magyarfutball.hu

Greece - Hungary 4 : 3 18:00

   
   
  • Greece - Hungary 2015.10.11.
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.86 (7 szavazat)

játékvezető: 3.43 (7 szavazat)

hangulat: 2.86 (7 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (4)
  2. 0 : 1 (2)
  3. 1 : 0 (1)
  4. 1 : 1 (1)
  5. 1 : 3 (1)
  6. 12 : 19 (1)
  7. 2 : 0 (1)
  8. 2 : 4 (1)
Európa-bajnokság 2016 selejtező, 10. forduló
900. official national team match
ground : Pireusz, Stadio Geórgios Karaϊskákis
referee : Bebek Ivan (Horvátország)
attendance:
  1. nso.hu: 9.000
  2. epo.gr: 9.500
  1. 5' Stafylidis Kostas 1 - 0
    1 - 1 26' Lovrencsics Gergő
    sárga lap 37' Juhász Roland
    sárga lap 42' Elek Ákos
    43' Holebas José sárga lap
    44' Moras Vangelis sárga lap
    sárga lap 45+3' Németh Krisztián
    1 - 2 54' Németh Krisztián
    57' Tachtsidis Panagiotis 2 - 2
    2 - 3 76' Németh Krisztián
    sárga lap 78' Böde Dániel
    79' Mitroglou Kostas 3 - 3
    86' Kone Panagiotis 4 - 3
Ott voltak:
  1. NoName
  2. simix

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: NNS
    2015.10.12, 22:20 (szerk.: 2015.10.12, 22:28)
    kép

    Csányi: Én mindig spanyolszurkoló voltam
    Az MLSZ elnöke Görögországból hazafelé repülve egész úton számolgatott. Szép eredménynek tartja, hogy lőttünk három gólt.
    "Az egész repülőúton számolgattunk" - mondta a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor az Nso TV-nek a magyar válogatott 4-3-ra elveszített pireuszi Eb-selejtezője után.
    A pótselejtezőt szívesen elkerülné
    Csányi hozzátette, jó lenne playoff nélkül továbbjutni, mert ott nagyon erős csapatok lesznek. Azt mondta, ő mindig szurkolt a spanyoloknak, szereti a játékukat, de most különösen drukkol nekik.
    Hétfőn a spanyolok azzal segíthetik a magyar válogatott Eb-re való kijutását, hogy legalább pontot szereznek Ukrajna ellen. Ha ezt sikerül kiszurkolni, utána kedden a török és a lett válogatott meccsén múlik a magyarok Eb-részvétele.
    Az MLSZ elnöke szerint "szép eredmény, hogy lőttünk három gólt", bár úgy tűnt, jobb lehet a vége, mint ahogy sikerült.

    http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20151012-magyar-focivalogatott-eb-selejtezo-csanyi-sandor-mlsz-elnok-spanyoloknak-drukkol.html
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.10.12, 12:37
    Visszanéztem megint a tegnapi gólokat...a 2., 3. gólt kb 80%-ban Juhásznak köszönhetően kaptuk megint. Hihetetlen mi lett ebből az emberből, teljesen fogalmatlan. A labdás játékost nézi messziről közbe mellette meg elmegy az embere üresen.


    Meseszép, hogy a kvalifikációnk nem egy eufórikus meccsen történik meg - mint mondjuk a lengyeleknél - hanem egy hatismeretlenes egyenlet megoldása után.
    Amúgy nem érdekel, csak jussunk ki.


    Szerintem felesleges ebből a görög meccsből bármilyen következtetést levonni.
    Valószínűleg a következő történt:
    A 60 - 65. perc környékén kialakult az előre megbeszélt over 3,5. Mintha egy varázspálcával nyúltak volna bele a meccsbe innentől.
    Egy új "tiszta" meccs kezdődött, 4-3 lett a vége.
    Felesleges elemezni ki volt szar, ki volt jó, ez egy "örömfoci" volt, olyan mint anno a világválogatott - akárki mérkőzések, vagy valamilyen gálameccs.
    Aki ebből a meccsből bármit is levon, az hatalmas tévúton jár, meggyőződésem.
    A lett - kazah meccs a foci paródiája is lehet, elképzelhető, hogy mindkettőnek ki "kell" kapni smiley


    megpróbáltunk egy támadóbb játékot (gyakorlatilag 20 perc után tét nélkül) ez lett belőle.
    sajnos a csapatnak meg vannak a korlátai, ezt átlátta Dárdai, és Storck is az első két meccsen (ir, román) ott szapultuk hogy nincs helyzetünk, most volt..
    nagy mák lesz ha kijutunk, de a pótselejtezőn sokat nem adnék a sikerért...(talán szlovénia, vagy esetleg ciprus ellen lenne sansz)
    este egy fokkal okosabbak leszünk.


