magyarfutball.hu

portré: Németh Krisztián
© mlsz.hu
alias
Némó
Szolis Alan Cumming
"Németh Krisztina"
"Németh Krisztilány"
"Dorothy"
Német "Luke Skywalker" Krisztián
Skywalker
@krisztiannemeth9
nationality
Magyarország
age
31 years
poszt
csatár
related websites

játékos

pályafutás
MTK Budapest FC
2005. július - 2007. július
Liverpool FC
2007. július - 2009. január
Blackpool FC
2009. január - 2009. február
Liverpool FC
2009. február - 2009.07.01
AEK Athens FC
2009.07.01 - 2010.06.30
Liverpool FC
2010.06.30 - 2010.08.01
Olympiacos FC Piraeus
2010.08.01 - 2011.01.01
Olympiakos Volou 1937 FC
2011.01.01 - 2011.06.30
Olympiacos FC Piraeus
2011.06.30 - 2011. augusztus
MTK Budapest FC
2011. augusztus - 2012.01.17
RKC Waalwijk
2012.01.17 - 2012.07.18
Roda JC
2012.07.18 - 2014. június
csapat nélkül
2014. június - 2014. december 18
Sporting Kansas City
2014. december 18 - 2016. január 30
Al-Gharafa SC
2016. január 30 - 2017. augusztus 11
New England Revolution
2017. augusztus 11 - 2018. augusztus
Sporting Kansas City
2018. augusztus - 2019. december
FC DAC 1904
2020. február 27 -
eredmények / elismerések
?
portré: Németh Krisztián
© magyarfutball.hu

MTK, 2005-2007

...

Liverpool FC, 2007-2010

Sokan megkérdőjelezték a döntésem helyességét, de akkor erre nem lehetett nemet mondani. Jó döntésnek gondolom a mai napig is, hiszen az első évben bajnoki címet szereztünk a második csapattal, mi több, gólkirály és a legjobb játékos lehettem. A második év sérülésekkel teletűzdelt volt, míg a harmadikban elmentem kölcsönbe, de mindenféleképpen pozitívan gondolok vissza arra az időszakra.


Blackpool FC, 2009, kölcsönben

Egymeccses karrier, gyors pályafutás... Az első mérkőzés első percében leütöttek, majd jó félórán keresztül úgy játszottam, hogy belső vérzésem volt. Még a találkozó után sem gondoltam volna, hogy három helyen eltörött az arccsontom.


AEK Athens FC, 2009-2010, kölcsönben

Egyértelműen a felnőtt karrierem legjobb éve volt. Jól ment a játék és jól is éreztem ott magam.


Olympiacos FC, 2010-2012

Úgy éreztem az AEK után, sikerül megmászni egy lépcsőfokot, ha ide igazolok. Nem is mondanám ezt rossz döntésnek, de nem vált be. Több csatár volt, meg kellett küzdenem a helyemért, ugyanakkor nem kaptam sok lehetőséget. Nagy klub, és lehet, nagy falat is volt, de végül is bajnok lehettem, ami pozitívum.


Olympiakos Volou 1937 FC, 2011, kölcsönben

Mindenféleképpen a játéklehetőség miatt kerültem a Voloszhoz, ám az nem biztos, hogy csak én miattam nem sikerült... A célnak annyiból megfelelt, hogy játszottam néhány meccset.


MTK, 2011, kölcsönben

Már edzettem egy-másfél hónapja a csapattal, amikor úgy döntöttünk, játsszak meccseket is. Igazából a srácokat ismertem, így rögtön befogadtak, nem volt ezzel semmi probléma. Garami Józsi bácsi hozta fel, hogy „Mi lenne, ha?”, így persze, hogy nagyban befolyásolt a döntésemben. Végül egy bajnoki mérkőzést játszhattam, a válogatott miatt nem tudtam többet. Rengeteg mindent köszönhetek a klubnak, erre a kis időre nem is találhattam volna alkalmasabb és jobb egyesületet.


