag még futball körökben is tett megjegyzéseket Rossira. Az, hogy utána elvette tőle Rossi a szalagot abszolút jogos. Viszont az, hogy később 3 évig nem hívta meg számomra a tegnapi meccs is igazolta, hogy nem szakmai alapokon nyugodott, meg nem Balázs kiöregedésén. Rossinak jól jött, hogy hónapokig nem volt csapata és egyből ki is rakta, sztem már ott eldöntötte, hogy többet nem hívja meg és majd pár év múlva kap egy búcsúmeccset. Dzsudzsák mentségére szóljon, hogy később többször felhívta Rossit meg üzent neki, hogy tudja bizonyítania kell.
    Ahogy én tegnap láttam egyáltalán nem volt Balázs kiemelkedő meg nem volt a csapat legjobbja, de lefelé sem lógott ki semmilyen szinten és volt néhány jó szerelése is meg két gyönyörű megmozdulása is volt amikből gól lehetett volna. A divíziós Nemzetek Ligája meccseken nyilván nem lehetne már rá támaszkodni de Montenegró, Bulgária, Litvánia vagy visszatekintve Albánia és Andorra elleni meccseken simán beférne.
    Persze a tegnapi meccsel kapcsolatban mindenkinek szubjektív a megítélése, van aki szerint 5 perc alatt elfàradt van aki szerint meg a legjobb volt.
    Ami objektív azok a számok. A hazaigazolása óta 62 meccs 33 kanadai pont. Csk-ként meg alapemberként nyilván nem, de kerettagként helye lett volna a válogatottban az elmúlt 3 évben is, amikor nyögvenyelős a játék és egyéni megmozdulások kellenek/kellettek volna. Ez Szobiban, Sallaiban benne van max még Kalmárban de benne is ott van még mindig.
    6-8 plusz válogatottság még benne volt szerintem. Mindesetre a búcsú szépre sikerült, köszönünk neki mindent!

    Dzsudzsákot elnézve már érthető, hogy évekig miért volt olyan gyenge a válogatott. Önző módon befele vitte a labdát és lőtt 35m-ről, amikor Szobi ott állt üresen. Előre és oldalra csak úgy passzolt, hogy megemelte a labdát. 5m-re álltak tőle, de akkor is felemelte, nem laposan. Csomószor csak előrevágta, ahogy a régi válogatottban játszottunk. Egy jobb lábas beadása volt és 2 betörése 30-35m-re a kaputól, ezen kívül kb semmit nem csinált. Sebessége sincs, cselek sem voltak, látszik, hogy már nem illik ide. Régen jó volt, elismerem, de ez az egész bohóckodás nagyon visszatetsző...

    Dárdai próbált jól játszani, de engem nem győzött meg. Volt vakon átrúgott keresztlabdája, amikor Szobi csak nézett, hogy 20m-rel mögé ment a labda üres területre. Akart hajtani, de valahogy semmi nem jött be neki. Még fiatal, de sokat kell foglalkozni vele és sztem nem jó csapatban játszik. Lehet Bundás 2 jobb lenne neki.

    A 3-5-2 (vagy 3-4-2-1) helyett most 3-4-3-at játszottunk hamis 9-essel center nélkül. Nekem amúgy jobban tetszett, mert dinamikusabbak voltak védekezésben és támadásban is a játékosok. Nem birkóztak a védőkkel, hanem leszakadtak tőlük és nem egyszer jól visszafejeltél, mellelték a labdát középpályára. Nekem jobban tetszett, mint a centeres játékunk. Gyengébb ellenfeleket a letámadással jól meg tudunk zavarni, csak hátul ne kövessünk el nagy hibákat és ne nyíljunk ki nagyon.

    Velemenyem szerint a felkeszulesi meccseknek az lenne az egyik celja, hogy kiprobaljunk uj jatekosokat es uj felallasokat is. Ehhez kepest mindket meccsen csak a szokasos 5 vedos felallas ment es uj jatekosok alig vagy egyaltalan nem kaptak ertekelheto perceket.
    Dzsudzsakot 20-30 perc utan vagy le kellett volna hozni vagy rendezni neki egy kulon meccset pl Fradi ellen amin vegig jatszhat (erdekes meccs lett volna).


    Értékelje a magyar válogatott játékosainak Görögország elleni teljesítményét!
    Kalmár Zsolt 8
    Sallai Roland 7.89
    Willi Orbán 7.4
    Szalai Attila 7.25
    Dibusz Dénes 6.87
    Szoboszlai Dominik 6.76
    Kerkez Milos 6.66
    Callum Styles 6.33
    Dzsudzsák Balázs 6.3
    Fiola Attila 6.29
    Botka Endre 6.16
    Ádám Martin 6.13
    Dárdai Pál 6.03
    Nagy Ádám 5.86
    Lang Ádám 5.85
    Nagy Zsolt 5.84
    Szavazatok száma: 5627

    Köszönjük szavazatát!

