magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Ferencvárosi TC 2 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.12.13, 10:47
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    Az elején Zubkov buktatta a 16-oson belül Baráthot, vissza se nézték VAR-ral.

    Sima hazai pálya smiley

    Nagyon jó volt, hogy a kirobbanthatatlanokhoz mert nyúlni Carrillo. Új seprű... Így végre működött a védekezésünk, se Dzsudzsák, se Bódi se Varga nem volt a középpályás sorban, ez mindenkit meglepett és bejött. De azért nem szabad elmenni amellett, hogy az előrejátékunk így kilátástalan volt, amíg nem kellett a Fradinak kinyílnia. Nem hittem, hogy gól nélkül lehozhatjuk. Kellett hozzá szerencse is, de sokkal masszívabbak voltunk.

    Dzsudzsáknak viszont nem a csatársorban van a helye. A második félidőben, amikor inkább hátulról szervezhetett, jobban hozzá tudott tenni a játékhoz.

    Jókor játszottunk a migránsokkal, szerencsénk is volt, de érdekes módon, ha mindenki hajt és nem követ el serdülő hibákat, akkor van keresnivalónk.

    Hát ha igyv tudunk hajtani akor miről beszélünk és értelmes cserénk se nagyon volt a padon kell a szünet és hogy felépüljenek a sérültek meg pár igazolás is elkéne a hátvédsor szerintem rendben lesz esteleg egy jobblábas védőt még egy vkp és megvagyunk Baranyai meglepően jól játszik. Szóval ez igy rendben volt

    Szerintem meg örüljünk, de értékeljük ezt a helyén, és nagyon nem kéne megnyugodni, hogy lám, mennyit tudunk valójában, irány a minket megillető hely.

    "A hétvédsor szerintem rendben lesz" Szerintem meg nagyon nem. Pávkovics most is hajmeresztő dolgokat csinált (vagy épp nem csinált), Baranyai jó volt, de egy 2. meccsét toló tini, nem tudni, hosszú távon mennyire lehet rá számítani, Ferenczi nem hátvéd továbbra se, és szinte törvényszerű az eddigi gyakorlatunkat ismerve, hogy le fognak még sérülni még belőlük is a közeljövőben. Mondjuk a januári alapozáskor. Azt látom, hogy Baráthtal és Bényeivel a középpályás sorban jobbak lettünk – védekezésben legalábbis. Babunski talány, nekem szimpatikus srác, de egyetlen progresszív passzt se adott, vagy 2 mélységi passzal próbálkozott, de nagyon nem sikerültek. A helyzete, amit talált, jó volt. De Carrillo szája fülig ért, amikor lepacsiztak a cserekor, szóval kap ő még esélyt.

    Lenéztek minket ,hiba volt. Kaput eltaláló lövésük is a 70.perc körül volt elsőnek. 10 milliárdos költségvetésből ez se semmi.

    Gratulálok a csapatnak! Az edzőnek is,tökös húzásokat csinált. A védekezésünk zárt volt,hasonló a Vidi ellenihez. Azt éreztem már az elején ha mi szerzünk vezetést,akkor ki nem kapunk.

    Dibusz nagyokat fogott,de az első gólt köszönjük neki. Tipikus vonalkapus,ahogy ívelést kap hibázik.

    Kár a végén Balázs nem talált be,megérdemelte volna és a csapat is a 3-0-át.

    Az év meccse megvolt már a Honvéd ellensmiley

    Ez csak egy mezei győztes meccs volt, bár szerintem sok közünk nem volt a játékhoz, de van ilyen szerencsére.

    A hajtással nem volt gond, de ez nyilván kötelező.

    A Fradi tűz nélkül játszott, kijöttek, nem mondanám, hogy nem vették komolyan, vagy lenéztek volna minket.

    Inkább azt hitték elég lesz az alap és kigurigáznak majd.

    Rábasztak.

    A Gyirmót ellen is győzni kell és akkor azért nagyjából elfogadható lesz a tabella is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.12.13, 10:37 (szerk.: 2021.12.31, 11:23)
    Az a baj, hogy néhány játékos már el akarja adni magát jobb külföldi csapatoknak. A leverkusen ellen nagyot küzdöttek, de egy Debrecen ellen már nem akarnak megsérülni. Sajnos ez nagyon látszik. Őket már a bajnoki cím se motiválja, hiszen ha télen vagy a legkésőbb nyáron távoznának, amúgy se játszanának a selejtezőkben.
    Megoldásnak javasolnám, hogy engedjük el őket.

