magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2016
  2. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2016
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3.67 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2016.03.06, 21:36
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.06, 19:28
    Tegnap a mérkőzésen olyasmi történt, ami már régóta nem, és még sosem ekkora erővel, ekkora egységben. A stadionban sikerült hangot adni annak, amit sokan eddig is tudtak, tudtunk:

    A Tábor nélkül nincs Fradi.

    A félreértések és a mai napon az internetre kihányt megosztási kísérletek miatt fontosnak tartjuk leszögezni:

    A tegnapi demonstráció sikere mindannyiunkon múlott, mindenkin, aki hozzátette a magáét, és mindannyiunkon múlik, hogy ugyanezen az úton menjünk tovább együtt, és végül célba érjünk. Köszönet Mindenkinek, aki kitalálta és részt vett, aki meghirdette, aki támogatta!

    És tovább is fogunk menni. Hogy az új stadionban végre mindenki elfoglalhassa a saját helyét. Az oldallelátós az oldallelátón, a családosok a családi szektorban, és a legfontosabb, hogy a Fradi Tábora megtöltse, megtölthesse a kapu mögötti részt. Egyszer véget fog érni ez a szánalmas helyzet.

    Tegnap sikerült egy benti, szurkolói demonstráció, amit a Tábor, szurkolótársaink kezdeményeztek, és amiben a C-közép is résztvett, és mostantól azon leszünk, hogy a csepeli túra is a lehető legjobban sikerüljön. Aztán Csepel után is, a stadionban, vagy idegenben, vagy bárhol, ahogy eddig, ki fogunk állni a szurkolótársainkért, ki fogunk állni egymásért. Mert nincs kinti, vagy benti, nincs szkenneres vagy nem szkenneres, mégha mások is vagyunk, egy dolog biztos: a Fradinak szurkolunk!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.05, 22:13
    Szerintem a helyzetkihasználásban kéne javulni, ha az rendben lett volna ma, akkor közte három-négy...


    Most értem haza. Szubjektív értékelés, kicsit másként.
    Először is a szurkolótársak. Sokszor forr bennem a düh, amikor egy-egy elrontott szituáció után, na "elmészteaqrvanyádba" jellegű "hozzászólások" érkeznek a nézőtérről. Kérdem én, hogy lehet így szurkolni a csapatodnak? Ma is volt rá sajnos rengeteg példa. Mindez a C3-ban, tehát olyan szektorban, ahol nem ingyenjegyesek vannak, tehát pénzt áldoznak rá, hogy lássák a csapatukat.
    Dini. A lelátóról úgy tűnt, hogy vastagon benne volt a kapott gólban. Természetesen remek kapus, senki nem is bántja, ez így helyes. A problémám csak annyi, hogy miért nem kaphatja meg ezt az "elbánást" minden játékos? Természetesen nem a jogos kritika ellen vagyok csak fura, hogy ez az anyjába elküldős dolog.
    Amin még nagyon felbaxtam magam, az Ondó. Én kint legalább 3 dupla sárgás kiállítást láttam. Valahogy az volt az érzésem, hogy egy sárgával gyakorlatilag felhatalmazást kaptak a további következmény nélküli szabálytalanságokhoz. A kis kaszinós például egy sárgával simán elrugdoshatja a labdát..... és a 3 perc hosszabbítás már-már arcpirító, annyit a Rados elcsalt legalább...
    Persze ez nem menti fel a srácokat, jobban kellett volna koncentrálni, ennyi nem több,


    Szerintem igazat írsz. Amíg Dominik egy félpályánál elkövetett taktikai szabálytalanságnál villan a sárga, addig a diósgyőri eknél a tizenhatosnál agyonrúgás semmi.
    És ez egy a sok közül. Időhúzás ezerrel és három perc hosszabbítás. Egyszerűen vicc.
    Viszont az megvan, hogy a diósgyőri gól előtt lefújta Dani ellen a semmit? Abból indultak el. Persze hibáztunk is, de az nincs, ha nem fúj Dani ellen?


