magyarfutball.hu

Hungary - Estonia 5 : 1 20:30

   
   
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
  • Hungary - Estonia 2013.09.10.
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5
Világbajnokság 2014 selejtező
882. official national team match
referee : Kulbakou Aliaksei (Fehéroroszország)
attendance:
  1. jalgpall.ee: - (200 észt)
  2. nb1.hu: 5.000
  3. nela: 7.300
  4. nso.hu: 10.000
  1. 11' Klavan Ragnar (own goal) 1 - 0
    21' Hajnal Tamás 2 - 0
    sárga lap 24' Purje Ats
    41' Böde Dániel 3 - 0
    3 - 1 48' Kink Tarmo
    54' Laczkó Zsolt sárga lap
    60' Guzmics Richárd sárga lap
    sárga lap 62' Jääger Enar
    sárga lap 69' Vunk Martin
    69' Németh Krisztián 4 - 1
    sárga lap 75' Kink Tarmo
    sárga lap 84' Reintam Mikk
    85' Dzsudzsák Balázs 5 - 1

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.12, 14:31
    Böde számtalan ilyen gólt szerzett már a Paksban is. Az ő fizikumával megszokta, hogy lepattannak róla a szólói közben.

    Ha mindezt át tudja menteni nemzetközi válogatott meccsekre is, akkor bátran lassúzhatják nem kell vele foglalkoznia. Majd lepattan róla az is.


    Egyértelmű. hogy Kádár támadásban kevés, de már beszéltük, hogy nincsenek igazából szélső védőink, így választani kell hogy középpályást rakunk oda támadni, vagy belső védőt védekezni. Szerintem Andorra, Észtország típusú csapatokhoz inkább Buksi, míg hollandok, törökök ellen inkább Kádár.


    Az egész Szalai "jelenség" egyik legfurcsább vonása, hogy miközben itthon az arc dominál a "mikor rúgott utoljára gólt a válogatottban" sajtótájékoztatótól kezdve a tegnapi durciig, addig a német tévékben egy szerény, mosolygós, tisztelettudó, szimpatikus focista képét mutatja rendszeresen.


    Szalai viselkedése csak egy máz, nem belülről jön. Profi szakemberek segítségével építi fel magát, ugyanúgy megtervezik a fellépéseit, mint bármelyik celebnek.

    Ezzel együtt remek focista.

    Én igazából arra bátorítanám, hogy merjen önmaga lenni, küldje el a picsába a sztájlisztokat, és inkább nyilatkozzon faszságot, mint valami betanult szöveget. Egy dologra vagyok csak érzékeny, és pont az ilyenre, mint amikor tüntetőleg durcizik a kispadon a góljainknál - az ilyenért menjen a picsába. Gondolom, amikor itthon van, örül, hogy nem kell a sztájlisztoknak annyira megfelelni, és ez jön ki belőle ilyen módon, de ez így nem jó sehogysem.

    Az világos, hogy van Szalai-kérdés, és meg kell oldani így vagy úgy.

    Mint ahogy Huszti-kérdés is van, most van, nem csak úgy általában, hanem most konkrétan van.


    Laczkó szerintem pont olyan volt, mint azelőtt, hogy a Sampnál valamennyire megtanították volna védekezni: hátul hajmeresztő hibák és bizonytalanság, emellett teljesen vállalható előrejáték.


    Szalai az utóbbi válogatott meccseken kb. ugyanazt nyújtotta, mint Böde. Egy kicsit meg akarta frissíteni a csatárpárost Sanyibá; teljesen ízlésbeli kérdés volt, hogy melyiküket kapja le, vagy akár mindkettőt - egyik sem szólhatott volna egy szót sem, és nem azért, mert szarok voltak, de nem voltak jók sem. A változtatás ráadásul fényesen bevált, az a Németh Krisztián váltotta Szalait, aki úgy játszott végre, ahogy a mesekönyv Németh Krisztiánja játszott csak eddig.

    Egyedül Guzmics érezhette volna kutyául magát, ha padoztatja tegnap Sanyibá, és ez az üzenet a többiekre is káros lett volna, miszerint tilos hibázni.

    Szerintem csak Lovrencsicsnek lehet hiányérzete a tegnap után, de nagyon neki sem, mivel Koman kitűnően játszott. El fog jönni az ő ideje is.


    Bödét hetesre javítom, mivel az nem mindennapi, hogy mind az öt (!) gólnál lényegében ő adta a gólpassz előtti passzt, plusz egyszer ugye gólhelyzetben tört ki, amikor lerántották. Nyolcast azért nem adok, amiért Dzsudzsáknak sem, mert a tegnapi játékuk a hollandok ellen automatikusan legalább 1-gyel alacsonyabb osztályzatra való eredményességre lett volna csak elég. Guzmics, Koman és Németh szép megoldásain viszont azt éreztem, hogy ugyanígy sikerülnének egy sokkal erősebb ellenfél ellen is.


    Hajnal rutinos technikás,jól passzol,a középpálya meghatározó agilise.Talán már 90 perc dinamika nincsen benne,de LABDABIZTOSSÁ váltunk általa. Néhány negyvenméteres aszisztra is vállalkozhatna,amolyan Iniesta/Özil stilusban.
    Képes rá.


    Valóban remek iramu meccsen nyertünk magabiztosan,az észtek is hajtottak rendesen.
    Egervári a lelkes játékosokra épit merthogy másra nem is lehet smiley)
    Ennek kapcsán Szalairól is őszintén.Nem azt mondom hogy alibizett Romániában,hanem ilyesféle látszatot kelt ha valaki lassu,nem nagyon technikás,nehezen fordul,ha hátra passzol indokolatlanul és hiányzik játékábol az improvizativ kockázat : ráfordulni,egy az egyben "megverni",kapura lőni harmincról.Szóval csak a rutin iszapbirkózás amihez van magassága fizikuma,felőrlődik a két középső védő között,mint amikor a hus bekerül a darálóba....Ugyan lőtt két golt BL-meccsen,dehát legyünk őszinték eléggé kiváló labdákat kapott,szemben és közel a kapuhoz ....


    Egervári 8: a kezdő Koman kivételével nálam teljesen rendben volt, de ebben is rám cáfolt. Nagy piros pont a (sokaknak) nem egyértelmű döntésekért: Guzmics, Németh. Lemostuk az észteket, nem nagyon van mire levonni, csak Lovrencsics miatt volt hiányérzetem, de én sem tudom, ki helyett tettem volna be, ha nem Koman helyett. Egy dolog miatt aggódom csak, hogy túlnyertük magunkat, de nem volt mit tenni ellene.

    Bogdán 0: nem volt dolga, a gólról nem tehetett.

    Vanczák 5: a szokásos alapjátéka gól nélkül.
    Guzmics 7: nagyon szeretem a játékát, azt a nyugalmat, amit sugároz. Jól irányította a védelmet. Így tovább!
    Kádár 5: itt-ott kicsit szertelenül, de nagy kedvvel, szerethetően játszott.
    Laczkó 6: jó volt újra látni Buksit, és már máskor is feltűnt, mennyit javít Dzsudzsák játékán a felfutásaival, amikor ő is fent van.

    Koman 7: nagyon régóta vártam már tőle ezt a hozzáállást, ami mellesleg kitűnő játékkal is párosult és két gólpasszal. MVP
    Hajnal 6: mostanában nemcsak akkor tűnik fel, mennyire kell a csapatba, ha nincs fent, hanem akkor is, ha fent van.
    Elek 5: látom benne a fantáziát, de formán kívül van (ahhoz képest nem volt rossz). Nagyon kell neki egy rendes csapat.
    Dzsudzsák 7: nagyon élvezte a játékot, és annak ellenére, hogy szinte minden megmozdulása tipikusan majdnemjó volt, szinte mindegyik szerencsésen alakult, ezáltal több gólban is nagy szerepet vállalt.

