magyarfutball.hu

Vasas FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 20:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2022
  2. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2022
  3. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.11, 17:28 (szerk.: 2022.09.11, 18:13)
    Na örülök hogy ha akárhogy is, de nyertünk. Pláne ellenszélben, szokás szerint.

    Kint ez most brutalisan részre hajlónak tűnt Ondo szabotol, de ez neha csaloka, TV ben is igy latszott?

    Töki minden labdát ellőt ami hozzá került (ha passzolni akart az se sikerült). A kapu közelébe se talált, nemhogy kapura
    Értem, hogy azért játszatja Csercse, hogy hátha elkapja a fonalat és formába lendül, de előtte 2-3 meccs pihi kelett volna, hogy kiszellőzzön a feje

    Az antifocit játszó vasas ellen jó volt ez! Knoester Blazic helyett jó lesz. A többi középhátvédünk se rossz, de egyikük játéka se teljesen megnyugtató. Amit nem értek, hogy Civicet miért fikázzák még mindig egy páran. Jól védekezik, jól ad be, néha gólt is lő. Pászkával váltva egymást az az oldal rendben van. Jók leszünk a csopi körbe is!

    A dózsa elleni meccs előtt volt egy edzőmeccsünk egy nbii-es csapattal. Jót edzettek a fiúk, azért Botkának kívánom, épüljön fel mielőbb.

    ma nem kellett futni, a 16.perctől annyi számított, hogy ne rúgjanak le senkit. Én is imádom, mikor gólparádé van, de ma az első perctől látszott, hogy ezek ott rúgnak-marnak minket, ahol tudnak geci spori hathatós támogatásával.

    Knoester az az ember, akit kerestünk Blazic helyére. Ha Samy marad és az idény eleji formáját hozza, akkor rendben leszünk. Kova viszont nagyon bizonytalan tud lenni még egy vasas-szintű csapat ellen is, ami nem mindig fér bele. A másik bizonytalan ma Wingo volt, pedig a sérülése előtt jó formát mutatott. Tőle is sokkal több kell.

    A labda kihozatalaink botranyosak, vagy inkabb azon is tul. Sorozatban ugyanazt jatszuk amire mar elore helyezkednek. De ami rosszabb, hogy ha atjatszuk oket, akkor a kovetkezo ember megall es megvarja mig ra is odaernek. Ezt addig jatszuk amig vagy eladjuk a labdat vagy elore rugjuk a semmibe

    Kova a les öngólt leszámítva (ami jobbakkal is előfordult már) nagyon is jó volt, de most divat őt szidni ugyebár

    A kutya nem hülye,elkezdett 4-5-1 meg valami kevert 6-3-1 félét játszatni.Ha nem teszi kapnak egy ötöst.Sajnos lassan megint rájönnek,hogy ellenünk csak a játék gyilkolása vezet eredményre.A spori csak hozta a formáját,bár a szögletre visszafujt esetnél még a hazaiak is röhögtek.

    Azért akkor nagyon kilógott a lóláb, amikor ondó a végén Knooster ellen fújt szabadot. Azt sem értem, hogy Berecz, hogy maradhatott bent. Minimum két tiszta sárgás faultja volt.

    Azért az furcsa, hogy ekkora nagybevásárlás ("sztárok" halmozása) után 5-4-1-es védekezésre futja csak az MB1-ben. Ja, meg kárcsú 4 rongyos pontocskára. Példát vehetnének a másik Kecskemétről. Ez a játék egy gyenge, max. másodosztályú csapatra jellemző, foggal körömmel védekezni és várni azt az áhított egy, vagy két "rögzített szituációt" ahol esetleg történhet valami. Amekkora csinndadrattával jöttek fel, olyan csendesnek kell lenniük itt a nagyok között. Egyelőre vajúdtak a hegyek és szültek egy egeret.

    Sokszor a kapussal együtt hatan álltak a kapuban, már aggódtam is, hogy nem kényelmes az ennyi embernek. A többi öt meg a 16-oson belül nyomozta a zsugát. Prolicence rules.

    Az ilyen nyomorult Kuttor félék miatt kellene sokszor kitömni az ellenfelet, hogy ne tudják nyomni a hülye kifogásaikat, ne tudjanak tetszelegni a szimpatikus vesztes szerepében, miközben lófaszt sem csináltak egész meccsen, csak ölték a focit.