    na ott a Daninál pont vonalban voltunk. Pozíció előnyt akart a diósgyőri, meg is rángatta Danit, aki csak beállt neki. Ennyi


    Nem FTC szurkoló barátaim szerint, TVén nézve jó meccs volt, lehet a végén belefér majd simán a legjobb 10 meccsbe is akár, magyar szinten, volt iram, küzdelem gólok, helyzetek! No meg bosszantó hibák..smiley
    Mi elégedetlenek vagyunk mert FTC győzelmet és parádét akarunk látni! smiley De ez így van jól! smiley


    Még annyit tartanék nagyon fontosnak, h. Lamahval hosszabbítsunk, mert ilyen dolgokat, mint pl. amit az első félidőben csinált, amikor két embert is megvert a szélen es Bödének jól beadta, nem nagyon tud rajta kívül más a csapatban. Varga ma rossz volt, mint eddig tavasszal végig, Radó jól állt be, Dominiknak kevés jó megoldása volt sajnos, talán Trinkset nem kellett volna még lehozni, bár nem tudom, h. milyen állapotban van. Nagy Ádám sajnos visszaesett, lehet, h. Békéscsabán Cukiccal kellene kezdeni.


    Dominik miatt kaptuk a másodikat. Hülyébb a hülyénél. Igazi szerencsétlen. Háromszor indultak még a hülye passzaiból...


    A kp védekezés továbbra is botrányos,átrohannak a középpályánkon.
    Az ,hogy Zoli az egész pályát bejátsza,rengeteg energiát vesz el tőle.
    Kéne egy Kapic szerű igazi szűrő,és akkor Zolinak több energiája maradna támadni.Nagy Ádira meg ráférne a pad alaposan.


    20 pontos az előny, becsukott szemmel is be kell húzni a bajnoki címet. Ha Ádám játszik, 3 millió tuti a zsebbe, ha betartjuk a légióskvótát, még 3. Ha jól tudom, az X miatt buktunk 3 milliót, de a 86. percben lehozni Ádámot baromság lett volna, főleg, h addigra már feljavult.


    Gyömbit hiba volt behozni a vezetés után, Csukát kellett volna, ha Lamah elfáradt. smiley


    Erről a meccsről nem lehet sokat mondani. A diós nem érdemelt semmit. Mindkét gól mi ajándékoztuk nekik. Az egyiket Varga, a másikat Dominik. Az utóbbiról az a véleményem, hogy Havojic szint. Semmivel nem több. Leo jobb bunkóban való játszatása pedig az egyik legdurvább vicc. Nem nevettünk.

    Demonstráció. Most vagy szervezzünk meg valamit jó, vagy inkább ne legyen. Azt sem értem, hogy ennyi szolidaritást miért nem lehet vállalni.


    Szerintem jó volt, a C3 és a kanyar, plusz B-szektorok jól tolták, a legviccesebb az volt, ahogy a hülye műkápó a fejét fogta, remélem közel a vége a történetnek, mindenkinek jobb lenne már... smiley


    Nem volt semmi gond a demonstrációval, azon kívül még focihangulat is volt a stadionban végre, bár a jelenlegi hangszórós emberke igen gyengén nyomja... Amikor szurkolni kellett volna ment a briósok fikázása, pedig ha megnyomjuk az utolsó 5 percben a csapatot a lelátóról, akkor biztos hogy nincs meg nekik a döntetlen. A csapat egyébként legalább küzdött-hajtott, esetenként még játék is volt. A védelmünk katasztrófa volt, mert kb 4 támadásuk volt, abból 2 gól... Dominik kritikán aluli, Nagy Ádám az első félidőben gyenge, a másodikban már jobb volt. Lamah jól nyomta Trinksel, mindketten hajtottak. Dani sajnos kihagyott egy-két ziccert, de nagyon kell előre, mert sokkal több helyzetünk volt így, hogy játszott, plusz kiharcolt egy tizit is. Szerintem Gera, Lamah és ha nem lennének a kihagyott ziccerek Böde voltak a legjobbak, de Radó is jól nyomta, plusz Rami is kihajtotta magát. Leonak idegen volt a poszt, talán ezért nem vállalt annyit. Varga hibázott az első gólnál, persze kellett hozzá az is, hogy (már nem tudom, hogy melyik) az egyik belső védőnk ahelyett, hogy kibikázta volna a labdát a félpályáig, megjátszotta őt úgy, hogy nyakán lihegtek.