    Ma a padról nem jött be minőségi csere. Nincs adu az edző kezében. Kivel cseréli le a motiválatlan játékost? még motiválatlanabbal?

    Konkrétan Laidouni, de főleg Ryan jöhetnének vonattal is haza. Arcátlanul csalták a focit. Ha Bolit tudtuk büntetni a butyuta dolgai miatt, akkor most valahogy őket is kéne. Minimum hangos szóval, hogy ez nem Aissa volt román falusi csapata, illetve nem is ciprusi középcsapat.
    Mindezt úgy h szigorúan futballtudásban a legjobbak amúgy.

    A bírót is szidtam volna de elmaradt 2 piros nálunk, így nem csalt csak hülye. Na de a VAR is?

    Amúgy a szokásos volt ma is. Cabraja és Botka impotens játéka sajnos kevés ahhoz, hogy egy beállt lokit feltörjünk. Amúgy Botka vak, hogy nem látja, hogy előtte van egy ember? Vagy színvak és azt hiszi, hogy mindenki velünk van, és örül, ha embert talál, legyen az bárki? Cabraja meg az utóbbi évek legviccesebb játékosa. Nálam Felipe Felixet is előzi. Semmi támogatást nem nyújtanak előre. Uzuninak, Mmaeenak és Zubkovnak is mindig legaláb 2 embert kellett volna levenniük a pályáról. Persze csak akkor ha valamilyen csoda folytán hozzájuk pattant a labda, mert mögöttük a két péktől aztán várhatták a labdákat. Borzsztan hiányzik a Civic Wingo páros. De Cabraja után az ember Heistert is visszasírja.

    Ma azt nem értettem, hogy a bántóan üresen ácsorgó, kínjában integető Zubkovot miért zártuk ki rendszeresen a játékból. Olyan üresen kérte a labdát sokszor, mintha egy másik stadionban ácsorogna.

    Ma sok jó lehetőség volt tiszta beadásokra. Botka az első emberbe küldte bele szinte mindig, vagy totál homály, hogy mit szeretett volna, mert ahova lőtte, ember nem volt, a másikon meg Cabraja egyszerűen szar focista. Sima beadási lehetőségek. Az meg toporog, balra veszi, jobbra veszi, balra veszi. Amivel persze az ég egy adta világon semmivel nem jutunk közelebb a gólhoz. Kb az a szint, amikor Ronaldo a saját térfelén bicikli cselt nyom. Addmárbebazdmeg! Mondjuk ha be is adja, hova...

    Apróság, de Laidouni a legjobb példa, hogy mennyit számít egy edző. Stöger előtt kis túlzással hibátlanul játszott, stabilan, jó formában több hónapig, mostmár azért ingadozik a formája. Adnék még esélyt más edzőnél Zakinak és Loncarnak is, de egyelőre ők kurva nagy melléfogásnak tűnnek.

    Tartottam tőle előzetesen is, de a helyszínen mégis durván szar volt tapasztalni, hogy a nagy "sztárjaink" milyen szinten alibizték le ezt a vasárnapot, szemben mondjuk a csütörtökkel. Zubkov, Laidouni, és főleg R. Mmaee. Különösen a két "négeren" érződött, hogy szarnak ők ebbe a meccsbe. Mmaee ahogy andalgott le a cseréjénél, kikérve magának h bárkivel is pacsizzon, ment be az öltözőbe. Mindezt azután h ki kellett volna állítani. Ki fasznak képzeli ez magát? Egy dolog, h amúgy magyar szinten egy zseniális futtballista, de ez mi a fasz volt?

    Állítólag az öltözőfolyosót is átrendezte kicsit.

    Volt a VARon visszanézett 11es esete, amelynél volt kontakt a védővel. Láttunk már ilyenért 11est, de sárgát tuti nem ért az eset. Ezért volt valószínűleg dühös, de ilyen teljesítmény mellett, ilyen flegmázás akkor is megengedhetetlen.

    A 2 Mmaeenak igen nagy az arca, jól elvannak itt Budapesten, buli az egész, szerintem kicsit behülyítették Tökit, Bolit és Laidounit is, folyamatosan együtt bandázgatnak a városban. Nem ártana nekik ha elbeszélgetnének velük kicsit, dehát Hamberger nem egy Hypos Feri..

