magyarfutball.hu

Hungary - Germany 1 : 1 20:45

   
   
Upload your own photos! »
  1. Magyarország - Németország 2022
  2. Magyarország - Németország 2022
  3. Magyarország - Németország 2022
  4. Magyarország - Németország 2022
  5. Magyarország - Németország 2022
  6. Magyarország - Németország 2022
  7. Magyarország - Németország 2022
  8. Magyarország - Németország 2022
  9. Magyarország - Németország 2022
  10. Magyarország - Németország 2022
  11. Magyarország - Németország 2022
  12. Magyarország - Németország 2022
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (11 szavazat)

játékvezető: 2.73 (11 szavazat)

hangulat: 4.73 (11 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)
  3. 3 : 0 (1)
Nemzetek Ligája
971. official national team match
referee : Sánchez José María (Spanyolország)
attendance:
  1. mlsz.hu: -
  2. uefa.com: 55.948
  3. dfb.de: 67.000
  4. nso.hu: 67.000
Sold out!
  1. 6' Nagy Zsolt 1 - 0
    1 - 1 9' Hofmann Jonas
    18' Sallai Roland sárga lap
    sárga lap 36' Schlotterbeck Nico
    86' Gulácsi Péter sárga lap
    90' Ádám Martin sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Coimbra
    2023.04.30, 14:04
    A helyszínnél a régi stadion neve van, holott a linkre kattintva a Puskás Aréna jön be. Javítsátok, mert a meccslistában a sok Puskás Aréna között furcsa a Puskás Ferenc Stadion.

    Hogyan lehet illetve, hogy a Stadionok-ban a főstadion még a régi? Ott is lehetne frissíteni, hiszen le van bontva.
     
  2. avatar: Garullus
    2022.09.02, 20:48
    Gratulálok a csapatnak, Rossi mesternek, a szakmai stábnak! Kitűnően felkészített válogatottat láthattunk, lelkes, motiváltan küzdő, a nemzeti színekért bátran harcoló együttest. Emlékezetes, szép estét szereztek, köszönet érte.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.13, 12:50
    kép
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.13, 12:27 (szerk.: 2022.06.13, 12:41)
    Hansi Flick: Előre szóltam a pénteki sajtótájékoztatónkon, hogy ez lehet a legnehezebb meccsünk a négy közül, egy rendkívül szervezett, jól védekező csapat ellen játszottunk. Az a helyzet, hogy nem sikerült megvalósítani azt, amit a mérkőzés előtt elterveztünk, sokszor megkönnyítettük ellenfelünk helyzetét a gyakori hibáinkkal. A védekezésünk pedig... volt, hogy megengedhetetlen dolgokat műveltünk hátul, ez nem fér bele. Sokszor nem mertünk elvállalni tiszta lövőhelyzeteket, ezen változtatnunk kell. Hiányzott a játékunkból az intenzitás, de egy ilyen hosszú idény után ez sajnos előfordul. Ettől függetlenül ki kell jelentenünk, ez a teljesítmény számunkra visszalépés volt

    Marco Rossi: Köszönöm szépen a szurkolóinknak azt a fantasztikus hangulatot, amit ma teremtettek. Azt gondolom, ezt a játékosok ki is érdemelték a teljesítményükkel ezen a meccsen. Kijelenthetjük, hogy már olyan csapatunk van, amely sosem enged.
    Nagyrészt Németország uralta a meccset, sokat birtokolta a labdát, de igyekeztünk magasra feltolni a védelmünket, kockázatot vállalni. Azt hiszem, ez jól sikerült, de az igaz, hogy a gólt is ebből kaptuk ...előfordul.
    Mindig magasabbra tesszük azt a bizonyos lécet, ahogy azt szokták mondani... A játékosainknak még nyilvánvalóan fejlődniük kell, hogy minden egyes meccsen felvegyék a versenyt a legnagyobb világsztárokkal, meg kell érnünk ehhez a szinthez, de jó úton haladunk. Reméljük, hogy Angliából is el fogunk hozni majd egy vagy több pontot, ez lesz a célunk.

