magyarfutball.hu

Videoton FC - Vasas FC 1 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.09, 12:27
    Vasas Drukkerkocsma:
    Az egyenlítő gól onnan indult, hogy utána rúgtak a játékosunknak (talán Kleisz) és se szabálytalanság, se lap, sőt talán még Martin is kapott valamit, majd elindultak a kapunk felé.

    Remili sérülése is ebből adódott, azaz tudatos utánrúgásból, amely nagyon rossz helyen találta el a játékost.

    Egyértelmű, hogy minket végképp megfognak a sárgákkal, a másik oldalon semmi, ez tudatos.

    Lazovicsot kitiltanám az országból is, az adófizetők pénzének folyamatosan minden mérkőzésen provokál, hisztizik, színészkedik, egy alattomos féreg.

    Évtizedek óta figyelem a nemzeti bajnokságunkat, de ekkora taplót még nem láttam.


    Valóban nagy a bírói hátszél, de hát valaki mondta, hogy ez kalkulálható volt.


    Mit tesz az akarat és a sok futás? Az őszi Vasast láttuk, Hatalmasat játszott mindenki, a fiatalok a végén lemattolták a kegyetlenül játszó ellent. Úgy néz ki, hogy Kispestre fog menni a salátástál. Vaskó Tomi nagyonnagy volt megint szétidegelte a zsoldos sereg játékosait. A kíválók között a legkíválóbb volt, ha az NS nem ad legalább 9-est neki akkor O.V. ( GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: Ország- Világ) láthatja, lesújt a Népszava, bocsánat a népharag!!!


    Kleisz múltkor élményszámba menő szereléseivel, most meg egy döntő gólpasszal vette ki a részét, Murka meg beállt 5 percre a pályíán ténfergő Mahir helyett, s megnyerte a meccset.


    45 vagyok, én azt hittem, hogy ilyen meccseket, mint Dunaújvárosban az MTK ellen, a Fradi elleni ősszel vagy ez a mostani soha nem fogok már látni a Csapatomtól! Ez olyan közösségi élmény volt megint, hogy a gyerekeim már totál kész vannak, ha nem megyünk Vasas meccsre...!!

    Csodálatos volt ez a mindent elsöprő akarat, amit ma láttunk, lehet, hogy el fogunk fáradni, de látszik, hogy nagyon jók vagyunk és tényleg bárki bevethető!!!


    Megnézve az összefoglalót Berecz helyzeteinél fantasztikus passzokat kapott, Saglik kiugratásánál eltotojázta, rögtön a lepattanás után ballal beemelhette volna. A kapufáknál csak egy pici szerencse kellett volna.

    A jobb szélen a két fiatal eldöntötte a végén a háborút.

    A bíró tényleg semmiért adott egyből pirosat Hangyának.

    Akkor már inkább ..icsnek járt volna, Szabinak esetleg az első sárga.

    Most tényleg az őszi csapat volt a pályán.


    Egyébként a meccs után a játékosaink is panaszkodtak. Az ellenfél játékosainak kíméletlen durvaságaira és színészi képességeire, a szurkolóik parasztságára, a játékvezető milyen lekezelően beszélt velük. Nem kis ellenszélben értük el ezt a fantasztikus sikert, és remek játékot, fantasztikus küzdést, töretlen hitet, igazi Vasas-szívet tettek ki a pályára a játékosaink.


    Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, a mutatott játékhoz, valamint ahhoz, hogy ezt a szabót nem köpte le senki a pályán! Egyben minden elismerésem a szurkolóknak. Ilyen hangulatban utoljára talán Dunaújvárosban volt részem.

    Amiről a meccs előtt álmodoztam, azt kaptam vissza. Bátran és jól játszottunk! Gondolatban többször bocsánatot kértem, hogy mostanában elég negatív voltam. Most már teljesen meggyőződtem arról, hogy nem a képességekkel van baj.

    Aztán azon gondolkoztam, hogy miért teszik tönkre a magyar focit azzal, hogy kiemelten támogatnak két csapatot. Az egyébként szimpatikus Vidit sikerült megutáltatni velem (is) ezzel. (A fradit soha nem is szerettem.) A stadionok építése nagyszerű dolog, nem szabadna elrontani azzal, hogy elveszik a sport tisztaságát! (Nagyon naiv vagyok?)

    Ez a szabó szerintetek el tud számolni a lelkiismeretével? Ha igen nagyon nagy a baj! Ez esetben nem hülye, hanem jellemtelen.

    Ezen dolgok után még büszkébbek lehetünk a győzelemre, amit ilyen ellenszélben harcoltunk ki!


    sziasztok! kétszer néztem végig ezt a meccset, mert nem tudtam vele betelni... álomszépen játszottunk, frissen, ötletesen, bátran és szerencsére eredményesen...! mindent kibírtunk, Moha sérülését, a kiállításokat, a folyamatosan hisztiző ellenfelet, az öngólt... nem is emelnék ki senkit, talán erre mondják, hogy minden edzőnek van egy meccs az életében, ami a mestermunkája, felsőbb osztályba léphet... smiley

    ezt a csapatot kell erőltetni, James-estül, Felix-estül, az eltiltások adta kereteken belül...

    felmerül a kérdés: ha így tudunk játszani, miért nem... de harapjuk el a mondat végét, a fradi úgyis megteszi nekünk a szívességet... smiley

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.04.09, 12:17
    Videoton - Drukkerkocsma:
    Megérdemelten ráfaragtunk a végén. Berg megint elfelejtette, hogy vannak cseréi?


    azt lehet tudni, hogy miért hazudta azt a klubotok, hogy minden jegy elment és senki ne induljon el?

    félház talán van, vicc ez a létszám


    Berg úr, köszönjük, hogy nem cserélt be egy Géresit, Kokót akik esetleg meg tudták volna pörgetni az utolsó 10 percet.

    teljesen veszélytelenek voltunk a kapura. 0 jó beadás, megint 16-on ment a tiki-taka, rossz passzok tömkelege. 3 góllal kellett volna verni a végén őket.


    Berg szerintem közel áll a bukáshoz, én most kb. fogadni mernék rá, hogy nem lesz meg a bajnokság. Amikor egy edző ennyire nem tud mit kezdeni egy elvileg erős állománnyal, és kb. az lehet, hogy a szerbek dominálják a csapatot minden szinten, akkor igen ritkán szokott összeállni az utolsó pillanatban a dolog. A Honvéd, de még ez a Vasas is legalább ennyire vagy jobban egybe van rakva, az eredmények alapján főleg a Honvédnál működik a csapatkémia is, nálunk meg egy nagybevásárlással le lett tudva kb. az "építkezés". De mivel nem ismerem a belső viszonyokat, nem akarok találgatni, ha minden oké, minden rendben van a csapaton belül, és azzal együtt játszunk így, az pláne edzői bukta.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177