magyarfutball.hu

Anglia Short Craig (Bridlington 1968.06.25 - )

alias
Craig Short
nemzetiség
Anglia
életkor
55 éves
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
?
eredmények / elismerések
?

edző

pályafutás
Ferencvárosi TC
2009 - 2010
Notts County
2010
eredmények / elismerések
?
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.04.22, 08:33 (szerk.: 2020.04.22, 08:33)

    Az angol korszakból azon kevesek egyike, akire azóta is jó szíívvel emlékszem. Mint emberre és, mint edzőre is.

    Nagyon szimpatikus nekem,nem is tűnt reménytelennek edzőként sem.

    a Prukner meg a Détári korszakot végigvihette volna inkább ő Monizig! smiley

    mai napig nem értem a távozását. Elmúlt 10-15 évben talán ő az egyetlen aki nem azért távozott mert rosszul ment a csapatnak és szurkolók követelték a távozását.

    nem volt pro-licence, McCabe meg átadta a klubot Gerstléknek.

    Mikor ő volt az edző, akkor kezdtem újra nyugodtan meccsre járni, mert nem nagyon volt csapat akitől tartanunk kellett volna. Meggyőződésem, ha lett volna egy irányítónk (pl.Kanta), meg egy cselezni képes csatárunk (pl. Tököli), nem lett volna ellenfelünk.

    nagyon hamar stabilizálni tudta a csapatot. igaz nem volt túl kreatív a játékunk, de hát ez a játékosállományra is visszavezthető.

    A védekezést tanárian megszervezte a fél éve alatt. A Csizi-Tutoric kettős nagyon jó teljesítményt nyújtott az irányításával!

    játékosként jött aztán Davisont váltotta 2009. November elején.Aztán a téli szünetben 2010 Januárban jött Elding fél szezont együtt dolgoztak, 2010 nyaráig voltak Lipcsei Peti búcsúmeccse egyben az övék is volt.

    Az egyik legnagyobb csodát csinálta meg anno. A teljesen szétesett, kiesés szélére sodródott pofozógép csapatunkat úgy összeszedte, hogy utána szinte ki sem kaptunk többet. Sok volt ugyan az x, de onnantól kezdve nem kellett többet leégéstől tartani. Szépen behajózta a csapatot a középmezőnybe, egy CsankJani szintű védekezést összerakva. Arra a bizonyos setétvár elleni 2:2re szerintem sokan emlékszünk. 0:2ről álltunk fel, ha még 2 percig tart a meccs, bedaráljuk őket. Egyből kiderült, hogy ezerszer okosabb edző, mint Bobby.

    https://ulloi129.hu/2020/04/21/short-lipcsei-peti-nagy-segitsegemre-volt/