    Németh 7: nem láttam még ilyen jól játszani, de megmutatta, milyen A Csatár. Gyorsan, erőszakosan, pengésen játszott egyénileg és összjátékban is. Nagyon kijárt már neki a gól, pláne hogy be nem fújt lesből lőtte, vigaszképpen azért, amikor azt a gyönyörű csavarását Kuvait ellen visszafújták les miatt. Ennek így kellett lennie. Elgondolkodtam, hogy visszavegyem Komantól az MVP-t és neki adjam, de nem teszem. Sok-sok ilyen meccset szeretnék még látni tőle címeres mezben.
    Böde 6: a gólja mestermunka volt, egyébként sem volt rossz, igaz, különösebben jó sem. Vanczák értékeléséhez hasonlóan, a szokásos alapjátékát hozta góllal.

    Közönség 8: nagy tisztelet nekik. Külön örülök, hogy a világbajnok vízilabdásaink testületileg biztosították támogatásukról a fiainkat, és hogy kölcsönadták nekik az Egészséges Fejbőr kazit a meccs előtt, a Gáspár "Laci" cédét pedig elkobozták és bezúzták.


    dzsudzsák elmehet a picsába, mikor magyar drukkereket ütnek-vágnak, fújnak le, zsúfolnak össze bukarestben, akkor ne kezdjen már picsogni, hogy ő mennyire fél. mitől félsz balázs? jobb lenne, ha attól tartanál, hogy megint lehúz a kurvád, mint a lakásvásárlásodnál.

    micsoda egy birodalmi patkányok ezek, szavakat se találok.


    Gratulálok a csapatnak, hogy fel tudtak állni a padlóról. Ráadásul Juhász, Gera, Varga, Korcsmár, Pintér és Szalai nélkül ez egy A és B csapat elegye volt.

    Amit majd valaki elemezzen kérem, hogy Lovrencsics és Szalai miért nem játszott? Sanyi bácsi mai húzásai bejöttek. Laczkó botrányosan védekezett, középpályás szűrés nem volt, de amúgy nem volt ez rossz. A 0,00001% esély a 2. helyre felment 1%-ra, hisz kb. ennyi esély van a román-észt x-re. A hollandoktól kikapunk, Andorrát legyőzzük, már csak az kell, hogy se a törökök, se a románok ne szerezzenek 4 pontnál többet. Mivel mi a végén játszunk Andorrával, a gólarányon talán nem fog múlni. Úristen, én is számolgatok, lehet, hogy őrült vagyok? Vagy szurkoló?


    Koman jelenleg az egyetlen olyan válogatott játékos aki védekezésben és támadásban is hozza azt a minimumot amit ezen a poszton kell, csak rosszabb jobszélsőink vannak.
    Vanczák a Sionban is és a válogatottban is jobhátvédet játszik és egyre jobban.
    Böde ezen a mecsen szuperül helytált, és nem árnyékéket játszott.
    Hajnal nagyon kötetlenül szervezte a csapat játékát és ott volt ahol kellet, Hajnal minden csapatában ezt játszotta, kivéve a magyar válogatottat.


    Németh és Koman összjátéka emlékeztetett kicsit az U21-es (?) diadalmenetre, szerintem a védők kielemezték Szalait, erre teljesen más ember játszott, akit nem tudtak tartani a lassú védők és ez is hozzájárult a sikerhez.

    De most már a hollandoknál nem lehet elsütni ezt az adu ászt, sajna..


    Ne már, szerintem ez teljesen kielégítő játék volt, megfelelő partnerrel. Tudomásul kell vennünk hogy ez a mi igazi szintünk illetve kacsintgatunk felfelé hátha elcsípünk egy jobb helyezést/kalapot. Másnak is sikerült. A régi időkre hivatkozni, hasonlítgatni ostobaság, nincs törvényszerű visszaút. Szép emlék oszt jónapot.
    Néha mostmár megverünk nevesebb csapatokat, néha szorosat játszunk, néha meg kikapunk tőlük mit a huzat. Ezzel sok válogatott van ugyanígy.


    Hajnalnak, ha a helyén játszott, nem nagyon volt rossz meccse. Külön pech volt számára, hogy szélre kényszerült Sanyibánál, ahol majdnem használhatatlan volt. Most Koman kapja ugyanezt az ívet.

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=660&na_step=30&t=9018358&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.12, 12:48
    Tarmo Rüütli: Valószínűleg a pénteki arcunk az igazi. Nem tudtuk ezúttal kihasználni az erőforrásainkat, a magyarok jól használták ki a lehetőségeiket. Maximális akarattal, lelkesedéssel játszottak, mi nem tudtunk ezen a szinten teljesíteni. Hogy nyerhetnek-e a magyarok Hollandiában? Ha jó napot fognak ki, elképzelhető. Ha sikerül bekapott gól nélkül megúszniuk. Mi is közel álltunk a győzelemhez, de sajnos nem sikerült.


    Egervári Sándor: – Mindenekelőtt szeretném megköszönni a kilátogató szurkolóknak azt a buzdítást és szeretet, amit kaptunk tőlük. Ez nagyon sokat jelentett. Szeretném megköszönni a vízilabda-válogatottnak is a sportemberi kiállásukat, egyrészt a jelenlétüket, másrészt a megnyilatkozásukat – kezdte a kapitány.

    Hogyan értékeli a csapat teljesítményét?
    – Gratulálok a játékosoknak, ami pénteken beléjük szorult, azt most kiadták magukból. Meg akarták mutatni, hogy az elmúlt három év nem volt véletlen, és ez sikerült is. Egy 5-1-es meccs után nem kellene a negatívumokról beszélni. Volt 1-2 dolog, ami másként történt, mint terveztük, de a meccs 90%-ban azt történt a pályán, amit mi akartunk. Az a motivált játék hozta meg a sikert, ami minden játékosomra jellemző volt. Mindenki pörgette a játékot, és nagyon kellett az első gól ahhoz, hogy átszakadjanak a gátak.

    Milyen volt az öltözői hangulat a lefújás után?
    – Hátba veregettük egymást, nagy öröm volt az öltözőben érthető módon. Fülöp Márton és Juhász Roland is velünk volt, nagyon nagy összezárás volt egymás segítésében, és ez a pályán is meglátszott.

    Németh Krisztián nagyon megérdemelte, hogy betaláljon...
    – Természetesen nagyon örültünk a góljának, hiszen rengeteg kapufát rúgott már a válogatottban. Jól érkezett korábban a rövidre, éppen, hogy nem sikerült neki kétszer gólt szerezni, aztán csak betalált. Bízom benne, hogy átszakadt egy gát és ezt a gólt még sok fogja követni.

    Miért nem játszott Szalai Ádám?
    – Szalai kimaradásának több oka is volt, többek között a Bukarestben mutatott játéka. Úgy éreztük, változtatnunk kell, és ennek kapcsán bizalmat szavaztunk másoknak.

    Ön szerint miért nem láttunk tőle túl nagy örömöt a góloknál a kispadon?
    – Nem hiszem, hogy azzal a játékossal kellene foglalkozni, aki nem volt ott a pályán. Inkább azokkal, akik megszerezték a győzelmet.

    A némi meglepetésre debütáló Devecseri Szilárddal tartósan is számolnak?
    – Gyors, agresszív védő, aki az elmúlt fél évben felkeltette a figyelmünket. Laczkó kisebb sérülésre panaszkodott a szünetben, ezért került sor a cserére. Az újoncunk stabilan is akár a keret tagja lehet.