RKC Waalwijk, 2012, kölcsönben

Január végén úgy tűnt, hogy a görög bajnokság egyik kiesőjelöltjéhez, a PAS Gianninához igazol - a játékos már tényként beszélt erről egy nyilatkozatában -, aztán a szerződés mégsem jött össze, aminek Németh utólag nagyon örül.
Végül a görögökkel nem tudtunk megállapodni kisebb dolgokon, most már azt mondom, hogy szerencsére. Jót tett nekem, hogy elszakadtam Görögországtól, és új impulzusok érnek. Amikor játszottam, szerettem Görögországban lenni, de amikor nem, az nehéz időszak volt.

Számomra rendkívül fontos, hogy állandóan játszom, érzem a bizalmat, fontos gólokat szereztem, gólpasszokat adtam, és ez pozitív változás a karrieremben. Ennek köszönhetően jutottam el odáig, hogy már nincs miért rágódnom a múlton, végre lezárhatom, és csak előre tekinthetek.


Roda JC, 2012-2014

Érdekes szezonon vagyok túl, mert a sérülésem előtt, úgy gondolom jól ment a játék, azt az időszakot pozitívan értékelném. Annyiban van csak hiányérzetem, hogy többnyire nem azon a poszton játszottam, ahol szerintem jobban hasznára tudtam volna lenni a csapatnak. A pályán töltött percek számával elégedett vagyok, de azzal már kevésbé, hogy egyszer jobb oldalon, máskor a bal oldalon próbált ki az edzőm. Ennek ellenére azt gondolom, hogy ez az év csak a hasznomra válhat a későbbiekben.

...

Sporting Kansas City, 2014-2016

...

Al-Gharafa SC, 2016-2017

...
Télre céloztam be hogy visszatérek Amerikába, de a kinti csapatomnál úgy alakultak a dolgok, hogy váltani szerettem volna, mivel kicserélődött az egész menedzsment, és az edző, aki miatt odamentem, szintén távozott.6


New England Revolution, 2017-2018

Nem szeretnék hazudni, a Sporting Kansas City is valós lehetőség volt. Amikor elhagytam a csapatot, tudtam, hogy egyszer vissza szeretnék térni a ligába, mert imádom, minden egyes itt töltött másodpercet. A játékstílusom is passzol hozzá, ez sem elhanyagolható tény.5

Az én speciális helyzetem miatt nem a klubokkal kellett tárgyalnom, hanem a ligával, és azon belül is volt egy rangsor, hogy ki szerezhet meg, szóval igazából, amikor aláírtam a szerződést, még nem is tudtam, hogy melyik csapat fog elvinni.6

Csaknem egy éve döntöttem úgy, hogy visszatérek az Egyesült Államokba, és érdekes tapasztalatokkal gazdagodtam a New England Revolutionben. Olyan együttest hagytam el, amelynek színeiben nem játszottam annyit, amennyit szerettem volna, de úgy érzem, mindent beleadtam. A játékstílusom és a klub filozófiája nem illett össze.7


Sporting Kansas City, 2018-2020

Őszinte leszek, nem volt jó érzés két évvel ezelőtt elhagyni Kansast, de annál jobb a viszontlátás! Jól ment a játék abban a szezonban, a hosszú távú céljaim között szerepel, hogy ugyanannyi gólt szerezzek a csapatban. Érettebb futballista lettem, amióta elhagytam a Sportingot, de óriási előny, hogy olyan közösségnek lehetek a tagja, amelyhez jó tartozni.7

...