    Egyébként érdemes végig gondolni az egészet elejétől a végéig....
    Észak Irország ellen itthon győztes ellásból elbukott meccs, a visszavágón ugyan ez, csak itt X lett
    Romniában bravúr X kint és itthon is, még, ha az utóbbi évek legrosszabb román válogatottját is láthattuk..
    Finnország ellen egy hazai és egy idegenbeli nehéz győzelem...
    Ferröer ellen idegenben nehéz győzelem, itthon mázli is kellett a győzelemhez....
    Görögország ellen (aki pontjai kétharmadát ellenünk szerezte) itthon egy X, kint vereség egy tét nélküli meccsen....

    Ne legyünk telhetetlenek, a hazai bajnokság színvonalát elnézve, már az, hogy a 24 csapatos EB selejtező meccsei után még van esélyünk az egy kisebb csoda, még akkor is, ha nálunk gyengébb(nek gondolt) csapatok simán kijutottak az EB-re. Még így is kijuthatunk egyeneságon, ha a spanyolok nem csak városnézésre mennek Kijevbe...., meg a kazahok nem támadnak fel Lettországban, és az izlandiak sem csak isztambuli városnézésre mennek.....

    De, ha ki is jutunk, azt is helyén kell kezelnünk, mert bár van némi előrelépés, de ez jelenleg csak arra elég, hogy ne mi legyünk a "régi Andorra, Liechtenstein, stb.


    Most, hogy vége a csoportunknak, kijelenthető: annyi meglepetés történt, hogy az északírek és a görögök helyet cseréltek. Mindenki azt várta volna, hogy görög-román-magyar végjáték lesz, lett helyette északír-román-magyar. Pl. az rosszabb lett volna, ha az északírek úgy jönnek fel, hogy közben a görögök sem szerencsétlenkednek, akkor lehet, hogy negyedikek lettünk volna... vitatkozhatunk itt a gólarány vs. egymás elleni eredmény dolgán, de az is hülyeség az UEFA-tól, hogy ezt a 3. helyes dolgot csinálják, hogy az utolsó csoportba nem tudtak volna még egy tétmeccses csapatot találni (valami miniállamot vagy bármit).


    Ha a gólkülönbség számít, akkor nemcsak nekünk, hanem a görögök számára is nagyobb tétje lett volna a mai mérkőzésnek (hiszen az utolsó helyet így még elkerülhetik). Azt nem merném állítani, hogy megvertük volna őket, de azt igen, hogy sokkal komolyabb meccset láthattunk volna.


    Bödének most nem jött őssze a gól de azért most is sikerült helyzetbe kerülnie és szerintem jól játszott a kicsit komolyabb védőkkel szemben is.
    Mint csatár számomra Böde volta a legjobb.
    Németh két gólja azért nagyon ziccer kategória volt, ésonnan illet berúgni.


    Böde néhány napja még hős volt, de ha ez a meccs van előbb és ezt a játékot hozza, akkor valószínűleg sokáig nem kerülhetett volna a válogatott közelébe sem.
    Ez a csatársors, nincs mese, nem lehet egy meccs alapján egy játékosról ítéletet alkotni.
    Nikolics meg valamiért nem tud a válogatottba beilleszkedni, momentumai sincsenek.
    Azért jó a több csatár, mert valamelyik csak hozza magát.

    A védelemben és a középpályán más a helyzet, őt hoznia kell magát egy játékosnak minden meccsen.


    Összességében úgy érzem, az egész Eb-selejtezősorozat legnagyobb tévedése Pintér Attila kinevezése volt. Örök rejtély marad, hogy Fred Ruttennel mit értünk volna el. Ugyanakkor ha Dárdai nem kap lehetőséget a válogatottnál, akkor a Hertha első csapatát sem bízzák rá vészhelyzetben. Talán még mindig csak a pályaedzőségnél tartana.
    Pinyő viszont úgy hagyja el Győrt 2014 tavaszán vagy nyarán, és talál magának új csapatot, hogy senki nem tüntet ellene.


