magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Celtic FC 2 : 3 21:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 2 (3 szavazat)

hangulat: 3 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 4. forduló
referee : Veríssimo Fabio (Portugália)
attendance:
  1. celticfc.com: -
  2. fradi.hu: 16.501
  3. nso.hu: 16.501
  1. 0 - 1 3' Furuhashi Kyogo
    sárga lap 10' Welsh Stephen
    11' Zubkov Oleksandr 1 - 1
    1 - 2 23' Jota
    1 - 3 60' Abada Liel
    86' Uzuni Myrto 2 - 3
    90+1' Mmaee Samy sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.11.05, 11:23 (szerk.: 2021.11.09, 16:22)
    Ez a Celtic nem egy jó csapat. Mi voltunk annyira szarok, hogy jól néztek ki.

    Egészen konkrétan!!!! A tavalyi Celtic sokkal jobb volt… egy sokkal jobb védelem ellen volt 30 körüli kapura lövésük …

    Én végig azt éreztem a meccsen, hogy ez a Celtic jó játékkal simán verhető lenne a Fradi jelenlegi keretének. Nem nőttek fölénk, gyermeteg hibákat vétettünk. Jobb csapatjátékkal a tegnapi meccs simán meglett volna. A kinti meccsen nem volt esélyünk, de a tegnapi Celtic egy verhető ellenfél volt.

    Az a két gól, amit végül összevakartunk, a játékosok egyéni képességeinek volt köszönhető, semmi köze nem volt ehhez Stögernek. Ahhoz viszont, hogy a Rebrovnál viszonylag stabil védelmünk meccsről-meccsre betlizik és csapat szinten a védekezésünk megbukik még a bajnokságban is, ahhoz van. Nyomát sem látni a csapaton koncepciónak, sem támadásban, sem védekezésben.

    Ez a jota gyerek 3,5 m€ annyi, mint gavric.... Ez egy vicc. csereljuk el őket egymással..... A japán gyerek 2m€, az izraeli 3m€. Papiron semmivel sem erősebbek, mint a mieink, sőt.... . Csak az a fránya zöld gyep ne lenne... Na ott volt aztán különbség. Most vagy a mieink vannak ennyire felertekelve vagy ezek le, de a játéktudásban hatalmas különbseg volt és van. Ez viszont hajnal munkája és nem strogere. Mindenki odavan, hogy hajnal Tomika milyen jó játékosokat igazol. Hát igazolta volna le jotat, meg ezt a Japán kölyköt. Gavric, loncar, zaki helyett...

    ez full hülyeség, Jota visszamegy a kölcsönből és játszik fél szezont a Benficában már 12 milliót fognak neki beírni a transfermarkton, aztán majd annyit fog érni, amennyiért eladják egy top bajnokságba. Gavric meg 1 milliót ér, ezt tisztán megmutatja az átigazolási szezon, hiszen annyit tudtak elkérni érte.

    Ahogy elnézem van egy-két szurkoló itt, aki kiáll a csapat és persze Stöger mellett. Szerintük megy a hiszti, a szurkolók leégetik a Fradit, fújolnak, hazaküldik az edzőt. Fel lehet ezen háborodni.
    Semmi gond nincs ezzel. Csak az elmúlt 2 hónap. Most ne Rebrovozzunk, mert az egy másik dimenzió!
    Várjunk év végéig. Hagyjuk meg az esélyt. Rendben!
    De szólok, ha nem változik semmi, akkor már nem lehet helyrehozni. Bukjuk a bajnokságot, a nemzetközi kupából meg gyengébb eredménnyel esünk ki mint bármikor. Ez morálisan egy hatalmas pofon lesz. Jövőre nem lesz sem BL, sem EL.
    Kiürül a pénzeszsák! Kapaszkodhatunk fel újra, kezdhetjük nulláról, mint 2018-ban.
    Csak ennyi a tét!

    azért elmehet a picsába mindenki, aki kifütyülte Tökit.