    Mi volt a legnagyobb különbség a románok elleni meccshez képest?
    – Ott a második percben gólt kaptunk, ne feledjük. Aztán gondok voltak a motiváltsággal is, pedig ez nem volt jellemző a csapatra három éven át. Ilyen csak a hazai holland meccs volt, az mutatott hasonló alulmotiváltságot. Érdekes, hogy a statisztika 52-48-as labdabirtoklást mutatott kint, a különbség az, hogy a lényeges dolgokban ők jobbak voltak. Most az első perctől az utolsóig motiváltak voltunk, meg is lett az eredménye. Ekkora győzelemre talán nem is lehetett számítani az észtek hollandok elleni döntetlenje után.

    A románok kikaptak otthon. Mit jelent ez a számunkra?
    – Feltételeztük, hogy egy nagyon harcos török csapat utazik Bukarestbe és akár nyerni is képes lehet. Az, hogy így történt, a reményeinket továbbra is életben tartja. Rendkívül nehéz lesz megtartani ezt a második helyet, de nem szeretnénk lemondani róla, mindent megteszünk érte. A mi véleményünk is az, hogy hat pont kellene a továbbjutáshoz, de ez sajnos nagyon nehéznek ígérkezik.

    Mi a helyzet Gera Zoltánnal és Juhász Rolanddal?
    – Utóbbi biztosan nem játszhat egy hónap múlva sem, járógipsszel érkezett hozzánk. Gera Zoltánnal tegnap beszéltem, három hete a csapattal edz. Ha tud játszani egy-két komoly meccset kint, akkor reményeink szerint talán segíthet nekünk a hollandok ellen.

    forrás:
    http://www.csakfoci.hu/node/147579
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.12, 12:47
    Dzsudzsák Balázs: Elég rövidre fogom fogni. Nagyon büszke vagyok a csapatra, magunkért játszottunk. Nem szeretnék se nagy szavakat használni, sem sajnáltatni magunkat. Megyünk tovább a saját utunkon, ott vagyunk a második helyen. Nagyon remélem, hogy azért pár embernek örömet tudtunk okozni, legalább a hozzátartozóinknak, akik őszintén tudnak örülni ennek a sikernek. Október még messze van, a futballban pedig minden előfordulhat, de megyünk tovább. Felesleges bármit mondani jelen pillanatban, ellenségeskedni sem szeretnék, de a csapat megmutatta, hogy tud futballozni. Az a nyomás, ami az elmúlt három napban ránk nehezedett, nem biztos, hogy normális. Gondolok itt arra, hogy például rendőröknek kellett ott lenni az edzésen. Elvileg szeretnek bennünket, úgyhogy meglátjuk


    Böde Dániel: - Mennyire tudsz most boldog lenni?
    - Örülök a gólnak, annak, hogy nyertünk, de még mindig sajnálom, hogy Bukarestben kikaptunk.

    - Rúgtál már gólt úgy, hogy a saját térfeledről indultál, majd betaláltál az ellenfél hálójába?
    - Ha jól emlékszem, akkor talán még a harmadosztályban.

    - Szinte mindegyik gól után kimentetek ünnepelni a kispadhoz, az volt az érzésem, hogy nagyon összekovácsolta a válogatottat a bukaresti zakó.
    - Muszáj volt összekapnunk magunkat, mert fájó vereséget szenvedtünk, ami után nehéz napjaink voltak. Meglátásom szerint, mindenkiben benne voltak még a kezdés előtt a román fővárosban történtek. A mostani győzelmünkkel csak kicsit kozmetikáztunk, a céljainkat még nem értük el.

    - Milyen utasításokkal küldte ki a kapitány a pályára a csapatot?
    - Megbeszéltük, hogy mindenféleképpen nekik esünk az első tíz percben. Ez látszott is rajtunk, fegyelmezetten is játszottunk, és végig uraltuk a mérkőzést.

    - Mi a cél?
    - Mindenféleképpen a második hely megszerzése.

    - Milyen meccsre számítasz Hollandiában?
    - Elég nagy különbség van a holland és az észt csapat között, de bízom benne, hogy sikerül megvernünk a hollandokat.

    - Az észtek döntetlent játszottak a hollandokkal, tehát megmutatták, hogy nem sebezhetetlen a leendő ellenfél.
    - A hollandok már továbbjutottak, ezért bízom benne, hogy kellő agresszivitással meg tudjuk majd bontani őket, és megszerezzük a hőn áhított három pontot.

    - Az észt válogatott okozhat meglepetést Romániában?
    - Ebben is reménykedem természetesen, de a legfontosabb, hogy ismét a saját kezünkben van a sorsunk. Nem vár ránk egyszerű mérkőzés, de arra készüljünk, hogy megcáfoljuk azt, hogy már minden elveszett.


    Gyömbér Gábor: Sokkal jobb volt a hangulat a lefújás után, mint Bukarestben, szerencsére. Sikerült nyernünk, talán így kicsit a szurkolók is jobb kedélyállapotba kerültek. Nagyon boldog vagyok, hogy bemutatkozhattam a válogatottban. Ötödször vagyok a keret tagja, nagyon vártam már, hogy pályára léphessek, köszönöm is Egervári Sándornakk, hogy megadta a lehetőséget. Sokkal könnyebb egy olyan mérkőzésbe beszállni, amikor látszik, hogy magabiztosan uraljuk a játékot, így nagyon örülök, hogy a csapat is megteremtette a lehetőséget a bemutatkozásomhoz. Nagyon rossz volt a visszajelzés a bukaresti meccs után, próbáltuk ezt félretenni, próbáltunk beleadni mindent, hogy visszacsalogathassuk a szurkolók hitét, szeretetét, és ez szerintem látszott is rajtunk. Kicsit visszaadott az élet abból, amit Bukarestben elvett tőlünk. Nagyon kellett az első gól, de utána sem álltunk vissza, tovább rohamoztunk, így fölényesen nyertünk.


    Laczkó Zsolt: Örülünk, hogy győzelmet arattunk, fontos volt ez mentálisan is, ráadásul az életben maradásért játszottunk ma. Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, sikerült gyorsan gólt szereznünk, meglátásom szerint már a szünet előtt eldöntöttük a mérkőzést. Játszhattam volna jobban is, képes is vagyok a jobb teljesítményre. Régen nem játszottam tétmérkőzést, most viszont remélem, Padovában más lesz a helyzet. Fontos, hogy van még esélyünk, de nem lesz könnyű meccsünk Amszterdamban. Az volt a cél a sorozat kezdetekor, hogy a végén még legyen esélyünk a második hely megszerzésére.


    Guzmics Richárd: - Most jobb volt, mint Bukarestben...
    - Most igen, szerencsére! Romániában nagyot hibáztam az elején, ezzel kapcsolatban ismét csak azt tudom mondani, hogy őszintén és nagyon sajnálom. Szerencsére sikerült túltennem magam a történéseken, és úgy érzem, már a bukaresti mérkőzésen is ez történt, miután nehéz pillanatokat éltem át. A hibám után, véleményem szerint, már nem volt gond a játékommal, mint ahogyan az észtek ellen sem. Valamelyest visszaszereztük a győzelemmel a szurkolók bizalmát, és reménykedünk, hogy a végén megszerezzük a második helyet.

    - Fontos mindenkinek, hogy az utolsó pillanatig nyílt a második helyért folyó harc.
    - Visszaadtuk a reményt a szurkolóinknak, mi is bizakodhatunk. Élvezhetnénk az észtek elleni győzelmet, de a bukaresti vereség miatt nem tudjuk nagyon. A siker viszont visszaadta az önbizalmunkat.