    Nikolic eddig az elmúlt évben két meccsdöntő ziccer kihagyásában jeleskedett, egyedüli csatárként pedig nagyjából eltűnt a védők között. A legnagyobb helyzeteit is csereként hagyta ki, fáradt védelem ellen. Böde is max cserének jó, ezt a mai meccs is bizonyította. De egyébként sem a támadó részleg összerakása a lényegi kérdés, úgy könnyű villogni, ha közben nem védekezünk, és gólokat kapunk. Lovrencsics benne volt Pali egyetlen tétmeccsen kapott góljában, neki sem erőssége a védekezés. Két klasszik szélsővel akkor van értelme felállni, ha van középen egy nagydarab bólya csatárunk, akit ki kell szolgálni. Na ilyenünk használható nincs, tökmindegy ki van csatárposzton. Akkor már játsszunk inkább szélről induló csatárokkal, mint Némó, a másik oldalon meg valaki, aki tud lőni ballábbal (mondjuk Dzs). Mögöttük meg legyen stabil középpálya. Csatár meg legyen az, akit taktikailag több dologra is lehet használni.


    Az a helyzet, hogy amíg Királynál van azért 1-2 jobb - szerintem egyértelműen - jobb kapusunk, addig Juhásznál jobb belső védőt, még mindig nehéz mondani. Mert van egy Kádár és egy Guzmics. Na és utánuk? Lipták? Lang? Mészáros? Nagy a baj, ezen a poszton is.


    Néhány összefoglaló gondolat:

    1. A csoport legjobb csapata az észak-ír volt. Abszolút megérdemelt a csoportelsőségük. Végig 110 százalékon teljesítettek. Jellemző a mentalitásukra, hogy még az utolsó finnországi meccset sem vették félvállról, pedig már biztos továbbjutók voltak.
    2. A románok egy az egyben hozták az előző Vb-selejtezők szintjét (tegyük hozzá, gyengébb csoportban). Szerintem ha marad Piturca, és zavartalanul tud dolgozni, akkor megnyerték volna a csoportot.
    3. Bár most kevesebb pontot szereztünk, mint az Egervári-éra két sorozatában, mégis pozitívabbnak mondható az összkép. És itt most nem a pótselejtezőre gondolok, hanem arra, hogy ezzel a rémisztő dodókerettel egyáltalán 16 pontig jutottunk. Kérek mindenkit, hogy ne szidalmazza, Juhászt, Királyt vagy Gerát, mert egy-két éven belül kegyetlenül vissza fogjuk sírni őket.
    4. Hatalmas mázlink, hogy a finnek ugyanolyan balf*szok voltak, mint az előző Vb-selejtezősorozatban a törökök. Túl későn váltottak kapitányt, gondosan kicentizve azt, hogy a csere csak akkor történjen meg, miután letudták a magyarok elleni meccseket.
    5. Feröernek egyre keményebb a töke. Tegye fel a kezét az, aki nagy összeget merne tenni arra, hogy a Vb-selejtezőkön is megszerezzük ellenük a hat pontot!
    6. Görögország minden idők legrosszabb első kalapos válogatottja. A csoportban egy kivételével minden ellenfelük feltörölte velük a padlót. Na ki volt az az egy lúzer?


    Dzsudzsi kifejezetten rossz három meccsen van túl a válogatottban most. Állítom ennél jobban játszik a Bursában is lényegesen mert láttam meccseit, pedig ott is kritizálják újabban. Én azt látom rajta, hogy iszonyúan akar bizonyítani meg vezérré válni a válogatottban és valahogy nem jön össze, nagy akarásnak nyögés a vége.
    Böde és Némó viszont bizonyítottak, akkor is ha Feröer volt az ellenfél, ma meg egy sörmeccset játszottunk a görögökkel. Priskin borzasztó volt Feröer ellen (is). Szalai ... ő rengeteg lehetőséget kapott már és sokszor az jut eszembe róla, hogy még mindig abból él, hogy anno volt egy igazán jó meccse itthon a törökök ellen. Azt hiszem jelenleg nincs aki a kezdőbe tenné Szalait.
    Gera meg egy szent tehén valahol akiről vagy jót szabad mondani vagy semmit, de akárhogy is, nagyon lassú, körülményes ő már a nemzetközi szinthez. Jó, tudom nincs jobb mert akkor meg a dodóligából kellene valakit beállítani arra a posztra.


    Gera nem ezért kihagyhatatlan, hanem azért, mert nincs középpályásunk rajta kívül, aki védekezésben, és támadásban is használható.


    Egyébként tény, hogy Király ázsiója úgy zuhant össze két meccs alatt, mint a pinty.
    Nem kapott potyát, egyik gólért sem lehet hibáztatni - szerintem.
    De valahogy...eltűnt belőle az a magabiztosság, ami azért jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a védelem annyi gólt kapjon Belfastig, amennyit.
    Kész, vége.
    Ha jól tudom, jöhet egy gálameccs - mondjuk stílszerűen az osztrákok ellen egy barimeccs - és szögre akaszthatja a válogatott mezt.