    Csütörtökön azért volt egy EL meccsünk, talán ennyi belefér most. A tavaszt letaroljuk.

    Eddig védtem az öreg Stögert, de lassan meg kell köveznem magam...Sodródik az eseményekkel folyamatosan, mintha semmilyen ráhatással nem lenne a dolgokra. A másik dolog meg: szerintem Hajnaléknak át kellene értékelni az átigazolási politikánkat lassan. Meggyőződésem, hogy a keretből van 10 olyan játékos, akik azt sem tudják merre van Debrecen, hova és milyen stadionba utaznak hétvégenként, s ez a hazai bajnoki motivációkra erősen kihat. Tisztában vagyok, hogy nincsenek százával a jó magyar játékosok, de amíg a csapatunk 98%-át a klubunkat csak ugródeszkának vagy pénzcsapnak néző, idegenlégiós játékosok alkotják zömében, addig ez lesz sajnos.

    Stőger szakmailag jó, de emberileg nem erélyes edző. Ennek köszönhető, hogy nincs egység a pályán belül és kívül. Belül klikkesedés látszik, kívül meg felerősödtek azok az 'erők', akik esetleg Rebrov alatt el voltak nyomva. Boli rossz kezelésével kezdődött a fegyelem lazulása. A régiek ellentétben vannak az újakkal. Aki elment tudta miért. Aki maradt mellőzött lett, vagy hektikusan kezelt. Érthetetlen Besic Vécsei indokolatlan túl szerepeltetése, Boli, Mak, Somalia, Gavric háttérbe tevése, Zubkov újra felfedezése stb. A támadó Mmamee egységidegensége Szóval nincs szakmai koncepció, csak alkalmi megoldások vannak. Egy Debrecent 10-ből 10 szer kellene agyonverni. Még mielőtt valaki bárkit is védene. Jó focistákról beszéltem, akik valamilyen okból nem képesek egységet alkotni.

    Besicnek idő kell, egy évig nem, vagy alig játszott. Jó lesz ő, de sohasem olyan, mint anno volt.

    én speciel nem vagyok játékospárti . Nem védem őket, milliókat keresnek örüljenek és legyenek hálásak hogy ilyen életük van. Motiváció. Ez mi ? Motiválni kell valakit hogy végezze a munkáját? A sok sok millió akkor az mi, utiköltség? Tököm se könyörögne egyiknek se két percig. Beckhamet is fejbe verte az öreg hamar az öltözőben...

    Stöger elődeinek ott volt egy Lovrencsics, Böde, Gera a pályán akik mellett nem hiszem, hogy egy Tökmag, Laoduni vagy Mmmmae meg merne mukkanni. Hajnal hozta a káráktereket, akikkel Péter egyenlőre nem tud mit kezdeni.

    De elsősorban olyan edző kell aki mögé beáálnak és a "vezér" játékos az edző keze a pályán. Talán Momo lehetne ilyen, de kb leszarja Stögert. Sokatmondó volt tegnap ahogy úgy vonult be az öltözőbe h a kispad felé sem nézett

    Néhány hete, amikor sorban vertük a riválisainkat, akkor mindenki optimista volt. Ma mindenki pesszimista. Szerintem továbbra sem változott semmi, komoly minőségi gondjaink vannak a védelemben. A csapat húzóemberei ugyanazok, akik évek óta, sajnos nem sikerült minőségi előrelépést produkálni. Amit idén az is súlyosbít, hogy a játékosaink egy részén a nemzetközi meccsek után, a bajnokikon, látszik a teljes érdektelenség. Itt érzem Stöger felelősségét.
    Összefoglalva a csapat egy része kiégett, az újak pedig messze elmaradnak a várt szinttől, a pályán pedig nincsen igazi vezér.
    A rövid téli szünetben kell ezeket orvosolni, ami szép feladat lesz.

    Péntek reggel irtam hogy ahogy megláttam az EL meccs eredményét végre nyugalom lesz Stöger körül. Hát tévedtem, nem kicsit. Az a gond hogy amint védeni lehet az eredményeit rögtön el is rontjuk. Vertük a Várdát, Fehérvárt erre bejön egy X a csút ellen...ment a morgás erre csütörtökön EL győzelem ismét minden fasza , erre egy vereség Debrecenben elvesztve az őszi első helyet. Most Kubatovék se jöhetnek azzal hogy első helyen nem váltunk edzőt. Már okafogyott. Én kibaxnám a fél csapatot szemrebbenés nélkül, de ugye sosem ez van hanem az edzőt küldik el. Szóval erre számitok.

