magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 1 : 2 16:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 3.25 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.28, 20:53
    Volt molinó Akeem mellett, de elvették, jaj szegény "szurkolók". Sebaj, a "fontosabbakat" azért sikerült bevinni. Már megint a süket duma. A csapat egyik tagja haldoklik, ti meg a piti ügyeitekkel szarjátok pofán. Szép…

    A másik: ha nem akartok szurkolni, ne menjetek ki, vagy legyetek kinn kussban. De az már több, mint alávaló, hogy elzárjátok a fél szektort, korlátozva azt, aki oda szeretne menni, és fenyegetéssel éritek el, hogy ne szurkoljon senki. Igazán huszárosan megoldottátok, hogy mondhassátok, nélkületek nincs szurkolás. Szánalmasak vagytok….

    Ha a GM azt mondja, hogy nincs szurkolás akkor az azt jelenti hogy NINCS! Nem kell neki állni önállóan szurkolgatni és nincs fenyítés. Több külföldi országban nem csak fenyegetnek de ütnek is ha valaki nem érti meg, hogy ha nem szurkolunk akkor nem szurkolunk. Én nem voltam most kint a meccsen mert sejtettem, hogy nem lesz szurkolás és ezért nem akartam 500 km-ert utazni. De a lényeg, az hogy a B-középben az van amit a GM mond, ha ez valakinek nem tetszik át lehet menni másik szektorba.

    Moniz végig azt mondta, borítsunk fátylat a múltra, legyen mindenkinek tiszta lap, és együtt menjünk tovább!
    Szerinte is "felfüggesztett eltiltást "kéne kapniuk a pályára berohanó szurkolóknak a mérkőzés utáni ünneplőknek meg semmit.
    Szívesen beszélne a 84.perces emberekkel, elmondtuk, hogy őket is képviseljük , mindenképpen el akar jönni a vezetőség/szurkolói vezetők tárgyalásra.
    Fel volt háborodva a police.hu-s dolog miatt, végig azt mondta hogy a meccs utáni ünneplés az oké volt.
    Szurkolók is örömmel fogadták Moniz hozzáállását, bárcsak mindenki így gondolkodna.

    Kedves szurkoló és sorstársaim! Nagyon nehéz a múlt heti és a mai produkció után bármit is mondani. Valami eltört, valami nagyon megváltozott a "makik" elleni meccsünk óta. Fellegekben jártunk, már-már bajnokcsapatot ünnepeltünk, majd pár nap után elveszítettük, remélem csupán játékosként, az elmúlt évek egyik legnagyobb igéretét. Akeem érzékeny veszteség valamennyiünk számára. Aki volt már hasonló helyzetben, az tudja, hogy mit jelent elveszíteneni egy munkatársat, csapattársat, barátot. Megrendítő erejű ütést mér ránk ilyenkor a sors, s ezt mindenki másként éli meg. Tudom, csak pár hónapja készült a fiúkkal Adams, de megnyerő személyisége, tudatos, célratörő munkája, hamar példaképpé tette őt a társak számára. S ők ugynúgy emberek mint mi vagyunk, bizonyítani akarnak, játszani akarnak a társukért, de ez sajnos görcsösségbe megy át. Ne feledjétek, hogy ez a csapat most állt össze! A tragédia nélkül is nehéz lett volna, tartósan jó teljesítményt nyújtaniuk, de így az akarat, az összeszokottság hiánya miatt, görcsösségbe ment át. Rossz szóval élve, átmeneti impotessekké váltak a srácok. Olyan, mint amikor mi férfiak nagyon akarunk bozonyítani az imádott nőnek. 1/2 6 szokott lenni:( Ebben a nehéz időszakban a csapatot magára hagyták sokan. Ami a legjobban fáj, hogy a szurkolótáborunk is. Az MLSZ is. A játékvezetők is. A legnagyobb hiba, hogy a legendás szurkolótáborunk duzzog, gyrekeskedik, önérzeteskedik, amikor felül kellene emelkednie minden máson, s a csapatot kellene kihúzni a bajból. Igazatok van, hoyg rosszul esik a méltánytalan bánásmód, a megkülönböztetés, de ezt nem a fiúk miatt kaptátok. Ők vergődnek a pályán, megtört lélekkel, segítségre vágyva. Kubatov Gábor, Orosz Pali, rendőrkapitány, biztonságiak.
    Nem ők számítanak a szurkólótáboruk támogatására, hanem a srácaink. Vagy mellléjük állunk most, vagy elveszünk évekre.
    A legnagyobb baj, hogy a honvéd edzője, sokkal jobban megfogalmazta és átérezte a problémát, ami a vesszőfutásunkat eredményezte, mint mint mi magunk. Szégyen.
    Remélem, hogy az MLSZ is rájön arra, hogy most nem büntetésre, hanem segítségre van szükségünk. Nem alamizsnaként, hanem a magyar labdarúgás érdekében. Nincs fradi, nincs foci Magyarországon. Sokmillió szurkoló közül előbb lesz "deviáns", mint 200 szurkoló közül, de kevesebb bevételt is generál a szövetség számára, mint mi.
    Besics büntetését le kell rövidíteni! ( el sem kellett volna tiltani). A pénzbehajtást a szurkolókra hívatkozva , meg kell szüntetni. Engedni kell bennünket méltósággal talpra állni és békén hagyni. A vezetőknek pedig a mentálisan erősebb játékosoknak lehetőséget biztosítani. Van 2 hét szünetünk. Rendezheti sorait a csapat, a vezetőség, az MLSZ és a magyar labdarúgás "rákos sejtje", a játékvezetők csapata.
    Győzzünk Hollandiában, térjünk magunkhoz és szurkoljunk végre a csapatért!

