magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Ferencvárosi TC 2 : 1 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.03, 14:11 (szerk.: 2016.04.04, 12:40)
    BAJNOKCSAPAT ! BAJNOkCSAPAT !!! Mi akkor is győzünk hogyha kikapunk Szerdán mindenki Grupamába !!!


    Ma tudásuk alatt teljesítettek a srácok, de ha belegondolok mennyi sz'rt kellett elviselni és mennyi szenvedés és munka után jutottunk az újabb bajnoki címig, akkor eufórikus örömben töltöm a mai estét. Nagyon bízom benne hogy ez egy út kezdete és egy újabb sikeres korszak nyílik a csapat életében!! Szép volt fiúk!! Szép volt DOll mester!!


    Szerintem végig jobbak voltunk, a második félidőben nyomasztó fölényben voltunk, de hát ilyen a foci, nem mindig a jobb csapat győz.
    A bíró nem velünk volt, az biztos. Ramirez miért kapott piros lapot?

    De végre bajnokok vagyunk! Hajrá Fradi!


    Meglökte a bokáját hátulról becsúszva megrúgó Tiszát!
    Nevetséges. Tisza nem kapott lapot? Én úgy láttam. Majd másfél perc múlva a tizenhatosunknál újra kapott. Nem jól emléxem?


    29! A hangulat perfekt volt a vendégben! Ünnep!


    Nekem egy pillanatig se viszi el a kedvem az ünnepléstől a vereség. Ez egy meccs volt, pechesen alakult. Több szót rá vesztegetni nem is kell.
    Megvan, BAJNOKOK VAGYUNK!!!! Ma az orvosi tanács ellenére megiszok valamit és bíztatok mindenkit, hogy tegyen hasonlóan!
    BAJNOKCSAPAT! BAJNOKCSAPAT!!!!!!


    Azért összefoglalnám a véleményem! Ok, nem játszottunk jól ma, viszont(!) Ez a CSAPAT, amelyikért a lelkünket eladnánk mindannyian, az elmúlt 12 évben nem okozott ennyi örömet Nekünk, mint elmúlt másfél évben. Ezt az előnyt nem a szél hordta össze, keményen megdolgozott érte mindenki. És igen! MEGÉRDEMELTÜK!!!

    Gratulálok Srácok! Köszönet és Tisztelet Doll mesternek, Zumdichnak, Máté Csabának és a teljes stábnak!

    Már csak hab lesz tortán, ha Dani gólkirály lesz! És az lesz!


    Sose gondoltam volna ,hogy nem leszek ott egy bajnoki győzelemkor.A tavaszi szezonunk sajnos nulla volt. 29 meg van de valami nagyon nem jó.


    Bajnoki cím és nem tudok örülni. Papa is szomorú. Egész héten ezt vártuk, hiába. Holman és a bíró ott rohadjanak meg ahol vannak! A csapatnak köszönöm a bajnoki címet és azt a moslékot is, amit tavsszal foci helyett előadnak. A végén ez a fejbajhoz annyit, fociztatok volna inkább...


    Sajnálom azt, hogy olyan bajnoki címet kellett megélnem, amely semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem, még úgy sem, hogy az általam utált loki otthonában ünnepelhet a csapat...
    Szomorú ez nagyon, ide vezetett az elmúlt másfél év.
    A mai vereség sem bosszant annyira, amennyire egy loki ellen kellene. Tényleg nem érzek semmit...


    nem értem hogy egy őszi védelem alig kapott gólt mostanság meg rúgdosság nekünk a gólokat ezerrel!


    Mert nincs két meccs, hogy ugyanazzal a védelemmel mennénk. Leo védőként alkalmatlan, Dilavert meg Ramirezt annyit rúgják a szélen, hogy a végén ők kapják a lapokat, mint most is.


    Gyenge meccs, gyenge bajnok csapat, de bajnok és most ez a fontos. Hajrá Fradi!


    Gyenge bajnokcsapat... 22 pont előnnyel, 60 rúgott góllal, kevés kapottal, hihetetlen sorozatokkal, gólkirállyal, sorolhatnám.


    Az , hogy pont egy vereségre jött ki a Matematikai bajnoki cím, megesik. Attól még Bajnokok vagyunk, és Magyarország legjobb csapata! Hajrá Fradi!


    BAJNOKCSAPAT!! 29.!
    Ramírez pedig jó lenne, ha inkább a focival foglalkozna, mert a tavasszal többet balhézik, mint focizik! Jó lenne vissza venni kicsit az arcból!