    Ryan és Töki játéka aggaszt Én a VAR mellett vagyok, de ez a tegnapi, nagyon felbaszott. Nagyon akartak "valamit" ítélni" A végén a Knoester esetnél, ki is egyenlíthettek volna. Szakmailag jó lett volna Ilyinbort látni, de a helyzetek elpackázása is dühített. Miért adunk szinte mindenkinek kegyelmet.? Csercse nem izgult.Azt meghagyta nekünk.Én végig be voltam szarva, hogy ondó talál egy büntetőt. Azért a tabella eleje és a vége tetszik.

    Én aztán tényleg nem arról vagyok híres, hogy állandóan a bírókkal foglalkozom és ha kell-ha nem szidom őket, de ez a tegnapi valami egészen elképesztő volt. Ilyet, hogy minden egyes esetben, amikor a 16-osunkon belülre került a labda, nekiálljanak kockánként nézegetni, hogy nem lehetne-e valamit befújni, hogy legalább hozzáértünk-e valamelyik komcsi játékoshoz - ilyet még életemben nem láttam. Olyan szinten lógott ki a lóláb, amire egész egyszerűen nincs magyarázat. Teljesen egyértelműen és jól érzékelhetően más szemléletben működött a VAR-szoba, mint egyéb meccseken. Ne legyenek kétségeink, ugyanez lesz a másik két vasas elleni meccsen is. Hogy szűnnének már meg a picsába!

    szerintem alapvetően jó meccs volt, a vasas harcosan, keményen játszott, jól tömörültek és szűkítették a területet, ennek ellenére mi több jó egy az egy elleni párharccal, illetve háromszögeléssel át tudtuk őket játszani, akár több gólos sikert is arathattunk volna, de most ez elmaradt, sebaj, majd a Dózsa ellen
    szerintem Ondó nem vezette feltétlenül rossz felfogásban a meccset, lásd a gólunk előtti Knoester szerelés tovább engedése, amiben teljesen érthetetlen volt a működése az a sárga lapok osztogatása, ott sokszor és nagyot hibázott, ami viszont tényleg megint szánalmas volta, az a VAR működése, érthetetlen, hogy mikor és mi alapján vizsgálódnak, azok hosszáról meg már ne is beszéljünk

    Úgy néz ki a hollandból lesz valami. Esiti megeszi az mb1 bármelyik középpályáját, 60-70 percig, azután elég látványosan elfárad. Gondolom dolgoznak ezen a Mesterék.

    + Knoster egyre jobb lesz ő nagyon be fog vállni.
    + Zaki gólerős játéka, Marki dinamikája. Sztem ahogy egyre többet játszik Besic is egyre jobb lesz.

    - Ryan és Toki nagyon formán kivül van.
    - Kova baromi bizonytalan.
    - Wingo pedig teljes homály támadásban és védekezésben is.

    Amúgy szar meccs volt, nyögvenyelősen nyertünk egy full beállt csapat ellen. Lesz még szerintem ilyen rengeteg.
    Rebrov alatt pl rengeteg ilyen meccsünk volt.

    Az a Novotny Soma által produkált szimulálás volt a meccs jelképe: beleül a védő ölébe (csel helyett ennyire telik, vagy ezt hívja ő testcselnek), majd amikor a védő a hóna alól labdarúgást folytat, akkor arcul rúgást imitál és fetrengeni kezd. Szinte én szégyellem, pedig csak néztem....

    betolt busz ellen végre nyertünk, úgy, hogy szinte végig nálunk volt a labda. jól járattuk, hibára kényszerítettük a rozsdát.
    Lényeges lett volna a sérülésmentes győzelem,- kár, hogy Botka megsérült.
    És tudjuk, nála a kisebb sérülés akár hónapokig is eltarthat...
    Közben az öreg(Csercse) meg kavarja, mint Piszkos Fred,- és szinte nem látni, mit hoz ki a következőre.
    nekem tetszik a keret forgatása, próbálják meg kitalálni az ellenfelek, mit hoz ki ebből a következőre.

    Elképesztő foggal-körömmel védték az egygólos vereséget, hogy aztán döngethessék a mellüket, hogy majdnem megvót a Fradi.

    A meccs nagy részében 4-2-3-1-ben játszottunk, majd 4-3-3-ra váltottunk Sigér beállása után. 62.5%-ban volt nálunk a labda, a meccs mindössze 16%-a zajlott a mi védőharmadunkban, 40%-a a támadóharmadban. 88%-kal passzoltunk, a meccstempónk 17.1 passz/perc volt (az első félidőben 18). A párharcokat 116-100 arányban hoztuk, 46 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (a Vasas 17-et), a támadóharmadban 27-et (ez a legtöbb 2015 óta – korábbi adataink nincsenek). 11 labdaszerzésünkből lett lövés. Összesen 43 támadásból 18 lövésig jutottunk, azonban csak 3 talált kaput (Vasas: 14/7/1). Az xG-arány 1.61 – 0.11, az xcG-arány 0.95 – 0.41.