    Gera azért kihagyhatatlan, amiért a Barcelona is ragaszkodott tavaly Xavihoz vagy amiért Mourinho a világ túlsó végéről is hazahívta Drogbát a Chelsea-be.

    Mert már pusztán a jelenléte is megnyugtatja a társakat. Emlékezzünk csak arra, hogy Dárdai utolsó herthás éve játékosként szinte értékelhetetlen volt a sérülései miatt, mégis mennyire ragaszkodott hozzá az edzője, hogy ott legyen a csapattal. Vannak esetek, amikor kellenek az ilyen játékosok.

    Gerával semmi baj nincs. Dzsudzsák viszont a Storck-érában finoman szólva nem igazolta azt, hogy zseni lenne. Meccsről meccsre gyengébb. Szerintem ha a Bundesligában játszana, ugyanolyan mellőzött lenne, mint Szalai.


    Azért újranézve a gólokat, a második bravúrral védhető lett volna talán, ha nem dobja el magát Király a hosszúra még a lövés előtt. A fejesre szerintem képtelenség lett volna kiérni, nagyon jó, erőből belőtt beadás volt, mondjuk ott például Fiola nem tudom, mit csinált. Az első gól előtt meg Gáborunk valami kézilabdás spárgával próbálkozott, az ilyenek (meg pl. a Feröer elleni térdre rogyása) miatt tartom többek között én is bohócnak.

    Most elképzelem, hogy az olaszok ellen Jacobsen befordul Chiellini mellett, és egy egyszerű lábfej állással beszopatja Buffont, aki szemét az égre szegezve térdre rogyik, miközben az egyébként egyáltalán nem sarokra helyezett és nem is erős lövés besurran a bal alsóba smiley


    Őszintén szólva pont a románok ellen hezitáltunk, hogy Szalai, vagy Böde-e?
    Én Szalait kezdettem volna a nemzetközi rutin miatt, Bödét a kispadon tárolva. Böde keretbe nem hívásával senki nem értett egyet.
    Priskin...az évet úgy kezdte, mint Böde. Lehet,hogy ez a Fradi jobb, mint a Slovan, de kb egy kategória.Gondoltam én. Az emlékeimben úgy élt, hogy nem egy Maradona, de legalább nem úgy mozog, mint egy fogyatékos. Hát de.Feröer ellen könnyek szöktek a szemembe, ha labdához ért.
    Most nem kérdéses, hogy Böde > Szalai és Priskin

    Ámde...
    Ahogy Mabi is írta: nincs olyan, hogy Böde ÉS Nikolics ÉS Németh ÉS Lovrencsics. Mert akkor max abban bízhatunk, hogy Király mackóalsója kinyúlt már annyira, hogy elakad benne a labda. Tehát őrizzük a 0-0-t és valahogy majd belövünk egy gólt(vagy nem, de legalább egyet sem kapunk), vagy jön Böde és a többiek és játszunk egy izgalmas sörmeccset.


    Királynak a kapu másik sarkából kell átérni mivel fognia kellett a rövidet a begurítás előtt, a srác vagy 8 méterről lőhet totál tisztán, nem mondom hogy egy nagy bravúrral nem lehet megfogni, de hogy ez nem kapushiba az olyan biztos mint hogy itt ülök. Nem vagyok Király unokaöccse amúgy, de hát na, ami tény az ténysmiley


    A topik fele Gerát is a szarok közé sorolja, pedig ahogy lecserélték egyértelművé vált, hogy miért kihagyhatatlan még mindig.


    Kalmár a harmadik gól előtti megmozdulása egész futballra emlékeztető volt.


    "Szerintem semmi tragikus nem történt, tudtuk, hogy jó eséllyel tét nélküli lesz ez a meccs, még ha reménykedtünk is a derék feröeriekben (én is)."

    Persze, senki nem gondolta komolyan (a francokat nem, elemezve volt a feröeri időjárás, a románok rossz formája, stb smileysmileysmiley), hogy a románok egy sorsdöntő tétmeccsen ahol bebiztosíthatják a 2. helyüket, majd pont egy feröer ellen X-elnek vagy kikapnak.
    Tudták ezt a játékosaink is. Többek között ennek köszönhető az eddigiektől szinte teljesen eltérő játékunk. Más körülmények között nem játszottunk volna 7 gólos meccset.

    Marad a spanyoloknak szurkolás, akik már belesz*rnak a meccsbe....


