magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 0 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2020.08.25, 17:22
  emlékszem egy fehérvári meccsre, (hol a fieszta?smiley amikor középcsapatként lehoztunk egy 0-0-t azévi bajnokkal szemben, Tutoric és Megyeri jóvoltából..

  Az de jo volt...

  A meccs utan egy kozeli Penny Marketbe (vagy LIDL?) betodult egyszerre vagy 500 fradista.

  A boltban lepni sem lehetett, es egyszer csak rakezdett valaki a notara: Aaaaleeee aaaleee, hol a fiesta, Vidi fiesta... Es percekig ugralva tombolt benn mindenki, hullamzott az uzlet.

  (Egyebkent ha lett volna egy csepp esze a Penny-nek,megcsinalhatta volna a benti videoikkal az evtized reklamjat...)

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.17, 14:48
  Nem szoktam, de most lehalkítottam a tv-t kb. a 8-10. percben. Most különösen elviselhetetlen volt ez a f.rok. Ahogy jövünk fel a tabellán, egyre kevésbé képes uralkodni magán. Már előre sajnálom “szegény” f.szt: mi lesz vele jövőre? Talán az állását is elveszítheti: mert habzó szájjal mégsem lehet közvetíteni!
  De a közvetítés szerkesztője is csak a mi szabálytalanságainkat lassította. Az első félidőben a középpályán 10-ből nyolc vidi labdaszerzés szabálytalan volt.Elding és Pesta ellen sem volt szabályos megmozdulásuk, 10-ből kettőt, ha befújt Bede. Kétszer megállítottak minket, ami nem volt les. Így persze nem könnyű helyzeteket kialakítani.
  Ezzel együtt Megyeri (ha jól emlékszem) 4 bravúrja kellett a pontszerzéshez. De akcióból – talán egy esetet kivéve – nem került a vidi helyzetbe: félpályánál labdavesztésből, máig sem értem miért megadott szabadrúgásokból, szögletből alakultak ki a helyzeteik.
  A döntetlen mindent egybevetve megérdemelt volt.
  Vegyük még hozzá kedves faragóf.asz, hogy a pályát az elmúlt egy héten folyamatosan locsolták – még közvetlenül a meccs előtt is (ez kiderült az előzetesből). Ez nyilván nekik kedvezett volna. Ezért csúszkáltunk az első félidőben, ezért kellett cipőt cserélni! Ennek ellenére sem sikerült nyerniük!
  Ezt még – nem kis meglepetésemre – Zombori is elismerte! Nem hittem volna, hogy ezt megérem Zomboritól.

  Örülhetünk a döntetlennek de a támadójátékunk katasztrófális volt,egyszerűen egyes játékosok passzolni nem tudnak nem hogy még veszélyesek legyenek az ellenfél kapujára.Rósa Dénes te pedig szezon végén fogdd a sátorfád és keress másik csapatot,vagy inkább haggyd abba(szégyen volt a mai teljesítménye)…hasonlóan teljesített Wolfe,Morrison,Adnan…Elding,Pista nem sok sót evett meg,Doherty nagyon küzdött csak sokat pofázik,Stokley kökemény volt,Csizmadiát még mindig nem értem,de védekezésben jó volt leszámítva egy-két suta megmozdulást!Aki ma jó volt Dragó,Tutorics és persze MEGYERI akit remélem megtudunk tartani jó kapus válhat belőle és közönségkedvenc!Lipcsei Petinek pedig köszönünk mindent de…tudjátok mire gondolok!

  1, a faragó már az mtk ellen is eélvezett a mtk gólnál – igazi majom nyálbéla
  2, nekem tetszett a csapat, azt játszottuk amit ellenünk szoktak
  3, a videotonnak nem volt kidolgozott helyzete
  4, régen láttam ennyire koncentráltan játszó Fradit
  5, egy rendes játszani tudó kp-al, két normális szélsővel és egy gyors ügyes jól cselező csatárral (4 játékos) sokra hivatott a csapat

  végül: leírtam itt többször, hogy ki nem fogunk kapnitalán senkitől sem, de győzni sem nagyon. debrecent ütjük, videotonnal x dózsát ütjük – ez volt a tippem smileylehet Shortot fikázni,de védekezni már most nagyon tudunk, és ugye a támadáshoz előbb meg kell szerezni a labdát – ez már ok a többi már egyszerűbb lesz

  Kibekkeltünk egy pontot. Ez a Vidi jobb csapat mint mi, ma jól romboltuk az ellenfél játékát.
  Az keserít el, de piszkosul, hogy a mai Ferencvárosnak eljutott oda, hogy örömódákat zengjen
  egy-két ember egy helyzeteket kidolgozni képtelen, de döntetlent elérő csapatról egy fehérvár otthonában.