    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-mar-olyan-csapatunk-van-amely-sosem-enged-rossi-2897153
    https://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-elore-szoltam-hogy-ez-lehet-a-legnehezebb-meccsunk-flick-2897201
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.13, 12:05 (szerk.: 2022.06.13, 13:12)
    Jó volt ez, nem volt rossz egyáltalán.Ha a Medve fejeseiből legalább egy bemegy, akkor az éjjel megint nem ért volna véget.
    smiley
    3 világbajnok elleni meccsből 4 pont, mikor volt ilyen utoljára?!?
    Hajrá tovább, kedden a brittek ellen ismét!

    Hát rászolgáltunk a pontra. A németek megindulásaiban benne volt a veszély, de szerencsére nagyrészt stabilan állt a védelmünk a lábán, Hoffmannak meg megköszönhetjük azért hogy elszórakozta a ziccert. A második félidőre elfáradtunk, Rossi szerintem jókor változtatott, a cserék jól szálltak be. Jó látni hogy van tartása a csapatnak, gratuláció az újabb bravúrhoz

    Ádám fejében volt a győzelem, de nem akarom bántani, ő is nagyot harcolt, most játszott talán a legjobban. Megérdemeltük a döntetlent megint a németek ellen. Szép volt!

    A 2. félidőben a németek el sem találták a kaput, az elsőben is csak egyszer. smileyD
    Kaput eltaláló lövés 7-1 ide.
    És még mindig akadnak fanyalgó kis sunyi trollok. Kapjátok be a németek himbilimbijét!

    A gólra tartó lövésekbe beleszámítsák azt, amikor Neuer lehajolva "védett", kisujjból. Az meg nem, amikor szerencsétlen Hoffmann elbaltázta. De pl kapufát se számolják bele.

    volna az egyik helyzetét, de jó volt látni, hogy nemcsak súlyos, de egyben fajsúlyos csatár van a pályán! Nyilván könnyebb dolga volt, miután Szalai Ádám végigküzdötte az első 70 percet, és nem tudná 90 percen keresztül nyújtani ugyanezt az aktivitást, de részemről így is jó volt látni, amit művelt!
    .
    És köszönet a Paksnak Ádám Martin mellett Fioláért is!!!

    A mérkőzés teljesen kiegyenlített volt. Szép volt fiúk. Sok labdát szereztünk és annyit nem adtunk el mint szoktunk. Nekem tetszett amit láttam, bár a németek is tudnak sokkal jobban játszani. De az eb után se tudtak megverni minket ami pedig jó. De kár a vb-ért.

    Nagyon jó srác ez a Nagy Zsolt! Igazi egyszerű vidéki gyerek, aki a csúcsokat ostromolja. A nyilatkozata alatt én is elsírtam magam 50 éves férfi létemre. Ilyen nyilatkozatot utoljára Király Gábortól láttam 1998-ban, amikor először volt válogatott és az osztrákokat vertük 3-2-re.

    Ennyit tudnak sajnos ma a németek Az eb-n is pont így játszottak. A 11 est meg úgy reklamálták, mintha vb döntő lenne . Azt láttam, hogy nem mertek kitámadni, féltek a kontráktól. És látták az olasz meccset . Próbálták a védelem mögé beívelgetni a labdát. Aztán a 2. ra próbáltak nyomást helyezni, egy ideig sikerült is De mikor újra voltak magyar helyzetek megint visszább álltak Az utolsó 10 percet gondolták megnyomják ezt láttam

    Az első félidőben tartottuk a tempót, bár a labdabirtoklásban alulmaradtunk, mégis nekünk voltak komolyabb helyzeteink. Fiola elképesztő volt, Nagy Zsolt már megérdemelte hogy betaláljon.
    A második félidőre érezhetően visszavettünk, vélhetően kapitányi utasításra. Nem várható még el a csapattól hogy 90+5 percen keresztül ugyanazon a magas intenzitáson játszon. Azt hiszem ebben, illetve a labdaa nélküli játékban kellene fejlődnünk amikor mi birtokoljuk a játékszert. Gondolok itt a helyezkedésre, labda nélküli futásokra, stb.

