magyarfutball.hu

portré: Nagy Gergő
© mlsz.hu
alias
"Nagy Gergely"
Nagy Geri
nationality
Magyarország
age
29 years
poszt
középpályás
related websites

játékos

pályafutás
Budapest Honvéd FC
2010 -
eredmények / elismerések
Magyar Bajnok
2016/2017
Magyar Kupagyőztes
2020
Nagy Gergő 2015
2015-ben a Budapest Honvéd játékosaként

Budapest Honvéd FC, 2010-

...
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.31, 19:22

  A Budapest Honvéd 25 esztendős középpályása meghívót kapott Marco Rossitól, Davide Lanzafame elfogadta kapitányának, szabadidejében pedig vadászik. Van már bajnoki aranyérme, rendszeresen játszik Supka Attilánál. Nagy Gergővel a nemzeti csapatról és a Honvédról beszélgettünk.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2015.05.11, 20:43
  NAGY GERGŐ ÉRZI A BIZALMAT
  Középpályásunk bronzra vágyik

  Nagy Gergő a Magyar Futball Akadémián nevelkedett. 2010. november 23-án az Eger elleni 7-0-ra megnyert Magyar Kupa mérkőzésen játszott először a felnőttek között. Három nap múlva, a Vasas ellen a bajnokságban is bemutatkozott. Egy makacs sérülés miatt csaknem egy évet kihagyott. Geri eddig 24 NBI-es meccset játszott, és 2 gólt szerzett. A másodikat legutóbb a pápai kapus Szűcs Lajos hálójába rúgta.

  - Geri melyik a kedvenc kapud a Bozsikban?

  - Egyelőre az eredményjelző felöli. Eddig oda jött ki a lehetőség.

  - A Debrecen ellen szerzett gólod fontos volt, a Pápa elleni látványosabb, hogy érzed?

  - Ez azért lehetett látványos, mert jó volt a lekészítés! Most erőből, rüszttel lőttem. A Debrecen ellen pattogós volt a labda, és ott nagyobb volt a tét. Most láttam, hogy Szűcs elborul a másik oldalra, nyilván arra számított, hogy belsővel kifordítom. Mondjuk előtte egy perccel sikerült védenie a ziccerem.

  - Annál a helyzetnél nem kellett volna inkább passzolnod?

  - Visszanéztem a helyzetet, meg belülről is úgy éreztem, hogy a védő le akarja lesni a passzomat. Talán egy ütem lett volna, hogy bepasszoljak Bobinak.

  - Hogy értékeled a szombati teljesítményt egyénileg, és a csapat szempontjából?

  - Szerencsére a csapatnak és nekem is jól megy. Az volt a célunk, hogy mindenféleképpen nyernünk kell. Ránk volt rakva a teher, és örülök, hogy ezzel a téttel meg tudtunk birkózni. Nekem a gól sokat dob a teljesítményemen. Most, hogy érzem a mester bizalmát, próbálom ezt meghálálni. Amikor Patrik bejött, akkor engem feljebb tolt, mert addig szűrőposzton a védők előtti osztogatás volt a feladatom. Ezután feljöttem kicsit támadóbb szerepbe, előrébb tudtam labdát szerezni és kapura menni. Kezd beérni a játékom.

  2013.05.08
  http://www.honvedfc.hu/hirek/9346