    Az első félidőn látszott hogy van tét a második már barétságos jellegű volt.
    Dzsudzsákot és Gerát már azért cserélte le mert nem volt tét és egy esetleges sárgalap vagy sérülésre nincs szükség normális tétmecsen ninc senek ezek a cserék .A Nikolics - lovrencsics cserét se sokszor fogjuk meghuzni tétmérkőzésen.
    A Görögök fiatalitanak és ez jót tesz a játékuknak is a védőink lassúak öregek csak nincs náluk jobb, és egy kicsit jobb ellenfél ellen kicsit nyiltab játéknál nagyjából ennyit tudnak nincs ebben semmi meglepő.
    Nem igazán értem a fölháborodást játszottuk egy jó és látványos mérkőzést a Görögök ellen hoztuk azt amit tudunk, a 70 perc körül meg elkezdtünk a pótselejtezőre a koncentrálni ami érthető. Melesleg Kalmér jól szélt be a mérkőzésbe , nagy meg valószinüleg nem lesz a Gera cseréje egy tétmérkőzésen.


    Tragédia valóban nem történt ma, de azért aggasztó, hogy Dárdai korszakhoz képest, mennyire sebezhető a védelmünk. Vagy inkább úgy mondom: Storck kezd elegervárisodni. A románok és az írek ellen még úgy-ahogy rendben voltunk hátul, az ellenfélnek nem sok helyzete adódott, de valamiért egyre támadóbb szellemben küldi fel a csapatot, és látjuk, hogy ennek az eredménye négy kapott gól. Mert senki se higgye azt, hogy Dárdainál jobbak lettek a játékosaink, jobb védő lett pl Fiola vagy Juhász. Lófaszt. Ott olyan volt a taktika, hogy minimális esély maradt arra, hogy bármelyik védőnknek egy-egyezni vagy ne adj Isten létszámhiányos esetet kellett volna megoldaniuk.

    Ha így lett volna, most 24 kapott góllal, és kb 8 ponttal állnánk a negyedik helyen. Mert ez a mostani keret, az elmúlt 15 év leggyengébb magyar kerete, és ez nagyjából tény. Volt egy jó taktikánk, biztos védekezéssel, amivel sikerült pontot, sőt pontokat gyűjtenünk. Storck ma ezt feladta. Meg lett az eredménye. Szóval remélem, hogy visszatérünk a Dárdais nézhetetlen, védekezős, de rendkívül eredményes útra, minél előbb.

    Nekem nem hiányzik több megalázó vereség, elég volt Egervári vagy Várhidi idején átélni azokat...Persze, akkor nagyon szépen játszottunk smiley


    Szerintem semmi tragikus nem történt, tudtuk, hogy jó eséllyel tét nélküli lesz ez a meccs, még ha reménykedtünk is a derék feröeriekben (én is). Én ma Bogdánnal vagy Dibusszal kezdtem volna egyébként, hadd szokják a tétmeccsek hangulatát. Mondjuk Király helyett konkréten egy bicikli is állhatott volna ma a kapuban, pont annyi lövést fogott volna meg. Mondom ezt annak ellenére, hogy egyik gól sem volt az övé konkrétan.

    Fiola a szokásos szintet hozta, az ő oldala viszonylag rendben volt, ellenben Leo ismét bizonyította, hogy balhátvédnek nem alkalmas már, és valószínűleg belső védőként is csak az NB1-ben sziporkázik. Nagyon gyenge volt, akárcsak a belső védőink, valamint Gera, Nagy Ádám, Dzsudzsák, Böde és Nikolics is. Némethet lehet csak maradéktalanul dícsérni, valamint Kalmár klasszis megmozdulását a 3. gól előtt. Elek szerintem egész jó volt, Lovrencsics átlagos. Bárki bármit mond, ez a görög csapat jobb nálunk (ezt bizonyították is a két meccsen), szóval semmi különös nem történt ma, csak bejött a papírforma.

    Marad a számolgatás szokás szerint, valamint a szurkolás más csapatoknak. Pótselejtezőn szerintem esélyünk sincs


    Játékosok értékelése:

    Király 4 - Fiola 4, Juhász 3, Kádár 3, Leandro 3- Elek 4, Gera 4, - Dzsudzsák 4, Németh 7, Lovrencsics 5, - Böde 5

    cserék: Nikolics 3, Kalmár 5, Nagy 4

    Nekem ennyit ért ez a mai teljesítmény 10-es skálán. A csapatnak összességében egy 5-öst tudok adni, de csak a támadójáték miatt.


    Én úgy látom, hogy ma adott volt egy meccs, amelyről tudtuk, hogy nincs más opció a győzelmen kívül, így bevállaltuk, hogy nem a szokott hátsó stabilitásból, "csak hozzuk le hátul nullára" megközelítésből mentünk neki a meccsnek, hanem megnézte Storck, hogy mit tudunk abból kihozni, hogy ha megpróbálunk fent labdát szerezni, nagyobb teret nyitni magunk mögött, több kockázatot felvállalva.

