magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Ferenczi Jani
@ferenczi11
"Ferenci János"
nemzetiség
Magyarország
életkor
31 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Debreceni VSC
2008 -
eredmények / elismerések
?
Ferenczi János 2015
2015-ben a Debrecen játékosaként

Debreceni VSC, 2008-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.09.07, 09:39 (szerk.: 2019.09.08, 14:28)
  A Válogatottban való bemutatkozása kapcsán:
  Rossi egyedül Ferenczi kapcsán jegyezte meg, hogy láthatóan voltak nehézségei pályán.

  Elég kínos.

  Kínos vagy nem kínos, oda sem szabadna hívni

  Nem is sokan értették ezt a meghívást (sem). Szívesen meghallgatnám erről Rossit, hogy ő ugyan mit látott Ferencziben, de attól tartok erre nem kapunk választ. Végül is mindegy, egy ilyen bóvli meccsen kiderült, hogy ez nem az ő szintje, nem történt semmi tragédia. Mondhatnám azt is, hogy egy próbát megért. (Bár igazából nem.)

  Hát nem tudom, én direkt figyeltem miután beállt. Nem volt rosszabb mint a többiek abban a periódusban. A másik oldalon Bese meg középen Lang hajmeresztőbb volt. Próbált előrefelé is játszani, adott egy kötényt. Nyilván már az egész csapat le volt ülve, nehéz beállni ilyenkor. Kiderül majd, ha többet nem hívják be akkor elégedetlen volt vele, ha behívja, akkor nem.
  (Egyébként pedig ott volt Kovács Pistike, sokáig azt sem tudtam, hogy a pályán van, aztán pedig normális megmozdulása sem volt. )

  „Nagyszerű érzés volt beállni, álmom vált valóra, de nem így terveztem a meccset. A teljesítményemmel és a végeredménnyel sem lehetek elégedett – fogalmazott a DVSC bal oldali hátvédje. – Nem voltam idegesebb, mint bármelyik másik meccs előtt, de valamiért mégsem sikerültek a passzok és a megoldások, lesz mit kijavítani. A döntetlen ezzel együtt reálisabb lett volna. Jól kezdtünk, és bár a hazaiak egyenlítő gólja után kiegyenlítetté vált a mérkőzés, a második montenegrói gólt megelőzhettük volna.”

  Janika is elégedetlen magával.

  Én láttam, azokkal értek egyet akik szerint sajnos nem válogatott szint. Komoly meccsen nem szabadna kezdőbe tenni, csakúgy mint Langot sem.
  Nem csak Janika bizonytalanságára, hibáira utalt Rossi, hanem Langra is mikor azt mondta "nálunk ilyesmi nem elfogadható", csak nem tett hozzá nevet, persze nyilvánvaló volt kire utal.

  Teljesen egyetértek. Voltak nála gyengébben teljesítők.Az hogy a riportereknek nem a loki játékosok a kedvencei azt tudtuk, de hogy a loki szurkolók is érdemtelenül bírálják az első válogatottságán szerplő játékosukat...
  Gratulálok Janikának!

  Persze hogy nem volt a jobbak között, hát csodák azért nincsenek, elmegy róla az ember NBI-es meccseken, lemarad, eladja a labdát, aztán a válogatottban meg hirtelen tökéletes teljesítményt hoz? Sajnos ez nem így működik.
  De én sem akarom csak őt kipécézni mert Lang is meg a komplett védelem olyan hibákat követett el sorozatban amiket megbüntetett volna azonnal egy Montenegrónál erősebb csapat, bár Montenegró is megbüntette végül is, lásd a 11-est.

  Janika a mostani kor Kiss Zolija. Őt is kritizálták minden hibájáért, és másnál ugyanazokat a hibákat sosem látták. A védelem többi tagja is szokott hibázni, őket mégsem szidják annyit. Pedig ők "védőnek születtek". Persze Janikának is megvannak a korlátai, de teszi a dolgát, nem kapunk róla több gólt mint a többi védőről. Az meg hogy a válogatott épp a balhátvéd poszton a leglyukasabb, az meg pláne nem a Janika baja.
  Egyébként pedig a jobbhátvéd ugye Lovrencsics, aki szintén csak odakerült. Ő sem az az igazi hátvéd, viszont előrefelé több van benne, mint egy született védőben. Ugyanaz mint Janikában.

  https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2019.05.17, 15:28
  A Válogatott keretbe kerülése kapcsán:
  Ferenczi beválogatása annyira nem meglepő, nem áll jól a válogatott balhátvéd szinten, Ferenczi ráadásul igen jól segíti a támadásokat, ebből a szempontból a mezőny egyik legjobbja... védekezésben viszont tényleg gyenge.

  Bár az is lehet, középpályán számítanak majd rá.

  Középpályán? smiley Első alkalom után mehet majd nyaralni... smiley

  Három belső védős rendszernél még akár ki is lehet próbálni olyan mindenes szélsőnek.

  Egyébként a horvát meccs után volt egy interjú Rossival, ott volt szó a balhátvéd posztról, és ott már említve volt Janika, két másik valakivel, hogy figyelve vannak, mert nem megoldott a poszt, bár Kádár inkább ott szokott jobban játszani, mint középső védőként.

  Klasszikus fullbacket (hajtogatunk drótból is) itthon nem képeznek (tisztelet a kivételnek), ez jól látszik a válogatotton.

  Ferenczi szerintem nem válogatott szint, viszont Bódi akár hasznára is lehet a csapatnak a rögzített helyzeteknél.

  https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=b7afcaf8656295cffae34ce47d4a35ef