    Gratula, szép eredmény, a győzelem sem lett volna érdemtelen, de az x igazságosnak mondható az összkép alapján. A lényeg, hogy szintet lépett a válogatott játéka és főleg hazai pályán bárkivel fel tudjuk már venni a versenyt. Ezt mutatta a mai meccsen is a kaput eltaláló lövések aránya: 5:1. Ez azért sokat elmond a fejlődésről. Az igazi előrelépés az lenne, ha VB selejtezőn is el tudnánk ejteni a nagyvadakat és elbírnánk az esélyesség terhét is egy albán, macedón szintű csapat ellen. Nagy Zsolt ott folytatta, ahol az angolok ellen abbahagyta és gól lett a jutalma, a meccs embere meg Fiola volt nálam.

    a helyszinen volt szerencsén végig nézni,jó mecs volt hatalmas nagy hangulatban,anémetek nyerni akartak,ez simán látszott,Ezt azert irom le mert sokan ennek az ellenkezőjét irják.Az utolsó 20 percben beszorultunk de nem volt tul átütő a német csapat.Ez volt a jó nekünk. Harcoltunk nem is voltunk rosszak.A döntetlen megérdemelt !

    Fiola meg Nagy Zsolt lesz a legjobb, ez borítékolható. Az első félidőben mindketten nagyot mentek, Fiola főleg elképesztő dolgokat csinált, Nagy Zsoltnál meg ugye ott a gól, a másodikra aztán mindketten láthatóan elfáradtak, nem volt már erejük a széleken felfutni. Aki végig konstans jó teljesítményt nyújtott az Styles, vele egyértelműen erősödtünk, Orbán meg szokás szerint tanárian vezényelte a védelmet. Ami még örömteli hogy Ádám kimondottan jól szállt be, most több időt kapott és élt is vele, ez biztató a jövőre nézve

    rendkívül hasznosan futballozott ma Dominik. Elképesztően sokat futott és a a védekezésből is hatékonyan vette ki a részét. Mellékesen megjegyzem, hogy volt 2-3 olyan kontra amikor befutott az üres területre, de Nagy Ádi/Sallai teljesen érthetetlenül sosem az ő indítását választotta. Ettől függetlenül le a kalappal az egész csapat előtt.

    Ádám biztatóan nyerte a párharcokat, de két ilyen ziccert NEKÜNK nem szabad kihagyni!
    Gazdag meg friss emberként, lendületből nem mer egy cselt megcsinálni, inkább eldurrantja.
    Nagy Zsolt szép gólt lőtt, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy Stíluska kellene a helyére.
    Fiola meg mindig jó a válogatottban, előállt az a soha nem látott helyzet, hogy a bőség zavarával küdünk, és Kleini és Kalmár még nincs is.
    Érdekes módon én leginkább Sallaival vagyok elégedetlen, mert bár nagyon jól kavargat mezőnyben, de a kapu közelében rendre rossz megoldást választ, és ezt MI nem engedhetjük meg magunknak, mert NEKÜNK nem szokott sok lehetőségünk lenni. Ez érvényes Ádám helyzeteire is. És persze Szobitól is több kellene.

    Nagy Ádám ma egy fokkal jobb volt, mint szokott, talán látja Styles-tól meg Schafertől, hogy qrwa kevés ezen a poszton az állandó hátra- alibi passz. Kontránál nem értem miért nem próbálja meg kiugratni Szoboszlait, az egész csapat a kontrára van felépítve, erre akkor sem meri bevállalni az előre passzt, Gazdagot szépen kiugratta és ma párszor azért előre is próbált játszani, labdát kihozni, de egyértelműen a Schafer-Styles duó megoldás ezen a poszton. Styles más szint és Schafer és szépen fejlődik.

    A meccsben amúgy a legjobb az volt, hogy az olaszok elleni tompa, esélytelen játék után Rossiéknak megint sikerült összerántaniuk a csapatot és egy lényegesen élesebb teljesítménnyel kirukkolni. Én konkrétan azt hittem, Schäfer kiesése meg a már a keddi meccsen is megjelenő erőnléti problémák után, hogy a németek egy sima 2-3 gólt gurítanak, nekünk pedig esélyünk sem lesz a kapujukhoz felérni. Mondjuk úgy hogy nem bánom hogy nem lett igazam. Megint csak azt tudom mondani, Rossi amit lehet ebből a felhozatalból kihoz, ezek bravúros teljesítmények. Hogy az ellenfelek mit menniyre vesznek komolyan, az nem bír különösebben érdekelni, az az ő dolguk. A miénk meg remélhetőleg az hogy folytatódik ez a szisztematikus építkezés, jön majd Baráth, Vancsa, Kerkez stb. beépítése, javul a labdás játékunk...