    A választ megkapta. Ez a csapat nem alkalmas erre a játékra, ha nagy távolságokat hagyunk a csapatrészek között, akkor nincs meg az a középpályás, zárt, egymást kisegítő szűrőmunka, ami eltüntetné a védelem egyéni gyengeségeit. Egy formán kívüli görög csapat is röhögve kijátszotta a megnyitott területeket.

    Egyszer, egy ilyen veszett fejsze nyelét elkapni próbáló helyzetben ki lehetett ezt próbálni szerintem, csak a mai nap után felejtsük is el egy jó időre és térjünk vissza a Dárdai által lefektett alapjátékunkhoz.


    Ami a legnagyobb vicc volt, hogy amikor belőttük a vezető gólokat, mondom mellettem a többieknek, hogy figyeld meg 2 perc nem telik el, és első helyzetből egyenlítenek. Ezt kétszer mondtam, mindkétszer jött. Meg sem próbáltunk embert fogni, védekezni. Mikor védekeztünk igazából? A 4-3 után...akkor úgy passzolgathattak, ahogy csak akartak hátul.


    Nem csak a románok megelőzéséről van szó. Egy ilyen tétmeccs megnyerése rengeteg FIFA-világranglista pontot hoz, javítja az UEFA koefficiensünket. Az sem dőlt még el, hogy a pótselejtezőn kiemeltek leszünk-e, vagy minket sorsolnak egy nehéz ellenfélhez. Milyen érdekes lenne, ha kiderülne, hogy ma kúrtuk el a kiemelt státuszt.
    És most nem beszélek róla, hogy ha egy dánokhoz vagy horvátokhoz hasonló törzsvendég lenne a magyar válogatott a nagy tornákon, akkor megengedhetné magának a komolytalankodást. De nem az.

    A legnagyobb bajnak azt tartom, hogy a megszokott 4-2-3-1-es felállást elhagytuk ás két csatárral álltunk ki. Visszatértünk ahhoz az operettfelálláshoz, ami eddig mindig bukást hozott.

    Az első félidőben még védtem Storckot, de most nagyon dühös vagyok rá.


    Érdekes mérkőzés volt...
    Storck 3:2-nél nem hívta őket vissza, nagyon bízhatott bennük, a beküldött fiayatalokban.
    Felvállalt egy nyíltsisakos magyarosch küzdelmet.
    Á, azért jobb lett volna hozni ezt a meccset...
    Az utolsó gólnál Nagy Ádám adta el.
    És végig nagyon hézagos volt a védelmünk. A Dárdai érának és stílusnak, a szervezett védekezésnek lehet, hogy
    vége van.Hacsak ez a meccs nem egy lássuk mit tudunk jelszó jegyében zajlott.
    Inkább egy csúnya, végigbekkelőset, legközelebb!


    Az van gyerekek, hogy Dárdaival megint elhittem, hogy lehet esélyünk. De őszintén, férfiasan felvállalva, hogy csupán célfutballal lehetséges ez. Aztán megint eljött egy selejtezősorozat vége és újra teljes nihil telepedett rám. Egyszerűen nincs hitele ennek a csapatnak.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=570&na_step=30&t=9018358&na_order=
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2015.10.12, 11:28
    Bernd Storck: Már a mérkőzés előtt is tudtuk, hogy minden bele akarunk adni és győzni akartunk. Nagyon korán bekaptuk a gólt, de visszajöttünk, kétszer is megszereztük a vezetést. Hallottuk ugyan a félidőben, hogyan alakul a feröeri-román meccs eredménye, de minket nem érdekelt, nyerni akartunk. Jó mérkőzést játszottunk, de sajnos elveszítettük azt az utolsó percekben. Úgy gondolom, hogy itt az erőnlét is komoly szerepet játszott, mert az előző meccsen is mindent beleadtunk, de ettől függetlenül nem tudom hibáztatni a csapatot. Mindent megpróbáltak a játékosok, szép és látványos gólokat szereztek. Vigyáznom kellett a csapatomra, ezért is volt a kettős csere, Gera Zoltán már a negyedik sárgájánál tartott és Dzsudzsák Balázsra is emiatt kellett figyelni. lehet, hogy rájátszásra kényszerülünk, rájuk pedig ott szükségünk lehet. Ezért döntöttem a cserék mellett. Most már nem rajtunk múlnak a dolgok, majd meglátjuk, mi lesz, várakozunk. Sosem vagyok elégedett, ha veszítünk, voltak nagyon jó megoldások, de nem volt meg bennünk a végén a megfelelő erő. De arról sem szabad elfeledkeznünk, milyen játékerőt képvisel a görög válogatott. Jól játszottunk, azonos szinten voltunk a görögökkel és mindent megpróbáltunk, de ilyen a labdarúgás, sajnos pont nélkül távozunk.


