magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FC Prishtina 3 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - FC Prishtina 2021
  2. Ferencvárosi TC - FC Prishtina 2021
  3. Ferencvárosi TC - FC Prishtina 2021
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.67 (3 szavazat)

játékvezető: 1.67 (3 szavazat)

hangulat: 3 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
referee : Munro David (Skócia)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. prishtinafc.com: -
  3. nso.hu: 8.765
  1. sárga lap 15' Zyba Qendrim
    sárga lap 45+3' Krasniqi Besnik
    49' Mak Róbert sárga lap
    49' Dibusz Dénes sárga lap
    sárga lap 54' Hoti Mendurim
    sárga lap 67' Lilaj Sabien
    71' Nguen Tokmac 1 - 0
    74' Mmaee Ryan 2 - 0
    78' Blažič Miha 3 - 0
    sárga lap 90' Mici Gledi

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.07, 09:51
    Peter Stöger: Elégedett vagyok az eredménnyel, nem volt könnyű meccs. A Pristina technikás és van egy gyors támadója is. Jók voltak kontrában, szerencsénk is volt. Az első gól nagyon fontos volt, utána sokkal több terünk volt. Gyorsabban akartuk forgatni a játékot, hogy a széleket jobban kihasználjuk, ez sokkal jobban ment a második félidőben. Figyelnünk kellett a kontrákra is. Gyorsabban akartunk játszani, jobban kontrollálni a játékot. Ryan jól dolgozott a felkészülés alatt, friss volt, mondtam neki, hogy megkapja ma a lehetőséget, gyors és gólerős, főleg a tizenhatoson belül – ezt ma bizonyította. A felkészülés tizedik napja után volt egy kis mélypontja, ezt menedzselte. Franck érthetően nem volt elégedett, sok lehetősége volt, de ez benne van, tudom milyen az, amikor semmi nem megy be. Még nincs itt az ideje a tartalékolásnak, a legjobb csapattal kell idegenben is játszani, nem kísérletezhetünk. A szerintem legjobb kezdővel fogunk felállni. Mindig elégedett vagyok a keretemmel, nem vagyok elégedetlen típusú edző. Nem olyan könnyű ezt a játékosállományt erősíteni. A felkészülés nem volt könnyű, hiszen sok volt a hiányzó a sérülések és válogatott elfoglaltságok miatt. Szergej Rebrov remek munkát végzett, ha olyan sikeres leszek, mint ő, nem lesz baj, a BL-csoportkör és a bajnoki cím elégedetté tenne.

    Zekirija Ramadani: Gratulálok a Ferencvárosnak. A meccs 60-65%-ban jól teljesítettünk, még egy ziccerünk is volt. Sajnos a nagy munkánk tíz perc alatt összeomlott. Nekünk nincs tapasztalatunk ilyen szintű meccseken. A teljesítménnyel elégedett vagyok, de sajnos a nagy különbségű eredmény nehézzé teszi a visszavágót. Mindent meg fogunk tenni. Nem éreztem 0-0-nál, hogy kiüthetnek minket, pariban voltunk az ellenféllel, de sajnos nekünk nincs tapasztalatunk ezen a szinten.

    https://ulloi129.hu/2021/07/06/stoger-elegedett-vagyok-az-eredmennyel-nem-volt-konnyu-meccs/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.07, 09:50 (szerk.: 2021.07.10, 15:47)
    lehet károgni, dcsérni, kritizálni. De egy ilyen csapat ellen, akik a buszt a gólvonalon tartják, nehéz gólokat rúgni. Sok ilyen meccsünket nyertük 1:0-ra, vagy ikszeltünk 0:0,1:1:.

    Jó eredmény a 3:0, de Rebrovval sokkal taktikusabb, stabilabb, kompaktabb, biztonságosabb játékkal nyertünk volna.
    Nem mellesleg ennyi helyzetből BL-t nyerne.

    Gratulálok a srácoknak! Borzasztóan kezdtünk, aztán a 3 góllal lerendeztük a továbbjutást. Összességében a játék nem tetszett. Én csak Tokit tudom kiemelni, ill. Makban mocorgott valami. Azt nem igazán értem továbbra sem, hogy mit láttok Wingoban. Örülök a Közlegémy első góljának, a legjobbkor jött! Idegenben csak az lépjen pályára, akinek a kiesése nem lenne óriási vérveszteség.