    A támadópárharcaink 40%-át nyertük meg (110/44), az 59 védekező párharcból 41-et nyertünk meg (69.5%), a fejpárbajokat 22-9 arányban hoztuk. A hosszú labdák aránya 6.8%, a PPDA 6.24

    Bogdánnak egy lövést kellett védenie (0.42). 23 passzából 18 volt pontos, 4-szer jött ki.

    Wingo 93 akciójának 72%-a volt sikeres, 84%-kal passzolt, 20 párharcból 9-et nyert meg. 14 labdát vesztett, 5-t szerzett, 4 passzt lopott. Két lövést készített elő (0.12).

    Kovacevic 97 akciójának 80%-a volt sikeres. 91%-kal passzolt, 14 párharcból 8-at nyert meg. 12 labdát vesztett, 14-et szerzett, 9 passzt lopott.

    Knoester 103 akciójának 81%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 17 párharcból 13-at nyert meg. 11 labdát vesztett, 12-t szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02).

    Botka 49 percet töltött a pályán, 34 akciójának 62%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.08), 18 passzából 16 volt pontos (89%), 9 párharcból 3-at nyert meg. 3 labdát vesztett, 4-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Laidouni 123 akciójának 80%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 91%-kal passzolt (97/88), 14 párharcból 8-at nyert meg. 11 labdát vesztett, 9-et szerzett, 5 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.06), ezek egyike a gólpassz.

    Esiti 62 percet játszott. 78 akciójának 78%-a volt sikeres. 47 passzából 46 volt pontos (98%), 23 párharcának 61%-át nyerte meg. 6 labdát vesztett, 18-at szerzett (10-et az ellenfél térfelén), 11 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.08).

    Zachariassen 62 percet játszott, 47 akciójának 47%-a volt sikeres. 3 lövésből (0.24) 1 gólt szerzett. 71%-kal passzolt, 16 párharcból 5-t nyert meg. 3 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.04).

    Tokmac 91 percet játszott, 73 akciójának 66%-a sikeres volt. 5 lövése volt (0.14), 92%-kal passzolt (38/35), 19 párharcból 11-et nyert meg. 3 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02).

    Traoré 55 akciójának 65%-a sikeres, 2 lövése volt (0.57). 89%-kal passzolt (28/25), 17 párharcból 9-et nyert meg. 3 labdát szerzett.

    R. Mmaee 57 akciójának 46%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.06). 84%-kal passzolt (19/16), 27 párharcból 10-et nyert meg. 2 labdát szerzett.

    Civic 50 percet játszott, 45 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 75%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert meg. 8 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.11).

    Besic 37 percet kapott, 43 akciójának 88%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 5 párharcból 3-at nyert meg, 3 labdát vesztett, 9-et szerzett, 2 passzt lopott.

    Marquinhos is 37 percet játszott, 32 akciójának 63%-a sikeres, 19 passzából 16 (84%). 7 párharcból 3-at nyert, 3 labdát szerzett, 3 passzt lopott.

    Boli 23 percet kapott, 16 akciójának 63%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.52). Mind a 4 passza jó, 5 cseléből 4, 9 párharcából 6 volt sikeres.

    Sigér 8 percet játszott, 6 akciójából 4 volt sikeres, 4 passza pontos, 2 párharcát elvesztette. 1 labdát szerzett.

    Zachariassen 6.65
    Knoester 6.63
    Laidouni 6.45
    Bogdán 6.25
    Kovacevic 6.13
    Marquinhos 5.93
    Esiti 5.83
    Traoré 5.83
    Besic 5.70
    Wingo 5.70
    Botka 5.65
    Civic 5.63
    Boli 5.50
    Tokmac 5.20
    R. Mmaee 5.15

    https://ulloi129.hu/2022/08/31/elo-a-vasas-elleni-bajnokirol-10/
    https://ulloi129.hu/2022/09/02/igy-teljesitettunk-a-vasas-ellen-9/
    https://ulloi129.hu/2022/09/07/zachariassen-knoester-laidouni-es-traore-boli-zachariassen/
     
  2. avatar: fgymat
    2022.09.01, 09:04
    A 90+4. percben Stanislav Cherchesov sárga lapot kapott.