    A VAR elvett egy tizit és adott egy szabálytalan gólt ez igaz, de ha kiállítják Laidounit és Mmaeet, egy szót sem szólhattunk volna.

    nézd meg Ryan első meccseit (tényleg érdemes visszanézni). A testbeszédét, gesztusait, mozgását. Aztán hasonlítsd össze a mostanival. Ég és föld a különbség. Ugyanez igaz Laidounira is. Tavaly tavasszal szinte egyszemélyes csapat volt, most meg arrogáns, hisztis, öncélú. Ezek nem véletlenek. Érzik, hogy megtehetik és látják, hogy a többiek meg is teszik. Egyszerűen átveszik egymástól ezt a viselkedést. Ha egy-két játékos csinálná, akkor azt mondanám, hogy a játékos menjen a halál faszára. Emlékezz vissza a Böde, Lanza esetre. Ott nem volt apelláta, Rebrov rendet tett és utána a többiek fülüket-farkukat behúzva csinálták, amit kell.

    Most meg teljesen szét van esve az egész csapat, az öltöző. Ez Stöger felelőssége.

    Azért az elég cikis,hogy egy tizennyolc éves nyikhaj,igaz,hogy némi bírói segítséggel,de idegronccsá teszi az egyik játékosunkat.
    Szar volt a pálya,a bíráskodás,de a Debrecen nagyot küzdött,és megérdemelte a győzelmet.

    Stöger nem rossz edző, vagyis, jobb, mint, amit itt mutat eddig, csak az ő stílusa, edzői módszerei nem passzolnak ide, ehhez a kerethez. A meccs utáni nyilatkozata sokat elárult erről, szerintem nem, vagy nem elsősorban magyarázkodásnak szánta, amikor azt mondta, hogy ilyen hozzáállásbeli problémát a korábbi csapatainál nem tapasztalt. Neki ez meglepő, nem is érti, mert profi játékosokhoz szokott, akiknek nem kell külön elmagyarázni, hogy miért kell minden meccsen maximálisan odatenniük magukat, vagy miért kell 100 százalékos erőbedobással edzeni, aztán betartani az előírt pihenést, táplálkozást, stb. és top állapotban, koncentráltan kifutni a pályára. Úgy látszik, ez itt a mostani Fradi játékosok körében nem mindenkinek egyértelmű, azt látom egyeseken, hogy úgy gondolják, annyival jobbak a hazai mezőnynél, hogy flegmázva, fél gőzzel is hozni tudják a meccseket. De nem így van, amint láthatjuk sajnos. Arról nem is beszélve, hogy ha itthon nem teszik oda magukat rendesen minden meccsen, akkor egészen biztos, hogy amikor jön egy sokkal erősebb ellenfél a nemzetközi kupában, akkor vereség lesz belőle, mint ahogy jöttek is sorban. Az még náluk jobb játékosokból álló kerettel sem működne, hogy egy nyári-őszi szezonban csak arra a 8-10 nemzetközi meccsre szívják fel magukat, meg estleg még két-három bajnokira, amikor valamelyik dobogós, közvetlen rivális ellen játszunk - bár még ez sem mindig sikerül, pl, legutóbb a Felcsút ellen sem. Tehát így nem lehetünk eredményesek hosszú távon nemzetköziben, de lassan itthon is elfogyunk. Ezt nyilván látja Stöger is, de nem tud mit kezdeni a helyzettel, ez a nyilatkozata a tanácstalanságot tükrözte. Ő egy nyugati nálunk nagyobb klubnál elkaristolna, ahogy tette is Kölnben és Dortmundban, de ide más mentalitás kell. Rebrov személyében volt egy pokróc durva katona, aki kihajtotta az utolsó erejükig a játékosakat, de az is igaz, hogy magát sem kímélte, mindent percre, centiméterre pontosan megtervezett a játékban, és megkövetelte a fegyelmet. Nála sem ment mindig a foci, voltak nyögvenyelős, sőt nagyon gyenge meccsek is, de ilyen kirohamnások mint amik most is voltak, vagy pár héttelm korábban, amikor a pályán majdnem összeverekedett Tokmac és Uzuni, ilyenhez hasonló sem volt. Nem kell haragudni Stögerre, ő ilyen, nem tud kibújni a bőréből, de tény, hogy az ő edzői módszerei itt nem ülnek. Nehéz este volt - ahogy Kubi írta a facebookon, de szerintem ez már részben a jövőre is vonatkozott, nehéz lesz meghozni a döntést, és még nehezebb találni új, megfelelő edzőt, ha csak már nincs meg. Talán még a Honvéd elleni meccset megvárják, ha nyerünk, maradhat Stöger, de valahogy úgy érzem, már eldőlt a másik irányba a kérdés.

