magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 3 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
  4. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
  5. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
  6. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
  7. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
  8. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
  9. Ferencvárosi TC - Debreceni Vasutas SC 2022
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.6 (5 szavazat)

játékvezető: 3 (5 szavazat)

hangulat: 3.4 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.10, 17:29 (szerk.: 2022.04.14, 12:24)
    Nagyon jól nyomták a fiúk,odatették magukat végre a mérkőzés nagyobb részében.Élmény volt nézni a játékukat. Esiti király volt középen, de hellyel-közzel mindenki kiválót nyújtott. Hogy említsek valami negatívumot is: Hátul még mindig könnyen összezavarodunk,hála Istennek van egy kapusunk ! Nemigazán tudtam eldönteni ki volt ma a legyengébb,Vécsei vagy a Zubkov.Mindkettő pocsék napot fogott ki ma(is)
    Persze ez csak az Én véleményem.

    A B-közepes "balhéból" nem láttam semmit.

    Nagyon tulzo volt Adam viselkedese es tette amit azert gondolt teljesen normalisnak mert valaki nem gugolt le... Ugy utotte le ezert a sracot, hogy mellette volt a parja. Nekifutasbol, nagy erovel. Nagyon nem oke velemenyem szerint az ilyen. Sokkal meggondoltabb es felelossegteljesebb viselkedes kellene egy vezeto szemelynek, nem emlitve a peldamutatast... Sajnalatos. Adam! Ez nem volt rendben es ha higgadtan, korrekten te is atgondolod, bizom benne hogy ezt gondolod te is.
    A sracnak ezuton is uzenem, bar nagyon megalazo volt, hogy tudom nagyon nehez de probald magad tultenni magad ezen a meggondolatlan tetten. Te is egy vagy kozulunk, mi vagyunk egyutt a Ferencvaros! Legkozelebb is gyere, mert rad is szukseg van, veled is vagyunk egyutt!

    Ha valaki popcornozni akar, nem akar szurkolni, visszapofázik a kápónak, mutogat, az menjen a B1-be, vagy C1-be. A kapu mögött szurkolni kell.
    Nem buzizsúr, nem bohócok gyülekezete ez.
    Iszonyat mód lementünk kutyába az elmúlt 1,5 évben.
    Inkább legyünk 200an középen, de nyomjuk végig teli torokból, szervezetten. Ez a pöcslógatás, ami az elmúlt időszakban volt, az méltatlan a Fradi Táborhoz.
    Most újra rend lesz. Remélem ezzel a csoportok között is újra egyetértés lesz.

    Sima meccs volt. A srácok kb meg sem izzadtak. Nagyon örülök Márki és Zaki (végre megadott) góljának. Töki végre jó formában.
    Köszönöm srácok, szép volt.

    Ma végre egy lelkesen játszó csapatot láttam, ahol voltak ugyan hibák, -hol nincsenek- de végre úgy jöttünk haza, hogy elégedettek voltunk a látottakkal.

    Na, megint azt éreztem újra, hogy esélye sincs az ellenfélnek és végre mindkét félidőnk vállalható, szép játékot hozott. Mindenki jól játszott, akiket kiemelnék, az Dénes,Civic, Esiti, Marquinhos, a legjobbunk pedig vitán felül Töki volt. Zaki góljának külön örülök.
    A Debrecen jó kis ellenfél nekünk, mert nem állnak be védekezni (ugyanis nem tudnak), összességében pedig nem egy erős csapat.
    A szurkolás is egész jó volt ma. Jó kis este volt, egyedül az időre van panaszom, a végére fáztam kicsit. Megyek, gyorsan iszom is valamit, hogy átmelegedjek.
    Hajrá, Fradi, csak így tovább!

    Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Az előnyünk (9p) végre megnyugtató és Csercse pontátlaga (1,91 a bajnokságban) is kezd helyrerázódni.
    Civic ma a mezőnyben közepes volt, de így is jött a szokásos gólpassza, idén a bajnokságban a 6.
    Tokmac nagyot játszott, egyértelműen a tavasz egyik legjobbja. A bajnokságban 7 gólnál és 5 gólpassznál jár. Remélem körvonalazódik vele a megállapodás, jövőre is szükségünk lesz rá.