    - Jól eshetett, hogy megkaptad ismét a szövetségi kapitánytól a bizalmat.
    - Nagyon örültem neki, hogy Sanyi bácsi ismét a kezdőcsapatban számolt velem. Ez talán annak is szólt, hogy a románok elleni hibám után elfogadhatóan játszottam, nekem ezt mondták a szakmai stáb tagjai és a többiek is. Akkor már nem volt semmi problémám, a párharcaimat megnyertem, így azt gondolom, ennek szólt az újbóli bizalom.

    - Az észt csapat még nem kapott egy meccsen öt gólt a csoportban. Minek köszönhető, hogy mi mégis ennyit rúgtunk nekik?
    - Úgy álltunk ehhez a meccshez, hogy már az első negyedórában ziccereink voltak, sikerült hamar megszereznünk a vezetést. Remek csatáraink vannak, nagyon jó teljesítmények voltak a mérkőzésen.

    - Mekkora szerepe volt a jó teljesítményekben a bizonyítási vágynak?
    - Bennem hatalmas volt, hiszen nagyon mélyen voltam Bukarest után. Szerettem volna javítani, azt gondolom, hogy a csapat is nagyon sokat segített, mellettem álltak végig. Végig biztattak, segítettek, szerencsére együtt meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést a csapategységnek köszönhetően.

    - Devecseri Szilárdot, szombathelyi csapattársadat is becserélte Egervári Sándor.
    - Örültem, neki, hogy megkapta a bizalmat. Meglátásom szerint élt a lehetőséggel, párharcokat nyert, sok labdát elfejelt, semmi gond nem volt a teljesítményével.


    Bogdán Ádám: z volt a célja ennek a mérkőzésnek, hogy szépítsük a Bukarestben történteket és esetleg visszakerüljünk a második helyre. A tegnapi este ezt sikerült elérnünk, azt gondolom, valamilyen szinten kárpótoltuk a szurkolókat. Nehéz volt túltenni magunkat a múlt pénteki kudarcon, de átbeszéltük a történéseket, próbáltuk kijavítani a hibákat. Az volt a kulcsa az észtek elleni sikernek, hogy a csapat összekapta magát, mi játékosuk egymásért küzdöttünk, így jó mérkőzést tudtunk játszani. Nehéz dolgunk lesz Hollandiában, de végig elszántnak kell majd lennünk.


    Hajnal Tamás: - Tudjuk, hogy nem lehet ilyen gyorsan elfeledtetni a bukaresti kudarcot, de a kedvező eredményekkel újra a második helyen állunk. Romániában rosszul játszottunk, most jól és megérdemelten nyertünk. Nem kell bujkálnunk és kishitűnek lennünk, hiszen értünk el szép eredményeket. Egy meccs alapján nem szabad mindent megkérdőjelezni. A csapat morális erejét mutatja, hogy talpra álltunk, kezünkbe vettük a sorsunkat. Hollandiában pokoli nehéz feladat vár ránk, alázatosnak kell maradnunk és egy kisebb csodára is szükségünk lesz, hogy győzni tudjunk azon a meccsen.


    Németh Krisztián: - Nagyon vártam már az első gólomat a válogatottban. Remélem, most bennem is áttört egy gát. Nagyon szerettem volna már gólt rúgni és ennél jobban nem is sikerülhetett volna, hogy Voli adta a gólpasszt. Több lehetőség is volt, talán a legnehezebből szereztem gólt, lehet, hogy azért, mert előtte nem gondolkodtam, szerettem volna a kaput eltalálni. Nem én kerültem be Szalai Ádám helyére, úgy érzem, mi egy csapat vagyunk, megpróbáljuk egymást helyettesíteni, amikor a másik nem kap lehetőséget, próbáltam ezzel élni. Bár nem játszottam a román meccsen, de engem is megviselt, három napig sokk alatt voltam. Összességében nem volt rossz a hangulat a két találkozó között, de érezhető volt végig a bukaresti találkozó lenyomata. Szolidabban örülünk, de ez a normális, egyikünk sem számított arra, hogy a románok elleni meccs így sikerül majd. Az pozitív, hogy még meg tudtuk adni magunknak az esélyt a vb-pótselejtezőre. Tisztában vagyunk azzal, hogy az észtek legyőzésével nem tudtuk kárpótolni a szurkolóinkat a bukaresti vereségért. Jogos kritikákat kaptunk, talán picit enyhítettünk a fájdalmukon. Megmaradt a lehetőségünk, hogy odaérjünk a második helyre, ehhez Hollandiában bravúrra lesz szükség, de mi azon a meccsen csak nyerhetünk. Egyáltalán nem gondolom úgy, hogy a következő mérkőzésen már automatikusan kezdő leszek, hiszen sok jó csatár van a keretben. Csapatként teljesítettünk jól és talán nekem is volt egy kis részem a sikerben.

    forrás:
    http://nb1.hu/hirek/bode-az-nb-iii-ban-rugott-utoljara-felpalyas-golt
    http://nb1.hu/hirek/gyomber-szurkoloi-hitrol-es-szeretetrol-beszelt
    http://nb1.hu/hirek/laczko-szerint-az-eletben-maradasert-jatszottunk
    http://nb1.hu/hirek/guzmics-richardert-egy-emberkent-allt-ki-valogatott
    http://nb1.hu/hirek/bogdan-adam-elarulta-mi-volt-siker-titka
    http://www.csakfoci.hu/node/147594
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.12, 12:39
    szerintem gáz, ahogy örültek a gólok után, nem csak ma kellett volna így hajtani, hanem pénteken is. lényeg, hogy megint lehet hülyíteni a magyart holnap az újságokban és Egervári újra pacsizhatott.
    gyanúsan gyengék voltak az észtek, szerintem leadták nekünk a meccset valamiért.
    persze Hollandiában nyerünk, jó lenne, de megint be lesznek szarva.


    Persze, gáz. Gáz az is, hogy öt gólt rúgtunk, gáz az is, hogy nem sütött a nap, gáz volt hogy énekelték a Himnuszt, gáz volt az is, hogy nem énekelték a himuszt, gáz volt, hogy jobbra csapták a pélót a gatyában...


    Én tényleg minden győzelemnek örülök, de ez a meccs kötelező kategória volt. Az, hogy simán hoztuk dicséretes, de ez előtt a meccs előtt vér ivásról, meg egyéb propaganda dumákat puffogtatva beszélni több, mint nevetséges.

    Ez a csapat nem alkalmas arra, hogy VB-n szerepeljen, mert nincsenek megfelelő játékosok, mi több nincsen megfelelő edzőnk sem. Örüljünk annak, hogy megvertük a törököket. Ebben a sorozatban messze az a legnagyobb tettünk.

    Szurkoló társaknak üzenném, hogy ne felejtsünk ám olyan gyorsan. A ki nem ugrál büdös... röhejesen hangzik azok után, hogy éppen ők mosták föl velünk a padlót pár napja. Kisebb arccal talán még Németh Krisztiánból is értékelhető játékos válhatna, de úgy tűnik amilyen az ország, éppen olyan a csapata.

    És még így is mindörökké: HAJRÁ MAGYAROK!


    Hajjajj... nehéz mit mondani...

    Kezdeném a pénteki meccsel, amelyből láttam összesen 1 percet, mivel kb. ennyi időre kapcsoltam be a tv-t, látva az akkor még 2-0-ás eredményt. Négy nap után vettem a fáradságot, megnéztem a román nyelvű összefoglalót... Ezek úgy örültek a góljaiknak, mintha vb-t nyertek volna. Megalázó volt, rettenetes, katasztrófa. Minden tiszteletem azoké, akik vállalták a vonatos túrát, és még nagyobb tiszteletem és együttérzésem azoké, akik erdélyi magyarként kénytelenek elviselni azt a verbális megaláztatást, amit a meccs után kaptak, és azt a szégyent, amit a mi zselézett hajú, miller, nagyarcú futballistáink hoztak nem csak rájuk, hanem 15 millió magyarra.