    Gulácsi Péter 6
    Sok vedeni valoja nem volt
    Lang Ádám 7
    Sokszor mentett ez zarta be a folyosot
    Willi Orbán 7
    Sokszor volt jo helyen mint alltalaban szokta
    Szalai Attila 6
    Nem elete meccse volt
    Fiola Attila 8
    Nagyon nagy akarat erovel , hasznosan jatszott
    Nagy Ádám 7
    Jo passzok elore keves hiba
    Callum Styles 8
    Mindenhol ott volt szerencsenk van hogy a csapat tagja
    Nagy Zsolt 7
    Golja fasztasztikus volt a masodik felidore elfaradt
    Sallai Roland 7
    Egyik legveszelyesebb tamado szellemu jatekosunk
    Szoboszlai Dominik 6
    Csak a szogleteknel tud ott lenni...keveset vallal be
    Szalai Ádám 5 (inkabb 4)
    Nem ertem mit keres a valogatott kozeleben!
    Ádám Martin 6
    Legalabb akart , kar a kihagyott fejesekert
    Loic Nego 6
    Nem sokat mutatott ma
    Gazdag Dániel 7
    Volt egy szep lovese...tobb lehetoseg kellene neki es jatekido.

    Nem akarok a bíróval foglalkozni de sztem neki sem kellene a futball nevű sporttal, röhej... Idő húzás az sárga, kezezés az nem őt hat alkalommal szinezhette volna ki a német csapatot,.... Vicc Amiért szegény Scéfert elmeszelték az előző meccsen itt abból az ellenfél kiállításokat kapott volna, a VAR ebben a formában teher, Olaszország tizenegyes ja hát ha kézzel ért a 16 on belül az nem... Csányi úr remélem ebben is elér módosításokat....

    Gula6- a goluknal rosszul reagalt
    Lang5- a vedelemben o volt a leggyengebb
    Orban7- vezere volt a vedelmnek
    Szalai6-rosszul kezdett a golban is reszese volt, de aztan feljavult es jok voltak a felpasszai.
    Fiola7- amig jobboldalon volt a termeszetes kozegeben addig hatan vitte a csapatot, a baloson mar nem volt annyira hatekony, de tovabbra is kuzdott
    Nagy6-szinten rosszul kezdte a meccset, de utanna nagyon feljavult
    Style7-jateka nagyon tetszett, vegig mozgott, visszalepett, a tamadasokba is besegitett. Nagyon jo kis box-to-box, es meg nem lattuk balszarnyvedoben
    NagyZs7-golja felhuzza a pont erteket, nem volt rossz mezonyben sem, aktiv volt, de nem annyira, mint Fiola
    Szoboszlai6-kuzdott o is, es jobb is lehetett volna ha a tarsak tobbszor eszre veszik, h levalt az embererol.
    Sallai6-o is aktiv volt ment kuzdott, parharcokat nyert…de hozott rossz donteseket, ami nala mar meg szokott, de megis kiabrandito. Foleg amikor lecsapott egy rossz hazaadasra, aztan nagyon rossz dontest hozott.
    Szalai5-latszott neki ez mar sok volt, kezdok kozul talan a leggyengebb teljesitmenyt hozta.
    Adam Martin5-nekem nem tetszett, bar legalabb o helyzetbe kerult, de kozel sem volt olyan igenybevetelnek kiteve, mint Szalai. Azokbol a fejesekbol egyet biztos ertekesitett volna a mennyeiben, de a nemzetkoziben ez keves. Ha nala volt a labda nagyon lassan gondolkodott. En remelem Rossi kitalal vmit, h sem Szalait es sem Adam Martint, mar csak atmenetileg kelljen nezni. Ott maradt a fejeben a gyozelmunk, elet adott neki egy masik lehetoseget, de a masodik fejest is elizgulta.
    Nego5-nem vette fel a ritmust elegge.
    Vecsei-nem lehet nagyon ertekelni, nem igazan tudott erdemlegeset hozzatenni. Mondjuk Fradistakent nem ertem, h lehet vki ilyen tempoval valogatott, mert fejben es fizikalisan, meg a mennyeiben is lefele log ki.
    Rossi9-nagyon egyberakta a tarsasagot, csak igy tovabb ezen az uton…adnek neki tizest, de biztam benne, h behoz par fiatalt is.
    Csapat9-mint az angolok ellen, egyutt csapatkent vagyunk nagyon egysegesek es erosek.
    Ádám Martin bizonyította, hogy ő a jövő embere centerben. Már azzal bizonyította, hogy jobb Szalainál: egyáltalán helyzetbe tudott kerülni. A ké fejese nem ment be, de az ilyen mindig szerencse kérdése. Egyébként pedig teljesen megváltozott a meccs képe attól, amikor ő beállt. A rá felívelt labdákat rendre el tudta fejelni, vagy meg tudta tartani. Gulácsi neki címezte a kirúgásait, és ezzel megszűnt a német nyomás, ami előbb-utóbb gólt eredményezett volna. Szalai Ádinak ez soha nem sikerült, ő egy labdatemető volt ezen a meccsen. És külön kiemelendő Ádám Martin harcossága, becsúszva is szerelt, le a kalappal előtte.
    Ami igazán jó ebben a csapatban, hogy most már kialakult egy egészséges versenyhelyzet. Rossinak jó és jobb közül kell választania, és ez még nagyon hasznos lehet.
    Ami viszont aggasztó, az Szalai Attila mélyrepülése. No és Lang.