    Az első félidőben kb. minden említésre méltó támadásunk Wingón ment keresztül.

    Wingo egyre jobb lesz. Ráadásul csak el- és leütni lehet, plusz rohadt gyors is. Szépen kezd beilleszkedni a csapatjátékba is.

    Első tétmeccsnek nem volt ez rossz Stögertől:
    - az első félidőben lehetett károgni, szörnyülködni, Isaelt-visszasírni,
    - a másodikban pedig szép góloknak és sima győzelemnek tapsolni.

    Sigér nagyon lassú és Uzoni is most játszotta szerintem a leggyengebb meccset nálunk. Tamadojatekunkban semmi elképzelést nem láttam. A védelem meg a szokásos hajmeresztő eladót labdák és haza adasok

    Idény eleji forma, egy túltolt alapozás után. Mit vártál?

    Tehát ma láthattuk hogy Mmaee tesóknak kezdeni kell, és a legjobbunk Laidouni nagyon kell a csapatunkba. Vécsei és Sigér tényleg gyengén játszott, hiába magyarok ez van.

    Gondolom, a nagy lóbaszó néger miatt kezdett Dvali. Azt hitte, hogy ívelgetni fog a koszovói csapat, talán. Más ötletem nincs.

    És ki is kapcsolta a játékból 90 százalékban.

    Első blikkre szinte minden szurkoló gyengének látta a csapatot . Én inkább kicsit bizonytalannak de mindvégig bennem volt hogy meglesz a meccs. Mák a meccs embere mert a gólnélküliség ellenére nagy szívvel játszott és nem csak a támadásban de a véekezésben is szépen muzsikált. Stöger érzésem szerint ki akarta fingatni a koszovóiak kondiját ami sikerült is. A 75 percre vártam a cseréket ami majdnem be is jött. Addig inkább a széleket erőltettük és égettük az ellenfél kondiját. Aztán beállt középre Mae és jött a gól mert Stöger inkább középen akarja megoldani a meccseket amit Rebrov a széleken. Ami nagyon hiányzott Laiduni magabiztossága amit Sigér sajnos nem tud hozni. Én legalább is úgy láttam , hogy meccs elejétől a kezünkben volt bár voltak bizonytalanságok. Hiányozztak még Blazic direkt indításai kozépen amiket Boli és Tocmac az előző szezonban befutottak. Stöger játékához nagyobb labdabiztonság kell, de ez a keret már le tudja hozni ez iylen meccseket. A továbbjutást ha csak valami nagy kapitális hiba nem lesz lehozzuk simán. Az ellenfél nem állhat le bekkelni hanem támadnia kell amit mi ki is fogunk használni. A visszavágón szintén ilyen eredményt várok.

    Szépnek nem nevezhető, viszont hatékony játékkal hoztuk a meccset, a visszavágót ússzuk meg piros lap és sérülések nélkül!
    Hajrá Fradi!

    A hátsó négyesünk néha azért nagyon de volt koncentrálva.

    Nem volt egyszerű de begyűrtük, a továbbjutás valószínűleg eldőlt. Laidouni nagyon hiányzott, Sigitől és Haratintol nagyon nem lehet várni kreativitást, valami váratlant. Remélem Katona beválik majd mert ez igy elég gyenge azon a poszton ha mondjuk Laidouni vagy Haratin kidől, Somi se lesz fiatalabb, Vécsei felejtős, és lassan Sigi is. Blazic megint sok hibával játszott, viszont sok legipárbajt megnyert, úgyhogy őt még így is nehezen hagynám ki, Sammy viszont kezdhetett volna Dvali helyett.

    Tény volt két komoly lehetőségük, de erőből esélyük sem volt minket lejátszani. Tán még támadni se. NB2 közepe brigád.

    Nagypofájú, fetrengő, szarházi, favágó gecik.

    Többek között. De meglepett, hogy olykor fociztak is, nem is olyan rosszul.