    Hány teljesen öncélú megmozdulása volt tegnap is? Játékba hozzák, vagy véletlenül labdát szerez (ami amúgy nem szokása), majd addig cipeli a labdát, amíg bele nem akad egy védőbe. A Celticnél egy védő is elég volt a szereléshez, az nb1-ben általában 2-3 játékos közé vezeti be, mire végre el tudja veszíteni. Tény, hogy tegnap megint egy picit mintha jobban kapkodta volna a lábát, de fényévekre van az egy évvel ezelőtt mutatott játékától, hazai meccseken pedig még a tegnapitól is elmarad. Ha ezen nem tud végre változtatni, tőlem ingyen is mehet, amerre lát. A képességeit én is elismerem, de nincs hasznára a csapatnak. Uzuni pont az ellentéte, ő még a hosszabbításban is megy, hajt, küzd. Ő sincs formában, de a lelkét kiteszi minden meccsen. Ha Toki csak fele ennyire akarna, akár maga, akár a csapat miatt, kapkodnának utána külföldről.

    De amúgy mi ez a füttyérzékenység? Nem verte senki véresre, nem kergették meg. Úgy írtok páran a fütyülésről mintha bűncselekmény lenne.

    Elkeserít amit látok. 3 év munkája dől össze a szemem láttára. És sokaknak az a problémája, hogy az egyik alibikirályt kifütyülték tegnap...

    A tegnapi Celtic igenis verhető ellenfél volt. De nem a tegnapi vereség volt a baj. Hanem a ZTE-MTK-UTE ellen mutatott játék és a trend, ami jellemzi most a csapatot. Alig van olyan játékos, aki magához képest elfogadhatót nyújtana. Mindenki a tudása alatt teljesít, ez pedig a szakmai stáb munkáját minősíti.

    A tegnapi kurvagyenge szerintem nem a játékosoknak szólt. Igen, megtalálták Tökit, akit pont tegnap talán nem kellett volna. Bármelyik másik meccsen viszont simán meg lehetett volna. A tegnapi fütty és egyéb kritika Stögernek szólt és az általa összerakott csapatnak. Ebből a keretből jobb csapatot lehetne összerakni, mint amilyen a Rebrov csapat volt.

    Na most meg azt mondja a Pepi,hogy a játékosok a lelátói hangulattól is letörtek,ja és persze hogy nem mond le. Olyan kis alamuszi csendesnek tűnt most aztán kimutatja a foga fehérjét hogy milyen is valójában....

    Hazaértem, hatalmas élmény volt...
    Ez az ember az öltözőt már rég elvesztette és a mai nap után az oldallelátót követően a Tábor támogatását is elbukta. A csapattól teljesen hitehagyott, szedett-vedett, elképzelés nélküli játékot láthattunk, nem először. Egy semmi extra Celtic lesimázta, 5:2 összesítésben. Sorozatban 7. zakó nemzetköziben, hazaiban két zakó itthon, Rebrovval 3 év alatt volt 1? Miről beszélünk, vicc az egész.

    - Egy frusztrált szurkoló.

    Auf wiedersehen!
    És igenis teljesen megérdemelten.

    Az nem elgondolkodtató miért hibáznak óriásiakat meccsről meccsre a játékosaink? Ez a legnagyobb különbség a tavalyi csapattal szemben, ők a kulcsmeccsekre mindig felszívták magukat.

    Nincsenek meg az automatizmusok, nincsenek begyakorolva a dolgok, vagy egyszerűen olyat kér a játékosoktól, amit nem tudnak megcsinálni.
    Az meg tutitipp, hogy a 2. félidőben kapunk legalább 1-2 gólt

    Engem leginkább az érdekelne a csapattal kapcsolatban, hogy miért Myrto az egyetlen aki ez elejétől a végéig hajt és komolyan veszi a meccseinket?
    A mesterrel kapcsolatban meg az, hogy mi volt tegnap a taktika amit megbeszélt és begyakoroltatott a csapattal.
    +1 nagyon boldog lennék ha Dini mielőbb visszatérne a kapuba, mert hiányzik a rendre bakizó védelem mögül.

    Kezdjük ott, hogy nem ő az egyetlen. Zakariás is kihajtja a belét, de pl. Laidouni, Somalia is.