    Van, aki azért ekézi Gulácsit, mert kijött, van aki azért, mert nem mer kimozdulni. Szerintem jól reagálta le az elszúrt lesre állítást/elváltást azzal, hogy kijött, de rosszul mérte fel, hogy a támadó el tudja pöckölni mellette és nem mozdult a labdára. Lehet, hogy rosszul gondolom, de Orbán mintha egy kicsit feszültebben irányította volna a védelmet, mint máskor, de jól játszott, Szoboszlai, üde színfoltként karrierjében, megpróbált védekezni. Sallaitól én bátrabb játékot várok, talán a sárga fogta meg. Lang nekem nagy (pozitív) csalódás, korábban azt gondoltam, belőle nem lesz labdarúgó, 'szt kimondottan jó volt. Ádám Martinnak több időt adnék. Fiola tegnap ufó volt, Nagy Zsoltnak nagyon megy, talán hátul egy picit lehetne okosabb, de ez simán alakulhat majd. Styles angol hidegvérrel játszott, mindenképpen nyereség a válogatottnak, lehet, hogy benne több van (szűrő, irányító?). Összességében nekem tetszett, jó meccs volt.

    Mindenki a saját igazát próbálja leírni, természetesen én is ezt fogom tenni. A gólt én nem varrnám Gulácsi nyakába, kapus szempontból egy nagyon nehéz szituáció volt, egy sprintelő érkező játékos, félmagasan pattanó labda, mind ez a 16-oson kívül. Ennél a szituációnál az egyébként, jól működő védelmünk reagálta le rosszúl a helyzetet. Szalai Ádám már csak rutinból próbálja lehozni a meccseket, beosztja az erejét, tisztában van vele, hogy már nem húszéves, rengeteg az alibi mozgása és alig várja, hogy hozzá érjenek, már rutinosan dobja magát. erősebb fizikumú védők, elnyomják, az atletikusabbak lefutják. Meccsenként van egy-két jóbb megmozdulása, de ez már nagyon- nagyon kevés. Ezt Rossinak is kellene látnia már. Szoboszlai, egy technikás, nagyon jó adottságú játékos, van benne magabiztosság és csibészség is ami fontos ehhez a játékhoz. Nagyon gyorsan jöttek a sikerei, amiért meg is dolgozott, egyedül az alázat hiányzik belőle, Schäfertől, Nagy Zsoltól, Sallaitól, tanulhatna. Sajnos sok ilyen tehetség tűnt már el a " labdarúgás színpadán", mert a lehetőségeit, fejben rosszúl dolgozta fel és a média félrevezetése miatt, hamar elhitte, hogy Ő már a csúcson van. Kár lenne érte, mert minden adottsága megvan, hogy meghatározó játékos legyen azokban a csapatokban amikben játszik.