    Kicsit másabb a játék, mint Dollnál. Nem hülye Strőger, megtartja (erre láttam törekvést) ami jó, de kissé más az előrejáték.
    Az automatizmusok meg kopnak.
    Jó lesz ez.
    Idő, türelem.
    Na, az nincs

    Ahhoz, amit játszani szeretne, játékosok kellenek. Az figyelemre méltó, hogy nem ívelgetünk feleslegesen, de sokszor hoztunk magunkat kellemetlen helyzetbe felpasszolt labdákkat-lábhoz, emberhez-akit vagy elnyomtak, mint egy csikket-ez volt a gyakoribb-vagy technikai hiba miatt már vették is el tőle a labdát, aztán jött a kontra. Ezek könnyelműen felkínált helyzetek. Laidouni például nagyon kell ehhez a játékhoz.

    Előre szóltam, hogy nem lesz könnyű. Nem is lett. A csapat viszont megküzdött mindennel, ocsmány játékvezetés, nevezzük úgy "balkáni" stílus, rohadt hőség, új edző, új stílus, mindez egy hónap alatt.
    A magam részéről büszke vagyok a csapatra! Hajrá Fradi!! Csak így tovább!!

    Ez a gané csapat pont úgy húzta az időt, mint annak idején a fetrengő partizani. A bírót meg nem tudom honnan hozták, de nagyon partner volt az alljasságukhoz Nehezen írom le, de ennek még andó szabó is csak jelenthetne. Kár hogy elfogyott az erőnk, jó lett volna ezt a csürhét még jobban kitömni.

    Remélem tanulunk a maiból, mert ez a játék kevés lesz egy jobb képességű ellenfél ellen.

    Nyáron tényleg füvet cseréltek? Tök furán gurult a labda. Bár olyan régen voltam kinn a stadionban, hogy lehet hogy halucinálok.

    A védelem mutatott érdekes dolgokat ma. Ha máshol nem akkor ott javulni kell... De persze lehet hogy majd kapnak több támogatást a középpályáról erősebb elenfelek ellen.

    Kicsit nyugodtabb leszek, ha már látszik az új stílus, és nem csak arra játszunk hogy osztálykülönbség van a két csapat között.

    A rebrovi érához képest szemmel látható volt a támadójáték stílusának megváltoztatására való törekvés. Sok gyors lapos passz, be a védők mögé vagy elmozgás után. Úgy tűnik, vége a Blazic -féle ívelgetésnek. Ebben Mak mestermunkát végzett, de egyetértek azokkal is, akik a védekező játékát kritizálták. De hazai pályán, első meccsen ne a védekezéssel törődjön inkább. Forintos zsugát tett Ryan Mmaee-nak a nagyon fontos 2. gól előtt.

    Amúgy örülök, hogy Ryan hamar betalált és nem kell ezen görcsölni. Nekem mondjuk Boli sokkal dinamikusabbnak tűnik, de lehet még Batu is. 1 csatárral szerintem Rocco nem lesz újra kőkemény nálunk.

    Gyors hazaérkezés, ideges kezdés, nyomasztó hőség, türelmetlen idióták (füttyszó), kis szerencse, megérdemelt melós győzelem, eldölt a párharc. Kicsit mi voltunk a portugálok, ők meg a magyar válogatott. Bosszúsak is lehetnek, mert több volt nekik a meccsben.,

    Nálam egyértelműen Uzuni a meccs embere. Végig hajtott teljes erőbedobással, ha kellett védekezett, labdát szerzett, cselezett, jó labdái voltak, volt pár szép sprintje is. Nagyon hasznos tagja volt a csapatnak.

    Szarvót de a vége jò lett! A Tábor sokkal jobb volt mint a csapat. Gratulálok a győzelem megvan ez a legfontosabb!

    Először is gratulálni szeretnék a győzelemhez. Egy hosszú út első lépését sikeresen megtette a csapat. Akadtak hibák (Blazic védekezése) és extra (Blazic gólja) teljesítmények. Szerintem Dibusz, Civic, Sigér, Kharatin, Boli pl hozta a kötelezőt. Töki nem törte agyon magát az első félidőben a másodikban azonban feljavult, Uzuni próbálkozott, de nagyon figyeltek rá. Kellett Mmaee cseréje. Összességében jó az eredmény egy meglepően jól felkészített csapat ellen, de a 70. perc környékén elfogytak kondiban.

