magyarfutball.hu

Magyarország - Feröer 20:45

   
Tölts fel te is saját képeket! »
tippjáték
tippek
 1. 3 : 0 (4)
 2. 2 : 0 (3)
 3. 3 : 1 (2)
 4. 4 : 1 (2)
 5. 1 : 0 (1)
 6. 5 : 1 (1)
 7. 7 : 5 (1)
 8. 9 : 5 (1)
Világbajnokság 2018 selejtező
921. hivatalos válogatott mérkőzés

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.02, 17:28
  A feröeriek elleni hazai találkozóra a Szurkolói Klub tagjai szeptember 3-án, 10.00 órától vehetnek jegyeket, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók szeptember 4-től juthatnak hozzá belépőikhez. Az SZK-tagok számára élnek a klubtagsággal járó vásárlási kedvezmények.

  A mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával egyrészt interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, másrészt személyesen közel 350 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Egy személy maximum hat jegyet vásárolhat a mérkőzésre. A mérkőzés napján, a Groupama Arénában nem lesz jegyértékesítés.

  Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – az alábbi helyszíneken lehet személyesen belépőket vásárolni:

  • Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
  • Ticket Express Syma: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
  • Autoclub Travel, Debrecen: 4025 Debrecen, Halköz üzletház, Simonffy u. 4-6.
  • Autoclub Travel, Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 9.
  • Autoclub Travel, Pécs: 7624 Pécs, Ferencesek u. 22.
  • Autoclub Travel, Szeged: 6722, Szeged, Bartók Béla tér 6.
  • Autoclub Travel, Székesfehérvár: 8000 Székesfehérvár, József Attila u. 2/A.
  • Autoclub Travel, Zalaegerszeg: 8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 3/A.
  • Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 4-6.
  • ZTE Aréna: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.
  • DVTK Ajándékbolt: 3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 2-4

  Külföldi állampolgárok utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

  A jegyvásárlás szabályai

  A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon történő jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség, akárcsak a Ticket Express partnerirodáiban történő vásárláshoz. Kártya nélkül személyes azonosításra alkalmas igazolvány bemutatásával lehet belépőket vásárolni a fent jelölt helyszíneken. A vonatkozó jogszabálynak (A sportról szóló 2004. évi I. törvény 72. §-ának) megfelelően szurkolói kártya nélküli vásárlásnál minden esetben egyéni személyi azonosításra van szükség, ezért ilyen módon csak saját részre lehet belépőket venni. Sokan szeretnének szurkolói kártyával nem rendelkező családtagjuknak jegyet vásárolni, mások meghatalmazással, vagy egy másik személy irataival érkeznek a jegyértékesítés helyszínére. Aki nem rendelkezik szurkolói kártyával, annak azonosítása nem történt meg, így az előbb felsorolt esetekben az ablakoknál – a jogszabály előírásának megfelelően – nem fogják kiszolgálni. Egy személy maximálisan hat jegyet vásárolhat a mérkőzésre.

  Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeznek a magyar válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/09/01/jegyinformaciok-a-svajc-es-feroer-szigetek-elleni-vb-selejtezokre/
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.08.26, 14:36 (szerk.: 2017.08.26, 14:39)
  Mérkőzésnapon nem lesz mód jegyvásárlásra a Groupama Arénában

  Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) biztonsági megfontolásokból alkalmazott szabályai szerint mérkőzésnapokon nem engedélyezett a stadionokban a helyszíni jegyeladás. Ennek megfelelően a magyar válogatott hátralévő három hazai világbajnoki selejtező mérkőzései előtt a Groupama Aréna pénztáraiban nem lesz jegyárusítás.

  A Portugália elleni, szeptember 3-i vb-selejtezőre minden jegy elkelt, a Lettország elleni, augusztus 31-i mérkőzésre egyes szektorokba még korlátozott számban lehet belépőt váltani.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Lettország és a Portugália elleni mérkőzést megelőzően fokozott biztonsági ellenőrzés lesz a stadion körül. A beléptetés során, a jegyeken szereplő adatokat összevetik a belépésre jelentkezők személyes okmányaival, ezért arra kérjük a szurkolókat, hogy tartsanak maguknál személyi azonosításra alkalmas igazolványt. Ha az adatok eltérnek egymástól, a rendezők megtagadják a stadionba történő belépést és nem térítik vissza a jegy árát.

  A rendezők kérik, hogy csak olyan jeggyel próbáljanak belépni, amit hivatalos csatornákon vettek, ne vásároljanak sem közterületen sem máshol jegyet a feketepiacon, mert azzal nem tudnak belépni a stadionba a vonatkozó magyar jogszabályok miatt!

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/08/25/a-merkozes-napjan-a-groupama-arena-jegypenztaraban-nem-lesz-mod-jegyvasarlasra/
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2017.06.16, 10:50
  A soron következő három hazai vb-selejtezőre a nézőtér minden szektorába egységesen 1000 Ft-ba kerülnek majd a belépők, a bérletes szurkolók számára pedig visszafizetésre kerül a jegyárkülönbözet.

  http://www.mlsz.hu/blog/2017/06/15/bernd-storck-kap-egy-masodik-eselyt-az-mlsz-tol/