    Nagy Ádám a csapat egyik legjobbja volt! Szakértők szerint a középpályára motorja volt aki finom megoldásokkal, passzokkal tette át a labdát egyik oldalról a másikra - bundesliga csapatban lenne a helye! Én meg csak megjegyzem:ő ugratta ki Gazdagot egy csodálatos labdával amiből a szép lővés lett - ennyit arról, hogy csak hátra passzol! Ezenkívül is volt még jó indítása!

    Én kint voltam élőben láttam.
    Hát igazából valahogy azt éreztem hogy csinálják és majd lesz egy 1. Gól. De nagyon nem szakadtak meg. Kimmich majd a beálló Müller aki nyerni akart. De a többi jól elvolt.
    A 23 as német óriási játékos lesz. Nagyon intelligens játékos.

    Ez a magyar csapat már van olyan jó, ha az ellenfél nem játszik pontosan, és többet hibázik az átlagosnál, akkor azt ki tudják használni. A németek hiába jobbak, ezen a meccsen nem játszottak pontosan, sok átadási hibát vétettek, és ezt a magyar csapat jól ki tudta használni a védekezésben és támadásban egyaránt.

    Valóban szenzációs volt a hangulat. Először volt szerencsém megtapasztalni a Puskás Aréna atmoszféráját, de állítom itt bármelyik válogatottnak megremeg a lába ilyen szurkolás mellett.

    Közhely, de a gólt a csapat kapja, különösen igaz ez egy olyan csapatnál mint a mienk, ahol a siker kulcsa nem egy-egy játékos klasszisa, hanem a csapatmunka. Szóval több játékos kisebb egyéni hibája adódott össze akkor amikor a német játékos az üres kapuba lőhette a labdát. De ha már feltétlenül hibá(s)t akarunk találni a németek góljánál, akkor szerintem az, ami az egészet elindította az a Nagy Ádi félpálya környékén elpasszolt labdája volt, amiből rögtön átíveltek a hosszúra, ott meg a labdaszerzés után éppen kifelé mozgó védősor már verve volt. Gulácsi meg valószínűleg minden ide írogató nagyokosnál többet foglalkozik edzéseken egy-egy ilyen helyzet lehető legjobb lereagálásával, szóval nyugodtan elfogadhatjuk azt, amit a gólról mondott. Teljesen életszerű, hogy egy ilyen helyzetben azt választja, hogy megpróbálja megelőzni a támadót vagy ha az nem sikerül, akkor olyan helyzetbe hozni, ami kevésbé gólveszélyes mintha zavartalanul átveheti. Mivel abban az adott pillanatban nem tudott volna olyan döntést hozni, amivel egyértelműen elkerülhető lett volna a gól hibáról nem nagyon beszélhetünk, csak annyi mondható el, hogy ha nem fut ki adott volna magának egy sanszot arra, hogy megpróbáljon kivédeni egy ziccert.
    Nagy Ádi kapcsán az első félidőben elég bizonytalannak éreztem a mozgását, de aztán a második félidőre megtalálta önmagát. Styles játszott még kicsit az én várakozásom alatt, a többiek viszont átlag fölött nyújtottak.
    Két játékosról beszélnék még az egyik Szalai Attila, aki amellett, hogy az effektív védőmunkája megfelelő, nekem labdabirtoklásnál mindig egy időzített bomba, ebben sokat kell még fejlődnie.
    A másik Ádám Martin. Kövezzenek meg, de továbbra sem látom a helyét ebben a csapatban. Ok, kibrusztolt egy labdát, amiből egy ígéretes helyzet alakult, de megjegyzem arra is azért volt szükség mert nem tudta elsőre megtartani, a két helyzet meg no comment kategória. Ok, dicséretes a helyzetbe kerülés ténye is, csak nem abban a válogatottban, amelyik vért izzad azért, hogy pontokat csípjen ilyen ellenfelek ellen. Kicsit nekem nagyképű hozzáállás ez a "majd a következő bemegy" duma, mert oké, hogy meccsen ezt mondjuk, de basszus két ordító ziccere volt a németek ellen a meccs hajrájában és úgy "fejelt" kapura mindkét esetben, ahogy a megye3-ban szokták nulla súlypontemelkedéssel és erővel...

