magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Kisbódi
"A dábrácáni Xavi"
"Baudi Ádám"
Maki
"Body"
nemzetiség
Magyarország
életkor
33 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Debreceni VSC-DEAC
2008 - 2010
Debreceni VSC
2010 - 2016. május 31
Videoton FC
2016. május 31 - 2018. június
Debreceni VSC
2017. augusztus 14 -
eredmények / elismerések
Magyar Bajnok
2010, 2012, 2014
Magyar Kupa győztes
2010, 2012, 2013
Ligakupa győztes
2010
Magyar Szuperkupa győztes
2009, 2010
Bódi Ádám 2013
2015-ben a Debrecen játékosaként
Nyíregyházán született, de a DVSC-ben kezdett el foglalkozni a labdarúgással. Miután végigjárta a Loki korosztályos csapatait, az NB II-es kerethez került.

Debreceni VSC-DEAC, 2008-2010

A másodosztályban 2008. augusztus 9-én, a Cegléd elleni mérkőzésen debütált. A 3–2-es debreceni sikerrel végződő találkozón, csereként beállva összesen nyolc percet töltött a pályán, ám ennyi is elég volt ahhoz, hogy bevegye az ellenfél kapuját.

Innentől egyre inkább alapemberré vált a második csapatban, emellett a „nagyok” között a Ligakupa-mérkőzéseken is szerepet kapott. Jelentős érdemeket szerzett abban, hogy a Loki 2010-ben megnyerte a sorozatot, hiszen a Paks elleni fináléban góllal vette ki a részét a 2-1-es sikerből.

Debreceni VSC, 2010-2016

Pár nappal később az élvonalban is bemutatkozott: 2010. május 4-én végigjátszotta a Vasas elleni mérkőzést, sőt később szerepelt a ZTE elleni Magyar Kupa döntőben is, amelyet 3-2-re nyertek meg.

Számára a 2010/2011-es idény jelentette az igazi áttörést. Hivatalosan is az első keret tagja lett.

Az itt töltött 6 éve alatt 153 bajnokin 29 gólt szerzett. Háromszor nyert bajnoki címet és Magyar Kupát a DVSC játékosaként, emellett 2012-ben a HLSZ szavazásán az év legjobb utánpótlás korú játékosa lett, és a Hidegkuti Nándor-díjat is ő kapta. A magyar válogatottban is bemutatkozott, méghozzá 2015 őszén, a Feröer-szigetek elleni hazai Eb-selejtezőn, melyet 2-1-re megnyertünk

Videoton FC, 2016-2018

Már télen is hallottam a Vidi megkereséséről, kicsit meg is lepődtem, hogy a Loki egyik riválisánál szóba kerültem. Összeírtam otthon azokat a dolgokat, amelyek amellett szólnak, hogy Székesfehérváron folytassam, és végül úgy döntöttem, hogy eljött az ideje a váltásnak. Nem mondom, hogy rosszul sikerültek az elmúlt évek, hiszen idén például a válogatottban is bemutatkoztam, de úgy éreztem, hogy váltanom kell. Szerintem ez most mindenkinek így a legjobb, ez volt a legjobb döntés. Szeretnék visszakerülni a válogatottba és szeretnék újra európai csoportkörben szerepelni, emellett természetesen bízom benne, hogy a hazai sorozatokban is sikeres leszek Vidi-mezben.2

Berg volt a Videoton edzője, ő tipikus szélsőjátékot kért tőlem, nem engedte, hogy befelé is meginduljak, ez igazából nem feküdt nekem. Leültünk, hogy megbeszéljük, elmondtam az edzőnek ebben a pozícióban nem érzem jól magam, de süket fülekre találtam. Komoly összegért leigazoltak, mégsem játszottam, ezt nem értettem. Komoly csalódás volt ez az egy év számomra. Hiába ígérte meg az edző, hogy megkeresi a számomra megfelelő pozíciót, az csak ígéret marad. Időnként kaptam pár perc játéklehetőséget, de legtöbbször a lelátóról vagy a kispadról néztem a mérkőzéseket.3


Debreceni VSC, 2017-

Más klubok is megkerestek, de én mindenképp a Lokiba akartam visszajönni, hogy a szeretett szurkolótáborom előtt megmutassam, nem felejtettem el focizni. Sokat jelentett, hogy újra Herczeg Andrással dolgozhatok, hiszen nála mutatkoztam be az élvonalban, nála játszhattam EL meccseken, vele értük el első sikereinket3
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.02.03, 11:56 (szerk.: 2017.10.18, 10:02)
    Esetleges Vidotonba való szerződése kapcsán:
    A Bódinak biztosan jót tenne a klubcsere mert a Kondásnál már csak visszafejlődés tapasztalható nála.

    Hát ha igaz az, hogy már félmillió eurónál tart a "licit" az azért mesze van a kótyavetyéléstől. Ennyiért bármelyik külföldi csapatnak odaadnánk szerintem. A gond a rivális megerősítésével van. Ha nincs szükségünk a pénzre feltétlenül, akkor ezért bűn odaadni.
    Még ha egy "nem csak nevében profi" klubról is beszélünk. smiley Mondjuk amit az elmúlt években igazoláspolitikában, edzőkérdésben, játékoskezelésben stb., leműveltek, akkor mindent mondanék rájuk csak ezt nem.

    Bódi jó játékos. Gyors, ügyes, jól lő, egy komoly baj van vele. Képtelen a folyamatos jó teljesítményre, képtelen 100%-ban koncentrálni. Amit tudni kell azt tudja, képességei alapján válogatott is lehetne, de sajnos mentálisan gyenge. Ez igaz csak az én véleményem, meg az is, hogy a stáb óriási hibája hogy nem találták meg Bódi problémájának az okát és nem tudták meghatározó játékossá nevelni. Ha távozik egy nem csak nevében profi klubhoz lehet jót is tesz majd neki. Más kérdés,hogy egy jó Bódira iszonyatos szüksége lenne ennek a nyugdíjas csapatnak.

    Szerintem egy dolog a kora, de messze nem hoztuk ki belőle (sem), ami benne van.Kár lenne elkótyavetyélni.

    Bódi 26 éves, van benne 2 év fejlődési potenciál, aztán vége. Ha a helyére hozzuk a székely gyereket, és netalántán ő még beadni is tud, akkor részemről rendben az üzlet. Bódi meg nem egy Gyurcsó...

    Bódival kapcsolatban: ha egyik legjobbunkat eladjuk az egyik legnagyobb riválisunknak, akkor felteszem a kérdést: tulajdonképpen mit akarunk, mit várunk a tavaszi szezontól?

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=90&na_step=30&t=9018140&na_order=