FC DAC 1904, 2020-

Több mint tíz éve második otthonomként tekintek Dunaszerdahelyre, mondhatni tehát, hogy szinte hazatértem. Az évek során végig követtem a csapat szereplését és jól látszik, milyen fejlődésen ment át a klub Világi Oszkár irányítása alatt. Titokban mindig is vágytam arra, hogy a fanatikus dunaszerdahelyi szurkolótábor előtt játszhassak, illetve, hogy olyan helyzet adódjon, amikor ide tudok igazolni. Ez most összejött, így nagyon boldog vagyok.8
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.02.27, 19:47
  Dunaszerdahelyre való igazolása kapcsán:
  A DAC nem Liverpool, nem is a PSV, nem is a *****mtudja melyik csapat, ahol egyébként egyik hozzászóló sem tudna kifizetni egy jegyet sem, nemhogy fizessenek neki azért, hogy a játsszon ott. A srác elmehetett volna tevéket b*szni, vagy pénzt keresni Kínába. Ehelyett úgy döntött, hogy harcol még kicsit. Válogatottságért, PSV-ért, pin*ért, kit érdekel miért. Igen, a gyerek nem korszakos tehetség. Elnézést, de Koman hol van éppen, vagy a többiek a korosztályából? Szóval szerintem mindenki csendben, leszegett fejjel menjen a helyére, Némó meg pörögjön fel úgy utoljára, ahogy illik.

  Miért is lenne a Dac játékostemető? Ezt valaki mesélje el nekem. Most lépett előre a Dac-ból Vida, mely honi csapat tud ilyen váltásra felkészíteni? Egyébként a Holman Dávidból a Slovan csinált válogatott játékost, ennyit a szlovák bajnokságról. Sztem Németh Krisztián lendületet vesz és még hasznára lesz a válogatottnak.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2749787
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.02.01, 14:23
  Köszönöm mindenkinek a türelmet az elmúlt napokban! Tisztában vagyok azzal, hogy a klubváltással meglepetést, sokaknak csalódást, esetleg fájdalmat okoztam. A döntéseim okaként és háttereként legtöbben egyértelműen a pénzt nevezik meg.
  Valóban sok pénzt fizettek értem, és jóval többet keresek majd, mint korábban, de a történtek háttere ennél sokkal bonyolultabb.
  Az elmúlt hetekben olyan helyzetbe kerültem, melyből ebben a pillanatban Katar és az Al-Gharafa volt a kiút. Nekik volt sok pénzük, ők voltak hajlandóak sok pénzt fizetni értem, nekik van egy olyan edzőjük, aki minden követ megmozgatott értem. Ezért hálás vagyok az új klubomnak, edzőmnek és azon leszek, hogy ezt bizonyítsam is. A helyzetem tavaly év végére egyértelművé vált, a Sporting Kansasnál nem úgy gondolkoztak a szezonomról, teljesítményemről, jövőmről, beleértve a lehetséges Eb-szereplésemet, ahogy azt reméltem.
  Kifejezetten csalódott voltam emiatt, főleg miután tapasztaltam miként kezeli ezt a helyzetet a klubom.
  Ingyen érkeztem és nagyon magas összegért távoztam, mert csak úgy távozhattam.
  A mostani keresetemnek a harmadáért szívesen maradtam volna a Sportingnál úgy is, hogy nem lettem volna a csapat legjobban kereső játékosai között. Erre nem volt lehetőségem. Sajnálom.
  Meg kell köszönnöm az SKC vezetőinek és Vermes Péternek a számomra nyújtott lehetőséget annak ellenére is, hogy a végén nem értettünk egyet. Sok sikert kívánok a Sporting Kansasnak, köszönöm csapattársaimnak az együtt töltött évet és az elmúlt napokban tanúsított szolidaritásukat. Soha nem felejtem el, ahogy fogadtak, hogy az első pillanattól mennyi szeretetet és segítséget kaptam a Sporting Kansas öltözőjében.
  Köszönöm a szurkolók szeretetét, fantasztikus támogatását melyet a megérkezésem napjától érezhettem, és amihez hasonlót soha nem tapasztaltam eddigi pályafutásom során. Remélem sokan jó emlékeket őriznek rólam a szívükben. A szívem egy darabja örökre Kansasban maradt...
  Végső döntésem előtt többször is egyeztettem Bernd Storck szövetségi kapitánnyal, aki megértette a helyzetemet és támogatásáról biztosított. Ez számomra a közelgő Európa-bajnokság miatt rendkívül fontos volt, hiszen mindenképpen szeretnék ott lenni az Eb-n.
  Végezetül szeretnék pár szót szólni arról a hihetetlenül szélsőséges érzelemnyilvánításról, ami az elmúlt napokban velem kapcsolatban megnyilvánult. Egy ideig gondolkoztam, hogy töröljem -e a Facebook oldalamról a gyalázkodó hozzászólásokat. Nem tettem. Megtanultam az elmúlt években, hogy az emberek véleményét nem lehet semmissé tenni, semmit nem lehet csak úgy letörölni. Ezek a megnyilvánulások egy futballista életének a velejárói.
  Amikor Hollandia legszegényebb csapatában, az RKC Walwijkban játszottam, vagy amikor az NB II-es MTK-ba jöttem vissza, senki nem nézte a szerződésem anyagi oldalát, akkor más volt a baj a szerződéseimmel.
  Egy éve amikor Kansasba szerződtem szintén rengeteg kritikát, lesajnáló kommentet kaptam. Most a háttér ismerete nélkül sokan gyaláztak. Köszönöm azoknak, akik nem tették, köszönöm azoknak akik továbbra is kíváncsiak rám, bíznak bennem és szurkolnak nekem! Az elmúlt hetekben, napokban rendkívül méltatlan pillanatokat és helyzeteket is átéltem, de mindig segített a számomra legfontosabbak szeretete és segítsége. Eddig is tudtam kik vannak mindig és minden helyzetben mellettem, most még világosabban kiderült. Sokan nincsenek, de elegen ahhoz, hogy minden nehézségen átsegítsenek.