    Szerintem sok szurkolónknak folytatni kellene a hideg vízet a csuklójára - mielőtt még a szertárost is kirugná! Én is mérgelődtem a meccsen de azért nem viselt meg annyira! Minden csapat amelyik a nemzetköziben harcol - a bajnokikon botladozik utánna! A Betis is a Pesti meccs után kikapott! A Leverkusen ma kapott egy ötöst! A Vidi mikor csoportkörös volt - a bajnokságban végig betlizett! Ma fejben nem voltunk a toppon az biztos, de van ilyen mert nem gépek fociznak! Azért ha 1:0 nál megadják a jogos tizenegyest (és ne adj isten de berúgjuk), és helyette nem a Debrecennek adnak meg egy szabálytalan gólt - akkor nincs vereség az biztos! Semmi nincs veszve, szombaton ütjük a picipestet és megyünk tovább a 33.bajnoki címért! Az első évben Rebrovval 5bajnokit vesztettünk úgy, hogy a nemzetköziből már Dollal kiestünk! Ha Rebrovot akkor elzavarják - nagyon sokan követelték ezen a fórumon is - akkor a szép eredmények nem jöttek volna! Szerintem Stöger is megérdemelne egy kis bizalmat még!

    A mai vereségben rendesen benne volt a "három hülye" és egy "busznyi ember" is.
    Azt viszont látni kell, hogy itt nem egyszerű botlásról van szó.
    Itt egy folyamat látszik és szépen lassan csúszunk lefelé.
    Ezt kell megállítani. Ha elküldünk mindenféle jogos, vagy jogtalan indokkal 5-6 játekost, aki stabil kezdő, akkor nem oldottunk meg semmit. Akkor új csapatot kell építeni, amiben benne van az is vastagon, hogy bukjuk a bajnoki címet. Főleg, ha az edző marad. Itt most a madamot kell elküldeni, mert a qurvák basz.nak dolgozni. Jön egy új edző és rendbeteszi ezeket, hogy egyirányba fussanak!
    Ja és 33. bajnoki cím, amiért megyünk!

    Kint voltam, ebben a meccsben sok munkát nem láttam. Stöger sem. Ennek is betudható, az érthetetlen hármas cseréje.
    De az öltözőbe nem én járok be...

    Loncar csütörtökön produkált végre egy jó meccset.Erre ma nem kezd.Miért?Annyira elfáradt volna,amikor az elmúlt fél évben alig játszott?Amikor Besic lement és bejött Vécsei,már éreztem,hogy baj lesz.

    Szerintem nem a játékkal volt a legnagyobb gond, még csak azt sem mondanám, hogy a győzni akarással.
    Az első félidőben nagy volt a mellény, a kapott gól, majd az 1-1 helyetti 0-2 utáni nehéz helyzetben meg kifejezetten egy tanácstalan, frusztrált, ráadásul jobbára antipatikus csapat benyomását keltettük. Ez mentális kudarc volt.

    Amúgy Bolival mi a rák van? Egészen amatőr ahogy a stáb kezeli.
    Még egy lesajnált Fehérvárnál is 3 csatár van(kodro Niko, Budu)
    Mi meg folyamatosan Ryant játszatjuk itthon is, EL-ben is.
    Aztán meg csodálkozunk ha elgurul a gyógyszere.

    Van olyan, amikor semmi sem sikerül. Ez a mecs ilyen volt. Sajnos a VAR is hozta a mi szintünket. Ettől függetlenül azt ne felejtsük el, hogy csütörtökön milyen intenzítású volt a mérkőzés. Ez látszott a játékosok mozgásán, gondolkodásán, viselkedésén. Aki valaha focizott, az azért könnyebben megérti, hogy kiakad a játékos amikor belerúgank a lábába, és a tizi helyett Ő kap sárgát. Egyébként az eset jól példázza azt, amikor akarom, szeretném de semmi sem sikerül. Nincs tragédia, vannak ilyen meccsek.
    Hajrá Fradi!