    Ez a Celtic, bármennyire is fáj ez, jobb csapat mint a Fradi. Tűpontosak a passzok, úgy nézett ki mint amikor edzésen cicáznak a játékosok. Jobb játékosok, jobb edző.Esélyünk csak akkor lehetett volna, ha védekezünk és abból kontrázunk. Mint Rebrov idejében.
    Ez a realítás. Vegyük tudomásul-
    Hajrá Fradi!

    Nyilatkozatok helyett esetleg lehetne erőnléti edzéseket tartatni, hogy Töki ne essen el a saját lábában a 60. percben, hogy Soma amikor labdát veszít, akkor tudjon sprintelni Jota után és ne csak álldogálva végignézze ahogy a kissrác hülyét csinál a többi védőből és gólt lő.
    Valaki azt is megtaníthatná nekik, hogy ezen a szinten nem fordulunk ki egy lövés elől, mint most Vécsei tette, előzőleg meg Kovacevic többször is.

    Mérges voltam tegnap, főleg amit Civic és Blazic műveltek hátul az első gólnál is... Mondjuk Miha mentett egy nagyot a 2. félidőben, de hát akkor is! Az kimondottan tetszene ha a 2 hátralévő meccset megnyernénk, mert azért 6 pont már sokat kozmetikázna a szereplésünkön- vagy esetleg 4-. Hajrá Fradi!!!

    Sok játékossal azt kéne megértetni, hogy nem csak a gólért lehet tapsot kapni, hanem azért is ha küzdenek a csapatért.

    Laidoni és Uzi erre a legjobb példa... Nincs elveszett labda egyiknél sem.

    Töki miután lepattant a Celtic játékosról... Simán útól kellett volna érnie az Ő sebességével. Még akkor is megtapsolom, ha sárgát érően megállítja

    Tokmacnak még pechje is van, fizikailag nyilván elnyomják, főleg ilyen szintű csapatok, de kb 10 centi választja el, hogy az évtized gólját meglőjje, aztán még ki is fütyülik a faszba.

    Borzasztó szerencsétlen egy meccs volt. Minden lélektani fordulópont ellenünk jött ki.
    Ne legyen igazam, de Stöger tegnap szerintem visszafordíthatatlanul elvesztette a közönség bizalmát. Ha Kisvárdán nincs meg a három pont, nagyon meleg lesz a pite a következő hazain.
    Még egy dolog: a BLM-mel a legmesszemenőbbekig nem értek egyet, leginkább a hozzácsapódó balos antifa politikai mozgalmakkal. Ettől függetlenül a térdelésnél hallható erős füttyszó biztosan nem esik jól a színesbőrű játékosainknak és lehet, hogy a teljesítményükön is nyomot hagy. Nem kell térdelni, isten ments, semmi megbánnivalónk nincs az témában - szimplán le kell szarni, hogy csinálják.

    a skótok türelmesen megvárták, meg is álltak amikor a közönség a himnuszt énekelte. Ezzel szemben prosztó, bunkó módon kifütyülték azt, ami nekik volt fontos. Ez már nem is rasszizmus, ez a legocsmányabb tapló, sötét bunkó viselkedés.

    Na, akkor taktikától, csapatjátéktól és hasonlóktól eltekintve: a tegnapi meccsen kibaszott sok egyéni hibával sikerült odaadni a Celticnek a meccset, akárcsak a kintit.

    Méterekre elpattanó labdák, pontatlan passzok, lassúság, teszetoszaság, lelátóra lődözött "beadások" - és úgy, hogy a hibáknál NEM három-négy, egyenként 50-70 millió EUR-t érő Chelsea/Bayern játékos vette körbe a hibázót (akkor ugye jöhetne az "ekkora nyomás alatt nem csoda" mantra) hanem noname Celtic iparosok kísérték messziről.
    Ha ezt Csizmadia Csabik és Maróti Bécik csinálják, oké, ők annyit tudtak, de a mostani játékosaink sokkal jobban is tudnak játszani. (és még mindig az egyéni képességekről van szó, sehol a csapat)

    Uzuni gólja szép egyéni teljesítmény volt, de teljesen esetleges. Az azért sokatmondó volt, hogy a skótok a 70.percben (!) lecseréltek három játékost: a két sztárjukat (Jotát és a japán gyereket) + a harmadik gól szerzőjét, akinek volt még egy gólpassza is. Tudta jól az edzőjük, hogy itt még egyenlítés sem lesz, nemhogy fordítás.