    Kötelező volt ma bizony kitömni ezeket az észteket, kit érdekel, hogy x-eltek a hollandok ellen, kit érdekel, hogy Zsuzsika megsértődött - ezután a nyilatkozat után egyszerre elvenném tőle a csapatkapitányi karszalagot! Balázskám, messze nem kell menned, tölts el Erdélyben 1 hetet, ismerd meg az ottani magyarokat, nézd meg, mi adatott meg neked, mi nekik, ismerd meg a sorsukat, és gondolkodj el azon, hogy mit műveltetek Bukarestben. Utána meg azon, hogy mi a f.szon sértődsz meg igazából...

    Ami pedig a továbbjutási kérdéseket illeti, pozitívum, hogy az uccsó két játéknapon még van továbbjutási esélyünk az utóbbi időben (2011 és most), negatívum, hogy elég kevés. A törökökben bíztam, szerencsénk, hogy szar formában voltak, mikor találkoztunk velük. A szőrösök ellenutolsó percben elvesztett két pont pedig most hiányzik iszonyatosan...


    hat ezen a meccsen az eszt vedelem Guzmics penteki hibajat überelve hozta helyzetbe a Magyarokat..
    Ma a masik iranyba lengett ki Egervari szerencseingaja.
    Sajnos a masodik hely igy is alom kategoria marad.

    Dzsudzsakek ha igazi uriemberek most is "csendben" maradnak, es nem kezdenek el holland matekleckeket gyartani, mert a masodik hely meg szurkolokent nezve is alom kategoria..


    Az a szerencsétlen divat buzi meg a kamerába sem mert bele nézni....


    egyebkent azt valaki vagja hogy Szalai miert nem jatszott? nem szeretnek ujabb Huszti sagat, de el tudom kepzelni rola, hogy o a bukoresti meccs utan megmondta a magaet..


    Bocsánatkérést vártam volna a mikrofon előtt, ehelyett egy sértődött, pimasz tejfelszájú gyerek szemrehányását hallottam. Szégyen volt ez a nyilatkozat.

    A pénteki lélektelen hozzáállás és a mai nyilatkozat érzelmi töltete is jól mutatja, hogy komoly gondok vannak a fejekben. Edzőt kell váltani, ha valamit akarunk a közeljövőben. Egervári takarodj!


    Böde majdnem kipontozta a fel eszt vedelmet, es emelle golt is rugott,
    de nalam Böde lenne Szalai alternativaja, es nem forditva.


    Gratulálok a győzelemhez,bár képes voltam rezignált arccal végigülni.Milyen csapat lehet az ugyanis,ahol a becsületgólt egy nálunk gyakorlatilag tudása 10%-át nyújtó egykori nagy játékos rúgja,és ötöt kap egy olyan csapattól amely két újonccal áll fel,köztük a Tömő Attila által nyomott nb1 alsóházi Haladásból?(amiből egy öngól és egy lesgól is összejött)

    Jól van,jól van ezt a Hollandiát úgyis megverjük,nincsen védelmük meg bla-bla.Ja nem.

    Jöhetne már egy külföldi,de jó kapitány.


    Igaz, de amit a Carpatian Brigade leművelt, az azért sok.
    Oké, hogy nem szurkolnak, de aki véletlen Hajrá Magyarokat kiáltott, azt kiosztani...
    Meg a kisgyerekek mennek a kerítéshez, hogy gyertek ki, és nekik beszólogatni...
    Én valamilyen szinten meg tudom érteni.


    A mai eredmények egy kalap szart sem érnek! És nem pénteken buktunk el, hanem tavasszal a Magyar-Román meccsen. Ha ott 60 ezer magyar drukker biztatása mellett nyerünk akkor röhögnénk bukaresten és nem izgulnánk a hollandiai meccs miatt sem. Megvernénk Andorrát és integetnénk hátrafelé. Nem akarnék politikát belevinni, de a Csányi-Orbán kettős gyakorlatilag kisujját sem mozdította azért, hogy azon a meccsen ott lehessen. Bezzeg most párban nyalogatták Platini úr seggét!


    Böde szólója komoly volt, remélem tud valahogy javítani a sebességén, aztán akkor futballcsapat ellen is be tudna ilyet mutatni. az észtek egyetlen gólja meg egyben a honi bajnokság dicsérete, szóval önmagában véve, figyelmen kívül helyezve a pénteket, bizony tetszetős "eseményalakulás" volt a mai.


    Ez volt az alap, de 3 gólunk is elég makkosra sikeredett(flipper, Krisztina lesgól, (D)zselé megpattanója).
    Hollandok C csapata meg majd úgy is helyrerak minket.

    Balázskát meg valaki úgy istenesen pofán vághatná a nyilatkozata miatt.


    A mai meccsről. Kicsit tartottam Észtországtól, hiszen pénteken hajszálon múlt, hogy nem verték meg a hollandokat, és persze ott volt a mi bukaresti játékunk is. De ez egy másik nap volt, ma jó volt a csapat, megérdemelt a nagy arányú győzelem.
    A hollandok ellen nyilván nem lesz egyszerű idegenben, de ezen a két meccsen ők sem voltak az igaziak. Nyögvenyelős döntetlen az észtek ellen, és egy sovány 2-0 Andorra ellen, úgy hogy a félidő még 0-0 volt. Meg kell próbálni a lehetetlent. És szurkolni kell az észteknek, hogy a románok ellen úgy nyomják, mint pénteken a hollandok ellen.
    Az más kérdés, hogy ha meglenne a hőn áhított 2. hely, azzal mire mennénk?


    Ezt a "zsarukkal kellett edzenünk" sztorit is sikerült jól felfújni! Azért nem kellene ilyen gusztustalanul nyilatkozni azokról, akik péntekig bíztak ebben a csapatban és most megint évekig várhatják, hogy hasonlóan jöjjön ki a lépés, mint az oláhok elleni meccset megelőzően. Nem tudom, mikor fordul elő újra, hogy ismét ennyi embert mozgasson meg egy válogatott túra és presztízs-csata.

    Amúgy pedig fényévekre és évszázadokra vagyunk a latinamerikai állapotoktól, ahol elvétve baltás és motorfürészes látogatók ösztönzik jobb teljesítményre a játékosokat. De még a déleurópai szivélyességektől is, ahol egy-egy elvesztett derbi után valaki kulccsal a kezében tesz egy kört a nem teljesítő sztárocska kocsija körül.


    Hajnal meglepő módon nem volt rossz, Dzsudzsák Böde és Németh helyenként egész jól megértették egymást, és utóbbi 2 nem is játszott rosszul. Persze ez ellen az ellenfél ellen illett is. Mást nem nagyon lehet írni, a lényeg elhangzott az utóbbi napokban. Maradhat megint a csodavárás. Ami érdekes, hogy az észtek ellen sikerült felpörgetnie rendesen a játékosokat mesterünknek, míg a románok ellen nem...


    Győztünk ennyi. Ennél több szót nem érdemel ez a meccs. A bukaresti teljesítményt nem mossák már le magukról. De talán Hollandiában tisztára sikálhatják a szaros gatyájukat. Bár fejben ehhez kevesek, esetleg ha szerencsénk lesz.