    Hajrá FERENCVÁROS! Szép lesz fiúk!

    Szomorú vagyok és dühös. Ahelyett, hogy megettük volna vacsorára ezt a kispestet, kikapunk…Végigsuhan bennem a gondolat: nem is akarunk bajnokok lenni? Vagy már le van osztva előre? Nagyon a Vidinek áll a zászló… További kérdések: Miért vagyunk ilyen lelketlenek a pályán? Miért nem kap lehetőséget Busai? Mkor hozunk már egy meccset le 4:0-ra, magabiztosan? Miért nincs egy jó szabadrúgásunk? Miért vagyunk ilyen hülyék mi, szurkolók, hogy várjuk a hétvégét, a JÁTÉKOT és aztán pofára esünk?

    "Ami a lelátón történt, semmivel sem volt jobb, mint ami a pályán. Az L szektorban a GM által lezárt terület feletti sorba a meccs előtt bejött egy tucat fekete ruhás/hool kinézetű ember, akik lepacsiztak a GM capojával. Ha bárki megpróbált szurkolni a közelben, azonnal megfenyegették őket, hogy szét lesznek verve. A legagresszívabb belekötött egy olyan apukába (aki szurkolni szeretett volna), aki a kb 8 éves kislánya mellett ült. Addig ordított bele az apja képébe, amíg a kislány rettegni kezdett és zokogott. A védelmére egyedül egy, a szintén hasonló korú kislányával ülő apa állt, aki szintén kapta a fenyegetéseket, és valószínűleg csak a kamerák miatt nem ütötték ki. Egy újabb zokogó kislány, aki nem mer többet kijönni. Ez a tucat ember nem igazán nézte a meccset, mászkáltak közben, és a mögöttük ülőkkel törődtek. Én sem értek egyet az ünneplő szurkolók bűnösként kezelésével, de aki ez ellen úgy akar fellépni, hogy terrorizál más Fradistákat, az csak rontja a helyzetet."

    Ahol én ülök (Bérletes) Ott csak annyit mondott mindenki,a végén,hogy egy hangulattalan ,rossz meccs volt!!Nem azt hogy a szurkolás miatt nem játszottunk jól.Ez Szerintem különbség.

    SZÉPEN RÁMEGY EZ AZ IDÉNY IS A POLITIKA MIATT!! JÖN A VÁLASZTÁS…..
    Kubatovot ki kell nyírni, ezért a provokációk sora. (és még nincs vége)
    a gm meg széééépen belesétál a csapdába és az elnököt akarja BÜNTETNI a rendőrségi akció miatt.
    a csapat és AKEEM le van szarva, éljen a "tüntetééés" ….

    én nem gondolom, hogy gyenge a játékoskeretünk.
    nem gondolom, hogy gyengén igazoltunk.
    azt viszont gondolom, hogy ebből az anyagból jobb hátvédsort lehet csinálni. azt is gondolom, hogy meccsek óta ívelik vagy lövik be a labdát a hátvédsorunk mögé, mégsem vonjuk hátrébb, hogy kevesebb tér maradjon.
    ha ennyire elöl van a védelmünk, akkor miért tűnt el a tavalyi domináns játékunk, a pressing az ellenfél térfelén, mindenki átrohan rajtunk.
    Holmannak már régen pihenni kéne, mert ennyi hiba után már a pokolba kívánta a többség Tuijpot. pedig olyan jól indult Dávid…
    a cseréink sokszor csak rontanak a helyzeten…
    nem gondolom, hogy tavaly óta Ricardo rosszabb edző lett, de a játékoskeret erősödött és mégse megy úgy a játék, mint tavaly…(akkor se mindig)
    a szurkolásról meg annyit, hogy ne terrorizálják azt, aki szurkolna. aki nem akar, az menjen a GM-hez, aki meg akar az menjen az Albertba és ott talán nyugodtan szurkolhat.
    a Fradi nem a csendhez szokott…