    A Celtic kollektív fakjúzása és Szasza "miakkoris" éneke szvsz semmit mást nem szolgált, mint a szépszámú fütty, kurvagyenge és aufíderzén elnyomását. Nem jött be.

    Ja és még valami: a két nagytól két meccsen 5-2.
    A náluk sokkal nyamvadtabb Celtictől két meccsen szintén 5-2.

    Maradjunk annyiban,hogy nem a tegnapi volt a szurkolás szempontjából a legjobb.És akkor finom voltam.

    Gandalfot nem értettük, de jól nézett ki. Ami zavaró volt, az Szasza felesleges kornyikálása a végén. Emberünk kicsit túlgondolja magát. A tábor dolga szurkolni, ha ott vannak.

    Az mondjuk nekem is bökte a csőröm. Értem hogy Kubatov haverja, meg egy szimpatikus csóka, de MC-nek egy nímand és a tegnapi spontán üvöltsük túl az elégedetlenkedőket cenzorszerenádja erős nemtetszést váltott ki bennem és szerintem másokban is.

    A csütörtöki találkozón 4-2-3-1-es felállásban játszottunk (a Celtic 4-1-4-1-ben), 43%-ban volt nálunk a labda, a mieink 83, a skótok 86%-kal passzoltak (a mieink passztempója 17, a Celticé 16.4 passz/perc volt). Mi 33+2 támadásból 14 lövésig jutottunk, ebből 4(+1 az öngól) találta el a kaput, a vendégek 26+6 támadást vezetettek ebből 10/5 volt a lövési arány. Az xG arány 0.94-1.11 volt, az xcG-arányban azonban csak 0.38-1.91 (az előbbi értékben nincs benne az öngól, míg a Celtic értékében benne van a Blazic által tisztázott emelés).

    A párharcok aránya 87-98 volt oda, a portugál játékvezető szerint mi 16-szor, a vendégek 11-szer szabálytalankodtak. Mi a támadópárharcaink 41%-át nyertük meg, a vendégek a 48%-át, a fejpárbajok aránya 11-15 volt oda. Mi 14-szer (S. Mmaee 4, Somalia és Blazic 3-3), a Celtic 15-ször kellett tisztázni, a beadások mindkét oldalon ugyanannyira pontatlanok voltak: 11/2. Mi jóval több (51-33) passzt loptunk (Blazic 9, Somalia 7, Vécsei 6, S. Mmaee 5). Mindkét csapat 21 labdát szerzett az ellenfél térfelén (Vécsei 5, Zubkov 4, Laidouni 3). A hosszú labdáink pontosabbak voltak (44/26 – 59% ill. 33/16 – 48%). A PPDA egyik oldalon sem volt kiemelkedő, de nálunk jobb volt (10.5 ill. 14).

    Bogdán 5 lövést (1.91), ebből 3 gólt kapott, 2-szer jött ki, 16 passzából 14 volt pontos.

    Somalia 60 akciójának 60%-a volt sikeres, 78%-kal passzolt, 18 párharcból 7-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 10-et szerzett, 7 passzt lopott.

    Blazic 67 akciójának 72%-a volt sikeres. 85%-kal passzolt, 9 párharcból 4-et nyert meg, 6 labdát vesztett és szerzett, 9 passzt lopott.

    S. Mmaee 74 akciójának 74%-a volt sikeres, 88%-kal passzolt, 14 párharcból 8-at nyert meg. 10 labdát vesztett, 3-at szerzett, 5 passzt lopott.

    Civic 73 percet játszott, 52 akciójának 44%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.04). 61%-kal passzolt, 18 párharcból 6-ot nyert meg. 12 labdát vesztett, 4-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Vécsei is 73 percet játszott, 70 akciójának 61%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.05). 92%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert meg. 4 labdát vesztett, 10 labdát szerzett, 6 passzt lopott.