    Összességében elmondhatjuk,hogy az Egervári-féle szerencse faktor ismét mellénk állt.Összeállított egy szürreális,polgárpukkasztó kezdőt,de bejött neki.Aztán jött az első,az öngól,ha valaha valaki azt mondja nekem,hogy ilyen gól magyar válogatott meccsen esik,biztosan azt mondtam volna,hogy a mi védőink hozzák össze.Utána pedig jött a lesgól,meg a megpattanó szabadrúgás.2-1-nél jóval másabb lenne a helyzet,így azonban újra lehetett arcozni,és jöhetett a kapitány önelégült feje,elvégre kiütöttük a legutóbbi sorozatban pótselejtező ellenfelünket.Győzelmünket és erőnket pedig továbbnöveli,hogy az ellenfél gólszerzője is a magyar bajnokságot színesíti.
    Devének pedig grat


    Győzelem ok, gólok ok, amúgy meg végeredményben xart sem ér az egész mert úgyse érünk oda a 2. helyre. Jöhet megint az önámítás, de a románoknak sajnos jobb a sorsolásuk, itthon baxtuk el ellenük,meg idegenbe a 2. percbe. Ha pedig már abba kell majd bíznunk hogy az Észtek náluk, vagy esetleg Andorra otthon okozzon ellenük meglepetést, az már régen rossz..
    Az is mindent elmond, hogy kb a román meccs végeredményének bemondásakor nagyobb üdvrialgás volt a lelátón kb, mint mikor a gólokat rúgtuk...
    "Bukarestben kellett volna hej! hej!"


    Ha bunda nem is volt, de élőben kint nézve, sztem azért ekkora különbség nem volt a két csapat között. Az hogy rúgtunk 3 mákos gólt,(na jó legyen 2, Bödéét kiveszem, de egy erősebb csapat már rég faltolta volna miután átlépett a felezőn)ügye a két megpattanó gól, meg a második félidőben sztem jobban játszottak az Észtek mint az elsőben. Kíváncsi leszek hogy a hollandok elleni gólvágó csávójuk bukarestben újra táncra fog-e perdülni, mert én már csak ebben reménykedem.
    Ja és Hajnalt soha többet nem akarom válogatott mezben játszani. Egy alibi lassú körülményes fékember a pali. 1 félidő után már könyörögtem hogy cseréljék már le.


    Atyaég!!
    Előhalászták Laczkót!!!
    Még egy ekkora alibikirályt!!
    Talán Korsós Gyuri volt ilyen, ha még emléxik rá valaki.
    Csak a tuti biztos oldal - de inkább hátra passzok (mint Kedira a Reálban). Talán vagy 2 előreindítása ha volt.
    Németh se válogatott szintű.
    Dzsudzsák viszont jó volt. De csak nyilatkozatilag. Kár, hogy nem bőgte el magát.
    Lenne egy második picsogink is László "törjétekelalábát" Csabika után.
    Egérvárit meg engedni kell, hagy dolgozzon tovább.
    Mondjuk a mázaszászvári vasöntödében portásként .....


    bukerest tényleg tragédia sajnos, de mikor volt már az utoljára hogy két fordulóval a vége elött volt meg esély ? Guzmicsra haragszom nem kicsit, mert azt a meccset ő alapozta meg. De a pesti meccsen Mészáros a 92 percben a tisztázni akaró Vargát basza fel a labda helyet amiből egyenlítés lett és ha akkor nyerünk most nincs miről beszélni . Sőt a Isztambulban is róla kaptuk a gólt , sajnos . De meg mindig van esély . Az észtek nem rosszak talán egy x benne van a meccsben .de a realitás az , hogy a románok mennek selejtezni mi meg egy új kapitánnyal az eb selejtezőben husztival talán ki jutunk .


    Bode Dani testesiti meg szamomra a valogatott labdarugot. Vagy egyszeruen a labdarugot.
    Az az alazat (!!!), elszantsag, csak a focira valo koncentracio minden idegszallal nem csak peldaerteku, de ha 11 Bode mentalitasu lenne a valogatottba, nem lenne gond, a hollandok legyozese se.
    Hajra Dani, hajra magyarok!


    "Mi volt a legnagyobb különbség a románok elleni meccshez képest?"
    Nos kezdjük....
    Volt egy irányító a középpályán. A balhátvédnek megtetszett engedni, hogy segítsen Dzsudzsáknak a támadásoknál... Nem tetszett ráerőltetni a játékosokra azt, hogy a támadójátékunk csak az ívelgetésből álljon. Meg tetszett engedni nekik, hogy focizzanak. A középpályán is járattuk a labdát. A középpályásaink is részt vehettek a támadásokban és nem csak védekezniük kellett! Na és persze nem Románia volt az ellenfél, akik mindenképp győzni akartak. Igen kedves Sanyibácsi... a statisztika szerint nem volt labdatartásban olyan nagy különbség a Román és a Magyar csapat között. Meglepő amit mondok tudom... NEM A BARCELONÁVAL JÁTSZOTTUNK!!!!!!!!!! Csak egy velünk azonos képességű Romániával!!!!! Gratulálok a játékosoknak. Szép győzelem volt. De ehhez Egervári szakmai tudásának semmi köze!!! Még akkor sem, ha úgy ugrált a góloknál, mint majom a köszörű kövön!!!! A Román mérkőzés kudarcáért egyértelműen csak ő a felelős!!!!


    Szerintem Koman és Laczkó lógott ki a csapatból.Úgy tűnik Kádár beállósban jobb,mint balhátvédban.A hollandok ellen gyorsabb szélsőhátvédek kellenek./Szolnoki,Völgyi/


    Koman igyekezett, de a játékhiány miatt görcsös, jobb szélsőnek lassú, középpályás játékhoz pedig jobban kellene tudnia védekezni (szerelni, ütközni). Mondjuk arról nem tehet, hogy klasszikus irányítónak nevelték, csak a mai fociban ez a poszt nem működik.


    Hajnalnak az észt kaliberű csapat ellen mindig jól megy.
    Jó lenne, ha komolyabb meccseken is bizonyítana.
    Németh kezd magára találni.
    Nagyon jól kerül helyzetbe és jó előkészítő.
    Szalai nem hiányzott!


    Böde volt a legjobb, klasszis gól, óriási csaták a védőkkel(általában 2 ember kellett a semlegesítéséhez)Egy igazi harcos volt, én őt szeretném Csk-nak!


    Aki szerint tegnap nem Böde volt a mezőny legjobbja az vagy őt nem szereti,vagy a fradit.Rengeteg nyert párharc,jó indítások,klasszis gól.Lehet mondani,h a románok kellett vna,csak kérdem én miből,mert két értelmes labdát nem kaptak Szalaival együtt...


    Böde nem játszott rosszul, de szerintem nem válogatott szint. Súlyfeleslege van, Németh a csapatjáték szempontjából sokkal hasznosabb. Tegnap valóban küzdött brusztolt, de érvényesült mert az ellenfél még a román szintet se érte el.
    Ha a román meccset nézem, ott mindig megelőzték, lefutották, köze nem volt a játékhoz. Egy dolog, hogy hajt brusztol de nagy csodát ne várjunk Tőle. Még valamit engedjetek meg, nincs bajom Bödével és a Fradival se, de nála vannak jobb csatáraink. Tegnap nálam Németh, Koman,Hajnal és Guzmics volt aki felfele lógott ki a csapatunkból


    Németh Krisztián... Nem akarom bántani, de fogalmam sincs, hogy kerülhet a válogatott közelébe egyáltalán? Körülményes, lassú (gondolkozásban nagyon), pehelysúlyú, ami most hirtelen eszembe jut róla. Jó, lőtt egy (les)gólt, de az is csak ezen a meccsen ment el a hálóig. Itt is alig smiley A holland védők a 10. percre kicsontozzák, megeszik. Kevés lesz ő oda. Olyan csatár kell ellenük, aki nem sz.rik be, kellően patkány a szó jó értelmében. De nem nagyon van ilyenünk, talán az örök ígéret Air Sanyi és Böde. Középpályán még rosszabb a helyzet, ha Varga nem játszik, akkor még ütköző, labdaszerző emberünk sem lesz, a védelmet inkább ne is boncolgassuk. Lesz nekik elég bajuk...
    Sanyi bá'! Ha olvassa, ha nem, ne ilyen Németh-féle nyuszikat küldjön pályára októberben! De még Andorra ellen se!