    Így 10 forduló elteltével tartsunk egy kis összegzést,hogy honnan is indultunk és hol tartunk. Pontosabban értékeljük az elmúlt közel másfél évet!
    Ugye Détári leváltását követően érkezett hozzánk Moniz.Az első meccse a Honvéd ellen volt,ahol kikaptunk ugyan,de egy teljesen más felfogásban játszó,egy olyan Ferencvárost láttunk,amire már régóta vágytunk. Már az ellenfél térfelén letámadtunk,rengeteg helyzetet kidolgoztunk,igaz azokat ki is hagytuk.
    Ez a játék jellemezte az ősz hátralévő mérkőzéseit is,egyre tetszetősebben egyre gólveszélyesebben játszottunk.
    A Győr elleni meccsünk kimondottan élvezetes volt,sajnos rengeteg helyzetet kihagytunk,így a győriek örülhettek a döntetlennek.
    Az utolsó meccsünk abban az évben a hazai Pécs elleni mérkőzésünk volt,ahol két gólos hátrányból hatalmas szívvel,küzdeni akarással és egy utolsó fantasztikus negyed óra jó játékkal sikerült megfordítani a javunkra a meccset.
    Nyugodt szívvel engedtük el a fiúkat téli pihenőjükre,bízva abban,hogy egy jó téli alapozással és egy kellően megerősített Fradi ilyen játékkal akár a dobogóra is odaérhet. Ugye erősítésre rászorult a csapat,mert azért voltak hiány posztok.
    Sajnos a téli erősítések nem úgy sikerültek és hullámzó játékunknak köszönhetően nem sikerült a dobogó.
    De nem voltunk elkeseredve,mert láttuk,hogy fejlődik a csapat,csak hát szükségünk lenne azért minőségi játékosokra,hogy komolyabb céljaink lehessenek a következő szezonba. A tavaszi játékunk azonban már köszönő viszonyban sem volt az őszi utolsó fordulókban mutatókkal.
    Azonban egyetlen szurkoló nem morgolódott az 5. hely miatt,mert már tavasszal beígérték a nyári komoly minőségi erősítéseket. Nagyon bizakodtunk!
    Hiányposztok! Hol is voltunk sebezhetőek?
    Kapusposzton, szélső védő,belső védő,irányító és persze csatár poszton egyaránt.
    Nos mindenki tudja,hogyan is "sikerültek" az igazolásai csapatunknak !
    Kapus poszton jól igazoltunk,de valamiért Jova kirobbanthatatlan,meg is van az eredménye! A jobboldali védő posztot két éve egyszerűen nem tudjuk megoldani,belső védőnek ugye először jött Akeem,aki valóban jó igazolás volt,megnyugodhattunk mert Besiccel nagyon jó megoldásnak tűntek. Közben ugye megjött Mateos,Akeem kikerült balhátvédnek.Sajnos ez nagy hiba volt,mert mint látjuk a spanyol közel sem oldotta eddig meg feladatát.Akeem sajnálatos esete azonban mindent felül írt.
    Igaz sikerült a középpályára Holmannt beépíteni,de ő is sajnos a tipikus magyar betegségben szenved ,néhány meccs után már azt hitte,elég csak a mezt kiküldeni a pályára.Hogy mi lett az eredménye,azt bizonyította az utolsó két játéka.
    Csatár posztra véleményem szerint teljesen mellé fogott a vezetőség.Tuijp egy abszolút mellé fogás,Dialló még fiatal,nem ő a megoldás.
    De ezen nem is kell csodálkozni,mert amíg csak olyan játékosokat tudunk idecsábítani,akik ingyen igazolhatóak,sok jóra nem számíthatunk.Kivétel ez alól természetesen Besic és Jenner,igaz ő már hetek óta "bizonyítja" miért is volt szabadon igazolható.
    Közben a játékunk 1-2 meccset kivéve a teljes kilátástalanság,védelmünk továbbra is átjáróház,igazi mozgatója nincsen a csapatnak,elöl pedig nagyon gyengék vagyunk,bizonyítja ezt az eddig 10 mérkőzésen rúgott góljaink száma.
    Tehát itt tartunk most és az elmúlt mérkőzések után sok jóra nem számíthatunk. Azt hiszem egy kicsit túl lett értékelve Moniz. De hát rám lehet cáfolni ,tessenek a tavalyi őszi formában focizni,jöjjenek az eredmények végre,utána pedig belém is lehet rugdosni! Boldogan fogom állni!!!!!!!!!!!!