  https://www.facebook.com/KrisztianNemethOfficial/posts/872917146150145
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2016.01.30, 17:22
  Katarba való igazolása kapcsán
  Azt a qva eget.. Hát ezt nem gondoltam volna. Éppen összeszedte, felépítette magát, felcsillant a remény, hogy végre sikerül a jó szezonja után egy jó bajnokságba igazolnia és ott befutnia erre Katar.. Nehéz szavakat találni.. "Németh klubváltásában – és Katarba szerződésében – minden bizonnyal nagy szerepet játszott, hogy az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott összetartásaira a Közel-Keletről könnyebben hazautazhat, mint a tengerentúlról."- Ezt a bekezdést pedig remélem csak viccnek szántátok..


  Jó döntés szakmailag és anyagilag is. Némethnek nem fekszenek az erős bajnokságok, viszont csillogni tud a marketingligákban. Lásd MLS, Katar! Így a döntés jó. Előrelépés. Aki meg károg és a PL-ba vagy a Bundásba vizionálja Némót az álomvilágban él. Hollandiába és Belgiumba meg minek menjen tized annyi pénzért? 27 éves!


  Egyedül sportszakmai szempontból lehet megkérdőjelezni Németh átigazolását. Nem tudom, hogyan tud majd beilleszkedni ebbe a csapatba, hogyan tud azon a szinten maradni, amelyet az MLS-ben elért. Ezek kérdőjelek számomra. Ugyanakkor minden már szempontból jó üzletet kötöttek. Jól járt a klub, ennyi pénzt európai klub nem fizet egy Németh szintű játékosért. (fiatalabbért igen). Az új csapatában egy brazil védőn kívül csak afrikai illetve helyi, arab játékosok játszanak. Ez megnehezítheti a beilleszkedését. Bár egy arab klubnál nincsenek olyan emberi kapcsolatok, mint esetleg egy európainál, itt a játékos az edzés után elmegy haza a légkondicionált palotájába, vagy hazarepül pl. Magyarországra, mivel szerintem ez sem okozhat gondot. A válogatott szempontjából Németh könnyebben haza tud majd utazni, mint az USA-ból. Egyébként a katari ligában vannak még játékosok Európából, pl. Vladimir Weiss (szlovák válogatott), aki gyakorlatilag Németh korosztálya, spanyolok is előszeretettel igazolnak oda (de leginkább 30 felett). Ha 27 éves focista lennék, és tudnám, hogy Európában komoly csapathoz már nem kerülhetek, lehet hogy én is meggondolnám az ide igazolást. Itt évtizedekre megalapozhatja a jövőjét. De nem tudom, a válogatottnak tud-e majd segíteni az EB-n, vagy egyáltalán lesz-e olyan szinten, hogy Storck beteszi a keretbe.