    Kostas Tsanas: Meg tudtuk nyerni az utolsó selejtezőt, de keserédes ez a győzelem. Köszönöm a játékosoknak és azoknak, akik mindent megtettek a csapatért és a sikerért, annak ellenére, hogy tudták, az utolsó helyen végeznek. Itt az ideje, hogy már a vb-selejtezőkre koncentráljunk és az elmúlt mérkőzések tapasztalatát felhasználva előrelépjünk. Ma képesek voltunk nagyot harcolni, agresszívan futballoztunk, volt karaktere a csapatnak, még akkor is, amikor hátrányba kerültünk, ez pedig nem volt jellemző ránk a selejtezők során. Nem egyszerű négy gólt szerezni egy mérkőzésen sem, szerencsére elég kreatívak voltunk az előrejátékban, de az is igaz, hogy a bekapott három gól nem igazán elfogadható, voltak olyan negatív momentumok a meccsen, amelyeken változtatni kell majd.

    http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/201087
    http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/201088
     
  5. avatar: ingersheim
    2015.10.11, 20:52
    Tipikus grundfoci volt a mai. Holnap lehet szorítani a spanyoloknak (pfejj), aztán ha az sem sikerül - a lett-kazah meccstől annyira nem tartok -, a pótselejtezőn mindenki minket akar majd, az tuti.
     
  6. avatar: asebes
    2015.10.11, 19:58
    Ezt a leketlen játékot! Szarnak a közönségre, egy amatőr villanyfényes bajnoki sörmeccsen jobban hajtunk!
    Szégyen!
    Soha nem lesz magyar futball, csak marad ez a magyarfutball...
     
  7. avatar: NNS
    2015.10.11, 19:45
    És a negyedik... Bravó, szép volt fiúk! Csak így tovább!
     
  8. avatar: NNS
    2015.10.11, 19:38
    Mire beírtam, be is kaptuk a 3:3-at...
     
  9. avatar: NNS
    2015.10.11, 19:36
    Visszavonom, a mai meccsen egész jók vagyunk és kétszer is sikerült felállnunk!
    Viszont k.rva idegesítő így a sok-sok elhullatott pont, balfaszkodás a többi meccsen.
    Simán ott lehetnénk a második helyen. :(

    Marad a pótselejtező...
     
  10. avatar: NNS
    2015.10.11, 18:19
    Ebben profik vagyunk. Matematika, pofázás, fogadkozás, húdemostasztánmegmutatjukmittudunk, aztán a szokásos lófasz. Simán kikapunk.
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2015.10.10, 13:37
    Bódi Ádám hazatért a válogatottól

    A középpályás megsérült, ezért nem tart a nemzeti csapattal Görögországba.


    A DVSC-TEVA játékosa, Bódi Ádám csütörtökön, a Feröer elleni Eb-selejtezőn kezdőként kapott szerepet, ráadásul ez volt pályafutása első felnőtt válogatott mérkőzése. A középpályás egy félidőt töltött a pályán.

    Bódi Ádám sajnos nem utazhatott el Görögországba, a válogatott következő ellenfeléhez, mert kisebb sérülést szenvedett. Hazatért, szombat délelőtt már a Debreceni Labdarúgó Akadémián volt.

    A magyar válogatott egyébként vasárnap 18 órakor lép pályára Görögországban, Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen.

    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/bodi-adam-hazatert-a-valogatottol
     
  12. avatar: Mane
    2015.10.09, 20:33
    Valaki megy ki kocsival a meccsre? Ha igen, és van még helye, szivesen beszállnék (persze a benzinköltségbe is).
    trp@freemail.hu
     
  13. avatar: Frady Endre
    2015.10.09, 12:23
    Karaiszkakisz sztadion?!
    Pfúj! Milyen higiénia lehet ott, ahol még a karaj isz kakisz?! Brrr!!!
    smiley))
     
  14. avatar: ingersheim
    2015.09.27, 02:56 (szerk.: 2020.11.08, 21:41)
    A magyar válogatott utolsó, október 11-i, görögországi Európa-bajnoki selejtezőjére a mai naptól (szeptember 25.) kaphatóak a jegyek.

    Két mérkőzéssel a selejtező sorozat vége előtt a magyar válogatottnak még reális esélye van arra, hogy kiharcolja a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon való részvételt. Az Eb-selejtező sorozat utolsó mérkőzését október 11-én, a pireuszi Karaiskakis stadionban rendezik meg, a találkozóra szóló jegyeket szeptember 25-én, pénteken 12.00 órától lehet megvásárolni.