    Na akkor kicsit lenyugodva. Örülök a 3-0nak de a meccset látva ez ez a fölény egyáltalán nem látszott. Végig támadott egy 2misit érő csapat, a második félidőben több lövésük volt és 3x mattolták dibuszt a meccs alatt. A védekezés jelenleg borzalmas állapotban van szerintem. A támadójáték ötlettelen volt. Nekem az egész meccs alatt nagyon Dollos volt az egész. Az a fajta tamadofoci meg egyáltalán nem versenyképes és már a 4evvel ezelőtti nb1be se volt elég. Kicsit sajnálom hogy nem jött ki egy jozanito eredmény sem a felkészülési meccseken és félek hogy a selejtezőn fog. Van mit kijavítani a játékban. Remélem ez még egyáltalán nem az volt amit Stoger látni akart és senki nem hiszi el hogy ez tényleg 3-0t erő teljesítmény volt.

    Végül helyre állt a dolgok rendje, de azért ne menjünk el szó nélkül amellett, amit ez a tetű horda megengedhetett magának. Tisztességes játékvezetés mellett jó esetben 9-en fejezik be.

    Szidjuk a magyar bírókat, de Ondó sem csinálhatta volna különbül. Amit sárga, de még szabadrúgás nélkül is megúsztak a koszovóiak, azért a mi játékosunkkal szemben befújta a szabadot. Az meg, hogy mi kaptunk fél percen belül 2 sárgát, mert szóvá tettük az ellen megtorlatlan ámokfutását, minden képzeletet felülmúlt.

    Maradjunk abban, vért hugyoztunk. Az eredmény szép, és megnyugtató. Gratula! smiley A pálya talaja, maga a borzalom, mintha enyves lenne,....:((((

    A 70.perc után,volt 10 perc,amiért jár a gratuláció.A többit inkább ne firtassuk...

    Nem volt ez rossz elsőre szerintem. Brutális hőség és egy szívós kis ellenfél. Ami szembetűnő volt, hogy az első 15 percben Dénesnek 3 labdaérintése volt csak, Rebrovnál ilyenkor ő passzolta már a legtöbbet. Próbáltunk támadóan játszani végig, ez számomra nagyon szimpatikus volt, meggyőződésem hogy Szergejjel ezt a meccset 1-0-ra hoztuk volna le "csak". Mak végre jó volt, Sigér Dávid kifutotta magát, de sajnos amennyi labdát szerez, annyit el is ad. Labdával nagyon lassú. Dvali nekem tetszett, s a sokat szapult Wingo is.

    Amikor a Dortmund leszerződtette Stögert 4 éve, a vezetőket sokan nem értették, ők azt nyilatkozták, hogy amiatt a képessége miatt szerződtették le, hogy a legnagyobb bajban is tud stabilitást biztosítani.

    Sokat cidriztem a meccs alatt, de az érződött, hogy az első gól után megnyugszunk. És egy nagyon ideges első félidő után a másodikban stabilak is lettünk

    Az első félidőben mutatott játék eléggé elkeserítő volt. Ismét megmutatkozott, hogy sajnos nincs a Fradinak irányító játékosa és gólerős befejező csatára. Az addig rendben van, hogy nem rugdalják fel előre vaktában a labdákat, de sajnos nem annyira labdabiztosak, hogy saját térfélen eladnak labdát, elpasszolják vagy letámadják és leszerelik. Ebből már kaptunk gólokat. Sajnos ez a magyar válogatottra is ráillik!
    A játékvezetésről: ez a bírócska gyenge volt nagyon egyáltalán nem torolta meg a durva belemenéseket, ezért is volt olyan a játék, amilyen. Ha a Real Madrid ellen rugdosódnak igy, akkor villan akár már az 5 percben a piros lap, és akkor vége a megtorlatlan rugdosódásnak! Eltörölték ugyan az idegenben lőtt gól előnyét, és itt az eredmény durvaság, antifoci.
    Pristinában talán lesz már Laiduni, és támadni kell, gólt kell rúgni, nem szabad beállni bekkelni.