    Nagy Ádinál az az érzésem,hogy "pánikfutballozik"Az előre játékban nem hoz higgadt döntéseket,hanem inkább csak szabadulni akar a labdától.Egyébként a formahanyatlás teljesen normális ebben az időszakban,ilyen korú játékosnál.Lipcsei Petinél is pont így volt.Aztán jött Nyíl,meg pár öregebb játékos,beszéltek vele,lenyugodott,utána meg ismét parádés volt...


    Jó meccs volt. Rúgtak két mesés gólt. Fölényben voltunk, de a végén Leandro rontott. Nagy Ádám a végére feljavult, de korábban ugyanolyan gyenge volt, mint Trinks és Varga. Meglepően jó volt Leandro jobbhátvédben. A kis Radó most nyomta a legjobban, lövése gólt érdemelt volna. A döntetlen bosszantó, de eddig tavasszal ez volt Doll legjobb meccse.


    Azért ez a mai nem volt olyan rossz játék, sőt a góljaink előtti időszakok a korábbi jó teljesítményünket mutatták, ezért nagyon ideges lettem, h. a diósok ponttal mehettek haza. Meg Hajdú B. is kiakasztott, mi az, h. igazságos a döntetlen? Meg Sebők Vili is azt mondja, h. jól állt a Diósgyőr védelme a lábán, közben a 2. gólunk előtti két száz százalékos Böde ziccer alatt nagyvonalúan dumált tovább, max. annyit mondott, h. nyomott a Fradi. Ha jól védekezett volna a DVTK, nem lettek volna ilyen helyzetek. A két góljuk miatt dícsérhetőek, de nagyon több helyzetük nem is volt, még egy Koman lövés. Néha talán mi is lőhettünk volna inkább távolabbról, de a 2. gólunk előtti játék már a régi volt szerintem.


    Isten őrizz, hogy Nagy Ádámra - akit én egy ügyes, tehetséges, szorgalmas játékosnak tartok - legyen a gyengébb formánk ráhúzva, de sajnos az ő posztján csúszunk el, a vkp poszton. Ha ő van ott egyedül, akkor Gerzsonra hárul a védekezés és a labdakihozatalok nagy része, így a szervezőnk (Hajnal vagy Trinks) totál egyedül marad. Ha Ádi játszik egy kicsit feljebb, mint most, akkor pedig csak Gera védekezik, támadásokhoz így ritkán ér fel, ha meg igen, akkor ketté szakadunk... És Ádi ebben a szerepkörben is kevés még... Szerintem Trinks és Gera egy klasszikus vkp-vel (mint Pintér) sokkal jobb lenne... És akkor a védelmünk sem csúszna szét, és előre is több lenne a fantázia...


    Én meg azt éreztem, hogy Nagy Ádi ezzel a feltolt szerepével csak zavart okozott a középpályán.


    Az első gól után leültünk, aztán a semmiből egyenlítettek. Aztán hatalmas erőket mozgósítva begyötörtük a második gólt. Aztán nem figyeltünk, és jött az egyenlítés.


    Én meg azt gondolom nem játszottunk jól, de mentünk akartunk! Ez a meccs is megmutatta hiányosságainkat, amit Doll is érez! A Diósok azt játszották amit ellenünk kell és szerenséjük is volt hozzá! Továbbra is kell egy kreatív irányító és egy gólvágó! De ezek európai középszintűek legyenek legalább! Ne legyünk elégederlenek, mert mindig nem lehet nyerni!