  Gyerekek. Hülyeségeket irtok. Németh már járt a belga, görög első osztályban. Nem volt jó, tehát az nem az ő szintje. Ahol jó volt az az NB1, illetve az MLS. Ezektől nem, vagy csak kicsivel gyengébb a katari liga. 27 évesen már nem fog fejlődni, persze, hogy a legjobb ajánlatot fogadta el. Ez teljesen más sztori, mint a Dzsudzsák. Ő fiatalon ment el jóval gyengébb csapathoz a pénz miatt. Azt se gondoljátok, hogy ez az Al-Garafa nem verné meg mondjuk a Puskás Akadémiát.


  Nem értem az eligazolás okát, tenyerükön hordozták amerikában, nem hinném, hogy centekért játszott ott. Csak ez az eb-re készülés lehet az egyetlen értelmes gondolat valójában. Lehet azt érzi, hogy ez az eb a nagy esély?...


  Azért az MLS-t ne emlegessétek már a katari bszem-bszommal egy szinten! Jó az MLS sem topbajnokság, de ott lett volna lehetősége még fejlődni. Fizikailag már most látszott hogy szépen felhozták, és ez igenis látszódott a Válogatott meccseken is. Szerintem az iram sem rossz az MLS-ben. A védekezés ott persze nincs az európai bajnokságok szintjén, de Németh ezért szárnyalhatott volna még ott jó pár évig. A pénz is jött volna szépen lassan, ha ott valaki jól teljesít, előbb-utóbb mindent a feneke alá raknak. Óriási hülyeség volt ez a döntés tőle, Dzsudzsák egy felelősségteljes focista hozzá képest...


  A hozzászólásokból látszik hogy a magyar szurkolók döntő többségének gőze sincs a fociról.némethnek az utolsó éve jó volt de nem kiemelkedő.Előtte 7évig csal lötyögött és keringett Európában.27éves tehát komoly játékos már nem lesz belőle.Holland középcsapatokból is elküldték,nem láttak jövőt benne.A magyar edzők,firkászok sajátönigazolásuk érdekében felnagyították németh utolsó egy évét,a szurkolók többsége meg szánalmasan elhitte nekik.Ugyanúgy ahogy dzsudzsiról is elhitték egy eindhoveni jó szezon után hogy világsztár lesz.némethet sose bírtam de a döntése érthető,sok pénz egy nem túl erős bajnokságban.Mégegyszer:27éves,innen már nincs karrier Európában,a német,olasz másodosztályban is csak maximum csere lenne,mert erőmlétileg,mentálisan nem képes többre.


  Kansasből Katarba, mindenesetre szép kis út. Úgy látszik elragadta a forgószél. Ezután jár neki a Dorothy becenév. Majd lehet énekelni válogatott meccsen, ha játszik, hogy "somewhere over the rainbow"


  27 éves tol egy jó szezont, jön vissza nem kell ezt túldramatizálni.. A szlovákoknál Weiss ugyanez....


  Mint már írtam: én ( a szurkoló) sem örülök annak, hogy a sémi-hámi pöcegödörben folytatja, de semmi közöm hozzá.
  Katar rendezi ( ha a világ urai is engedik) a 2022-es VB-t.
  Ugyanúgy, ahogy kézilabdában... fociban is biztos, hogy fejlődni fognak. Ergo az olajmilliárdokból biztos, hogy sokat locsolnak a futballba.
  Hosszú-vagy középtávon van perspektíva Katarban... az más kérdés, hogy az EB miatt minker ( engem is) csak a rövidtáv érdekel.
  Nézzük pozitívan: még jó, hogy nem Izraelbe ment ( a régi mtk-s mentorok súgására))).