    Mi az, hogy semmi sem sikerül? Ti tényleg ennyire nem vagytok hajlandók tudomást venni a valóságról? A kieső helyen álló, és a kiesésre egyik legesélyesebb csapat ellen nem volt kaput találó lövésünk 90 perc alatt! Kaput el nem találó is csak az Uzuni-féle kapufa és ennyi. Ha lett volna temérdek ziccerünk, helyzetünk, lövésünk akkor azt mondanám OK, ez egy ilyen meccs volt. De a valóságban egy fostalicskát raktak az asztalra drága fiaink.

    Az is a valóság része, hogy a Loki egész héten erre készült, a Fradi meg 2őt edzett abból egy regeneráló volt.

    Akik játszottak csütörtökön azokon érződött is a tompaság.
    Ettől még persze mindenki jobb meccsre számított.

    Ilyenkor mindig azt szoktam mondani - nézzük meg kronológiai szempontból, hogy alakult a meccs.
    Ugye Mmaee, akkor "örült" meg miután nem kapta meg a 11-est. Az hogy utána úgy viselkedett, ahogy azt mindenki kivesézte itt. Ha megadja a 11-est, akkor valószínűleg nem száll el az agya. Tehát az Ő piros lapjáról felesleges beszélnünk.
    Laidounié azonban valóban érhetett volna pirosat. Ahogy néztem ez a félidő végén volt, lehet másképpen áll a csapat a meccshez ha a 2. játék részre eggyel kevesebben megyünk ki a pályára.

    Szerintem a koncentráció hiányzik. Néztem tegnap (sajnos) a meccset. A tili-toli passzokat leszámítva a labdáink kb. 90%-a rossz helyre ment. Ez semmi más, mint dekoncentráltság. És már nem először, és mindig a kiesőjelölt csapatok ellen. Stöger puha, én így látom. Minden nyilatkozatból lejött, hogy a játékosok tisztelték Rebrov-ot, és picit (egészséges mértékben) tartottak is tőle. Tudták, hogy vele nem lehet szórakozni. Most ez nincs. Kb. negyedszer mentünk neki úgy egy "könnyű" meccsnek, hogy ezt úgyis lehozzuk csípőből.

    Ryan viselkedése egyenes következménye annak amikor a apró, ellene elkövetett szabálytalanságok sorozatosan megtorlatlanok maradnak. Ilyen volt Laiduni részéről a labda földhöz csapása is. Mindkettőt húzták-vonták, csípték-harapták és nem kaptak védelmet.
    Ryant a 16on belül egyérrtelműen ellökték, a tv többször visszajátszotta,nem véletlenül. 11-es gyanú esetén VAR-ral minden esetben vizsgálni kell. Ez itt nem történt meg.
    Ez a sorozatosan gyenge bírói működés vált ki ilyen reakciókat. Ami nem felmentés, de ők is emberek, különösen akkor ha egyébként sem akar semmi sikerülni.

    Akkor sem kockáztathatja a piros lapot, ez a felelőtlenség megbocsáthatatlan. És ami a fontosabb, szerintem anyira ösztönös hogy kezelhetetlen.

    Peter Stöger utolsó meccsén 4-2-3-1-ben játszottunk. Ugyan 69%-ban birtokoltuk a labdát, és jóval pontosabban (83 ill. 69%) és jobb tempóban (17.1 ill. 13.9 passz/perc) passzoltunk, a kapura nem voltunk veszélyesek. Ugyan majd négyszer annyit támadtunk (39 ill. 8+2), mégis a mieink 7 lövésből mindössze egyszer találták el a kaput, míg a hazaiaknak ez 10-ből 8-szor sikerült. Különösen a szögletekből voltak veszélyesek a hazaiak (5 szöglet után négyszer jutottak lövésig/fejesig). Az xG arány ugyan 0.82-0.73 volt ide, az xcG-arány már 0.63-1.88 volt a DVSC javára.

    A párharcokat 79-65 arányban hoztuk, mi 33-szor, a hazaiak 16-szor szereztek labdát az ellenfél térfelén; a támadópárharcokban is eredményesebbek voltunk valamennyivel (42 ill 32%), de nagyon keveset vállaltunk (55). A 10 DVSC-lövésből 6 eladott labda után érkezett (R. Mmaee 2, Besic, Kovacevic, S. Mmaee, Laidouni 1-1), míg mi csak háromszor jutottunk így lövéshez. A PPDA nálunk 6.1, a DVSC-nél 21.9 volt, a hosszú labdák aránya 8 és 20%.