  Hozzáteszem azt, hogy jelenlegi helyzetünket figyelembe véve elégedett vagyok ezzel az egy ponttal – Megyeri tényleg fantasztikus volt (halkan megjegyzem Kakas Laci bácsi mégis Holczert favorizálta) – de mégis elkeseredett.
  Ettől a csapattól ez a maximum. DE! Ha nem teszünk azért – hisz látható – hogy 4-5 igazolással bajnokesélyes csapatunk
  legyen, akkor itt tényleg baj van, lesz (s a vészmadárkodás tényleg távol áll tőlem).
  Nagyon remélem hogy nem arra lesz kihegyezve a dolog hogy x meccse veretlenek vagyunk, ami e csapatot tekintve tényleg
  szép eredmény, de nem elfogadható. dózsánál lehet az lenne, DE EZ A FERENCVÁROS!!!

  Balázs zseniális voltál, köszönjük! A csapatnak is gratulálok a szívért, a küzdelemért, az egy pontért. A játékunk nem volt szép, ami azt illeti nem is volt, csak védekezésünk, de a jelenlegi helyzetünkben ez jó eredménynek mondható, még ha mindig győzni akarok(unk) is.

  Szép volt fiúk!

  Szóval a véleményem utoljára:

  Ha visszaemlékszünk, a mostani videoton, a tavalyi 6.helyezett csapat megerősített változata. Ha McCabe ad pénzt 5-6 emberre, akkor hozhatjuk az ő szintjüket.
  Kapusunk-OK
  Védelem-OK
  Középpályára kellenek olyan játékosok, akikkel tudunk támadó focit játszani, valamint ki tudják szolgálni a csatárokat.
  Csatárok-OK, viszont kell valaki, aki bevethető sérülés esetén

  Hogy ez megvalósul e, az csak McCabe-től függ..

  Pár embert nem nahgyon értek. Jó lenne a realitás talaján maradni. Egy brusztolós, nagyon küzdő csapat a FERENCVÁROS, akit nagyon nehéz megverni. Sajnos nem mi vagyunk a sziporkázó csapat, pont ezért amit lehetett, azt elértük a mezőny szerintem legjobb csapata ellen idegenben.
  Nyilván én is boldogabb lennék, ha mi vagyunk azok, akik sziporkázó lendületes támadójátékkal a kapujához szögezi az ellenfelét, de sajnos a realitás nem ez.
  Van egy stabil csapatunk, akiket nyáron meg kell erősíteni “előrejátékban” és akkor az ilyen meccseken nem csak az x-re leszünk jók, hanem benne lesz a győzelem is a kalapban.
  Egyébként faragó miféle faxságokat mondott már megint,
  Hálistennek nem hallottam, lent voltam.

  megérkeztem,jó hangulat volt,akár még gyözhettünk is volna,sorozatban lefaltolták Pistát meg Eldinget két nagyon sulyos sérülés,simán nyerünk,ha Kuli végig játszik plussz Bence,mocsok vidisek kiirása undoritó volt vidifieszta mindenki ugy táncol ahogy fujjuk….végén elénekeltük a parasztoknak alee alee hol a fieszta?
  mélabus pofával vánszorogtak haza…….

  1, a maxot hoztuk ki a meccsből. Ez pozitív, de egyben negatív is…
  2, Megyerivel érdemes számolni. ez tény.
  3, Peti témakörben egyetértek: csak a rekord miatt, ezt így, ebben a formában nem biztos, hogy erőltetni kéne. Ettől ő még az elmúlt 20 év legmeghatározóbb játékosa marad(na)!
  4, Megértem az edzőnket abban az esetben, ha ezt az évet akarja/akarjuk túlélni. Ez esetben a maxot hozza ki. Más kérdés, hogy attól, hogy x meccse veretlenek vagyunk, az 1 pontokkal majdnemhogy kitörölhetjük. De mindegy. Csesszük meg a lilákat, hozzuk a kötelezőket (úristen, ez bátor kifejezés volt ebben az idényben…) és végezzünk a 6-8. helyen. De jövőre, ha igazán akarunk vmit (1-4 hely – figyelem, nem tudom feltűnt-e; nem mindenáron csak és kizárólag a bajnoki cím kell nekünk. nem. ha a tüdőt kiköpik játékosaink, már 10e fölött lennénk egy-egy hazain), akkor ebből a keretből max. 6-8 játékos maradhatna!!! Nem több. Nem mennénk velük semmire. Márpedig még egy ilyen idényt már nem lehet “kommunikálni”…., már az idei is neccesre sikeredett.