  Kansasban németh rúgótt 29 meccsen 11 gólt.Ez nem rossz de az Usa bajnoksága messze van az európai topligától,mégpedig nagyon messze.Nem tudom megérteni hohy miért sztárolják námethet rengetegen.Közel sem olyan jó játékos mint amilyennek sokan betegesen képzelik.Katar megfelelő hely németh tudásának,és rengeteg pénzt kap.Hülye lett volna nem odamenni.A válogatottból pedig nem hiányzik.


  Érdemes megnézni, hogy pl. a szlovák válogatott balszélsője, Vladimir Weiss (aki egyidős Németh-tel), pontosan két évvel ezelőtt igazolt Katarba a görög Olympiakostól. Azóta is a válogatott alapembere, elvileg sokkal jobb játékos, mint Németh, ennek ellenére már két éve Katarba játszik. Pár adat, hogy 24 évesen milyen statisztikákkal igazolt Katarba: olasz Serie A - 22 meccs, 4 gól, 6 gólpassz a Pescara színeiben, spanyol Primera División - 28 meccs, 2 gól, 3 gólpassz az Espanyol színeiben, skót Premier Liga 23 meccs, 5 gól, 10 gólpassz - Glasgow Rangers színeiben. Görög bajnokság 17 bajnoki, 4 gól, 5 gólpassz az Olympiakosz színeiben. Angol Premier League - 13 bajnoki, 3 gólpassz a Bolton színeiben. Ez csak töredéke a statisztikáinak, érdemes megnézni a transfermarkton. 24 évesen ilyen mutatókkal a háta mögött igazolt Katarba, és már két éve ott játszik. Válogatottbeli teljesítményére nem sok hatással lett, mivel azóta is kulcsembernek számít. Ő olyan játékos, akit valószínűleg tárt karokkal várnának a legerősebb európai bajnokságokban is, ennek ellenére az arabokat választotta. Némethnek esélye sem lett volna ilyen mutatókat összehozni 26 éves korára, ennek függvényében pedig a katari szerződést akár előnyösnek is tekinthetjük. Ha nem tudja magát azon a szinten tartani, ahol a Kansasban volt, akkor bizonyára nem fog meghívót kapni. De örömteli, hogy most több játékos is külföldre szerződött, így lehet más alternatíva helyette.


  Nekem nem az a bajom, hogy elment dubajozni, hanem hogy most, pár hónappal az EB előtt. Jól ment neki a játék, sínen volt a karrierje, ha a nyári tornán egy nagyot futballozik, olyan kérők is megjelenhettek volna, akikről nem is álmodott, még lehetett volna egy igazi nagy dobása mielőtt kiöregszik. Most elment egy új helyre, mindent elölről kell kezdeni, semmi garancia nincs arra, hogy ott is felvegye a ritmust, hogy egyáltalán bejön-e neki a katari kaland, egy szenvedő játékost a katari ligából meg meg sem fognak hívni a válogatottba. Minden jót neki, de ez el lett kapkodva, ráért volna meggazdagodni az EB után.


  Miert gondoljak sokan azt hogy minden focista top ligakban akarja szethajtani magat, 50 mekozest jatszva egy szezonban, allando kuzdelemben a kispadert. Mondjuk en katarba meg mas arab orszagba sem igazolnek, de nagyon jol ereznem magam ausztraliaba usaba, izlandon, norvegiaban, elnek mint hal a vizben felretennek a nyugdijra hogy 35 utan se legyenek nagy gondjaim anyagilag aztan ennyi. Miert rossz ez?