    Meg se tudnám mondani mikor láttam ilyen játékot utoljára a magyar válogatottól, és ennyi kidolgozott helyzetet.

    Köszönet a törököknek hogy megszivatták a románokat.


    A 2. félidőben a román-törököt néztem. A norvég bíró tolta a románokat, ahogy belefért (mondjuk a mi jv-inkhez képest még gyenge kezdő, de ha majd puhlmanovics elvti szervezi a nemzetközi továbbképzést, akkor kikupálódik).
    Aztán hosszabbítottak a semmire 5 percet (!), de végül rábaltáztak.
    Utána rajtaütésszerűen elaludtam a magyar-észt meccsen.
    A lényeg:
    1. Három potyagól, amiből az 1. eléggé megzavarta őket.
    2. Nem képesek még sorozatban kiugró teljesítményre, így a hollandok elleni meccs és az utazás is betett nekik. Amit láttam, annak alapján a védelmünket jó párszor alaposan lóvá tették, de talán az előző okok miatt a befejezéseknél pontatlanok voltak.
    3. 3 kulcsjátékosuk is hiányzott, ezt a világon nagyon kevés válogatott képes áthidalni.
    Ehhez képest meglehetősen nagy pofája van elsősorban kisegérnek meg dzsudzsáknak.
    Hiába no, a szakmai hozzáértés, ami a sok millió nézőnél nincs meg, csak néhány kiválasztott rendelkezik ezzel a tudással.
    Avagy: nem látják a fától az erdőt.


    Böde olyan "bödésen" megrúgta a maga gólját, Gyömbi debütálása pedig külön öröm - Egervári tavaly ősz óta "húzza az agyát", lényegében egy Andorra, vagy Kuvait ellen sem tette be. Ami még örömtelibb - nem is emlékszem már, mikor volt utoljára olyan, hogy egynél több Fradi-játékos szerepel egyszerre a válogatottban.


    Szalainak gólpasszt kell adni,nem tudja saját magát helyzetbe hozni,ellentétben Böde Danival,Aki ráadásul másik társának is tud passzolni.
    Ha olyan gólt,amelyet tegnap lőtt,spanyol,német,angol,olasz,stb.játékos szerzi,hónapokig csemege lenne a sportsajtóban,médiákban.
    Szép volt Dani,köszönjük !

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2278825
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=123661&p=1
    http://ulloi129.hu/2013/09/10/kibeszelo-a-magyar-eszt-valogatott-meccsre/
     
  5. avatar: AMiUtunk
    2013.09.11, 00:07
    A fekákat már fel is nyomta a vizestál csoportosan elkövetett garázdaságért, hiszen xenofób és holotagadó zászlót lobogtat az egyik tagjuk és a többi nem határolódott el tőle, tehát tettestárssá avanzsált.

    Komolyra fordítva a szószt: a srácok mi a fészkes fenéért nem tudtak pénteken egy épkézláb támadást sem vezetni? Ennyire tele volt a gatya? Ennyire mindegy volt nekik 15 millió ember reménye, hite, büszkesége, vágya, álma, óhaja, bizalma, szeretete, tisztelete és megbecsülése?

    Újabb két év várakozás vette kedzetét és lassan már jobban bízom benne, hogy előbb számolják fel a zemeleszt, mint hogy kijussunk bárhova is. Talán a 48-csapatos eb-re sikerül majd 2134-ben, miután 47-re csökken az ojrópai nemzetek száma.
     
  6. avatar: Coimbra
    2013.09.10, 23:36
    Ebből az ötből 3-at Bukarestben kellett volna.
     
  7. avatar: NNS
    2013.09.10, 23:16
    Nekik nem szóltak hogy mennyire elviselhetetlenül rasszista mindenki Magyarországon, speciel a fotballszurkolók??
    Vagy talán mégsem...?

    kép
    kép forrása: http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/magyarorszag-esztorszag-2278627
     
  8. avatar: NNS
    2013.09.10, 22:15
    Románok szoptak 0 - 2-re a törökök ellen bukarestben, így egyelőre visszatornáztuk magunkat a második helyre. Sanyibá' ettől függetlenül mehet bodzát szedni.
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.10, 10:58 (szerk.: 2013.09.10, 10:58)
    Kérdés ebből mennyien fognak kijönni?
    Már több mint 10 ezer jegy gazdára talált a találkozóra, az árusítás ma is folytatódik. A mérkőzésre szóló belépőket továbbra is a Ticket Express (TEX) hálózatában lehet megvásárolni, a mérkőzés előtt, a helyszínen nem lesz jegyárusítás.
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.10, 10:30
    A hétfői edzés után bizonyossá vált, hogy a Middlesbrough légiósa nem lehet ott az észtek elleni vb-selejtezőn.
    Varga József
    egyike volt azon játékosoknak, akik a pénteki, bukaresti találkozón megsérültek, de míg a többiek egy-két nap alatt rendbe jöttek, az orvosi vizsgálatok után bizonyossá vált, hogy az Angliában légióskodó középpályás nem tudja vállalni a játékot kedden este.

    A szakmai stáb a hétfői edzés előtt kielemezte a játékosokkal a vendégek játékát, a tréningen már "észt-specifikus" gyakorlatokat is végrehajtottak a játékosok. Az edzés második felében, a kétkapus játék során a holnapra tervezett kezdőcsapat is kezdett kirajzolódni, a szakmai stáb a jelek szerint nemcsak a hiányzó Varga és Korcsmár Zsolt helyén változtat az összeállításon, hanem más poszton is várható csere a csapatban. Ezzel kapcsolatban Egervári Sándor már a mai sajtótájékoztatón is elmondta, hogy olyan futballistákra van szüksége, akik mentálisan tökéletesen rá tudnak hangolódni az észtek elleni találkozóra.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2013/09/09/varga-nelkul-lep-palyara-a-valogatott/
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.10, 10:28
    A magyar válogatott kedden 20.30 órakor az észt válogatott ellen játszik világbajnoki selejtezőt a Puskás Ferenc Stadionban.
    Hétfőig több mint 10 ezer jegy gazdára talált a találkozóra, az árusítás hétfőn és kedden is folytatódik, a mérkőzésre szóló belépőket továbbra is a Ticket Express (TEX) hálózatában lehet megvásárolni. A mérkőzés előtt, a helyszínen nem lesz jegyárusítás, de a Ticket Express stadionhoz közeli irodáiban még késő délután, egyes helyeken az esti órákban is lehet belépőket venni.

    Kérjük a szurkolókat, hogy belépés előtt ellenőrizzék, nincs-e olyan tárgy a birtokukban, amit nem szabad bevinni a stadionba (az esernyő is ilyen tárgynak számít)! A stadionba bevitt transzparenseket a belépés előtt engedélyeztetni kell, ezt a Dózsa György úti kapunál lehet megtenni 18 órától 18.30-ig.