    A végeredmény jó. A védelem játéka lehangoló volt és csak a szerencsének köszönhetjük, hogy nem szerencsétlenkedtünk össze egy gólt. Ez sajnos nem Sigér meccse volt és úgy éreztem, hogy a 60.perc környékén a levegője is elfogyott. Ezért nem értettem a Haratin cserét. Elől Mak jól játszott és az ifjabb Maee is jól hajtott. Boli próbálkozott, de.... Tokmac sokáig csak volt a pályán a gólja után viszont hajtott rendesen. Uzuni, nem tudom mit képzelt, de ma mintha nem is lett volna a pályán. Valamiért nem álltunk bele a párharcokba, a játékosainknak nem ízlett a dél-szláv stílus és valamiért nagyon lassan jártuk a labdát így az ellenfél majdnem mindig rendesen vissza tudott zárni. A bírót nem minősítem, mert sokszor minősíthetetlen volt. Sokat kell még javulnunk, akár a jövő heti meccsig, hogy esélyt se adjunk az ellennek. A 60 perc volt a döntő ezen a meccsen, mert végre elért az árnyék

    ha nem is hosszan, de lehet sorolni a problémáinkat, mert vannak (nem nagyok, és biztos mindet megoldjuk idővel) - azt viszont tegyük gyorsan hozzá, hogy pl Pristinában csak álmodni mernek efféle problémákról.

    biztos, hogy nem könnyű az átállás a játékosoknak, hiszen a korábbi túlszabályozottság nem csak lekorlátozta őket, de erre a korlátra bőven lehetett támaszkodni is. kell még pár meccs a támadószekciónak, hogy jobban ráérezzenek egymás játékára, amikor nem a sémát kell hozni. nem lesz gond, a kreativitás és technikai tudás megvan hozzá.

    a visszavágót komolyan kell venni, de ki kell használni az előnyünket, és ki kell őket végezni.

    A jó Micha-nak nem sok épkézláb megmozdulása volt tegnap...ez sem volt azsmiley Viszont a haver,aki otthon nézte a meccset,azt mondta,hogy amikor fejbe rúgta Dibuszt a labdával,az nagy mentés volt.Én attól a jelenettől is gutaütést kaptam.Mondjuk nagyon messze ültem és nem láttam tisztán,hogy mi történt...

    TV-ből visszanézve az egyébként vszeg nem ment volna be, a helyszínen úgy tűnt baromi nagy öngól lett volnasmiley

    Szép és okos gólok voltak. Az eső kettőre így kel érkezni. A 3.-nál szerencsénk volt hogy Miha nem tudott variálni, egyszerűen ott álldogálva a térdéről bepattant. Azért fura még hogy nem Rebrov áll a pálya szélén.

    Bolit is divat lett elküldeni a kurvaanyjába, és igen, néha csetlett-botlott, de így utólag van abban valami, hogy az ellenfél kilukadásához kellett az a 70 perc csetlés-botlása ott elől.

    Nem nagyon került szóba, de ami nekem feltünt, hogy borzasztóan idegesen, feszülten játszott a csapat. Korábban pont az ellenkezője volt.

    Habár időnként fogtam a fejem a hajmeresztő technikai és védekezési hibáktól és Sigér legalább 4-5-ször veszített labdát, mert egyszerűen csak totyorgott és nézelődött, én összességében elégedett vagyok. Az nyilvánvaló, hogy a formát nekünk nem mostanra kell időzíteni, hanem augusztusra, számunkra akkor jönnek az igazi téttel bíró meccsek. A Pristinának meg ez volt A MECCS, ami nekünk tavaly a Celtic és a DZ. Ilyen szemüveggel nézve, formán kívül, azért nem olyan szar ez a 3-0. Lesz a játék még sokkal jobb is. És Mak üdítő meglepetés volt, nagyon jól játszott. Mmae meg úgy szállt be, ahogy kell. Remekül időzített csere volt.

    Én előzetesen simán aláírtam volna ezt az eredményt smiley

    Az első félidőben volt két hajmeresztő hazaadásunk, egy pristinai ajtó-ablak kiugratás. Amennyiben mindháromból gól születik, most lehúzhattuk volna a rolót. A második félidőben a cserék frissességet és kombinatívabb játékot hoztak, a fáradó ellenfél hamar meg is adta magát. Ezen kívül volt egy botcsinálta sípmester, égbekiáltó baromságokat művelt mind a szabálytalanságok megítélésénél, az előnyszabály alkalmazásánál, a sárgalapok osztásánál (magyar bírói színvonal alatti teljesítmény).
    Mondhatnám: idényeleji forma, favágók elleni túlélés. Lesz ez még sokkal jobb is. Remélem...