    Most értem haza. A fiúk küzdöttek, bennük volt még a kupameccs. Sok lehetőségünk volt, míg a diósok 3 lövésből két gólt rúgtak. A végén pár játékosunk leroskadva maradt a füvön, ez is mutatja, hogy mennyire sajnálták, hogy nem lett meg a három pont. Javulunk szerintem és 20 ponttal vetejük a bajnokságot!!!


    Amúgy Radóval és Domival mi volt a terv a sok colos briós játékos ellen?
    Gondolom hogy majd megkerülik őket hármszor. na ebből semmi nem lett, mind a kettőt elnyomták mint egy cigicsikket. Vagyis de, az lett hogy ívelgettünk és csodálkoztunk hogy ez nem jön be..


    Lehet, hogy csak azert, mert en kint voltam es vegre focimeccs hangulat volt, de sztem egeszen jok voltunk. Kicsit hatarozottabbnak kene lenni elol, de most megint volt ritmusa a jatekunknak.

    Pinter jo volt, nem csak a golja miatt. Sztem Nagy Adi is vegre vallalkozobb szellemben jatszott. Lamah szokasos, elkepesztoen jo dolgok es faszsagok.


    A csapat ma hajtott, de érezhetően nem volt friss. Most a taktikai húzások sem jöttek be, Nagy Ádi borzalom volt fentebb, a középpálya meg átjáróház. A védelmünk instabil Leóval a jobbon. Nem zártunk vissza normálisan a dejósokkal, hagytuk őket futkorászni, nem volt meg ma az a fegyelmezettség hátul, mint ami tavaly ősszel. Nagy Ádám a helyére visszarakva jobb volt, de azért pihentetném. Radó pedig jó kis játékos, szerintem ma is bizonyította, csak az a baj, hogy nem játsszuk meg elégszer, főleg ilyen Okuka favágók mellett. Nagy hiba.
    Trinks jól játszott elől, jók voltak a kényszerítős játékai, az átlépései. Van benne kreativitás. Nem őt vittem volna le ma, bár még neki is sok a heti 2 meccs.
    Gera elég öreguras volt, de nem is tőle várom, hogy szerda-szombat jó legyen.
    Lamah jó volt ma, Dani meg még láthatóan nem tökéletes, nem lőheti mindig ő, a győztes gólokat.
    Pintér ma jól játszott, Nalepával viszont nem tökéletesen mozognak együtt.
    Sajnálom, hogy nem nyertünk, de ez van. 16-ról lövöldözni kellene, nem tologatni a labdát.
    Azért Ondó-szagú megint komolyat nyújtott, botrányosan jellemtelen ez az ember. 2-3 dejós simán lehúzhatott volna a vérbe.


    Bár nyerhettünk volna,de ma-ellentétben a szerdai meccsel- Doll most mellényúlt.Sem Leandro jobbhátvédben való játéka,sem Nagy Ádám följebb tolása,sem Nagy Dominik behozatala nem sikerült.
    Böde láthatóan még nem egészséges.


    Első tíz percet megnyomtuk, akkor úgy nézett ki, sima győzelem lesz. A bekapott góltól megtorpantunk, mintha beijedtek volna, hogy húbasszuskiiskaphatunk. Nagy Ádám és Trinks feltűnően rosszak voltak. Nem akarunk kapura lőne. Nem értem. Adogatunk mint a Barcelona, csak nem fejezzük be a támadásokat.


    FRADI TÁBOR ! FRADI TÁBOR !


    én egész meccsen láttam a csapaton, hogy nincs az a dinamika, mint a Vidi ellen volt. Ettől függetlenül a diósok a 60. perc körül elfogytak, mi meg nyomtunk. Most nem tudok haragudni rájuk, maximum a szar védekezésért.


    Szegény Leó nagyot küzdött jobb bekkben. Néztem, ahogy szívatják a csapattársai, és a szélen kiszorítva a jobb lábára kapja a labdát, hogy vagy azzal adja be, vagy fusson versenyt az ellenféllel. Rossz volt nézni.

    http://ulloi129.hu/2016/03/05/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-3/#more-128619