    A Puskás-stadionhoz közeli jegyárusító helyek:

    9-17 óráig: TEX SYMA 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
    10-18 óráig: TEX Dalszínház - 1065 Budapest, Dalszínház utca 10.
    11-20 óráig: TEX Westend- 1132 Budapest, Váci út 1-3. (WestEnd információs pult)

    A belépőket a Ticket Express három budapesti irodája mellett a TEX partnerirodáiban lehet személyesen megvenni, valamint lehetőség van a jegyek online megváltására. Az MLSZ oldalán, a fenti linken keresztül megrendelt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint lehetőség van azok otthoni kinyomtatására, ez szintén díjmentes szolgáltatás.

    http://www.mlsz.hu/blog/2013/09/09/magyarorszag-esztorszag-szurkoloi-informaciok-2/
     
  12. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.09, 11:07
    Az észt kapitánynak a hollandok elleni (2–2), pénteki selejtezőn eltiltást érő lapot összeszedő Konstantin Vassiljev, Aleksandr Dmitrijev, Raio Piiroja triót kell pótolnia. Különösen a hollandok ellen duplázó Vassiljev hiánya érzékeny veszteség a baltiaknak. A kiesők pótlására a Lombard Pápa egykori játékosa, Sander Puri, illetve Alo Bärengrub került be – utóbbi csatlakozott már a kerethez, Puri pedig Angliából utazik közvetlenül Budapestre. A keretben két Magyarországon profiskodó légiós, Tarmo Kink és Jarmo Ahjupera is helyet kapott.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/magyar-eszt-volt-nb-i-es-jatekos-kapott-potbehivot-21-es-keret-2278117
     
  13. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.07, 11:41
    Kovács István kulcscsonttörést szenvedett
    Fiatal támadónkat műteni kell, és több hét kihagyás vár rá, miután súlyos sérülést szenvedett az U21-es válogatott Bosznia-Hercegovina elleni meccsén.

    A csütörtök délutáni Magyarország U21 - Bosznia-Hercegovina U21 Eb-selejtezőn Kovács István súlyos sérülést szenvedett.
    "Kovácsot azonnal a kecskeméti kórházba szállították, ahol kimutatták a vizsgálatok, hogy a baloldali kulcscsontja eltörött. Játékosunkat a vizsgálatok után Székesfehérvárra szállították, ahol pénteken meg is operálják. Előreláthatólag több hetet kell kihagynia" - nyilatkozta Dr. Kovács Tibor.
    "Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen súlyos sérülést szenvedtem, és emiatt hosszabb időt ki kell hagynom. Az esés után egyből tudtam, hogy nagy a baj, komoly fájdalmat éreztem. A kecskeméti kórházban aztán rögzítették a sérült kezemet, ennek köszönhetően enyhült a fájdalom. Annak szívből örülök, hogy sikerült megnyernünk a meccset. Megmondom őszintén, 0-1-nél sem izgultam, mert éreztem, hogy jobbak vagyunk a bosnyákoknál, akik - ha szabad így fogalmaznom - csalták a focit. Végül gólokban is megmutatkozott, hogy jobb csapat vagyunk. Októberben két nagyon nehéz meccs vár ránk Ausztria és Spanyolország ellen, az önbizalmunknak persze jót tett, hogy két meccs után van 6 pontunk, de a neheze még csak most jön. Hogy velem, vagy nélkülem, azt most még nem tudom megmondani, bízom benne, hogy jól sikerül a műtétem, és gyors lesz a rehabilitációm" - árulta el honlapunknak Kovács István.
    Természetesen klubunk nevében is minél gyorsabb, teljes felépülést kívánunk Kokónak!

    forrás:
    http://www.vidi.hu/2013/09/05/kovacs-istvan-kulcscsonttorest-szenvedett.html
     
  14. avatar: magyarfutball.hu
    2013.09.07, 11:39
    Korábban már beszámoltunk róla, hogy a keddi Magyarország–Észtország vb-selejtezőn a vendégeknél eltiltás miatt nem léphet pályára a tegnap a hollandok ellen két gólt szerző Konstantin Vassiljev, valamint Aleksandr Dmitrijev és Raio Piiroja, ugyanakkor nálunk is lesz hiányzó.

    A Románia elleni, 3–0-ra elveszített tegnapi vb-selejtezőn Korcsmár Zsolt a 14. percben sárga lapot kapott Gabriel Torje lerántásáért. Mivel a Fürth légiósa korábban már kapott sárga lapot a sorozatban, kedden az észtek ellen eltiltását tölti, nem léphet pályára.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-korcsmar-zsolt-nem-jatszhat-az-esztek-ellen-2277723
     
  15. avatar: NNS
    2013.08.31, 21:47
    Az észtek elleni szeptember 10-i (Puskás-stadion, 20.30) vb-selejtező lesz a magyar válogatott soron következő hazai tétmérkőzése, a találkozóra a hét elején kezdődött meg a jegyárusítás, és több mint 5000 belépőnek máris megvan a gazdája. A találkozóra kilátogató szurkolók az elsők között szerezhetik be a magyar válogatott frissen forgalomba kerülő hivatalos szurkolói mezeit - a játékosok neveivel és mezszámával ellátott adidas mezek 7990 forintba kerülnek, és kizárólag a Puskás-stadion területén felállított árusító standokon vásárolhatóak meg.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2013/08/30/magyarorszag-esztorszag-otezer-jegy-mar-elkelt/
    2013.08.30.
     
  16. avatar: magyarfutball.hu
    2013.08.26, 14:09
    A magyar válogatott szeptember 10-én (Puskás Ferenc Stadion, 20.30), Észtország ellen játssza soron következő hazai világbajnoki selejtező mérkőzését. A találkozóra már kaphatók a jegyek.
    Az észtek elleni vb-selejtezőre augusztus 23-án, 15 órától lehet megvásárolni a jegyeket a Ticket Express (TEX) hálózatában. A belépőket a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint a TEX partnerirodáiban lehet személyesen megvenni, valamint lehetőség van a jegyek online megváltására. Az MLSZ oldalán, a fenti linken keresztül megrendelt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint lehetőség van azok otthoni kinyomtatására, ez szintén díjmentes szolgáltatás. A legolcsóbb jegyek 3000 forintba kerülnek, a szektorok több mint kétharmadába - elhelyezkedéstől függően - 3000-5000 forintos áron lehet belépőhöz jutni, a legdrágább jegyek ára 12 ezer forint.

    A stadionban két gyerekszektort alakítunk ki, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőt 14 évnél fiatalabb gyerekek részére. Ezekbe a szektorokba ingyenes a belépés, minden 9 gyerek után 1 felnőtt kísérő kötelező (a jegy ingyenes a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt). Minimum 10 db, maximum 50 db ilyen kedvezményes jegyet válthat egy iskola, vagy egyesület. A jegyeket a gyermekjegyek@mlsz.hu email címen lehet igényelni. Az igénylés sikerességéről válasz emailt kapnak a kérelmezők. Kizárólag a jegyárusítás megkezdése (augusztus 23., 15.00 óra) után érkező igényeket regisztráljuk, és időrendi sorrendben fogadjuk el azokat, a készlet erejéig.

    A mérkőzésen családi szektort (D jobb, E bal, E jobb) is kialakítunk, a szektorba 3-5 fős családok válthatnak belépőt (két szülő mellett egy, két, vagy három 14 éven aluli gyerek jogosult erre a jegytípusra).

    Családi jegyárak:
    3 fős: (2 szülő + 1 gyerek) 4000 FT
    4 fős: (2 szülő + 2 gyerek) 5000 FT
    5 fős: (2 szülő + 3 gyerek) 6000 FT

    A Business VIP szektorba 20.000 forintba kerülnek a jegyek, a belépő mellé catering szolgáltatás jár (meleg étel, ital). A szektor a stadion frekventált helyén található, közvetlenül a VIP terasz mellett.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2013/08/23/magyarorszag-esztorszag-kezdodik-a-jegyarusitas/