    Dibusz 7 lövésből (1.88) két gólt kapott, minden passza pontos volt, egyszer jött ki a kapuból.

    Botka 54 akciójának 70%-a volt sikeres. 81%-kal passzolt, 13 párharcból 8-at nyert, 7 labdát vesztett, 10-et szerzett (5-t az ellenfél térfelén), 4 passzt lopott.

    S. Mmaee 125 akciójának 82%-a volt sikeres. 92%-kal passzolt, 14 párharcának felét nyerte meg. 10 labdát vesztett, 12-t szerzett, 5 passzt lopott.

    Kovacevic 139 akciójának 83%-a volt sikeres, 1 helyzete volt (0.25), 91%-kal passzolt. 18 párharcból 10-et nyert meg. 11 labdát vesztett, 16-ot szerzett, 4 passzt lopott.

    Cabraja 118 akciójának 69%-a sikeres volt. 78%-kal passzolt, 16 párharcból 6-ot nyert. 20 labdát vesztett, 11-et szerzett (5-t az ellenfél térfelén). 2 lövést készített elő (0.18)

    Besic 31 percet volt a pályán, 30 akciójának 77%-a volt sikeres, 90%-kal passzolt, 7 párharcból 5-t nyert meg. 1 labdát vesztett, 3-at szerzett, 2 passzt lopott.

    Laidouni 73 percet kapott, 71 akciójának 70%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 80%-kal passzolt, 16 párharcból 11-et nyert meg, 8 labdát vesztett, 5-t szerzett, 1 passzt lopott.

    Zubkov is 73 percet volt a pályán, 46 akciójának 54%-a volt sikeres. 70%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert meg, 5 labdát szerzett – mindet az ellenfél térfelén. 1 lövést készített elő (0.22).

    Marin 60 percet kapott, 59 akciójának 64%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.08). 69%-kal passzolt, 3 párharcból 2-t nyert meg. 3 labdát szerzett (mindet az ellenfél térfelén), 3 passzt lopott.

    Uzuni mindössze 24 akciójának 42%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.46). 12 passzából 8 volt pontos, 5 párharcból hármat nyert meg, 1 labdát szerzett, 1 passzt lopott.

    R. Mmaee 73 percet kapott, mindössze 28 akciójának 46%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03). 10 passzából 9 volt pontos. 10 párharcból 4-et nyert. 2 labdát szerzett és 2 passzt lopott.

    Vécsei 65 percet kapott, 45 akciójának 64%-a volt sikeres, 86%-kal passzolt. 10 párharcból 4-et nyert meg. 7 labdát vesztett, 3-at szerzett, 3 passzt lopott.

    Zachariassen 36 perc alatt 16 akciót mutatott, ennek 63%-a volt sikeres. 67%-kal passzolt (9/6), 5 párharcból 4-et nyert, 1 labdát szerzett és 1 passzt lopott.

    Mak 23 perc alatti 8 akciójának 75%-a volt sikeres, 6 passzból 5 volt pontos, 1 párharcát elvesztette. 1 lövést készített elő (0.25).

    Szánthó 23 perc alatti 12 akciójának harmada volt sikeres, 5 passzából 2. 5 párharcból 2-t nyert meg. 2 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    Loncar 23 perc alatt 23 akciót mutatott, ezek 70%-a volt sikeres. 82%-kal passzolt, 2 párharcát elvesztette. 5 labdát vesztett, 1-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Dibusz 4.64
    Kovacevic 4.10
    S. Mmaee 3.74
    Laidouni 3.71
    Uzuni 3.70
    Zubkov 3.55
    Botka 3.46
    Besic 3.41
    Marin 3.35
    Cabraja 3.28
    Vécsei 3.19
    Loncar 2.98
    Szánthó 2.98
    Mak 2.91
    Zachariassen 2.84
    R. Mmaee 2.71

    https://ulloi129.hu/2021/12/12/elo-a-debrecen-elleni-bajnokirol-8/
    https://ulloi129.hu/2021/12/14/igy-teljesitettunk-a-dvsc-ellen-3/
    https://ulloi129.hu/2021/12/24/dibusz-kovacevic-mmaee-es-dibusz-szantho-uzuni/