    Végre meccsélmény! Jó meccs és jó szurkolás!

    Az első olyan meccs Csercseszovnál, amivel kimondottan meg vagyok elégedve. Jól szórakoztam végre.
    Ma még Zakariás is jó volt. Ha a hátrálévő meccseken legalább 2x hasonlóan játszik, akkor nem feltétlenül kergetném el. Remélem nem egy meccses fellángolás volt ez.
    Toki és a brazil srác kimagaslott, Dénes hozta a bravúrt amikor kellett. Vécsei és Botka totál vakon voltak ma. Civic beadása megint tökéletes volt, a tavasz egyik legstabilabb embere.
    Kellemes ellenfél volt a Debrecen ma. Még a hangulat is jó volt.
    Hajrá Fradikám!

    Botka szerintem a második félidőre feljavult. A mai Vécsei helyett izgalmas lett volna megnézni végig közepén Zakit vagy akár Besicet, bár utóbbiban mindig van rizikó.

    Igy kell ezt! Ma jó volt nézni a srácokat. Marquinhost kár volt lehozni látszott rajta, hogy élvezi a játékot. Amúgy Ryan 3-at is lőhetett volna. Toki ma is nagyon jó volt.

    Volt egy szabálytalansága egy loki-kontránál, amiért megkaphatta volna a másodikat, szerencsére elmaradt. Bőven lesz még lehetősége bizonyítani, ha így folytatja.

    Nagyon jol neztunk ki tamadasban, de azert ez a Loki eleg fos csapat, ellenuk a nyari meccsunkon is galaztunk Stogivel. Tovabbra is sok helyzete van az ellenfelnek, ezen javitani kell.
    Kovacevic megserult vagy miert kapta le Csercse?
    Zakinak volt egy nagyon jo 10 perce, amikor kozepen jatszott, aztan miutan kiment a jobb oldalra Somi becserelese utan, megint eltunt.
    Nagyon jo lenne, ha hamar eldolne, mi lesz jovore Miha, Esiti, Laidouni, Toki sorsa, mert a hatralevo bajnokikat mar lehet hasznalni a jovo evi csapat epitesere. A bajnoki cim megvan.
    Gavricot valszeg kolcson kene adni, mert van benne anyag de ide meg keves.

    Még valamit a játékrendszerről. Rebrovnál: Nagyon zárt védekezésből, extra biztonsági játék mellett szinte Blazic mélységi passzaira épült a játékunk. Természetesen ez rettenetesen le van egyszerűsítve. Az orosz ezzel szemben rengeteget használja a széleket, nemcsak a gyors szélsőket, hanem a szélső védőket is. Sokkal több a beadás, a szélről belőtt labda. Nincs a rengeteg hátra és oldalt passz, a pozíciókeresés miatt. Ha ez a játék tudatos volt, ez nekem nagyon tetszik.

    Az utóbbi évek kétségtelen két kiemelkedő igazolása Tokmac és Esiti. Az előbbiről régebben (amikor itt sokan fikázták) már leírtam mindent. Talán kiegészítésként: Most nem volt nála a rengeteg öncélú csel, és eladott labda. Esiti külön kategória. Nagyon régen láttam az FTC-ben ennyire jó védekező középpályást. A labdái pontosak, fizikailag egy terminátor, és az óriási súlya ellenére még gyors is. Nincs egy felesleges mmozdulata,csele. Óriási fogás!
    Zachariassen végre a saját posztján játszott. Nagyon sokat rontott a megítélésén a neki nem annyira fekvő idegen poszt.

    Kezd alakulni a csapat, ez a meccs már végig jó játékot hozott, nem álltuk le 2:0 után sem, egyensúlyban volt a védekezés és a támadás, mindkettőben látható volt, hogy mit akarunk, tudatos mozgások, egész pontos és gyors labdajáratás, volt dinamika a játékunkban, a gegenpressingben is sokat fejlődtünk. Sokkal többet futottunk labda nélkül is, helyezkedtünk, mindig volt megjátszható ember. Szóval ez már azt a focit idézte, ami nemzetközi szinten is eredményes lehet és ami még fontosabb, a Fradihoz illő. smiley

    Csercseszov érkezése óta ez volt az első bajnoki, ahol az első és a második félidő is rendben volt. Remélem a hátralévő mérkőzéseink is ilyenek lesznek.