  Ettől függetlenül türelem, türelem, türelem! Ne feledjük: az angolunk több milliárdot nyomott már ide, ne legyünk magyaros gondolkodásuak és ne kezdjünk megint “Reszkess Milan-ba” (lásd 1992).
  Idő (is) kell.
  Uff

  Shortról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy nem ért hozzá. Ma védekezni küldte ki a csapatot (az ellenfél erejét jól felmérve), és a fiúk teljesítették is amit elvárt (kitalált).
  Kiemelkedett a csapatból: Megyeri, Tutoric, Dragóner és Ferenczi. Csizi sok durvasággal tarkítva, de nagyobb hiba nélkül oldotta meg a feladatát. Doherty és Elding ma átlagos volt. Morrison, Rósa, Wolfe, Stockley lassú és körülményes. Adnan, Peti és Kuli nem tudtak számottevően hozzátenni a teljesítményhez!
  Jön az Újpest meccs. A csapat védő és támadófelén nem kell változtatni. Viszont a középpályán Doherty biztos nem játszhat (5. sárgáját kapta ha jól számoltam), Kulcsár és Wolfe pedig 99%, hogy nem lesz ott a kezdőben. Jöhet végre Schembri! Tóth, Morrison és Adnan-nal kiegészülve szerintem jól fogják tolni a makik ellen. Rósát kihagynám.
  Sok sikert a fiúknak és gratula a döntetlenhez!

  igazán nagy kedvencem Peti, de méltatlannak találom, hogy a pályafutása végén ligakupa meccsekkel és néhány perces lötyögéssel állítson fel klubrekordot. sajnos már a passzaira és a rögzített labdáira is hiába várok, az erőnléte meg zéró…ne haragudj Peti, ettől még kedvellek és elismerem, amit eddig tettél értünk!

  Az már az első 10 perc után kiderült, hogy ma a fő feladatunk a védekezés lesz. Így ha azt nézzük, hogy az egyébként dábrácánnél sokkal jobb csapat ellen lehoztuk kapott gól nélkül a meccset, az mindenképpen pozitív. Ez a védelem még így Stockleystól is nagyon jó lett. A csatárokkal sem lenne gond… ha lenne középpályánk. Doherty elfogadhatót nyújtott, de a többiek… Fogalmatlan légiósok, és össze-vissza futkározó, egy jó passzt sem adó Rósa. Szomorú! Személy szerint örülök az iksznek. Megyeri király volt ma, Tutorics pedig a szokásos…klasszis. HAJRÁ FRADI!!!

  Nagyon jó eredmény ez nekünk, egy bajnokaspiráns csapat otthonából hoztunk el egy pontot. Keményen álltunk be védekezni és meg is lett az eredménye. Megyerinek hatalmas érdemei vannak ebben a döntetlenben. Amikor leszedte Nikolics lábáról a labdát… Az hihetetlen volt. És még csak 20 éves. Nagy jövő előtt áll.

  Úgy érzem Bede korrektül vezette a mérkőzést, alig vétett hibát. Morrison, Wolfe és Rósa játékával egyáltalán nem vagyok elégedett.

  Örömteli, hogy ennyien kilátogattak a mérkőzésre, persze ez annak is köszönhető, hogy Fehérvárott a Fradit fogadták. A hazaiak remek koreográfiával készültek, minden tiszteletem. A Fradisták pedig ismét biztosították a szokásos remek hangulatot a vendégszektorban. Rengeteg alkalommal sikerült felülkerekedni a Vidi-tábor hangján.

  Gratulálok a csapatnak és mind a két tábornak!

  HAJRÁ FRADI!

  Most talán megérthető volt Adnan játéka. Egy belső kp kellett Wolfe helyett, aki tudta tartani a labdát, lassítani a játékot. Nem kérdés, hogy Schembri jobb játékos mint ő, sajnáltam is, hogy levetkőzött, majd vissza. Jövő héten viszont játszani kell, Schembrit a kezdőbe!

  Nem akarom bántani Shortot, de csak egy hadrendet játszunk egész tavasszal, a 4-4-2-t.
  Egy jobb ellenféllel szemben, mint, amilyen a mai volt lehetett volna húzni egy merészet.
  Be lehetett volna vállalni a 4-5-1-t, hogy kikkel az már más kérdés, de szerintem:

  Megyeri-Czizi, Tutoric, Dragó, Stockley – Kulcsár, Morrison, Doherty, Adnan, Schembri -Elding
  Mert ez a Vidi a középpályán volt nagyon erős, mi meg ott vesztünk el.

  Abdit nem tudta Short behozni, mert nem ült a padon, ha jól tudom.
  Schembrit akarta behozni mikor Wolfe megsérült. A védekezés mellett döntött (szerintem jól, mert egy André nem csinált volna nyarat).
  Petinek meg egy célja van, a csúcs. Nekem nem szimpatikus már ez a csúcshajhászás, bár Peti az elmúlt 20 év legkiemelkedőbb játékosa, s ez független a csúcstól. Ezzel kapcsolatban még valami. Nem akarom Pedro-t megbántani, de Sárosi, Albert stb magasságokba úgysem érhet. Ahhoz a csapattal is nyerni kellett volna valami emlékezeteset.

  https://ulloi129.wordpress.com/2010/04/24/elo-a-videoton-elleni-meccsrol/