    Laidouni 93 akciójának 70%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 26 párharcának felét nyerte. 3 labdát vesztett, 5-öt szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.29)

    Zubkov 80 percet kapott, 61 akciójának 57%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.27), ebből egy öngól lett. 67%-kal passzolt, mind a 7 csele sikeres volt, 19 párharcból 12-t nyert meg, 4 labdát szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.03).

    Zachariassen 66 percet kapott, 36 akciójának a negyede volt sikeres, 1 lövése volt (0.04), 7 passzából 5 volt pontos (71%), 12 párharcból 4-et nyert meg. 2 labdát szerzett és 2 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.03).

    Tokmac is 66 percet kapott, 52 akciójának a fele sikeres volt, 1 lövése volt (0.03), 80%-kal passzolt, 23 párharcból 7-et nyert meg, 1 labdát szerzett, 2 passzt lopott. 3 lövést készített elő (0.12).

    Uzuni 67 akciójának a 48%-a volt sikeres, 4 lövésből (0.41) 1 gólt szerzett, 82%-kal passzolt, 9 párharcból 5-t nyert meg. 1 labdát szerzett, 3 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.08).

    Mak 28 percet játszott, 13 akciójának 54%-a (7) volt sikeres. Mind az 5 passza, 1 csele és 2 párharca is sikeres volt.

    R. Mmaee 28 percet kapott, 25 akciójának 44%-a volt sikeres, 9 passzából 7 (78%). 12 párharcból 3-at nyert meg, 1 labdát szerzett. 1 lövést készített elő (0.04).

    Cabraja 22 percet játszott, 20 akciójának 60%-a volt sikeres, 1 lövése volt(0.01). 80%-kal passzolt (10/8), 7 párharcból 4-et nyert meg, 2 labdát vesztett, 5-t szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.01).

    Loncar 22 percet kapott 11 akciójából 9 (82%) volt sikeres, 8 passzából 7 ment emberhez, 2 párharcból 1-et nyert és 1 labdát szerzett.

    Szánthó 14 percet kapott 6 akciójából 4 volt sikeres, 1 lövése volt (0.1), mindkét passza pontos volt, 2 párharcát megnyerte, az 1 csele jó volt.

    Uzuni 6.59
    Zubkov 4.74
    Laidouni 4.70
    S. Mmaee 4.42
    Bogdán 4.39
    Blazic 4.25
    Vécsei 4.25
    Somalia 4.19
    Cabraja 3.93
    Mak 3.80
    R. Mmaee 3.77
    Loncar 3.62
    Tokmac 3.59
    Zachariassen 3.59
    Civic 2.83

    https://ulloi129.hu/2021/11/06/igy-teljesitettunk-a-celtic-ellen-3/
    https://ulloi129.hu/2021/11/04/elo-a-celtic-elleni-el-csoportmeccsrol-2/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2021/11/08/laidouni-uzuni-bogdan-es-uzuni-zubkov-laidouni/
     
  2. avatar: BZS1979
    2021.10.07, 14:07
    NEM LEHETNEK VENDÉGSZURKOLÓK A FRADI EURÓPA-LIGA-MECCSÉN

    MTI 2021.10.07. 12:48

    Csak hazai szurkolók lehetnek a Groupama Arénában a november 4-i Ferencváros-Celtic Glasgow labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzésen.

    A skót klub honlapjának csütörtöki híre szerint a magyar bajnokcsapat arról tájékoztatta a Celticet, hogy a hatályos járványügyi intézkedések értelmében a Nagy-Britanniában kiállított oltási igazolványokkal nem lehet beutazni Magyarországra.

    A pont nélküli Ferencváros két forduló után a G csoport harmadik helyén áll, jobb gólkülönbségével megelőzve a skótokat. A Fradi a következő körben - október 19-én - épp a Celtic vendége lesz.

    https://www.origo.hu/sport/futball/20211007-nem-lehetnek-vendegszurkolok-a-fradi-europa-liga-meccsen.html?fmlogin=1