    Nem a 29. az igazi csoda, hanem hogy ez a bunkó állat szájából elhangzott a gratulálok szó smiley


    Egy is csemege:
    Dollal sose kaptunk ki EGY GÓLNÁL TÖBBEL!... Két és fél év alatt ez fantasztikus!
    Utoljára 2013.novemberében szivtunk 3-0-ra a Haladástól...


    helyre állt a, helyre állt a világ rendjeeee
    bajnok lett a Ferencváros debrecenbeeee


    A 29. a miénk.

    Játékosoké, vezetőké, a világ FRADISTÁIÉ.

    Mindazon FRADISTÁKÉ, akik az nb2-ben, a legnagyobb kétségek között is kint álltak. Akkor, amikor nem tudtuk, lesz-e holnap és mégis jegyet/bérletet váltottunk, végig a csapat mellett maradtunk.

    Előttem van Lipcsei Peti, ahogy megafonnal a kezében a kizárás után bíztató beszédet tart. Akkor és ott egy ilyen nap reményében álltunk az Üllői úti lelátókon. Köszönöm Neki is, mert példát mutatott, hogy hogyan kell kiállni a FRADI mellett.

    Köszönöm azoknak a szurkolótársaknak és minden játékosnak, akik hittek ebben. Hittek, mert tudták-tudtuk, hogy újra a minket illető helyen ülünk majd.

    És jár természetesen az elismerés és köszönet a mostani vezetésnek is, akik nélkül sehol nem lennénk, ez megingathatatlan tény. Nagyon mélyről jöttünk, de tegnap végre lezárhattunk egy korszakot, amit az utókor lehet hogy egyszer majd a FERENCVÁROS újjáalapításának nevez majd.

    A 29. a miénk, FRADISTÁKÉ, amit semmilyen MLSZ bizottság soha nem vesz el tőlünk. Legyen ez mindnyájunk ünnepe!

    Visszatértünk és a Fradi bajnok lett.


    Ez a 29. örökké emlékezetes marad nekem. Sajnos nem pozitív értelemben. Nem érzem magaménak, hogy finom legyek és lágy. Furcsa és szar egy érzés...
    Komolyan irigy vagyok azokra akik most átérzik és áléáléznak itt :(


    Sosem gondoltam volna, hogy ilyen közönnyel bármikor is bajnoki címet tud ünnepelni egy Fradi...
    És lehet jönni azzal, hogy majd lesz hivatalos fieszta, meg hosszú volt az út, meg mindenki kocsmában ünnepelt...
    De talán aki egy kicsit leveszi a napellenzőjét látja, hogy mi a helyzet.


    Végre megvan a 29.! Ez a bajnoki cím csak dózsa-veréssel és Magyar Kupa győzelemmel ünnepelhető meg méltóképpen, mert ez a szombat méltatlan volt a Fradi 117 éves történelméhez.
    Biztosan bennem van a hiba, de itt sokan nagyon más szurkolást láttak, mint én (illetőleg mi) ott a Stadionban. A kapu mögötti szkenneresek önmagukat múlták felül, olyan lelkesek és hangosak voltak. Aztán mindenki meglepetésére megjelent maximum 200 "személyiségijognélküliszurkoló", akik bemutattak a kapu mögötti Fradistáknak, és Kubatovot kezdték szidni. Kik ezek? Miközben állítólag tárgyalnak a kintiek a vezetéssel, kinek áll érdekében folytatni az ellenségeskedést!? Ez volt az a pillanat, amikor megbántam, hogy az online kérdőív kitöltésénél támogattam ezeknek a nyomorultaknak a visszatérését a Stadionba. A két debreceni gólt követőn ezek a "mutogatós mutatványosok" már alig szurkoltak. Leginkább mobiljaikat nyomkodták és néha hangadóik tanácskoztak egymással. Amikor a meccs végén a kapu mögötti szurkolóink üdvözölték a Bajnokcsapatot, akkor előjött ismét a "nemkellaszkenner" fóbiájuk. Nekem csak egyetlen egy költői kérdésem van (amire nem szoktunk választ várni). Miként kerülhetett ez 200 ember abba a szektorba, amelyikbe sem Fradi, sem bmlsz kártyával nem lehetett jegyet venni online? Megjegyzem, hogy az oldallelátón is szép számmal ültek Fradisták bmlsz kártyával, keveredve helybéli jobbágyokkal. Volt is ebből némi verbális konfliktus „vendéglátóinkkal” és szekusaikkal. Mellesleg az, hogy mindezt hitelesen leírhattam, úgy 40k forintomba került (jegyek, üzemanyag, autópálya, ebéd). Elnézést kérek objektív tényekre épülő, szubjektív beszámolómért!