    Engem nagyon megviselt az elmúlt két hét. Minden ott kezdődött,a 85.percben. Köszönhetően az ott és utána történteknek,a Ferencváros melynek méltán világhírű szurkolótábora volt,szétesett. A csapat közönsége nélkül gyengébb teljesítményre képes. Régebben nagyon zavart,hogy a Siófok nyerni járt hozzánk. Nem értettem,aztán egy remek képességű edző (külföldi),megvilágított. Azt mondta,hogy "nézd Laci,a Siófok képességek tekintetében jobb csapat mint a Fradi,de a szurkolói képesek osztálykülönbséget generálni". Belátom igaza volt. A helyzet nem sokat változott. Előrebocsátom,hogy mindig a csapat mellett vagyok és nem ellene,de! Nézzük sorban. Jova: A magyar NB.III összes csapata rendelkezik ilyen képességű kapussal. A bizalmat kapja,de hol van egy góltalan széria (öt-hat meccs)? Mindig volt ilyen,ha kapus volt a csapatban. A kapus támaszt ad a védelemnek,a védelem a csapatnak. Nagyon jó gyerek,meg Fradista. Üljön ki a nézőtérre,és szurkoljon. Gyömbér: Válogatott? Na neeee! Az a véleményem mint Jováról. Nézőtér. Lassú,körülményes,a kreativitás még nyomokban sem fedezhető fel nála. Mateos: Úszni kell barátom! Most a Honvéd ellen már rájött,hogy neki vezérszerep van szánva. Ezt várják,várjuk tőle. Meg fog felelni neki. Gerson: Nem vezéralkat. Amennyiben a csapat jól teljesít,húzza őt is magával. Extrát tőle ne várjunk. Szürke eminenciás. Bőnig: Rendes srác. Az utolsó dal az életében a Fradi. Talán,ha fiatalabb lenne egy ötössel. Buzsáky: Hosszú kihagyás után játszott. Van benne potenciál még mindig,de társ is kell hozzá. Józsi: Képzettsége alapján,az lenne a szerepe,hogy az ellenünk irányuló letámadásokat hatástalanítsa. Ehhez kétségtelenül ért,mert a letámadó ellenfél között is kéri a labdát,és dajkálás nélkül egyből passzol. A baj az,hogy minket nem letámadnak,hanem kontráznak. Ehhez kevés(Ricardo sara),így mivel nem is védekezik,nem is kreatív,emberfórt adunk vele. Jenner: Hiszti veszi körül,pedig most is ő volt a legjobb csatárunk. Társak kellenek. Holman: Holman és Böde. Futni kell gyerekek! Ez kevés. A visszatámadás poroszkálással nem megy. Ez a legnagyobb szar a játékunkban. Egyedül Diallo sprintel,a Holman-Böde-Jenner hármas csak kocog. Fejlettebb focikultúrában a letámadó csapatok a legnagyobb energiát az azonnali labdavisszaszerzésbe fektetik. Mi miért nem? Szóval Holman. Fiatal még,nagy tehetség,de akkor sarkalgatunk,ha megyünk hárommal. A ziccert pedig be kell rúgni. Övé a jövő! Böde: Vezérnek van kikiáltva. Annak is kellene lennie. Csak esetenként az. Rossz felfogásban játszik sokszor. Nem ismeri a kényszerítőt? Nem értem. A tavalyi évhez képest vártuk a fejlődést. Nincs fejlődés. Kár a jövő szempontjából. Diallo: Meglepetés amit eddig is hozzátett. A cserék. Somalia. Miért csere? Gyors,zakatol kilencven percen keresztül. Hiba őt kihagyni. A játékpercek hozzák meg az önbizalmat. Valpoort: Ha az utcán játszanánk nem választaná meg senki,csak ha az övé a labda……. Csukics: Védekezésre itélt csapatban hasznos csereember,de támadásra ítéltben,mint most,maradjon a padon. Ricardo: Én a mi nagyjainktól tanultam. A mi nagyjainknak volt egy kezdőcsapata,melyet a képességek döntöttek el. Oda bekerülni,csak úgy lehetett,ha rendkívül extrát nyújtottál,hosszútávon. Szurkolók: Ez a csapat a szurkolói nélkül nincs az első hatban. Bárkit megverhet,bárkitől kikaphat. Ezért aztán mindenki gondolkodjon el. Kinek szeretnénk szurkolni? Hajrá Fradi!

    https://ulloi129.hu/2013/10/06/elo-a-honved-elleni-bajnokirol/#more-95602