    Összes szavazat: 90032

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2925129
    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ertekelje-a-mieink-gorogorszag-elleni-teljesitmenyet-2925207
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.11.19, 14:52 (szerk.: 2022.11.19, 14:52)
    Németh András, a Genk támadója bokasérülést szenvedett a Luxemburg elleni mérkőzésen, így pénteken este elhagyta a telki edzőtábort.

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1593675875672801280
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2022.10.19, 19:10
    Férfi A-válogatottunk november 20-án, vasárnap 20.15-kor lép pályára utolsó idei mérkőzésén, a görögök elleni felkészülési találkozón a Puskás Arénában. A mérkőzésre szóló jegyek péntektől vásárolhatók meg a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

    Marco Rossi csapatára még két felkészülési mérkőzés vár idén: november 17-én Luxemburgban lép pályára, majd három nappal később, 20-án (20:15 órakor) a görögöket fogadja a Puskás Arénában. A budapesti mérkőzésre október 21-én, pénteken 10.00 órakor kezdődik a jegyárusítás, első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a belépőiket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

    Az SZK-tagsággal nem rendelkezők október 24-én 10.00 órától vásárolhatnak jegyeket (amennyiben maradnak belépők az SZK-elővásárlás után). A jegyeket a készlet erejéig vagy a mérkőzés napjáig lehet megvásárolni.

    A belépők elhelyezkedéstől függően 3-12 ezer forintba kerülnek, a Szurkolói Klub tagjai 20%-os kedvezményt kapnak ebből az árból.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-gorogorszag-penteken-indul-a-jegyarusitas
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.01, 21:11
    A vb-rajt napján zárja az évet a férfi A-válogatott

    A válogatott idei utolsó hazai mérkőzését Görögország ellen játssza november 20-án, a Puskás Arénában. Három nappal korábban Luxemburgban lép pályára Marco Rossi együttese felkészülési mérkőzésen.

    A görögökkel utoljára négy évvel ezelőtt mérkőztünk meg, a Nemzetek Ligája első kiírásában, a "C" ligában ők voltak az egyik csoportellenfeleink. Akkor már Marco Rossi irányította a válogatottat, amely 2018. szeptember 11-én, hazai pályán Sallai Roland és Kleinheisler László góljaival 2-1-re győzött, október 12-én pedig 1-0-ra alulmaradt Görögországban. A vereség ellenére Marco Rossi sokáig utóbbi mérkőzést tartotta az általa irányított csapat legjobb meccsének. Érdekesség, hogy a görögökkel a 2008-as és a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőiben is azonos csoportba sorsolták a magyar válogatottat.

    A görögök jelenleg a Nemzetek Ligája "C" ligájában szerepelnek, két mérkőzéssel a csoportkör vége előtt 6 pontos előnnyel vezetik a négyest, amelyben Koszovó, Észak-Írország és Ciprus található még. Játékosaik többségében az angol, a német, a holland, a török és a görög bajnokságban játszanak. Görögország ellen eddig 21 alkalommal léptünk pályára, ebből öt alkalommal nyertünk, hatszor játszottunk döntetlent és tíz alkalommal kaptunk ki.

    – Minden évben kevés időt tud együtt tölteni a csapat, mivel roppant sűrű a klubcsapatok programja itthon és külföldön egyaránt, ezért minden egyes együtt töltött plusz nap kiemelt jelentőséggel bír. Ebből a szempontból is fontos lesz a novemberi összetartás, illetve kitűnő lehetőséget nyújt arra is, hogy lehetőséget adjunk azoknak a fiataloknak, akik egy ideje már kopogtatnak a férfi A-válogatott ajtaján, és amennyiben továbbra is megfelelően dolgoznak és teljesítenek, hamarosan rendszeres kerettagok lehetnek. Szeretnénk lemérni, hogy mire képesek, és hol tartanak nemzetközi szinten a felnőtt válogatottak mezőnyében – mondta az mlsz.hu-nak Marco Rossi.

    A november 20-i találkozó egybeesik a 2022-es FIFA világbajnokság első napjával. Azért lehet felkészülési mérkőzéseket rendezni a világbajnokság nyitómérkőzésének napján, mert a FIFA utólag hozta egy nappal előbbre a vb első mérkőzését.

    A novemberi felkészülési mérkőzésekre történő jegyértékesítés a szokásoknak megfelelően nagyjából egy hónappal a mérkőzések előtt veszi kezdetét, a Szurkolói Klub tagjainak ezúttal is kedvezményes elővásárlási lehetőségük lesz. A Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon lehet belépni. A jegyértékesítés pontos kezdetéről az mlsz.hu honlapon és a szövetség közösségi médiafelületein adunk tájékoztatást.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/a-vb-rajt-napjan-zarja-az-evet-a-ferfi-a-valogatott