    Én abszolút megértem h a kintiek nem érzik magukénak a 29. bajnoki címünket, hiszen nem tettek hozzá semmit. És ezt abszolút nem bántó céllal, vagy rosszindulatból mondom. A Fradi először lett bajnok úgy h nem kapta meg azt a fajta támogatást, ami korábban megszokott volt, nem játszott olyan fantasztikus hangulatban, ami a Fradi meccseire mindig is jellemző volt.
    A Fradi először lett bajnok a Tábor támogatása nélkül.
    Ráadásul utcahosszal. Megértem az elkeseredettségüket.
    Ezért születnek olyan kommentek, amiket pl ezen az oldalon is lehet olvasni.
    Bízzunk abban h a 30.-at, majd együtt fogjuk ünnepelni.


    "Undorító Kisteleki, szemét korrupt MLSZ
    Meglátjátok visszatérünk, és a Fradi BAJNOK lesz"

    Sok év eltelt, de valóra váltottuk a "fenyegetést". Azért folytatódjon a sor, és azt kell mondjam "7 pokoli esztendő jön a magyar focira". Vagyis a következő hét évben mi fogadjuk majd a gratulációkat!!!

    BAJNOKCSAPAT, BAJNOKCSAPAT, BAJNOKCSAPAT!!!!!!
    Köszönöm FERENCVÁROS!!!!


    29. Csodálatos, DE amit szurkolás néven leküldtek Debrecenben, az tényleg a szégyen és gyalázat. Szerettem volna oda le menni a mellettünk álló szektorba, ahol kb 60-70 szimpatizáns megmutatta hogyan is kell szurkolni. Az a bohóc ott lent nem tudom ki, de szégyen az biztos. Ez a bajnok csapat és az ünneplés nagyon gyenge, és mielőtt bárki megvádol a sablonos szar dumájával, igen szkenneltem, igen járok meccsre, igen 1987 óta. Ez így tovább nem mehet, HAJRÁ FRADI!!!!! / természetesen a helyszínen voltam/


    az a szomorú helyzet, hogy a közvetítésben végig a "csipet-csapatot" lehetett hallani. pech, hogy szemben voltak a kamerával, így végig lehetett látni, hogy folyamatosan szurkolnak, ellentétben a kapu mögötti hallhatatlanokkal... akik láss csodát, megint azzal foglalkoznak, hogy ki hogy mutogat be nekik. remélem az is ennyire zavaró számotokra (pff, már megint, fradista a fradistának, a bajnoki cím éjjelén.... nem tragédia?! szerintem hatalmas...), amikor a fradi secu, a röhejes wannabe-capo meg a slepp a kintieket vegzálja...


    Ez netto hazugság. Minden szava. A kapu mögött vegig szurkolas volt, azt hallottad. A csipet csapat 15petcig szurkolt intenzíven a 2. félidőben. Személyes tapasztalat, ott álltam.


    Sokszor szurkolt együtt a két csapat, szóval ez sem igaz. Hol innen, hol onnan vettük fel a fonalat. Normál meccs hangulat volt. Mutogatni meg annak kell, aki ártott neked. Nem mindenkinek, aki a kapu mögött volt... valóban nem érdemes belemenni, hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás.


    Nem tudom, ki hogy van vele, de én azért a szánalmas erőlködésért, ami a sajtóban megy már több mint két hete a bajnoki címünkkel kapcsolatban, kikiáltva a harmatgyenge MTK-t bajnoki vetélytársunknak, amikor 22 ponttal vezetünk, stílszerűnek tartom, hogy ilyen módon húztuk be a bajnokságot.
    A vereség miatt bosszús vagyok, mert saját magunkat vertük meg, bohózatba illő gólokat kapva. Ismét el lehet mondani hogy aki nem használja ki a helyzeteit, nem érdemel győzelmet. Radó lövése az elején ilyen szinten ziccer. A második félidőben is több tiszta fejesünk volt 5-6 méterről, nem tudtunk átvenni labdákat helyzetben. Igaz, hogy a Lokinak is volt még 2 ziccere, de az legyen az ő bajuk.
    A BAJNOKCSAPATNAK pedig hatalmas gratuláció! Szép volt fiúk!


    Nagyon boldog vagyok!! smiley Rég voltam idegenben, és nagyon nem bántam meg, ma a vereség ellenére óriási hangulat volt a kapu mödött! Nagyon jó volt végig ünnepelni, és mivel a csapat is ment rendesen, megbocsájtható volt az eredmény.
    Aki a 2004-el hasonlítgatja, az egészet, az simán rosszindulatú. Ha most az utolsó meccsen dőlne el a bajnokság, odahaza, simán teltház és örjöngés lenne. Csendben megjegyzem, akkor nem volt teltház, épphogy tízezer néző volt ,abból kétezer debreceni.
    A meccsről annyit, hogy sosem kapunk ki, ha nem adunk egy félidőnyi előnyt Trinks játszatásával. Amint bejött Lamah, nem volt a kondának köze a mecshez.


