magyarfutball.hu

fénykép helye
alias
Kuli
nemzetiség
Magyarország
életkor
36 éves
poszt
középpályás
kapcsolódó weboldalak

játékos

pályafutás
Ferencvárosi TC
2007 - 2011. június 17
Vecsés FC (kölcsönben)
2009
Vasas SC
2011. június 17 - 2012. február 17
Ferencvárosi TC
2012. február 20 - 2012
Paksi FC
2012 - 2022. január 3
III. kerületi TVE
2022. január 3 -
eredmények / elismerések
?
fénykép helye

Ferencvárosi TC, 2007-2011

Mindig saját magamban kerestem és keresem a hibát. Úgy gondolom, hogy azt a terhet, amit egy Fradi játékos el kell, hogy viseljen ott, azt én nem bírtam el. Ezáltal nem sikerült egy szép karriert befutnom náluk. Nagy szurkolói háttérrel rendelkezik a Ferencváros, minden meccsen sokan vannak, abban az időben, mikor mi voltunk ott, akkor az ultrák is kijártak még, és egy fiatal játékosnak ezt a nyomást nagyon nehéz elviselnie. Úgy gondolom, hogy ez nem sikerült, ezáltal nem sikerült kiteljesednem a Ferencvárosnál.2


Vecsés FC, 2009, kölcsönben

...

Vasas SC, 2011-2012

...

Ferencvárosi TC, 2012

...

Paksi FC, 2012-2022

2013 elején volt egy szerencsétlen sérülésem, így nehezen indult a paksi karrierem. De olyan türelmet kaptam a vezetőktől, az egész klubtól, amit mindig is meg akartam hálálni. Mindenki, de legfőképpen Haraszti Zsolt mindvégig nagyon bízott bennem, jelezte, hogy esze ágában sincs a klubnak elköszönni tőlem, és emiatt is volt az a célom, hogy később ezt a türelmet és bizalmat visszaadjam a klubnak, a vezetőknek, a szakmai stábnak. Pakson új otthonra leltem, és egy játékos ott érzi magát a legjobban, ahol lehetőséget kap, ahol igazán bíznak benne. Pakson az öltözői hangulat kiváló, nincsenek klikkek, nálunk köztudottan csak magyar játékosok alkotják a keretet. A hozzánk érkező új játékosok sokszor meglepődnek eleinte azon a családias hangulaton, ami nálunk tapasztalható. Például a meccsek után, amikor együtt vacsorázunk a gyerekeink, a hozzátartozóink jelenlétében, akad, aki nem ilyen légkörhöz szokott más klubnál.1

...
Mindig jó szívvel fogok visszaemlékezni a klubnál töltött hosszú időszakomra és az egész paksi családra. Ezek igazán szép évek voltak, a klubbal mindig lojálisak voltunk egymás irányába, és bíztunk egymásban, ami nekem nagyon sokat számít, így nem véletlen ez a kilenc és fél év. Imádtam és szerettem itt futballozni, felettébb jól éreztem magam a csapatnál, és rendkívül hiányozni fog az a közeg, amit a paksi öltöző adott. Pakson született meg a kisfiam, itt lett családom, de sajnos most ez így alakult. Már érett a váltás, akár a múlt nyáron, viszont ezúttal realizálódott is. Lelkileg már készültem rá, talán most könnyebb egy kicsit, de még így is nehéz a szívemnek elhagyni Paksot. Azért döntöttem így, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjak. Hála Istennek az egész pályafutásom során többé-kevésbé alapembernek számítottam, nem volt ez máshogy Pakson sem, ugyanakkor az utolsó egy év nem úgy alakult, ahogy azt terveztem. Számomra mindig is a játék volt a legfontosabb, hogy minél többet a pályán legyek. Egészen biztos, visszajáró vendég leszek, amikor tehetem, és bízom benne, szeretettel fogadnak majd a klubnál vendégként is. A szurkolók folytassák úgy, ahogy eddig, álljanak ki továbbra is teljes mellszélességgel a csapat mellett. Pakson mindenki egy irányba húz, és mindenki a folyamatos fejlődésért dolgozik, így remélem, minél szebb eredményeket tartogat a jövő a klub számára.3