    Nem akarok én ünneprontó lenni, mert /szerintem/ mióta Csercseszov itt van, messze ez volt a legjobb meccsünk.
    De. De megint kellett a Dibusz bravúr, de megint volt néhány veszélyes helyen elszórt, elveszített labda ... ha ezeket sikerülne levetkőzni, akkor sokkal stabilabbak, sokkal eredményesebb lennénk. nemzetköziben is.
    Mellesleg, nagy gratula a csapatnak!

    Fogalmam sincs, hogy Vécsei - Loncar - Somi - Siger mennyit kereshetnek összesen, de a négyük együtt nem ér meg egy fél Esitit

    Szép győzelem, helyenként parádés játékkal. Régen tapsoltam már meccsen ennyit a szép jelenetek után.

    Kellett már , mint vetésnek az eső, mint éhezőnek a falat kenyér, mint szomjúhozónak a mentes víz, mint koldusnak az alamizsna és mint nekem a gyógysör.

    Teljesen jogosan kapta le a harmadik gól után Ryant, én nagyon kedvelem de ilyet elflegmázni nem lehet mert nem lesz ennyi helyzetünk nemzetkoziben

    Jó meccset láttam a helyszínen. Mindenki küzdött, néhány hiba benne volt, szerencsére a Debrecen ezt nem tudta kihasználni az első félidőben. A másodikban esélye sem volt az ellenfélnek. Esiti óriási munkát tett le az asztalra, de Toki is. Nem vagyok telhetetlen, ez a három gólos győzelem teljesen elfogadható játékkal párosult. Soha rosszabbat. Hajrá, Fradi!

    A tavaszi szezon legjobb játéka volt, sima győzelem, a gólkülönbség hízelgő a Debrecennek!
    Tokmac ihletett játékot nyújtott, remélhetőleg ezen az úton megyünk tovább!
    Szép volt fiúk!

    Amíg Dzsudzsi játszik és ezek az idióták a stúdióban szopkodjak, a konda marad is a helyén. Sajnos kiesni nem fognak, de ez egy ritka gyenge csapat.
    Töki végre régi önmagát idézi. Aki ma ijesztően gyenge volt az Vécsei. Szerencsére Kovacevicet lekapta, amikor kezdett olyanokat csinálni, mint Samy a múlt héten.
    Gavric viszont egy kibaszott nagy könyvelési csalás, amit Hajnalek nagyon benyaltak.

    Kovat szarrá verték, szó szerint. Ezért serélték le, látszott a járásán, h. tiotál kész van.

    Amire Marquinhos kapot lapot az vicc, de Gavric is nudli volt

    A szombati meccsen a szokásos 4-2-3-1-es felállásban játszottunk. 65.6%-ban birtokoltuk a labdát, 89.7% pontossággal passzoltunk, az átlagosnál picit jobb, 17/2 passz/perces tempóban. 41 támadással 17 lövésig jutottunk, ezekből tíz talált kaput (24/7/4 a debrecenieknél). Az xG-arány 2.59-0.53, az xcG-arány 3.01-0.56 volt a javunkra. A párharcokat 107-89 arányban hoztuk, a támadópárharcok 46.6%-át nyertük meg, a védekezőpárharcok 62.5%-át, a fejpárbajokat 10-3 arányban hoztuk.

    Mi 30-szor, a Debrecen 11-szer szerzett labdát az ellenfél térfelén (Botka – Esiti – Civic 5-5), 22-szer adtuk el a labdát a térfelünkön, 2 lövésig jutott ebből a DVSC. A letámadásunk az átlagosnál picit intenzívebb volt (PPDA 8.55, a DVSC-nél 18.96).

    Dibusznak négyszer kellett védenie (0.56), mind a 36 passza pontos volt, az átlagosnál kétszer többször, 26-szor adtuk haza a labdát.