    Gyakorlatilag fél éve bajnokok vagyunk, így nincs igazi bajnokavató sem.


    Most komolyan. Nem tetszett a fiúk éves teljesítménye? Nem csak ez az egy meccs, hanem úgy általában minden. Mitől szánalmas ez? Mert kikaptunk, védekező középpályás nélkül, úgy hogy lefogadom minimum 60-40%-ban birtokoltuk így is a labdát? Vagy mi a bajod?


    Az első bajnoki címet amit megéltem, az 1962/63 idényben nyerte a csapat.Akkor ez 14 év után,nem kis viharokat követően sokak számára egy kicsit a nemzet éledését is jelentette.
    Akkor született a mondás"azt beszéli az egész város,bajnok lett a Ferencváros"


    Gerzson tegnap pontatlan volt, ezt Nagyádi és Pintér hiányában nem bírjuk el. Böde csak a második félidőben kapott jó lasztikat, akkor sem sokat.Konda rugdosódott:Lázár első félidő:3 sárga,(Dilavert tetőtől talpig végigrugdosta)Varga sárga -másodikban kiállítás, Jovanovics egyből piros, Mészáros sárga. farkas ha nem ment 88 percig hát mindent megtett hogy botrányba fullassza a mérkőzést a végén. Lamahval jól mentünk a másodikban, nem érdemeltünk vereséget.


    a debreceni meccsről még annyit, hogy

    a) fantasztikus az a stadion, majdnem jobban tetszik mint a miénk, van hely, körben lelátók, saccra ugyanannyi skybox, beragad a hang, wow. egyik topiktársunk kidobálná a vörös székeket és a béna mintát, aztán egy az egyben elcserélné, nem tudok vitatkozni vele.

    b) a fradisták jól tolták. most pc leszek és direkt nem a Tábor kifejezést használom. a vendégszektor majdnem tele volt, valaki előénekesként próbálkozott, én messziről csak a kopasz fejét láttam, mi a hazaiak közé mentünk, Dabasról jöttünk kéziről. A stadionba befelé én csak a fradistákat hallottam. A hazaiak közül is összeszedtek pár tucat zöldet, őket az oldallelátó szélére tették és jól körbevették, ott aztán volt mentalitás, energia, fanatizmus (ez a szó most úgyis divatos)

    c) a debreceni ultrák mintha ott sem lettek volna, simán le lettek szurkolva, láttunk már ilyet fordítva mi is otthon sajnos.

    d) a meccs végén langyos pacsizgatás, a csapat eltűnt az öltözőben. úgy van megépítve a stadion, hogy könnyedén oda lehetett volna jutni a Fradi buszához. amikor mi a lefújás után 15 perccel eljöttünk (konkrétan kiküldenek a stadionból, hogy zárnak) néhányan várták ott a csapatot, a többiek elindultak haza - de nem a sashoz, mint lent kiderült.

    e) az ottanihoz még annyit, hogy nagyobb ünneplés van amikor egy sima bajnokin hátrányból fordítunk, a hazaiak megtapsolták a sajátjaikat, mégiscsak ők nyertek.

    f) Csukics sírt, a többieken sem láttam ott és akkor az eufóriát, Doll nem jött oda, a játékosokat konkrétan odarángatták a kamerához.

    g) pacsi és kis taps és pár "bajnokcsapat" rigmus után gyorsan kiürült a stadion.

    h) de milyen fieszta volt ez ahhoz képest, ami a sasnál volt... smiley


    én voltam az egyik a sasnál. hatalmas csalódás volt.

    fél 12 körül értünk a sashoz, a stadion arany színben pompázott, de nem volt ott senki.

    nem vártam nagy tömeget, de 100-200 embert legalább, erre ott álltunk hatan, a legjobb pillanatokban talán tucatnyian. éjfélkor lekapcsolták a világítást is.

    szégyen a szégyenben hogy két dózsás köcsög eljött lepattanózni, húsz kilós gyerekeket akartak befenyíteni, sálakat behúzni, aztán amikor megérkeztünk (pedig ismersz, én sem vagyok valami félelmetes) elballagtak.

    később megérkezett a hivatalos busszal utazó brigád, de azok is csendben elindultak hazafelé, talán ketten-hárman csatlakoztak egy pohár erejéig.

    egy blasz iv-es csapat bronzérmét többen ünneplik a sarki kocsmában.

    mi, akik régen ismerjük egymást koccintottunk párat, de leginkább a tisztesség kedvéért, aztán hajnali egy körül itthon is voltam.

    az lehet ilyen, amikor fűzöl egy bomba csajt évekig, aztán ágyba viszed és megdugod, de elmenni nem tudsz.

    http://ulloi129.hu/2016/04/02/elo-a-dvsc-elleni-bajnokirol-5/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131