  Sok fotelfocista bazzeg...
  Értsétek már meg, bármikor szétszakadhat a lába, ki kell vennie ebből a legtöbb pénzt, a magasztos eszmék, célok meg maradjanak meg a foteloknak.
  Lófaszt se keresett kint focis mértékkel mérve, Angliában, menni kellett, bárhová.
  Aki meg azzal a szaros EB-vel jön, ki a faszt érdekel 3x90 perc, meg kell alapozni az életét, amíg egészséges.


  Azt kell latni, hogy Nemeth mar nem egy remenyseg, hanem egy 27 eves, erett jatekos, aki fizikailag, mentalisan most van palyafutasa csucsan, pontosabban most kellene ott lennie. Sok helyen kiprobalta magat, a Liverpool tartalektol kezdve Hollandian at Gorogorszagig, USA, es bar mindenhol kedveltek, de egyedul az MLS volt az, ahol igazan ertekelhetot nyujtott. Bar hozzatennem, hogy egy tamadotol a 28/10 meg igy sem kiemelkedo. Volt szerencsem latni Hollandiaban eloben is, Waalwijkban, az RKC jatekosakent, az ADO ellen, ahol egyebkent golt is fejelt, 1-1 lett, latszott hogy a szurkolok kedvelik, de a 18/4 ott sem volt kiemelkedo. Az az igazsag, hogy nem latom benne mar a fejlodes lehetoseget, velemenyem szerint o egyszeruen elerte teljesitokepessege hatarait, es innentol kezdve jol teszi, ha olyan csapatot keres, ahol rendszeresen jatszik, es jol keres. Hogy ez az USA, vagy Katar, aligha fontos.


  Jó döntés,az MLS játéknaptára úgyis egybeütközik a FIFA napokkal,nem fog hullafáradtan hazajönni az időeltolódás miatt,kb 5x annyi fizetést kap és a két liga között nincsen óriási különbség.Aztán EB után ha jól teljesit elviszik.


  eressen pénzt,de akkor azon sem kell ezeknek a nyomorékoknak csodálkozni,hogy a szurkolók megvetik az ilyen mentalitású focistákat.Most komolyan,essünk hasra mert viszonylag jól fog ott keresni 27 évesen a sivatagi bajnokságban?Ennél még az is komolyabb hozzállás lenne ha hazajönne a fradiba.Matthaus anno azért hagyta ki a Löw gyereket mert 25 évesen képes volt elmenni a német 3 ligába a pénz reményében.Vicces egy gyerek ez a Németh amúgy,jól akar keresni sportolóként de a profi pályafutása alatt 1 kiló izmot nem pakolt magára,pedig ő még azon kevesek egyike lenne akinek lett is volna keresnivalója a külföldön is,de 14 éves általános iskolás gyerek alkattal ez lehetetlen,lusta,trehány,ostoba sportoló aki szemernyi tiszteletet nem érdemel.Én nem vinném ki az eb-re és szerintem Storck sem fogja.

  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2480597
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2013.09.13, 20:04
  Aboriginal: németh krisztina az idei szezonban 5 meccsen játszott 4-szer becserélték és 1 gólt rúgott.
  Az előző szezonban 21 meccsen játszott 15-ször le és becserélték rúgott 2 gólt rúgott.
  2011/12-ben 14 meccsen 9-szer cserélték be és 3 gólt rúgott, az MTK-ban 1 meccsen 1 gólt rúgott.
  Mesélj, mi indokolta azt, hogy németh krisztina válogatott legyen???
  Sehova se tartó kis csapatokban játszott gyengén.
  Erre a semmi teljesítményre 13 sunyi sanyi válogatottság esik amelyen 1 gólt rúgott!!
  A válogatottbani teljesítménye alapján több hozzászólótól is kiérdemelte a krisztina utónevet.
  Kedves egyolvasóember!
  Ész nélkül nem kellene támogatni olyan játékosok válogatottságát, amely semmivel sem indokolható!

  forrás:
  http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2279287