    Egyelore orulhetunk, hogy ket gyenge csapat jon szembe az elso korben. Az eredmeny jo volt tegnap, de vastagon volt szerencsenk is. Remeljuk ez tenyleg csak ideny eleji rozsda volt… Mert az eleje ugy nezett ki, mint a valogatott Leekens idejen. Nagyon riaszto volt latni az ossze-visszasagot, hogy mindenrol lemaradunk, es totalisan dekoncentraltak vagyunk. Mintha 60 percig senki nem tudta volna, mi a dolga.

    tanácstalanság nem volt. idegesség igen. teljesen érthetően. egyelőre semmit nem változtatott Rebrov fociján - helyesen.

    Az az első ordító helyzetük abból adódott, hogy egyszerűen felrúgták, ha jól emlékszem, Wingót,, hátul meg sem Dvali, sem Blazic nem az a gyors játékos. Ráadásul nem is jól helyezkedtek, és közöttük lépett ki a gyors ellenfél. Ők meg bottal ütötték a nyomát. Dibusznak meg szerencséje volt, jól zárta a rövidet, így mellé rúgta. De azért nagyon meleg volt.

    Dini 6-Wingo, Miha, Lasa 5-5, Civics 6- Sigér 5, Haratin 7 - Mak
    7, Töki 6 Uzuni 5 Boli- Ryan 7 /Stöger 7/

    Dibusz 0
    Mak 7.5
    Többiek 6.5 (Tokmac, Civic és Blazic osztályzatát a gólpassz és gól feljavítja)
    Boli, Sigér, Uzuni 6 (Sigér lehet kaphatna gyengébbet, de 3-0 után nincs ehhez szívem)

    Peter Stöger első tétmeccsén szinte minden mutatóban ellenfelünk fölé nőttünk. A jól ismert 4-2-3-1-es felállásban játszó csapat 61%-ban birtokolta a labdát, kétszer annyiszor lőttünk kapura és nyolccal többször találtuk azt el (17/9 ill. 9/1), a vendégek mindössze három lövését nem blokkoltuk. 89%-kal passzoltunk (a vendégek 83%-kal), több labdát szereztünk (88-71), ez igaz az ellenfél térfelére is (34-20, Sigér egymaga 7-szer szerzett a Pristina játékrészén labdát).

    Többet támadtunk, a kontrákra építő vendégek ellen (35+7 ill. 20+8). A támadópárharcok hatékonysága mindkét fél részéről alacsony volt (37 és 36%), de a mieink sokkal pontosabban adtak be (17/9, 53%, a vendégeké 14% – a miénk kimagasló érték).

    Az xG-arány 2.61-0.8, az xcG-arány 4.48-0.22 volt, azaz semmiképp sem mondható, hogy túlzó lett volna az eredmény. A meccstempó gyakorlatilag hozta a Fradi-meccsek átlagát (16.9 passz/perc, az átlag 17.0), nagyon kevés volt a hosszúpassz (7.6%, 58% pontosság), a letámadásunk a meleg ellenére igen intenzív volt: a PPDA 5.91, ennél jobb érték legutóbb a 2020 őszi Fradi – Dózsán volt.

    Dibusznak 1 lövést kellett védenie (0.22), 16 passzából 15 pontos volt, egyszer kellett kijönnie.

    Wingo 90 akciójának 74%-a sikeres volt, 81%-kal passzolt, 18 párharcból 10-et nyert, 11 labdát adott el, 8 labdát szerzett, 1 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.13).

    Blazic 102 akciójának 83%-a volt sikeres, 1 lövésből 1 gólt szerzett (0.3). 96%-kal passzolt, 7 hosszú labdájából 6 volt pontos, azonban 12 párharcból csak 4-et nyert meg. 9 labdát adott el, 13-at szerzett, 12 (!) passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.03).

    Dvali 114 akciójának 94%-a sikeres volt, 96%-kal passzolt, 9 hosszú labdájából 6. 13 párharcból 12-t (!) nyert. 6 labdát vesztett, 17-et (!) szerzett és 6 passzt lopott.