    Könyörgöm, 1v1-ben hozhatja a támadó a kapusra, és van aki a kapust veszi elő? smiley Dicséretes hogy megprobalt kijonni, a támadót dicséri hogy így megoldotta, masodik alkalommal amikor benntmaradt még nagyobb ziccer lett a vége, megkoszonhetjuk hogy Hoffmann elszorakozta és Orbán tökéletesen futott a passzsávba. Férjen már bele egy ilyen ilyen játékosok ellen, gondolom Neuert sem savazták szét amikor kirontott a kapuból de Schafer elérte és elcsusztatta mellette, ha nem jön ki még át is veheti. Ádám Martin se fizikálisan, se technikailag, se sebessegben, se gondolkodási sebessegben nem ez a szint, de reméljük hogy tud annyit fejlődni hogy legalább csereként hozzá tudjon tenni. Vancsát még megnézném kicsit többet, aztan csak kiprobaljuk majd Németh Andrist is előbb utóbb

    A széleken sokkal jobban néztünk ki, ne felejtsük el, 1-2 éve még Holender meg Lovrencsics volt a legjobb opciónk.. smiley Fiola védő létére rengeteget tesz hozzá meccsek óta tamadasban, jót tesz neki ha rá tud pihenni, ahogy Nego is félelmetesen jól oldja meg ezt a "szélen meghúz, majd gyilkos beadás" motívumot, középen kéne jobban felérni ezekre a beadasokra, mert Nego ezt úgy tűnik bármelyik csapat ellen megcsinalja akár többször is.

    Most ekkor mennyi volt a nézőszám: 56.000? 67.000? Az utóbbi nem valószínű, mert minden híresztelés ellenére sem volt telt ház, voltak szabadon maradt helyek. egyébként eddig nagyon rendben vagyunk a legerősebb csoportban!

    Teljes teltház volt kivéve a vendégszektortsmiley én csak legfelülre kaptam már jegyet és ott is volt pár szék üresen de valószínű azért mert voltak akik állva nézték felül is és nem ültek le a helyükre.Szerintem emiatt tűnhetett neked úgy,hogy nem telt meg teljesen.

    Én a meccsélményhez szólnék hozzá- ha már része a cikknek.
    Hangulat, körítés, szervezés teljesen rendben- mondhatnám profi, pazar. De... nagyon elszomorít a tudat, hogy az emberek majd' a fele divatból jár meccsre. Vagy nem tudom minek nevezzem. Azt, hogy sokaknak a legfontosabb dolog a szelfizés már nagyjából megszoktam, de amit tegnap végigvittek az emberek a sorban, ahol ültem, az kiakasztott. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy 5 percenként kellett felállnom, mert valaki éppen enni, inni, wc-re, vagy mit tudom mi a bánat miatt éppen járkálhatnia volt. Egyszerűen nem tudom megérteni hogy ez fontosabb, mint a meccs. A gyerekeket megértem, az ok, de hogy egy felnőtt nem tudja a szükségleteit elvégezni előtte, utána, félidőben- ez számomra rejtély. Volt egy pali, aki a himnuszok után kiment és a 12. percben jött vissza. Ha nem látom, nem hiszem el! És szerintem egyáltalán nem bánta, hogy lemaradt a lényegről- fő, hogy a sör a kezében volt. Lehet én vagyok fura, régimódi, de akkor sem értem. Persze, nem is kell nekem mindent értenem...

    Ja az lemaradt hogy igen nem lett kifütyülve a másik ország himnusza ami eléggé bunkó tírpák dolog, és német játékosok, média is elismerően szólt, tán jobb lenne ezen az úton maradni

    A himnusz kifütyülése az angol "értelmiségi"szurkolók szokása !
    A németek nem koptatták a térdüket a meccs előtt, hallásuk sem annyira kifinomult, mint a nagy tanítómester hódítóké !

    rtékelje a magyar válogatott játékosainak Németország elleni teljesítményét!
    Fiola Attila 8.65
    Nagy Zsolt 8.59
    Willi Orbán 8.2
    Callum Styles 7.82
    Sallai Roland 7.8
    Nagy Ádám 7.74
    Lang Ádám 7.38
    Szoboszlai Dominik 7.35
    Szalai Attila 7.23
    Gazdag Dániel 7.06
    Loic Nego 6.84
    Gulácsi Péter 6.78
    Ádám Martin 6.7
    Szalai Ádám 6.29

    Szavazatok száma: 12115

    Arról tud valaki valamit, hogy kb a második félidő közepétől miért volt egy rakás szekus a tábor jobb oldalán a szektoron belül?