III. kerületi TVE, 2022-

...
forrás
Készült az
1 - http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/paks/nb-uj-otthonra-leltem-vezetoknek-torleszt-paks-kulcsembere
2 - Digisport, Reggeli Start, 2017.10.10
3 - http://paksifc.hu/news.php?extend.9902.12
írásainak, interjúinak felhasználásával.
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.17, 15:54 (szerk.: 2017.02.25, 11:07)
    Na még utólag el kell ismernem hogy amikor azt hallottam hogy a vasasban az nb1 egyik legjobb védőteljesitményét nyújtotta akkor azt gondoltam hogy mekkora mázli hogy mégis visszahozzuk.
    Vagy a vasasosok nem látták jól mit művel Kulcsár, vagy pedig nálunk nem tudták azt kihozni belőle ami benne van.


    Amikor elkerült tőlünk már akkor sem sajnáltam…. A lendület az a fiatalos hév amit sokan láttunk benne az sajnos megkopott.
    Szerintem elkényelmesedett amikor kapta a lehetőségeket. Lehetne mondani, hogy beleszürkült az nb1?
    Akkor Jovanovics miért nem tette ezt? Harciassága példaértékű Ő a 93. percben is megy előre. Emlékeztet Simonra a mentalitása. Simon sem volt egy labda virtuóz, de akarata és elszántsága az példaértékű volt az akkori fiatalok számára.
    Sajnos mostanában a szarjunk bele, hisz a pénzem úgy is megvan stílus kezdett meghonosodni nem csak nálunk, hanem az egész magyar labdarúgásban.


    ennyi, viszlát. kevés focistának adatott meg a lehetőség ennyiszer h bizonyítson a Ferencvárosban, Kulcsárnak ez nem sikerült. a lövőtechnikája 10/2 maximum, játékintelligenciája 10/3, a gyorsaságával és a cselezőképességevel talán megüti az nb1 színvonalát, de ez ide baromi kevés.


    Kulcsár a vasasban jó volt,nálunk is volt 1-2 jó meccse.Ezt Döme számlájára írom hogy ennyit tudott kihozni belőle. Urbán pl többet ki tudott..És azt is lefogadom hogy Pakson is jó lesz..


    Nem annyira rossz játékos, mint amilyennek nyilvánítva lett a mostani és a tavalyelőtti Fradiban. Szolnokon és a kecsóvasasban elég jól ment neki, 5-6 éve pedig Gellei és Csank is őstehetségnek tartotta.


    Nem mondta senki sem, hogy rossz, csak nálunk sohase nyújtotta azt, amit vártunk tőle, lehet hogy a terhet nem bírja, és azért a korábbi csapatai is könnyű szívvel engedték el. Az a baj, hogy ő nem akart a Fradiban védő lenni, csatárnak meg lassú…


    Én nem mondom, hogy soha nem láttam jól játszani, de nem ma volt. Még az angol érában volt pár jó meccse, és amikor nem is volt toppon, akkor is egészen elfogadhatót nyújtott. Ugyebár akkor balhátvéd volt, viszont így számomra rejtély, hogy nálunk balbekként jól játszott, a munkásoknál jobb bekként jól játszott, akkor nálunk jobb lábasként jobb hátvédként mért nem tudott teljesíteni??


    Szerintem ingyen ment el. Azt nem értem, hogy miért kellett csatárposzton erőltetni, ha ifi óta csak Vecsésen játszott fél évet csatárként, védőként pedig a Vasas legjobbja volt és az NB 1 egyik legjobbja.


    Akkor miért szavazták meg a Vasasnál a szurkolók legjobb játékosnak, és miért került be a ligaválogatottba protekció nélkül? Bár, Te biztos jobb edző vagy, mint Egervári.


    Tehetségesnek tartom, de nálunk sosem játszott jól valamiért…nem elég dinamikus, nem elég gyors és főképp nem elég kreatív, annál meg jobb, hogy elvegetáljon hátul.

    https://ulloi129.wordpress.com/2012/06/28/kulcsar-david-pakson-folytatja/#more-75695
     
  2. avatar: magyarfutball.hu