    Botka 71 akciójának 82%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 13 párharcból 9-et nyert meg, 8 labdát vesztett, 12-t szerzett, 6 passzt lopott. Két lövést készített elő (0.12).

    Blazic 102 akciójának 85%-a sikeres volt, 89%-kal passzolt, 7 párharcból 6-ot nyert (!), 9 labdát vesztett, 7-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Kovacevic 58 percet kapott, 77 akciójának 88%-a volt sikeres. 96%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert. 3 labdát vesztett, 7-et szerzett, 3 passzt lopott. 1 fejese volt (0.12).

    Civic 101 akciójának 68%-a volt sikeres. 80%-kal passzolt, 20 párharcból 9-et nyert. 14 labdát vesztett, 12-t szerzett. 1 gólpasszt adott (0.11).

    Esiti 104 akciójának 88%-a volt sikeres, 99%-kal passzolt (69/68). 29 párharcból 22-t nyert meg (!). 6 labdát vesztett, 9-et szerzett, 5 passzt lopott. 1-szer szabálytalankodott, 7-szer szabálytalankodtak ellene.

    Vécsei 69 percet töltött a pályán, 73 akciójának 81%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.15). 91%-kal passzolt, 16 párharcból 9-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 7-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Zubkov 78 percet játszott, 47 akciójának 53%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.12). 74%-kal passzolt, 8 párharcból 3-at nyert. 3 lövést készített elő (0.34).

    Tokmac 68 akciójának 66%-a volt sikeres. 2 lövésből (0.27) egy gólt szerzett, 86%-kal passzolt, 17 párharcból 5-t nyert meg. 1 gólpasszt adott (0.2).

    Marquinhos 69 percet kapott, 47 akciójának 64%-a volt sikeres. 4 lövésből (0.8) egy gólt szerzett, 79%-kal passzolt, 5 cselből 4 volt sikeres, 20 párharcból 11-et nyert meg, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.4).

    R. Mmaee 79 percet játszott, 49 akciójának 57%-a volt sikeres. 3 lövése volt (0.7). 95%-kal passzolt (20/19). 23 párharcból 6-ot nyert meg. 4 labdát szerzett, 1 lövést készített elő (0.14).

    S. Mmaee 36 percet kapott, 41 akciójának 95%-a (!) volt sikeres. 36 passzából 33 (94%), 5 párharcából 5 volt jó. 4 labdát vesztett, 5-t szerzett, 1 passzt lopott.

    Zachariassen 25 percet játszott, 24 akciójából 17 (71%) volt sikeres. 2 helyzetéből (0.44) 1 gólt szerzett, 14 passzából 11 volt pontos, 6 párharcából 4 volt nyertes, 2 labdát vesztett, 4-et szerzett.

    Gavrity 25 perc alatt 14 akciót mutatott be, ezek 64%-a (9) volt sikeres. Mind az 5 passza jó volt, 8 párharcának fele volt sikeres.

    Somalia 17 percet kapott, 16 akciójának 94%-a (15) volt jó, mind az 10 passza pontos volt. 6 párharcból 5-t nyert, 1 labdát szerzett.

    Boli is 17 percet kapott, 12 akciójának 75%-a volt sikeres (9), 8 passzából 7 (88%), 3 párharcából 1 volt sikeres.

    Tokmac 8.02
    Dibusz 7.76
    Esiti 7.69
    Marquinhos 7.64
    Civic 7.15
    Zachariassen 6.95
    Kovacevic 6.75
    Blazic 6.64
    Botka 6.59
    R. Mmaee 6.53
    Zubkov 6.29
    S. Mmaee 6.22
    Vécsei 5.53
    Gavric 5.49

    https://ulloi129.hu/2022/04/09/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-12/
    https://ulloi129.hu/2022/04/11/igy-teljesitettunk-a-debrecen-ellen-14/
    https://ulloi129.hu/2022/04/13/esiti-dibusz-mmaee-es-tokmac-dibusz-esiti/
     
  2. avatar: fgymat
    2022.04.09, 21:09
    Joan Carrillo a 74. percben sárga lapot kapott.