    A tegnapi Magyarország-Németország mérközésen a biztonsági emberek le akarták szedni a válogatott meccseken már több mint 20 éven át mindig jelenlévő lila színű, nagy-magyarországos drapériát. A biztonsági emberek az UEFA-ra hivatkozva akartak elégtételt venni, ami nyilvánvalóan hamis állítás volt, hiszen Olaszországban is jelen volt a drapéria. Ráadásul, az elmúlt 20 évben egyszer sem büntetett ilyenért az UEFA.

    „A biztonsági emberek odajöttek hozzánk és elkezdték leszaggatni a drapit. Ekkor mi próbáltuk ezt megakadályozni. A szekusok ekkor nekünk estek és több ütésváltás is volt"

    Hozzátette, hogy legalább harmincan jöttek oda és káromkodva, erőszakosan léptek fel a szurkolókkal szemben. Mint kiderült, az egyik újpesti szurkolóra külön „utaztak is", mivel a mérkőzés után, mintegy 10-en ráugrottak és a lábánál fogva húzták ki a stadionból.

    Az olvasónk beszámolója szerint az a biztonsági ember vezette ezt az akciót, aki az Újpest mérkőzések biztosításában is fel szokott tűnni.

    Ez egy jo 25 eves drapi, kulfoldon is szinte mindenhol ottvolt. Es sosem zavart senkit.

    https://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2897249
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
     
  6. avatar: Coimbra
    2022.06.12, 00:16
    4-est adtam a mérkőzésre, de inkább 3-as lenne a kihagyott helyzetek miatt mindkét oldalon, ezen a szinten elfogadhatatlan. Úgyhogy 3.5, majd valaki rontsa le. smiley
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.09, 13:20
    Gazdag Dániel ma már teljesértékű edzésmunkát végezhet a férfi A-válogatott keretével, miután nem csak negatív covidtesztet produkált, hanem a betegséget követő kötelező, szigorú vizsgálatokon is megfelelt.

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1534806074200571904
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.09, 13:20
    Az U21-es válogatott Eb-selejtezőinek vegeztével Schön Szabolcs és Kerkez Milos is csatlakozott a féfi A-válogatott keretéhez.

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1534826676047208449
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.08, 17:47
    Schäfer András az angolok és olaszok elleni két sárgalapja miatti eltiltását tölti.
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2022.06.08, 16:18 (szerk.: 2022.06.08, 16:19)
    Telt ház lesz Németország ellen! Minden jegy gazdára talált a magyar válogatott szombati #NationsLeague- mérkőzésére a Puskás Arénában.

    2022.06.07
    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/1533887491941482502
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2022.05.21, 13:34
    Magyarország-Németország: megkezdődött a jegyárusítás

    A Szurkolói Klub tagjai május 20-án, pénteken 10 órától vásárolhatják meg a németek elleni hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló jegyeket. Az olaszországi és az angliai NL-mérkőzésekre május 23-tól válthatók meg a hivatalos belépőkre cserélhető voucherek.

    A magyar válogatott júniusban két mérkőzést játszik hazai pályán, kettőt pedig idegenben a Nemzetek Ligája A-divíziójában, de az első hazai találkozót, az angolok elleni összecsapást június 4-én zárt kapuk mögött kell megrendezni a Puskás Arénában. A június 11-i (kezdés: 20.45), Németország elleni budapesti találkozón ugyanakkor már lehetnek nézők, erre a mérkőzésre május 20-án, pénteken 10 órakor kezdődött meg a jegyvásárlás. Szokás szerint első körben a Szurkolói Klub (SZK) tagjai válthatják meg belépőiket.

    A mérkőzésre szóló jegyek elhelyezkedéstől függően 5 000-20 000 forintos áron vásárolhatók meg. A Szurkolói klub tagjai 20 százalékos kedvezményt kapnak a belépők árából.

    https://valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/magyarorszag-nemetorszag-majus-20-an-indul-a-jegyarusitas