    Civic 90 akciójának 70%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.04). 82%-kal passzolt, 22 párharcból 12-t nyert meg, 8 labdát vesztett, 9-et szerzett, 4 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.44), az egyik gólpassz lett.

    Sigér 78 akciójának 72%-a sikeres volt. 87%-kal passzolt, 18 párharcból 7-et nyert. 9 labdát adott el és szerzett, 6 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.19).

    Haratin 92 percet volt a pályán, 98 akciójának 85%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.1). 14 párharcból 8-at nyert meg. 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 3 passzt lopott.

    Mak 82 percet volt a pályán, 63 akciójának háromnegyede sikeres volt. 2 lövése volt (0.3), 95%-kal passzolt (37/35), 18 párharcból 9-et nyert, 5 passzt lopott, 5 labdát szerzett. 2 lövést készített elő (0.89), ezek egyike gólt eredményezett.

    Tokmac 61 akciójának 54%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.26), egy gólt szerzett. 77%-kal passzolt, 27 párharcából 13-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.15). 4 labdát szerzett.

    Uzuni 67 akciójának 54%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.11), 84%-kal passzolt, 23 párharcból csak 4-et nyert meg. 5 labdát szerzett, 3 lövést készített elő (0.51).

    Boli 71 percet kapott, 50 akciójának 48%-a volt sikeres. 5 lövése volt (0.63), 58%-kal passzolt, 26 párharcból 13-at nyert meg.

    Ryan Mmaee 29 percet kapott debütálásakor, 21 akciójának kétharmada volt sikeres, 2 lövésből (0.87) 1 gólt szerzett, mind a 6 passza pontos volt, 9 párharcból 5-öt nyert. Blazicnak gólpasszt adott.

    Somalia 18 percet játszott, 23 akciójának 52%-a volt sikeres, 10 passzából 8 volt pontos, 10 párharcból 4-et nyert meg. 3 labdát vesztett, 2-t szerzett, 1 passzt lopott.

    Vécsei 8 percet kapott, 13 akciójából 5 volt sikeres. Mind a 3 passza pontos volt, 6 párharcból 2-t nyert, 3 labdát vesztett, 2 passzt lopott.

    https://ulloi129.hu/2021/07/06/elo-a-pristina-elleni-bl-selejtezorol/
    https://ulloi129.hu/2021/07/08/igy-teljesitettunk-a-pristina-ellen/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.22, 18:50
    HAZAI PÁLYÁN KEZDÜNK A BL-SELEJTEZŐJÉBEN

    Kedden eldőlt, hogy kik közül kapunk ellenfelet a BL 2021/2022-es kiírásának első és második selejtezőkörében

    Magyar bajnoki címvédő férfi labdarúgócsapatunk az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) keddi sorsolásán megkapta első idei BL-ellenfelét. Mint megírtuk, a mieink kiemeltként várták az sorsolást, a hétfői szűkítés után pedig az is tudható volt, hogy az északír Linfield, az izlandi Valur, a máltai Hibernians vagy az előselejtező győztese (a san marinói Folgore, a koszovói Prishtina, a feröeri HB Tórshavn vagy az andorrai Inter Club d’Escaldes) lesz az ellenfelünk.
    Végül az előselejtezőben érdekelt együtteseket sorsolták a Fradi mellé, tehát az a csapat lesz az első riválisunk, amely megnyeri a június 25-ei döntőt. Emellett az is eldőlt, hogy vendéglátóként, azaz a Groupama Arénában kezdjük a párharcot! Az első meccs pontos időpontja még nem ismert, az viszont tudható, hogy július 6. vagy 7. lesz.

    Továbbjutás esetén az FTC a második selejtezőkörben is kiemelt lesz, e forduló párosításait már szerdán, június 16-án készíti el az UEFA.

    A következő körrel kapcsolatban kedd este annyit lehetett tudni, hogy a Ferencváros ellenfele a Shkëndija (macedón)–Mura (szlovén), a Zalgiris Vilnius (litván)–Linfield (északír), a HJK Helsinki (finn)–Buducnost Podgorica (montenegrói) vagy a Fola Esch (luxemburgi)–Lincoln Red Imps (gibraltári) párharc továbbjutója lehet.

    2021.06.15
    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/hazi-bl-sel-kezdes