    A meccsbelépőkre váltható utalványok 3500 forintos egységáron vásárolhatóak meg interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express három budapesti irodájában (TEX Bálna, TEX Syma és TEX Dalszínház), illetve országszerte a TEX partnerirodáiban (irodakereső: eventim.hu/hu/outletek) - szurkolói kártyával és kártya nélkül, a személyes adatok megadásával egyaránt.

    Az utalványokat október 1-től október 9-ig lehet kicserélni személyesen az eredeti jegyre, az igazoló iratok bemutatásával a TEX Syma jegyirodában, hétköznap 10 és 17 óra között. A mérkőzés napján 14 órától, az Olimpiakosz-stadion vendégszektorának jegypénztárában átvételi pontot nyitunk, ahol szintén át lehet váltani az utalványokat mérkőzésjegyre, útlevél vagy személyi igazolvány bemutatása után. A jegy átvételekor ellenőrizni fogják az átvevő személyazonosságát, a belépőt kizárólag az a személy veheti át, akinek adatai a jegyen szerepelnek.


    Mint ismert, a Feröer elleni, október 8-i, hazai selejtezőre az UEFA zártkapus büntetést szabott ki, azonban a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbezett az ítélet ellen. Amennyiben az európai szövetség másodfokon megerősíti a büntetést, az MLSZ haladéktalanul megkezdi korábban megvásárolt jegyek árának visszatérítését.

    www.mlsz.hu/blog/2015/09/25/gorogorszag-magyarorszag-ma-delben-kezdodik-a-jegyarusitas/
     
  15. avatar: ingersheim
    2015.09.18, 20:55 (szerk.: 2020.11.08, 21:42)
    ON TOUR ATHÉNbusszal!

    Mérkőzés napja: 2015. október 11. Athén
    Indulás: 2015. október 10. déli órákban a Népliget Planetráium elől!
    Érkezés Athénba:
    2015. október 11. kora reggeli órákban, majd egész nap szabad program, strandolási lehetőség, városnézés!
    Meccs időpontja: 18.00!
    Meccs után indulás haza legkésőbb 22.00-kor, érkezés várhatóan hétfőn az esti órákban!

    Túra ára:
    Várhatóan 26000Ft (A meccsjegyet nem tartalmazza!)

    Foglalás után 1 héten belül 10.000Ft előleget kell befizetni az emailben elküldött számlaszámra, különben nem lesz érvényes a foglalás!

    FOGLALNI itt tudtok:
    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

    Fogalás után mindenki megkapja emailben az egyedi kódját, és a számlaszámot ahová utalni kell!

    szurkoloivonat.hu
     
  16. avatar: ingersheim
    2015.07.18, 13:55 (szerk.: 2020.11.08, 21:41)
    ON TOUR ATHÉN vonattal!

    Mérkőzés napja: 2015. október 11. Athén
    Indulás: 2015. október 09. késő esti órákban a Nyugati Pályaudvarról!
    Útvonal: Nyugati - Cegléd - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Kiskunhalas - Kelebia - Szerbia - Montenegró – Görögország (határokon érvényes személyi igazolvány szükséges)
    Felszállási lehetőség: Cegléd, Kecsemét, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kelebia
    Érkezés Athénba:
    2015. október 11. kora hajnali órákban, majd egész nap szabad program, strandolási lehetőség, városnézés!
    Meccs időpontja: 18.00!
    Meccs után indulás haza legkésőbb 22.00-kor, érkezés várhatóan kedd (2015. október 13.) kora hajnali órákban

    Túra ára:
    Várhatóan 25-30.000Ft között lesz a túra ára, ez függ attól, hogy mennyien leszünk, később pontosításra kerül majd az összeg. (A meccsjegyet nem tartalmazza!)
    Ülő és fekvő helyek is foglalhatóak! (a fekvőhelyek, nappal ülőhellyé alakíthatóak!)

    Foglalás után 1 héten belül 10.000Ft előleget kell befizetni az emailben elküldött számlaszámra, különben nem lesz érvényes a foglalás!

    BÜFÉKOCSI: 5. és 6. kocsi

    FOGLALNI itt tudtok:
    szurkoloivonat.hu

    Fogalás után mindenki megkapja emailben az egyedi kódját, és a számlaszámot ahová utalni kell!

    Részletfizetési lehetőség:
    Foglalás után az előleg 10.000ft!
    Augusztus 15.-ig második részlet, 10.000ft
    Szeptember 15.ig harmadik részlet, 10.000ft

    hu-hu.facebook.com/events/385501964991874/